I morgon bär det av mot Kroatien, Bosnien och Makedonien.

Jupp nu är de bara 1 dag kvar tills Turnén börjar..tjohoo..fast jag vill egentligen inte..inte just nu för de finns otroligt mycket jag kommer missta under dessa 3 veckor jag är bort.. ex: bästa veckan på året som är Slanö..Personer som kommer att försvinna nu när jag är borta..men men

Jag får se det positivt jag kommer aldrig få åka på en gratis turne igen på detta sätt och samtidigt göra en bra insatts..
I dag ska jag packa det sista sen möta Emma för att fixa lite och prata. Sen möta Maria för att gå på bio..fan vajag kommer sakna dig Mariaa..sommar utan slandö..kommer inte klara mig!!

haha..låter som jag ska vara borta flera år..men så är det ju inte riktigt. eller man vet ju aldrig hur det blir med den saken. JAg kanske blir kvar där nere!! hihi..näää. för när jag kommer hem så ska jag flytta =)

Men nu måste jag fortsätta här!!

Kram

Chaplin

Hej

Haft de jätte stressigt i dag!! Har städat och packat.. är nästan klar nu! Och nu ska jag jag åka in mot stan, lämna nycklarna för lägenheten ska visas i morgon! så jag sover hos Maria! underbart ska det bli. Så självklart blir de Chaplins i kväll!!

Hoppas ni har det bra!! nu är det inte lååångt kvar till Måndag då jag åker<3

Kram

Grillkväll med syster, släkt och vänner!

Hej

Min syster ringde vid 13tiden och fråga om jag ville hem till dom och grilla idag. självklart tackar jag så klart ja!! eftersom vi inte ses så ofta!!. Mötte Magnus och kusin Daniel med familj och handlade massa gott att grilla.Sen så kom yteligare vänner till Jessica och Magnus med två små underbara pojkar. Så jag har verkigen lekt av mig idag!! Min kusins barn är underbar!!  även vännernas barn!!

Så underbart att äntligen haft en underbar kväll med dom!! tack!..

Men nu borde jag antagligen sova eller städa/packa.. får panik haha..antar att jag packar och allt i morgon innan Chaplin!!

Kram

Torsdag-packa lite kanske?

God morgon.

somnade i soffan runt 3 i natt. Helt död efter kryssningen, men jag kunde typ inte somna så tillslut lyckades jag i alla fall! Idag känns de som en dag som kommer tillbringas hemma och packa in för resan det är bara 4 dagar kvar!! och jag som har sååå mycket jag vill göra innan dess!

Jag längtar dessutom till i morgon kväll, då blir det Chaplin och trevliga vänner!!

ska gå till affären nu!

Kram

Bästa Kryssningen!!

Hej

ojoj.. jag har aldrig mått så här dåligt dagen efter!! hehe. Jag har som sagt vart på kryssning med Sara och hennef föräldrar! Sara fyllde 18år! guuuud va stora vi har blivit.kommer ihåg när vi lekte med docker och lekte kontor..tjuv och polis oxå hahha.. detta va tills vi vart 12-13 år:P

Men vi gick i alla fall på båten kl 6 och hittade våra hytter, sara och jag delade på en vilket va bra!.. sen vart det middag me förätt,huvudrätt och efterrätt mumms!! Jag och Saras föräldrar gick runt lite medans Sara vila efter maten! Sen gick vi och tog ett glas öl på däck och lyssna på musik som spelades!

Vid 21 började vi fixa oss. eftersom jag skulle sjunga. Det började kl 22!! Wohooo.. Jag fick starta upp allt och jag valde "Evighet"! kommer en video snart. och de var verkligen underbart att börja för de känndes som alla var där för att bara lyssna på mig!. Sen sjöng jag " För att du finns" Och gud vaaaa roligt det var! Alla kommer fram efteråt och bjuder på drinkar och hurrar och tyckte att de var underbart.Jag kände mig som stjärnarn på båten!!.. höhöhöö.. Men sen vart de mer dricka och dans me ett par kvinnor som verkligen var ungdomliga utav sig! Men sen hamnade vi på däck och pratade med ett par killar och sen ett par tjejer.!!  Underbart!!

Jag kan i alla fall säga att kvällen slutade bra eller morgonen jag gick och la mig kl 8 i morse 2 timmars sömn och bakis huvud efter det:P

Jag har lärt känna underbart nya personer och hoppas det alltid kommer förbli underbart!  

Kram

Nu drar jag på Kryssning

Yes!!

Idaag vlir de kryssning för hela slanten!! Jag ska fira min vän Sara som fyller 18 år i dag Grattis Sara!<3 Vi kommer åka Birka Paradise båten! Vi ska äta, dricka och ha massa skoj på dansgolvet! Självklart ska de sjungas en massa innan och efter!! så jag kommer bli kändisen på båten=) höhö..

Så ni som åker samma båt, vi ses senare tjooohoo!!! så laddad!

Kram

Britney Spears barn kan bli hennes nya dansare!!

Kolla va gulliga hennes två barn är. Dom är med henne under hela turnén och man kan ju lätt säga att dom är såå söta! Nästan så att dom borde få vara med!


Britney Spears var bäst!

Hejsan

ja igår var jag och lyssnade på Brittan ååå så underbart det var! saknar verkligen den där känslan man hade när man var liten och kollade på henne och kunde alla danser och sånger. ÅÅÅÅÅÅ..underbart. Vi dansade och hade oss. Publiken sjöng med och jag hade typ hela tiden gåshud!!



Ni som inte kollade missade verkligen nåt underbart måste jag säga!! Förlåt Maria!<3

Kram

Måndag - Britney Spears i kväll!!

Hej eller rättare sagt god morgon!

Ligger i sängen och tittar ut på det underbara vädret och känner att jag borde ta mig ut.. I går kväll sprang jag i typ 50 min och tog mig ett kvällsbad. Jag borde göra samma sak nu fast ta ett morgonbad!! =)

ikväll ska jag ju gå på Britney Spears fan va roligt det ska bli!! eller jag vet inte men jag hoppas i alla fall det..vet bara inte hur jag ska göra i kväll när de slutar! mina bussar går ju som dom går. Men de ska nog fixa sig..

Idag ska jag föresten nog börja med mina skoluppgifter ahaha..jag har verkligen ingen ork. så tråkigt och framförallt när jag inte vet hur vissa av dom ska skrivas och göras..men men..jag hittar alltid på nåt:P

Det roliga är att jag har ingen frukost hemma haha..bara smör och smörgås..gott?? nej..tror ni att jag har några pengar??? Nejj!! haha

Så jag vet verkligen inte hur jag ska klara mig nu till den 18de. För de första så ska jag på Kryssning i morgon och fira Saras 18årsdag så då behöver jag ju pegar i baren!! eller så får man hitta nån som bjuder! Sen är de ju typ en vecka kvar tills jag får pengar igen. så jag hoppas att jag inte behöver köpa nåt nytt till resan som bär av på måndag!!

Det kommer bli så sjukt roligt!!!!!
Nej nu måste jag verkligen städa här hemma. det ser ut som att jag kastas allt jag äger över allt i lägenheten. men så e det inte. Och jag måste börja packa. Men jag har inget att packa i så det kommer bli lite svårt!! haha..kan packa ner alla onödiga kläder i säckar..och saker kan jag försöka lägga så mycket i förvaringsgrejer!!

Så de kommer nog att lösa sig ska ni se!!

Kram

Hemma

Ååååå i kväll får jag sova i min egna säng och får den för mig själv! ska bli så härligt. Jag kom hem runt 17 och somnade direkt i soffan. Så vaknade upp för ett tag sen och gjorde mat. Det vart köttbullar och spagetti. Det jobbigaste är att nu är jag riktigt mätt och fortfarande jätte trött..kanske borde sova igen!? njea..inte än vill så gärna städa undan så mycket som möjligt och packa ner så mycket som möjligt.

I morgon blir de nog en hemma dag. jag ska ju på Britney Spears konsert i morgon!! ska faktiskt bli roligt. Har lyssnat på Circus skivan och sitter och diggar lite låtar tjohoo.!! nu är jag taggad!!  Förlåt Maria jag vet att du vill ha biljetten. men seriöst..jag vill så gärna gå nu!!

Det är så härligt att solen är framme, funderar på att jogga ett varv eller kanske ta en promenad till vattnet..nu är det ju inte så många dagar till som jag flyttar till Söder. så bäst att passa på att njuta av naturen här!..nån som vill komma och bada med mig här i morgon? :D

hörs snart igen!

Kram

Sista dagen på Slandö!

Hejsan

ja idag ska jag dra mig hem..tråkigt, fast det räcker med dom alla 100 myggbett och alla spindlar haha..men det är alltid mysigt att sitta på bryggan och sola och bada, spela kort äta glass och massa sånt..så jag får vara glad för tjejernas skull att dom har en vecka att se fram emot.

och idag kommer det även killar..tjohooo..säger dom kan man lugnt säga.


vi har ätit frukost nu och ska snabbt packa väskan för vi ska åka om 30 min. om tjejerna blir klara med disken så klart. Annars får dom inte följa med i båten som tar oss till Södertälje, tar typ 1 timme med våran Örni båt..de är en jätte mysig träbåt =)

Bäst jag hjälper till nu. vi hörs när jag kommer hem

Kram

Slandö <3 Sommar

God morgon

Ja jag älskar verkligen Slandö! så underbart. vi går barfota och vi har på oss sommarkläder och sitter i solen. Det är verkligen underbart. Jag brukar tillbringa minst en vecka här när jag är ledare. Men nu ska jag ju åka på turnén och då missar jag Slandö lägret. Men då är det ju super kul att jag kunnde komma ut denna helg..fast jag vill gärna stanna hela veckan. Men då hinner jag inte med att packa klart.

Nu ska jag ner till vattnet och bada med tjejerna som är här. Hoppas dom blir tröta snart och vill sova midda för jag har typ inte sovit alls i natt då Linnéa använde mig som sitt kram offer..haha tror att hon saknar sin pojkvän:P
Och juste...i natt vid 3 tiden kommer två av tjejerna in och säger att dom vart på "toa" men sen visade det sig att dom vart på andra sidan ängen med ett par ungdomar..borde jag bli arg eller låta dom göra så? jag menar...jag var inte den bästa ungen när jag var i deras ålder. jag spannade ju in alla äldre killar som var i Laxsjö när dom bastade halva natten så...lite bus får man göra!!

Hahaa..

Nu ska jag reda ut ett litet bråka här!!

Kram

Behövde vara lite lärare

heheh..ja

nu är vi på Slandö det tog oss typ 4 timmar med båten jätte skoj och jätte läskigt..haaha..men vi klarade oss de gungar fortfarande. haha..Sen så hade vi massa sexsnack och jag fick så klart vara den vuxna i pratet och förklara och ha mig..lite roligt att kunna lära ut något till dagens ungdomar so verkar övermogna i dagens läge... men men..jag vill sova nu och jag ska dela soffa med Linnea höhöh..

hörs i morgon

Kram

Sitter i båten!

Ja nu sitter vi i  båten på väg till slandö..solen lyser faktiskt!! tjoho...

Det är kapten Johnny och Kalle som kör och vi som lyssnar på musiken är Nike,Lina,Angelica,Tess och jag tjohooooo...!! men snart hoppas jag på att vi är framme för jag är jätte rädd läskigt att åka båt med dom hahha..jag ska lätt bada när jag kommer fram. Datorn är med så ni l'r bli uppdaterade!!

Kram

SLANDÖ

Hej

Ja nu har jag typ 50 min på mig att packa ner det jag ska ha med mig till Slandö..ååå de ska bli så mysigt. hoppas de regnar hela helgen för det är lite mysigt att stänga in sig i stugan och bara ta de lungt!..men solen är ju bra den oxå då får man bada:D



Ska först förbi min syster och skriva på mitt kontrakt på den nya lägenhten!! åå ska bli super roligt!. men ja..jag e rätt stressad in för hur jag ska hinna allt med packningen innan jag åker iväg.! ajaj..
Måste snabba mig till bussen nu ju..men jag funderar på att ta med mig datorn för att jag ska kunna plugga!

Kram

Varför sover jag inte nu när jag verkligen behöver sova?

Ja det är verkligen frågan..hmm..kan bero på att de händer så mycket just nu och att jag är stressad? ska packa för i helgen då jag ska vara på slandö.Sen ska jag packa för att jag ska flytta igen! och packa in för 3 veckors resa!! hmm..fan. Men jag ska inte klaga som andra gör..

Jag förstår inte en sak och det är varför folk ska kommentera saker och sen inte stå för det vem man är! efter som jag vet att det inte stämmer som vissa skriver så tar jag bort kommentarerna för det e den som skriver sånt som e patetisk.. och nej jag tog inte åt mig utav de du skrev!

Jag kom på att ni inte sätt bilderna i från Berlin..dessa killar lärde vi känna under veckan..(och nej han tar faktiskt INTE på mitt bröst!) haha

ne men nu ska jag inte va sån..jag borde gå ut och ta en lååång prommenad men jag vågar fan inte va ue här på natten framförallt inte nu när det är en cirkus som sover över på ängen utanför..haha..de kan ju komma en tiger haha..

Men vi hörs i morgon
Kram

Jag e stolt och glad över er!

Grattis flickor...Ni klarade det!! tjohooo...
Maria och MIchaela kom in på högskolan!!<3
jag ger er massa pussar och kramar!



Ni är bäst!!!

Kram

Tjejkväll hemma hos Sofia


Packar och lagar mat

Hej

kom hem för en timme sen i från Maria. Vi kollade på film och hade mysigt även Alexandra var ju me =)
Men jag åkte hem för att städa,packa och fixa massor.

Fick veta föe nån timme sen att jag ska åka ut till Slandö i morgon med dom jag ska åka på Turnen med. Ska väl bli kul i alla fall..Så ja..en helg på slandö i stället för inget detta år är toppen..Älskar verkligen det stället. Nu när jag kom hem hittade jag min gamla recept bok som jag och min Pappa gjorde när jag var 9 eller 10 år. Det är ett av få minnen jag har i från honom. Och det var att vi lagade jämt mat. Så jag gjorde Lasagne receptet det är såå underbart gott. Och resten ska jag frysa in. Perfeskt.

Jag skulle vart nere i Göteborg/Trollhättan nu egentligen och hälsat på massa örnfolk där i från. Men det fär vänta till efter turnen. men men..!! som tur är så är sommaren lång(?) hehe..jag börjar undra vart sommarvärmen är..KOM TILLBAKA SOLEN!!

Nej nu ska jag äta och kolla lite på tv och sen fortsätta med resten hörs senare

Kram

Torsdag

Hejsan

sitter hos Maria nu helt död i soffan. Igår vart det Chaplins. Men ingen dricka för mig faktiskt kännde att tjejkvällen i Tisdags räckte för mig! hahaa..men det var trevligt igår. Freddy och Karin var där så då fick jag träffa dom igen. Ska försöka komma dit i dag för att hämta min kamera eller i morgon..kvällsen planer blev inställda så idag blir det bara så att jag kommer ta det lugnt. 
 

Jag, Maria och Alexandra ska kolla på film..inte vilken som hälst utan Patrik 1,5. varför vi ska se den filmen är en låååång och rolig  historia. men tror inte det är så smart om den historien kommer ut på denna underbara internetvärd..

Men nu ska jag typ handla lunch till mig och Maria. så hörs senare

Kram



Minnen förlivet är inget som bara fösvinner!

Om du läser detta, även om vi inte snackas vid så ofta,
 lägg in en kommentar om ett minne om dig & mig,
bra eller dåligt, vad som helst!
Därefter lägg denna på din egen status.
 Du kommer att bli överraskad över vad folk och fä minns..




Jag hade denna på facebook och fan va roligt att se va folk kommer ihåg! så å tänkte jag att den passar lika bra på bloggen! Kom igen nu va har vi för minnen du och jag? =)

Kram

Hemma!

Hej

Ja nu var man äntligen hemma. vill ni veta en hemlighet? jag har vara sovit hemma 1 natt sen jag kom hem i från Berlin..ojoj..så mycket skoj jag har haft med flickorna. även jobbiga saker. men jag bryr mig inte om dom uten tänker bara tillbaka till allt roligt. Jag kom nyss hem, sov kvar hos Fredrika och hängde med dom till Centralen i morse då dom ska vara på Hultsfred hela veckan.

Så idag lyder planen:

Tvättstugan 13-16
Städa
Plugga
Tjejkväll hos Sofia kl 21!

så nu gäller det att jag inte somnar..för jag e döds trött kan jag lova er! tror att jag typ samanlagt har sovit 24 timmar dessa veckor. så då kan ni ju tänka er att jag vart i full gång! =)


Lägger snart upp bilder

Kram

Hos Fredrika

hejsan

sitter hos Fredrika nu är helt slut! Vi har varit ute typ hela veckan. samtidigt som jag jobbade på Chaplin så nu är man inte direkt party sugen haha.. vi har vart på våra äventyr kan man säga! haha..kul har de varit.

de lär komma upp bilder i kväll när jag kommer hem!

har även träffat D och de e alltid lika trevligt. Juste nu kan jag tala om den roliga nyheten. och det är att jag ska flytta igen! tjohoo..och denna gång blir det verkligen inte värmdö utan på Söder. medborgarplatsen whooo..de är bara en månad kvar nu! 

men nu ska jag göra lite lunch till mig o fredrika så att hon vaknar till liv..hon har blivit sjuk den stackaren =( 

Kram

Tisdag

Hej

Jag sitter nu hos Freddie. Har vart en bra dag.. morgonen va bra och jag åkte till Freddie för att äta frukost. Vi hade inget att dricka förutom öl haha..så smörgås me öl på sängen va inte de sämsta man kan få på sommarlovet. Sen gick vi till Anna och åt glass i solen och sen nudlar till lunch.


Sen åkte jag till stan för att möta upp D och ge nyckel tillbaka och så var jag där hela kvällen. Sen nu så är jag hos Freddie efter mycket om och men! men allt är bra nu:D

Vill så gärna sova nu mina ögon går i kors..haha..låång dag i morgon.

Har även en nyhet att berätta för er..men inte riktigt än :D

Kram

RSS 2.0
Test