Söndag- 1a Advent

god morgon

underbar helg har jag haft så klart:) sovit hos Markus hela 4 nätter nu, så vi har haft lite för oss. sen i går var det öppet hus i skolan vilket var roligt, skolan bjöd på lussebullar och glögg hihi..Sen åkte jag hem till markus åt lite kyckling och tanken va att vi skulle till stan, men så vart det inte, vi titta på film och sånt.

sen nu i dag ska jag ha min örngrupp. lady star :) så jag hade tänkt att snart åka in dit:) sen får jag se hur de blir om jag hinner hem till Anna som fyller år och har flyttat eller om jag åker hem me mamma i från stan, hade tänkt att städa och tvätta och fixa hemma lite nu.

men nu ska jag väcka markus <3

Kram

GRATTIS BECCA<3

Grattis Älskade vännen, hoppas din dag var bra och att du fick massa saker,
saknar dig enormt mycket nu gumman <3
ses snart hoppas jag!

Torsdag

Hejsan
igår var de skola, massa roligt att träffa underbara Emma :), sen så efter skolan så drog jag hem till Markus, men vi vände till stan direkt och gick på ett möte med unga örnar, han verka nappa på att bli ledare så nu kanske han oxå blir en liten örn hahaha...
Maria och vickan var där, alltid lika roligt:P

Sen efter det vart de en kaffe latte och åka hem till markus, kolockan han bli halv 12 så de va bara att sova gott hela natten. vart ingen skola i dag, vilket va lite härligt att slippa, markus e ledig så vi har vart me varandra hela dagen, Vi åt midda på "Laggen" de e typ pizzeria / krog, så då vart det pizza:D

nu har jag tänkt att gå ut me Tuffa som e markus hund, hoppas jag får me mig både en hund och en Markus hahaha..:)

Kram

Tisdag


Hejsan

I går sov jag hemma hos Älsklingen så vi åkte tillsammans till skolan, jag åkte till Brommahallarna och hade idrott, Linn och Malin hade lektionen så de va toppen kul, jag har alltså klarat av att vara me på en idrottslektion nu :) mycket glad över det!

Sen träffade jag Markus och vi åt lunch tillsammans och Emma kom och gjorde oss sällskap. Skolan va allmänt tråkig, men roligt o träffa alla i allfall haha..Efter skolan åkte jag Sarah och Emma till Farsta Centrum, åt lite och sen åkte jag o Kära emma till Skogskyrkogården och tände ett ljus och en ros för emmas far, mycket fint och de känndes riktigt härligt att Emma ville ta med mig , nästa gång e det nog jag som tar me henne till Pappas grav..!

Sen vart de en låååång bussresa hem. suck. somnade på bussen, vakna till typ hållplatsen innan haha..

Juste!! Jag har ju klippt mig, de gjorde jag i går ju:P hahaha.....får se när en bild kommer:)


Min Markus<3

Nu ska lilla jag sova så jag orkar upp till skolan

Kram

Underbar helg

Hej

ja jag e verkligen lycklig nu!..

I fredags var jag hemma hos Markus, sov över och vi hade jätte mysigt, kolla på Idol och jag e glad att Anna åkte ut!..Sen i går lördag skulle vi ha överasknings fest för Magnus som fyllt 30 år..Markus följde med och vi hade super roligt, hela släkten va där, även massa vänner till Magnus och Jessica.

det vart massa öl och vin för mig, även markus, Men tillslut kom jägern fram och självklart söp dom ner markus hahaha..! inte bra, men de var mysigt att få ta hand om honom nu under natten!..Denna helg kommer vara minvärd!
Markus ligger fortfarande och småsover, men jag försöker få upp honom för han måste ta bussen hem snart! De snöar såååå mycket här och jag e riktigt glad att de e riktig snö!

Vill bara säga att Markus gör mig till den lyckligaste Jennie, och jag tycker om honom såååååå mycket <3

Kram

myslampor

Hej
Det snöar här!! jätte mysigt ju..:)..idag gick jag en liten prommenad runt i området, försökte få med mig Empan som bor här i området, men det gick inte. Men efter en stund så gick jag hem till henne och fick en hemmagjord liten sak som jag inte nämner i bloggen, men som mina vänner vet vad jag menar.! Det var riktigt efterlängtat! tack <3 glad att det finns vänner och komma till när man inte mår så bra.

Men nu när jag kom hem så gick jag upp i mitt hus. satte upp stjärnlampor som hänger på rad, dem ger ett blåt sken.mysiga i allfall :) sen hängde jag upp röda lampor runt min spegel lite roligt :D så nu har jag massa mys lampos som jag tänder när man vill mysa!
Juste fan hade nästan slutat tänkt på detta, men i morgon är jag me på tv i en debatt!! förra gången var man med i artiklar o sånt, lilla aktuellt, men i år e det direktsänt!! Vi ska sjunga oxå men de vet jag inte om det blir me på tv..
det visas på Svt24 under dagen!!!! wowow,

Någon som tror att jag kommer knäcka Göran Hägglund igen??..jag hoppas det i alladall!! hahah...

Önska mig lycka till !!
Kram


Bilder i från helgen














fan va sjuk jag e!

Hejsan

jag gick upp tidigt för att hinna me allt och slippa stressa i dag, men va tror ni, tror ni min förkyldning haar gott över?, nej verkligen inte. nu har de gått över till öronen och jag som ska vara med på Hearingen i morgon och debattera mot politiker, som även säns på svt24!!! Hur ska allt sluta egentligen?

Men men, börjar ta hostmedecinen igen idag, vilket inte känns så lockande men va ska jag göra lixom:P haha..jag har missat nu en vecka till av skolan vilket inte känns så bra, sakanr min älskade klasskompis Emma även dom andra oxå, men så som hon har funnits nu för mig har ingen annan lyckats! <3

Juste, i helgen var jag på Barn Politiskt Forum, och de fanns kameror överallt och en kalle som sprang runt o fota hela helgen, Men jag ville verkligen inte va me på bild men de va rätt många som lyckades få mig på bild, tänkte lägga upp dom lite senare, om jag e vaken ;P

Men nu har mamma gjort frukost till lilla mig och sen ska jag krypa ner i soffan hela dagen!

Kram

Rebecca "Becca" Olovsson

Denna Människa vill jag nu skriva om som betyder i mitt liv, de gör hon verkligen, nu och för alltid<3


Denna underbara människa har jag typ kännt
 nu en massa år, en massa underbara år, Vi har gjort massa saker tillsammans, både som vönner och ledare, även massa annat skoj med unga örnar

Vi startade upp "Sångfåglarna" med kakan oxå, de va roligt, ingen av oss kunnde på den tiden sjunga men de va roligt som bara den.

Becca finns alltid om jag behöver hjälp och jag finns för henne. Hon är en av få som vet så mycket om mig, vi har en sak tillsammans som ingen vet, men jag tror nog att hon vet vad jag menar.

Utan becca skulle jag nog inte haft så roligt som jag fåt haft det, efter allt som har hänt o allt som svikit mig. Men Becca har inte svikit mig, inget jag kommer i håg iallafall

Inget ska få komma mellan oss gumman, du e underbarst sötast och roligast, Vill att vi ska vara vänner nu och föralltid.

När du blir 18 e de vi som röjer runt i stan :P

Love ya! <33333

Fredag- söndag

Hejsan

Fredags
 var jag barnvakt åt lilla Erik hela dagen underbart mysigt. Sen efter det så åkte jag o Emma runt i stan lite, och åkte hem till henne, hamnade på pizzerian tillslut då ingen av oss orkade laga mat:P hhaha...när vi var där var det jätte jobbiga föräldrar mot sitt barn, stackars lilla killen, jag o Emma ville typ flera gånger vända oss bak o fråga va dom tänker me haha..men vi fick oss ett gott skratt oxå.

Under kvällen var vi hos emma o hade mysigt, såg lite på idol o sånt.. jag fick jobbigaste hickan som slutade i skrattanfall..hahaha..

Lördags
Emma och jag vaknade runt 8 tiden och var helt slut båda två känndes de som, jag kännde mig feberig o allt inte roligt, jag som skulle få en toppen helg. Jag mötte upp Linnea runt 10 tiden i stan visatte oss på Mc Donalds och fikade lite, Sen gick vi till Gamla Stan där vi mötte Torbjörn och tobbe som oxå skulle på Barn Politiska Forumet där alla ombud från hela sverige samlas i från unga örnar en gång om året, Vi var på Zinkensdams vandrarhem

Alla kom dit runt 12 tiden vi åt mat o sånt, fick våra rum o allt.. Massa underbara människor var där, mina gamla ledare, Tony, Tomas o ja..massa andra. jätte roligt att träffa alla igen, Stefan var där oxå, han e ifrån Göteborg världens underbaraste lilla prick haha..

VI hade möten hela dagen, fika o allt, sen runt 18 tiden var de min tur att hålla i Barnombudens träff som var i 1 timme, visste inte riktigt hur det skulle gå men det gick riktigt bra, vi kom fram till att vi ska försöka ficka ihop en träff här i Stockholm, typ en liten kurs i filmutrustning så vi kan göra ett "Rea" program ! JÄTTE SKOJ

sen på kvällen
¨då alla gamlingarna gick o la sig, förutom torbjörn o tomas såklart så hade vi jätte skoj, bara att gubben i receptionen va så grinig ahaha..men men..

Söndag
ojoj, jag låg på kudden runt 2 tiden inte alls bra, vart rätt förkyld under natten så borde sovit mycke mer..Men de va frukost kvart i 8, ingen sovmorgon här inte:P..  Sen var de lite möte sånt, och lunch, sen började folk att droppa av lite smått. Jag Linnea och Johnny åkte till Expen och sjöng in lite låtar, fast jag gjorde ett försök fast de lät som jag höll för näsan så förkyld e jag hhahaa..Nu innan jul ska vi skriva egna låtar, de ska bli skoj

sen var vi bjudna på middag hemma hos stene, Linda o jag var båda sjuka så v la oss i sängen o kolla på Andra avenyn
och nu i veckan har jag bara varit hemma för att jag varit sjuk, ska till skolan i morgon (Onsdag)

Kram

Torsdag

i morgon får jag typ komma tillbaka till skolan, känns inge roligt eftersom jag inte vill veta hur mycket jag måste ta igen o missat tack vara skolan. Allt va ett missförstånd, hatar skolan för detta, dom vet inte hur mycketdom ställttill me i mitt huvud. Min pappa finns i huvudet hela tiden nu. TACK för de skolan:S

men men..de e härligt o slippa skolan ett tag i allafall.. haha fick va med M hela dagen i går och idag så kan jag vara hemma o göra vad jag vill ^^ att vara hemma utan att vara sjuk e bäst:P

Men hur är det med er nu?

nu blir de frukost :)
Kram

Lördagen den 8 November

Hejsan, detta e lite bilder i från i lördags, finns fler på facebook me annat folk på, men först var de en unga örnar parkfest i Skarpnäck, Linnea o jag sjäng massa sånger..dock lät det inte alls bra med den ljudutrustningen :P haha..
På kvällen var jag ute på Beckiz 18års fest massa skoj :D

Bilder från helgen


Linnèa och JAg




André, Jag och Beckiz


Jag, Beckis och Johan


Johan fick massa tejp och ja, som ni ser s vart jag hans offer!


Som sagt..Johan ska få tillbaka hahaha!!


Ser glad ut iallfall :)


Tisdag

hej

ja nu va det ett tag sen, har haft massa saker för mig, i helgen var det utgåg och lite smått o gott...hhaa..sen så har jag varit i skolan o typ somnat på lektionerna inte bra hahah..gulligt:P

men men..sitter hemma hos M nu ska sova här, haha..juste jag har typ blivit sjukskriven i från skolan igen..fast nu var det skolan som sjukskrivde mig, lång historia jag inte orkar gå in på..lite fel av skolan men de e inte mitt fel om jag kommer efter de får dom hjälpa mig med sen..så får se när jag kommer tillbaka..

Men nu ska jag vara social mot M :)

Kram

Helgens planer

Hej på er!

innan jag hoppar ner i sängen ska jag bara berätta mina planer,,

i morgon ska jag till läkaren o ta prover o skit, as rädd..de va tydligen en tant på min avdelning som hade något men ändtarmen som kan ha smittats!! fan va jobbigt..men jag lär inte ha det..
Sen e de skynda sig till skolan o hoppas på att jag hinner innan vi slutar..Sen är det jag o emma kväll, vi ska åka till Alex (en kille i skolan) hoppas på att Markus oxå kommmer) hahah...!!

Sen hem till emma o upp på lördagen tidigt o åka till Skarpnäck och sjunga..sen fördriva dagen o sen middag i gamlastan med Beckis o hennes vänner och familj..sen ut på krogen o SEN hem till beckis o sova..oj oj...vilken helg..men sen på söndag ska jag skriva sånger med dånggruppen :D

o nu ska jag sova:)

Kram

Torsdag

hej

idag var de skola hela dagen lång, idag har vi haft massa skoj tycker jag..eler va säger du emma? Jag åt Lunch me lilla sjuklingen Linn och sen gick vi upp i skolan och börja jobba på ett jobbigt arbete som jag ska skriva klart nu på datorn..hahha seriöst..massa skoj man kan ha i en skola på en och samma dag.

Känner att jag inte har så mycket att skriva idag, har jätte ont i hela kroppen o vill bara ner i sängen så fort jag e klar me pluggandet!!..när nu det blir?

men vi hörs

Kram

Godnatt

Nu måste lilla Jennie sova för hon ska upp halv 6 för att klara sig till skolan inte roligt.  Men men..fan jag visste att de va något mag missat, jag har inte läst igenom till läxförhöret i morgon riktigt ordentligt, men de hinner jag göra, kommer inte somna så fort i allafall...

Juste, de finns en människa som jag inte nämer på bloggen ritigt än för er, men den människan är helt underbar, idag på posten kom de hem ett litet brev och en liten nalle..Såååå gulligt, MEN de bästa av allt var att i brevet var det en sååång om mig och så fick jag en biljett till en spelning å då kommer låten spelas ÅÅÅ..jag e typ helt paff, Hur vet människan va jag heter o var jag bor hahaha..!! men de e en annan historia kanske

Och på Lördag ska jag sjunga i Skarpnäck då tycker jag att folk ska komma dit o lyssna o även kolla runt lite va som händer där..själv vet jag inte men de ska va något i allafall ahhahaha....!!

Men nu ska jag ner i sängen eftersom jag ser så trött ut ---->


Kram

Några bilder från Halloween middagen med flickorna








Har bara bilder änsålänge på mig men kommer nog lite på alla sen :)

bilder

Bilder med min nya kamera!



 Inställningen va rolig att använda på discokulan eller va jag kallar den,

blev även på denna bilden(de e jag på bilden 4år)




Ledig en onsdag!

God Morgon
De vart sent inatt, jag kollade på film, jag såg på Förortsungar, så rolig och bra..hahhaa!! Jag satt även och plugga innan filmen. Vi ska skriva Loggböcker om minst tre stressfaktorer. Usch gillar inte änns att tänka på hur mycket jag måste stressa varje dag.

En av mina stressorer är alla tider jag måste passa in på morgonen.
1. vakna tiden
2. tiden jag har på mig innan jag måste gå till bussen
3. tiden att passa när jag går till bussen så att jag hinner
4. tiden till skolan!, kommer jag sent? kommer jag i tid?

Usch usch!! massa stress..

idag i skolan är det idrottsdag med alla Jensen skolor, vilket är super roligt, men nu e jag sjukskriven från idrotten så jag kan inte va med idag, så skolan tyckte att jag fick vara hemma. Vilket jag tycker känns bra, jag ska plugga idag en massa. Vi har ett grupparbete som ska vara klart på fredag som handlar om stressorer bla bla..Men man ska va två o två, men jag blir själv så nu har jag massa saker o göra med det arbetet,

Sen e det språketshistoria i svenska jag ska plugga på. och skriva en insändare om min hjälte. Och min hjälpte är faktiskt Unga Örnar, Där har jag lärt mig massor och blivit den person jag e idag. mm..

Men nu blir de en stor kopp te, sen fixa och sen plugga :)
Kram


Betyder enormt mycket för mig!


Emma Rylander

Emma och jag går i samma klass. Hon är underbarast, ställer upp för mig, finns där, vi har en sak gemensamt som gör att vi kan förstå varandra bra på vilket jag behöver, även Emma tror jag..Så fort jag kommer efter i skolan eller inte hänger med kan jag komma till Emma utan att känna mig dum, hon hjälper mig så gott det går och genom allt hon lärt mig så har jag tyckt de e roligare i skolan. Hon e en av få som uppfyller min dag! Nu när jag vart borta i skolan p.g.a. operationen har hon tagit sig tid o hjälpt mig med massa saker. Hon har gjort att jag fick ha ett bra lov..Tack Emma.. Dessutom har vi två haft massa roliga kvällar tillsammans som vi nog alltid kommer ha med oss!

Emma, du o jag för alltid right?




Bilden e tagen när vi tog fel tåg till Kista, vi var nog dom ända som hade roligt på perrången.. <33

skolfoto 08


Tisdag

hej

idag har jag vart i skolan på första gången på två veckor typ..härligt..fick ligga på bänken för att jag inte pallade att sitta hahah..lite konstigt kändes de, men som tur e är de inte bara jag som inte är helt frisk, Linn o Jenny går på kryckor hahaha..jag kan i alla fall gå liiiite ...men men..

Efter skolan så åt jag och Emma på Asien och sen drog vi till syrrans jobb, sen så gick vi runt i stan hadlat lite presenter o sånt vi träffade kakan oxå så Emma jag o kakan fika  och gick runt, nu sitter jag hos mormor och har fåt middag gott gott:)

Skriver lite mer sen
Kram

halloj

hejsan

nu har jag suttit hemma sen typ 18 med tända ljus o ätit äggmsmörgås o en brasa tills nu...vi hade strömavbrott när vi kom hem.fyfan, inte roligt jag som skulle försöka fixa hemma o ha oss. Igår kväll vid typ 12 fick jag ett ryck att säda ur badrumms skåpet, hahaha förstår mig inte på mig. har ont men ändå ska jag typ bevisa att jag kan hahaa...men men

idag va jag hemma, mådde inte bra, men mamma sparka upp mig och tog mig till Nacka forum, vilket var toppen, vi gick runt lite och hadde oss, åt sallad, sen kÖPTE JAG MIG EN NY KAMERA tjoho va glad jag e..:)..fast jag ville köpt min gamla igen, men dom hade erbjudande på en kamera som han gav mig minneskort på 2 G och en kameraväska, på köpet för han tyckte att min kamera som blev stulen inte kunde ersätas, men jag e glad i allafall..så nu kan de börja komma upp bilder här igen :) tjoho..

nu e kl mycket och lilla jag ska ta mig till skolan imorgon för första gången efter operationen, e lite nervös...hur ska jag klara av att gå upp alla trappsteg? hahaa..men men..

i morgon kommer de ett inlägg igen om en betydande sak/person för mig!
god natt

Kram

Halloween middagar!!

Hej
igår var de ju halloween midda som tjejerna årdnat, jätte mysigt, de vart tre rättes midda o allt..gott gott..men de va lite läskigt i bland hahaha...de va lite ögon i salladen o ja..ni vet ju va man kan bli överskad me på halloween..massa bilder lär komma sen i från Rebecca,..

Nu sitter vi hos Rebecca nu vi ska äta midda här, dricka lite o ha oss..sjunga sing star o ha allmänt rolgt :) glad att mitt lov vart bra nu i slutet, dom tar väl hand om mig här i Bromma..Emma gör varje liten sak åt mig..Älskar dessa människor !
NU ska jag va social

Happy Halloween
Kram

RSS 2.0
Test