jag har en tävling

Ja ni hörde rätt NU HAR JAG EN TÄVLING det ni kan vinna är VIPGröna Lund en dag både inträde och åkband ingår..men detta sker på ett vilkår, och det är att ni ska få göra detta me mig :) så de e bara skriva varför ni skulle vilja gå på Gröna  Lund me lilla mig sen så lottar jag ut en vinnare som tog mig varmt om hjärtat


Kram

Kommentarer
Postat av: Veronica.

jaag vill vara med och tävla gumman :D

Det skulle vara jävligt grymt att dra till grönan med dej. Vinna saker (du och din tuur) (syftar på basket, du vet) ;);)

älskar dej growt och det skulle va grymt att sova hos dej efter också. Bara vara där och titta på tv , snacak om allt mellan himmel och jord :D.

Åka allt med dej (även d läskiga) jag ska ge dej ett minne du kommer SKRYTA OM DEFENITIVT ALDRIG att glömma, sen alla jävla kort vi ska ta också :D , och allt :D:D älskar dej <33 (ja tack. Skulle gärna vilja ha en design till min blogg :D )

2008-07-14 @ 19:38:45
URL: http://liteextra.blogg.se/
Postat av: Linn

Jag skulle gärna vilja gå på grönan med just dig sötnos, våran humor tillsammans är rätt oslagbar, och jag trivs verkligen i ditt sällskap. Skulle vara enormt roligt att komma dig ännu närmare genom att göra något annorlunda än att bara umgås i skolan. Att få vara med dig en hel dag är något man verkligen vill! Du betyder enormt för mig sötis, and you know it! <3

2008-07-15 @ 19:25:51
URL: http://linnidachristina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test