Jennie är en liten sjukling!

Hej

Hur  kul är det att vara sjuk när man vet att man missar en massa viktiga saker i skolan?  Jag tycker inte om de länger, förut när jag var skoltrött brydde jag mig inte, men nu, nu har jag panik!!.. typ!

Jag och Markus typ gick upp vid 6 för att göra oss klara för skolan, men nej, ingen av oss klarade av att typ stå upp, riktigt otäckt. Så de va bara att krypa ner igen vilket är mycket mysigare när Markus oxå kryper ner!
Min mamma ska försöka komma och hämta mig här i kväll så att jag kan komma hem och ta de lugnt, de e mycket skönare att va hemma o va sjuk.

Men i morgon vill jag till skolan, för då e det idrott och då ska vi åka skriskor, tänkte ta me mig matsäck då:).. Sen på Fredag på Natur och frilufliv ska vi vara klädda för att va i skogen, vilket e mysigt, då e det oxå varmchoklad som gäller fär mig^^

så jag ser fram emot dessa dagar nu:)

Men nu ska jag kolla hur markus mår så vi hörs senare. Prova verkligen och gör egen kaffe latte! super gott och super coolt att klara av mönstrerna!!

Kram


Hur man gör Kaffe Latte Mönster^^


Var tvungen att lägga in yterligare ett inlägg innan jagska sova^^




,Att göra mönster i skummet, har blivit riktigt roligt, framförallt om man sälv göt latte hemma. Här får du ett enkelt och snyggt tips som jag snodde från alra!

Bli din egen barista.

· Häll den skummade mjölken i glaset.

· Häll i nästan allt kaffe.

· Droppa det sista av kaffet i en cirkel.

• Dra ett varv med skeden. Riktigt proffsigt.

Låt dig inspireras.

Här ser du några fler fina mönster. Du kanske hittar på en egen signatur?


Hur kan man hålla igång pluggandet?

Jo, jag har tänkt mycket på nu att skärpa mig i skolan och komma igång med betygen och inte hamna efter, så jag har tänk på några tips som säkert får er oxå att tänka lite hur nu kan få nytta av att lära er bättre och roligare.

           

- Man har en skrivbok som man tycker känns bäst, antingen en för varje ämne eller en med flera flikar så man inte blandar allt.
- Ha färgpennor, så de både blir roligare och bättre för minnet och pluggandet att komma ihåg.
- Sitta i klassrummet där de antagligen är luftigare, inte sitta brevid din bästa klasskompis som gör att ni börjar prata, för då kan de enna och de andra drabba varan.
- Ha musik på lektionerna då ni ska göra enskilda arbeten, så du inte blir störd.
- ha en flaska vatten, en frukt eller liknade som håller dig pigg på eftermiddagen!
- Är man sjuk så ta reda på va du missat och plugga på det.
- Försök att ha en nära vänner eller en klasskompis som kan stötta dig och hjälpa dig att läsa texter eller svara på frågor!

För att klara av att plugga

-sitt i lugn och ro,
- Ha gäran på favorit kläderna så du känner dig fri.
- ha musik på
-dumt att skutta upp allt så plugga när allt finns kvar i huvudet
- Skriv  rent anteckningarna på datorn!
- Man kan alltid ha något smått att äta på, frukt, gdis, popcorn, morätter mm :)

Ja de va allt jag har att börja med tror jag, finns säkert massa fler saker som gör en till en bättre elev!..Skriv gärna era tips och ideer :)

Sov Gott
Kram


R.I.P Tigern <3

Du kom hem med pappa en dag,
 dom hade hittat dig påkörd vi vägen,
pappa bad bussen som han åkte i att stanna för att rädda dig,
höll dig i sin famn ända tills ni kom hem.
Tigern, Jag älskar dig<3
Nu får du vara tillsammans med min pappa uppe i himlen.
och där kan du äta hur mycket gräshoppor som du vill<3




Tisdag- Hemma och e sjuk

hej på er,
ja, idag e jag sjuk vilket jag verkligen inte tycker om at vara. har haft ont i halsen nu i flera veckorfram och tillbaka, hostar,och snorar, nu saknas de bara att jag ska få älsklingens magsjuka, eller hans mammas diarré.. så funderar på att jag kanske ska fly här i från, men de orkar jag inte, lär redan blivit smittad..

Men som sagt om jag inte får magsjuka så måste jag ta mig in till stan och träffa Jennifer en tjej från uö. fika lite mm.. sen blir det DS möte, vi ska träffa hela unga örnar i sthlm.. Föresten, Vi har tagit över massa parklekar nu :D:D

så nu kommer de bli skooj och göra barnverksamhet :)

men nu tänkte jag gå ut en sväng för att få frisk luft, bara tanken på va jag kan va smittadav gör mig illamående..:S

Kram

Fråga!

Vad tycker ni om att hitta på med era vänner?
 och
vad heter erat favorit fika ställe och var ligger det?

Helgen

Hejsan, nu äntligen har jag kommit åt min datorn, sitter hemma hos markus nu, äntligen saknade honom och är glad att han mår bättre nu efter magsjukan, och nu tänkte skriva om helgen:)


Fredags:

Markus vart magsjuk under dagen så jag åkte inte tillbaka på kvällen, men jag åkte och mötte Beckis och Mysan, hon skulle ha träning så då tog jag hand om lill tjejen, riktigt underbar unge, hon har lärt sig att vinka o gör ljudet till "hej hej"
Sen åkte vi till centrumet och jag köpte en ny mobil :) och så gick vi runt lite, sen så åt vi mat o sen hem till henne,
Mysans pappa och vi gick en lång promenad.
Efter det så gjorde vi i rdning oss för Chaplins så klart, var väl där runt 23 50, sjöng o drack lite, jätte skoj va de, sen när vi skulle hem så fick vi åka bil me Per som e bartendern :)..snäll kille det.! 

                                                                         
MIn mobil e röd där det är grått!!




Lördags:

Vi vaknade och myste lite me Mysan, o sånt, sen vid 15 50 tog jag bussen från Tungelsta och åkte mot Gullmars där mamma och Stene hämtade mig, Vi åkte och handlade mat, dom bestämmde att jag skulle laga maten och att jag skulle göra Tacos ! mumms, älskar att få göra min egna tacos, för då får man ha det man själv vill ha på!

det ska vara( i ordning):


Taco chips
körfärs
ost
(Lägga in i mikron och smällta osten)
sallad
tomat,gurka, majs
Gråddfil
tacosås
oliver

Mumms va gott!

sen runt 21 30 kom min underbara vän Emma, vi såg på film,drack öl och åt popcorn mysigt var det:)

Söndagen

Hände inte så mycket, emma o jag mötte beckis hon fick sitt lägg och jag min telefon förpackning, sen åkte jag o emma till markus, va där en stund. sen åkte jag till Tumba där jag fick middag och bullar :)

Kram













2 månader med Älsklingen<3

Idag har jag och Älsklingen varit tillsammans i två underbara månader, älskar honom otroligt mycket, han är den rätta för mig och jag vill att de ska vara vi föralltid. Han får mig att må supeduper bra.ÄLSKAR DIG MARKUS ISAKSSON<3



Plugg dag bläää..

Hej mina vänner

idag vakande jag av att markus pappa försökte väka mig "jennie du ska väl åka kl 7 som Linnéa?"

HJÄLP!!..
jag hade typ panik, kl var 6,46 när jag vakna! bara klä på sig, men jag kom iväg, kom typ 20 min försent för att bussen vid fridhemsplan aldrig kom!
Sen var de skola hela dagen, Men som tur var min älskling i skolan samtidigt så jag fick pussas lite me honom. Det roliga var nog att typ hela klassen satt me coca cola och klubbor på Idrottslektionen (vi hade teori om isvaken som vi ska få göra)!

Men men.. nu sitter jag i sängen hos markus och försöker komma igång me min Essä som måste lämnas in fortast möjligast:P

Vill bara säga till Becca att hon ska lycka till med de jobbiga i morgon, älskar dig och finns här, vet hur det är<3

nu ska jag fortsätta me annat

Kram

Kanske tänka på refrängen!

Hejsan

Gud va mätt och äcklad jag är just nu, jag och älsklingen gick en prommenad och blev sugna på Pizza, kanske ingen bra kombenation men, De va bara det att min ost på Pizzan var typ brännd och hård! ahah..men de gick i ändå och jag e ingen direkt storätare så vart supermätt..

jag har hjälpt Krille med att starta upp hans blogg och gjort grundelig design på hans blogg (eftersom jag inte har pohtoshop)  Kolla in hans blogg Tryck på bilden så kommer ni dit :).



Ja nu e det nog dax för mig i allafall att krypa ner i sängen, Markus sitter så klart o spelar, fast han e lite söt för han pratar me hans headset med dom andra WOW nördarna, och han e så söt




Detta va vid jul då innan han fick sin nya stora skärm^^
Älskar dig<3

God natt alla läsare Kram

utmaning

Regler:
1.Länka till den som taggat dig
2.Berätta sju personliga sanningar om dig själv
3.Tagga sju personer i slutet av ditt inlägg
4.Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de uppmärksammar att de blivit utmanade.

Jag blev taggad av Maria

1. Jag hatar spyor, spyr nån spyr jag!
2. Jag  vill ha en Apa som husdjur!
3. Jag sover fortfarande med min favorit Nalle
4, När jag står hemma och sjunger brukar jag ha en egen show där bara jag vinner^^
5. Min underbara vän Emma har gjort så att jag har tagit skolan mer på alvar.
6. Jag älskar min pojkvän mer än att sjunga, (att sjunga är de absoluta i mitt liv tills jag träffa markus, då e jag me han mer än att sjunga.)
7. Jag har varit med på ett direktsänt debatt program, självklart hikar jag så högt att politiken kolla upp och undra vem de var, alla börja garva.! Pinsam sanning!

Jag taggar:
Emma
Linn
Maria
Becca
Beckiz
Malin
Emelie


nu e det roligt o se hur många som gör det:P
Kram


Onsdag

Hej

ja, nu känns allt mycket bättre, inge problem me något typ, i¨år satt jag med Emma på hennes systers fik och köpt hörlurar och ett usb minne för pengarna jag fick tillbaka från julklappen jag bött^^^vilket känns bra!

Vi satt och väntar på Markus som skulle komma dit och köpa nån datasladd som fanns där. Medans så drack vi KaffeLatte, havrebullar o ja, vi snacka o hade oss en massa!

Efter att Markus tillsut köpt sladd åkte vi hem till honom och såg på tv, åt mat och låg o kramas och pratade. De är så mysigt att komma hem till Älsklingen för då mår jag så bra, jag kan sluta tänka på saker som kan göra mig orolig!

Nu har jag fixat lite på bloggen så gott jag kan, har laddat ner ett gratis program som är ungefär som pohotoshop :)så ska leka vidare med de nu!

Mina hörlurar,fast där det är grått har jag lila, älskar dom




Kram

Allt e upp o ner!

Hur skulle jag har gjort?
va kunde jag gjort bättre?
Jag tog rätt beslut o ville inte skada nån annan!
Förlåt att jag gråter o sen ser dig på msn o behöde en vän
Förlåt oxå för att jag inte sa de face to face!

allt går t helvete nu,
 förutom med den person jag trodde de skulle gå åt skogen me,
Han finns kvar, än så länge! o länge ska de bli!
Till döden skiljer oss åt, right?

Trodde de skulle va så me min vän oxå,
men tydligen inte.
har fåt ett frö som inte får grö.
ingen får se växa eller gro!

jag vill men vet att ingen annan vill
de betyder att jag lyssnat på min vän.
Som kanske inte e min vän längre?

Barnvakt i morgon till den underbaraste tjejen!

Hejsan

snackade me beckiz nyss o hon behövde nån som ville ta hand om Myzan medans hon tränar, och vem ställer inte upp på att pass Myzan, hon e underbarast. Slustar skolan vid halv 1 så efter det ska jag åka och möta Beckiz så ska vi kanske äta o gå runt lite.

Myzan e sötaste flickan som har den snygga morsan<3





Nej, men nu kommer min mamma hem så ska försöka få i mig lite mat kanske^^. hörs kanske senare:)

Kram


Måndag

God morgon

sitter hemma idag, vart ingen skola p.g.a magproblem!..inte roligt,Åt kycklingspett i går, antar att de är de som är felet..men men, jag har lite att fixa hemma så jag gör i allfall lite nytta.

Vad ska ni göra i dag?

i går var ju Empan här och inte mådde så där jätte bra, och så snäll kompis som jag äe hjälpte jag henne, Jag tyckte att de va bäst att hon sov hemma hos mig så då gjorde hon det, tror vi somnade runt 2 vilket inte va så bra. Men då viste jag redan att jag inte skulle gå upp tidigt till skolan.

Min hund är i mitt hus nu och han är super söt, ligger i sängen o vill att jag ska fortsätta klia honom, Jag e så glad att Frippe är våran hund för jag kan inte ha en bättre hund<3

Men som ni vet så måste jag avsluta detta nu och börja fixa i mitt hus, hörs senare

Kram

Söndag

Halloooj!

nu har denna helgen gott och jag har gjort massa saker, i Fredags va vi på Chaplins(ni kan se bilder på www.chaplinsbar.se) hahaha...sen så i går var de släktträff dansa o hade oss.. rätt jobbit eftersom jag va rätt bakis hahah..men men.. efter allt detta var jag och Emma barnvakt till dom barnen jag tagit hand om förut . föräldrarna kom hem runt 3 i natt så jag o emma kom hem runt 4 o var helt slut, vi råka snacka om spöken innan vi gick o la oss inte smart!! emma tände myslampan så jag slapp vara rädd!!..

Idag var jag o emma sen i stan, åt god lunch och glass, efter det gick vi o köpte oss friendships ringar :) älskar den människan...sen va vi i stan o allt o markus kom så fick jag pussa på honom, sen så åkte jag till Tumpa, åt mat o sånt sen åkte vi bilen hem, gissa vem som fick köra? JAG:)..en liten bit i allfall..

Men nu sitter jag me Empan och dricker te och hjälper henne reda ut lite saker, älskar dig Empan va som än har hänt!<3..vi hörs kanske i morgon..

Sov gott
Kram

julafton

Älsklingen och jag öppnade julklapparna:)


önskar mig denna

Ja nu e det inte långt kvar till min födelse dag, jag önskar mig en dataväska:)

Torsdag

God Morgon

tanken med att kliva upp idag var att man skulle ta sig till skolan, men jag klarar inte av det idag, mår inte så bra, de beror på olika saker, men ändå!!..idag måste jag ta mig till  Markus i allfall. de är ett måste för jag klarar inte av att vara borta från han så här länge.men men..i morgon blir de kanske Chaplin, vill någon hänga på?

Nej nu e jag bara konstig i huvudet borde lägga mig ner och bara sova bort denna dag, men klarar inte av att ligga ner har så ont i kroppen..efter gårdagens träning..Mamma har i allafall gjort en god frukt smoothie mummms, får hoppas på att jag får tag på Markus så fort han vaknar om han inte ska till skolan!

Markus jag älskar dig<3

Kram

Tycker synd om dig<3

Gumman, jag tycker verkligen synd om dig, saknar verkligen den vänskapen vi hade förut, kom i håg att jag vill ditt bästa, och ditt bästa i dag  var att du var hemma och tar hand om dig själv. Jag försökte göra allt för att ni skulle få en plats igruppen, MEN läraren sa att de va bäst om vi gör allt och att ni får komplitera. inge kul gumman..men kom i håg jag är verkigen INTE sur på dig<3

Jenny, du e bäst:)

Onsdag

god kväll mina vänner..

ja i dag va de en tuff dag måste jag erkänna..de började med att jag gick till bussen i morse, för att möta Emma och Emelie, vi åta på Taco Bar, gott gott. Sen så var Myggan där så då fick jag träffa den människan en stund..Sen gick vi till min förra praktik plats, sa typ bara hej o sånt.

I skolan hade jag skapande verksamhet i 1 tim. Sedan var det FSF= Förskola,Skola,Fritidshem, den lektionen varade i 2 timmar, då vi skulle bli klara med vårt arbete som heter Bamsegården, man delas in i grupper och ska skapa en förskola, fy fan säger jag bara. Jag va i en grupp där vi nästan hela tiden har varit sjuka en av oss i taget. Men i dag var tv av tre borta vilket betyder att jag var själv, men Emelie hade samma åldersgrupp och ingen att jobba me, så VI TVÅ!!! gjorde ett arbete i från grunden på TVÅ tim som vi har haft hur långtid på oss som hälst..Helt sjukt att vi fixade detta BRA JOBBAT JENNIE OCH EMELIE<333

Men men...sen kom jag hem, städade, sen fick jag en större säng och öven god middag med Jessica och Magnus!. okaj, även mamma:P

Och NU sitter jag och titta på tv och dricker en powerking :)

i morgon ska jag sova hos älsklingen, jag längtar verkligen efter honom<3

Kram

ANDRA AVENYN<3

Nu i dag har Andra Avenyn börjat. vem tror ni är glad?Jo de kan jag säga de är JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAG!!!..
hihi..sitter här nu hemma me mamma fast hon snackar i tel.. bläää, de mysiga förstördes!...men men..dricker cola, äter avokado me skagenröra, ölkor, ost o kex, oliver  ja..gottt gott nu ska jag se vidare


Hemma hos Markus:)

god morgon!
vaknade precis av att markus säger hejdå och måste spreinga til skolan, stackarn, tro att han missade att kliva upp när kl ringde..men själv så kan jag ligga kva börjar halv 1, men ska snart in till skolan och träffa emma och kamilla:)

igår i skolan mådde jag inte alls bra så jag var bara med på min skapande lektion och sen så hade markus väntat in mig så jag åkte hem till honom och la mig och sov. de behövdes verkligen. Sen lite senare kom han och la sig brevid och de va så mysigt :) de måste va en av de underbaraste sakerna att kunna ligga i sängen och bara hålla om varan.!

Men  allfall..natten var lång, såg på tv och kunne inte sova för att jag mådde illa, men tillslut somnade jag..

nu måste jag snabba mig lite tåget går 53

Kram

vilken j*vla natt!!

Jag klarar seriöst inte av att va hemma utan markus får damp snart, har bara sovit 2 tim igen och har lika ont i huvudet som förra gången! vill inte stanna hemma i dag från skolan p.g.a de men jag känner att jag kan dö när som hälst så vågar inte..! men men

Måste gå om 1 tim. fy fan...börjar lixom halv 1..
ska få i mig nnågot o äta nu, vill komma till skolan för att träffa älsklingen om han förstår att han ska vänrta in mig, jag börjar när han slutar:(

Kram

Kan inte sova utan honom<3

jag kan verkligen inte. varje gång jag sover utan Markus så får jag alltid problem me att somna, de går lixom inte. Känner mig inte trygg, vill bara ligga i hans famn o sova..de är det bästa som finns måste jag säga!

Markus får mig att må bra så fort jag är me honom. men utan honom vet jag inte va jag ska göra, jag har verkligen blivit kär, så kär att jag inte veeet var jag ska ta vägen utan människan..Jag e fortfarande nykär o hoppas på att de kommer va vi två för alltid <3

Älskar dig Markus<3

en kväll hemma på Värmdö

Hej

ja, nu har jag varit hemma i kväll, fy fan..inge roligt. Jessica och Magnus var här när vi kom hem, vi tänkte sjunga Lips men självklart så var de något fel med det spelt..så nu får jag vänta ännu längre på att sjunga det. men men, jag lagade lite mat, de vart potatisbullar me bacon, lingonsylt, oliver och gurka..smakade gott gott..
Sen lite senare vart de en Power King och en skål med Popcorn och tittade påA lot like love på 4.an. fast den e inte slut en. hatar när nyheterna kommer mitt i filmen för då tröttnar jag på att kolla klart så jag satte mig här vid datorn istället..hahaha..
Men nu måste jag nog sova om jag vill klara av en dag i morgon oxå. Ha de super bra

god natt
Kram

Söndag

Hello

sitter här nu me älsklingen och har ätit lite mat. har bara slöat typ i helgen, eller i Fredags var vi på Chaplins så klart:P Kamilla och hennes kompis Anna var med, och sen kom älsklingen, och senare kom Eddie..men men jag hade roligt i allafall..tur var:)

Vi sjöng super mycket jag o tjejerna, även en annan tjej lärde vi känna som jag sjöng med..hahah..men men. på vägen hem hade markus köpt donken men på buss fan fick han inte ta med sig sin mat så de va en uplevelse i sig att åka hem den redan hahaha...men men

Sen i går sov vi till 16 typ och åkte in till stan för att träffa Emma<3 vi åt middag på kungshallarna och gick runt lite efter det.vi kom inte på något som vi kunndegöra, de var bara bion som va öppet typ men alla bra filmer började hal 10 så då pallade vi inte..

Snart ska jag hem till Värmdö. mamma ska komma hit och hämta mig, antar att jag ska sjunga massor när jag kommer hem, jag fick nämligen Lips, de nya sing staret typ fast de e uppbyggt lite annorlunda
Men nu vill jag mysa med Älsklingen innan jag ska hem.

Hörs i kväll
Kram

BRA JOBBAT JENNIE!!

japp jag vill bara säga att jag e glad över mig själv, jag har drukigt massa apelsin juice. ätit en kivi och en pasionfrukt, nu mår jag bra i alfall ett tag till:) och jag har bestämmt mig för att ta mig till Markus efter bowlingen, är de inte lite coolt att vara helt slut och bestämmd till att INTE gå upp ur sängen i morse från ATT GÅ till skolan nu ?
    Jag e i allfall glad för nu får jag träffa EMMA <3 (Hennes julklapp får vänta nån dag till för den e hos markus):P

funderar på att kanske gå upp till mig o bli  piggare genom att SJUNGA wiiiii...

JENNIE E JUST NU GLAD!

kram

Torsdag- 1 månad kvar till min 19års dag:)

God morgon, hmmm..de vart inte så attt jag somnade direkt efter inlägget i går..de vart till och me flera timmar senare, jag kommer ihåg att jag kolla på kl 4 sista gången, och självaklart vaknade jag för en timme sedan kl 6 :S mamma gick upp och börja röja..men men, det var nog lika bra för då kanske jag orkar fixa mig till skolan,VILL ju äta lunch med Emma i dag, har inte träffat henne sen 11 december!!!!! hur har jag överlevt egentligen?

jag börjar halv 1 idag:S va fan gör jag uppe nu? hahaha..ja bussen går 10 50 så de blir inte så länge jag behöver vänta:)

Dagens planer är att  klara av att va i skolan utan att somna, möta upp mamma och stene för att Bowla på heron city och sen hoppas jag på att komma hem till Markus, men jag vet inte om jag borde vara hemma i dag oxå, för jag har inte fixat alt jag borde gjort innan helgen..

På fredag efter musikalen med släkten ska vi till Chaplins bar igen, FREDAGARNA äger där. jag bjöd med Tove och Rasmus så de blir några fler..hoppas på de bästa i allafall..

NEJ, nu måste jag nog börja vakna mer, duscha och fixa lite..


(Jag på Chaplins med en Jennie drink den röda, och en Linnéa drink)

Hörs sen
Kram

Titta va härlig Blogg jag har:)

Malin min kära klasskompis, är så otroligt snäll som sitter och gör min blogg en hel kväll, hon är inte riktigt klar men bra kommer de bli kan jag lova. vet inte hur jag ska tacka dig gumman men tack tack tack tack <3

ja nu e de nog bäst att jag går och lägger mig innan mamma ser att jag e vaken ;P fast jag tror inte att hon vaknar..jag har fortfarande as ont i huvudet och vet inte om jag klarar morgondagen, Men med ett stort glas vatten går jag nog nu och lägger mig, Får se om jag åker till Älsklingen i morgon eller inte Men jag vill så gärna krama om honom så antar att det blir så, men först ska jag Mamma, Stene och så får vi se om någon av systrarna hänger me Bowla :)


Markus och jag på Chaplins<3

Borta bra men hemma bäst!..hmm vet inte riktigt

hejsan
nu sitter jag hemma me mamma, vi har inte träffats på hmm..4 veckor nu, känns lite tråkigt, men nu e det roligt. känns bara inte som jag kommer hem, för de känns som att jag bor hos markus hahha..men men, nu är de dipp med morötter och gurka :) wiiii

Hörs sen
Kram

..

Ibland hoppas man på förmycket tillbaka...


roliga historier

Sitter occh titar om jag hitar roliga historier men de fanns inte så många, men här e några i allafall:)


"Hur fixar en man ett bubbelbad?"
"Han äter bönor till middag."

"Varför fejkar så många kvinnor sin orgasm?"
"För att så många män fejkar förspelet."

"Vad är en mans definition på en romantisk kväll?"
"Sex."

"Vet du varför boxningsmatchen blev inställd?"
"Ja, boxarna blev osams och vägrade att slåss."

"Hur kom du hem efter festen igår?"
"Som en blixt!"
"Så snabbt?"
"Nej, men liksom i sick-sack..."

"Två kondomer gick på en fest, vet du vilken som hade roligast?"
"Den som blev fullast..."

En sån där dag man bara vill hoppa över!

Hej
idag e de äntligen sol ute:). måste bara säga att då e de mycket roligare. men men..just nu e det inte så roligt. Markus åkte i lördags till Småland fr att spela dator så jag sitter hemma hos han nu, visst har de varit roligt i allafall, men han saknas lixom. men som tur e har markus världens bästa familj, jag får vara här iallafall.

Men markus kommer hem i kväll runt 22 så nu vill jag bara hoppa över denna dag så att jag får träffa honom..Mamma har kommit hem, Emma har kommit tillbaka i från Boston, de finns så mycket mer jag skule kunna gjort idag. mamma ville få me mig till IKEA, emma vill ha mig hemma hos henne, men då blir de bara konstigt eftersom jag vill tillbaka hit i kväll..haha...så detta e verkligen en dag jag vll slippa..Markus lääängtar!

Juste, jag,markus och linnea var på Chaplins igen i fredags, självklart kännde alla igen mig WOW..!! till o me dom i baren så jag behövde bara säga en JENNIE drink så förstog dom va jag ville ha...ahahaah...de kommer bilder senare från min favorit kamera:)

Nu ska jag göra annat :)
Kram

Markus isaksson<3

Markus tack, för de du gjorde i kväll, kommer aldrig glöma det, älskar dig jätte mycket!<3333

RSS 2.0
Test