Saknar min pappa<3


Im moving on

Hatar gårdagen.. Det bästa med det var att A var där. Men det som hände runt om kring hatar jag! Jag orkar inte när ska folk fatta de. När ska så kallade vänner förstå att jag styr över mitt liv själv?..

Inge roligt för er att läsa om min kväll igår. Det finns bara en sak att säga, mitt liv är cp och jag funderar på att skaffa ett helt nytt liv. Byta vänner, bytta intresse.. Jag tänker inte vara den som bara sitter och tar in allt och sen deppar ihop hemma när ingen ser. Det är så mycket nu så nu sätter jag ett stop och går vidare för mig själv ett tag i alla fall.

Idag ska jag fixa hemma, tvätta och städa och försöka må bättre. Ska tänka på alla roliga saker som kommer hända nu i veckan i stället. Så vi hörs lite senare

Kram

försöka ta sig till stan

Känner mig inte riktigt pigg på att ta mig till stan. Men vad gör man inte för att genomföra ett UÖ möte? Hoppas på att sl har fixat spåret i från skanstull till Centralen..orkar inte gå dit i denna kyla. Jag mår bättre nu i allafall.har fått i mig lite mat och magen bubblar annars så funkar det nog haha..



efter mötet kommer jag träffa A och vi ska nog ha en mysig kväll hemma eller sätta oss på ett fik och prata egenom saker. Vet inte riktigt om han känner för att gå förbi Jägaren, de hade varit roligt.. det vill säga i fall jag mår bra oxå haha.. Men jag orkar inte bara sitta hemma hela dagarna får ändå inget gjort.

Så nu ini duschen och sen börja ta sig till stan.

Kram

Sen en tid tillbaka..

Sen en tid tillbaka

Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
Och försökt att känna efter hur det känns
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan

Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
Och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är

Och jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver det blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär
Och insett att jag måste börja om
Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där
Men snart ska jag hitta den jag är



Barnpassningen i helgen...


Sjukt tråkigt

Måndagar brukar vara jobbiga dagar då man vill ligga kvar i sängen och bara sega hela morgonen. Men idag ville jag verkligen upp och försöka kunna åka till praktiken. SL verkar ju inte fungera än helt som det ska. I alla fall, p praktiken idag skulle dels min lärare komma och kolla hur det har gått och så skulle vi åka skidor med barnen. Det är toppen väder i dag med sol och massa snö.

Men i stället ligger jag kvar i sängen denna måndag.. Hela natten har jag mått dåligt och vet inte va det kan vara, om jag ätit något dåligt eller om jag e magsjuk från helgen.. men men. jag får se och ta de lungt under dagen. Jag tänkte faktiskt koka mig lite nyponsoppa och ha lite keso på. Tror magen mår bättre av det än något annat som jag har hemma.




Juste bilderna i från helgen ska jag sitta med i dag och lägga upp. tyvärr kommer jag nog inte lägga upp så många bilder där barnen är med. Men några fick jag lägga ut =)
Har super många underbara bilder på barnen i backen! Om jag känner mig piggare i dag så borde jag sätta mig vid bordet och plugga och fixa till lite hemma och börja fixa in för nästa veckas lägervecka!

Hörs lite senare
Kram


Kan du göra det bättre?

 

Tänk om man kunde vara så här snabb på att dricka eller klappa..helt otroligt!!

 

 


En dag i pulkabacken igen

Godmorgon

Idag är det en speckad dag med barnen igen. Jag känner mig ovanligt pigg just nu fast det vart en sen kväll igår. Det var otroligt fint och gott till middag. Underhållningen var otroligt rolig igår. Det var en musiktävling på ett annorlunda sätt och super roligt. Bra jobbat EXPEN laget :D (mitt lag) höhöh..ja Marlene va säger du? "du e vacker utan spackel" jag tror vi lyckades :D

Snart ska vi ut i pulkabacken sen blir det ansiktsmålning =)

Kram

Runö

Heeelloo
Idag gick jag upp redan kl 6 för att ta hand om söta små barn på Runö där Sossarna har möten så vi tar hand om barnen som är med. Vi har åkt massa pulka i detta väder inte kul allt för länge men det var mysigt.. Nu sitter några och ritar vissa spelar kort spel och vissa lyssnar på mig när jag berättar sagor..hihi.. Den minsta är 2 år och störst är en super söt tjej som är 8 år.

Snart kommer vi behöva städa upp på bordet lite kaos med papper och pennor hihih..söta små barn.

Skriver mer sen måste vara social igen

Kram

När tiden inte räcker till

Godmorgon..

Säger bara oj oj oj vilken mysig kväll jag hade igår. Det började med att jag var på en förträff med 31 barn som ska på lägret jag ska vara ledare på under sportlovet! Underbart söta barn. Vi har åldrarna 7-9 år och vi frågade dom va derars favorit mat var.. Så här svarade en kille i slutet:

Vad har duför favorit mat? Hmm..spenat, Sushi, ähhmm.. Har du något kött du gillar.. som typ kyck..Jaaa nu vet jag..GRISFÖTTER..!!! Hahaa..så barnet vill alltså ha grissfötter??
Sen frågade jag samma barn va han hatade..

Har du något du tycker mindre om? Ja, va var de pappa sa nu igen.. jag tycker inte om pizza, taco eller köttbullar med makaroner.. Nämen det som är så gott? det är det ju inte alls...!! Då kom hans pappa tillbaka och barnet sa att han tyckte att dom skulle gå! Pappan frågade varför och barnent svara: Ledaren tror inte att jag gillar grisfötter..!!!!

Pappan skrattar och kommer fram till mig och berättar att dom pratat om maten i bilen och pappan hade ställt samma frågor. Men bara det att barnet hatar egentligen sushi och som tur är Grisfötter.. Och gillar det han sa att han inte tycker om..

Men barnet kom fram till mig igen.. 

Duuuu, jag gillar inte Linspankakor.. Men vilen tur, för det kommer du inte att få..

Seriöst det barnet varsuper söt och jag är glad att detta sades efter mötet och inte när vi tog upp maten i hela gruppen! =)

Juste efter mötet så fikade jag med Marlene och Nike vi pratade massa minnen, tro de eller ej med att ha minnen med dom två små flickorna är rätt mysigt!... Efter det så åkte jag och Marlene hem till mig, spela musik och skrev lite små texter.. Massa mys, sen kommer hon tillbaka i kväll då det blir tjejmys igen!!!




Mina små brudar haha.. Tänk va roligt det är att vara med i Unga Örnar. Slipper tänka på åldrar.. Samma sak i karaokegänget..Jag är yngst, sen en tant på över 60år..så ja.. :D

Kram






Lördag lördag lördag =)

Måste bara säga att jag läääängtar tills på Löööööördag... För så söker jag förhoppningsvis till Talang =) beror helt på hur jag mår men just nu mår jag rätt bra :D

Jag är rätt sur på en viss person som verkligen vet vem han är..Han ska fan inte tro att ha kan behandla mina vänner som han gör..seriöst vad tänker han på..Tror han att vi är helt korkade o inte fattar?? tssss..bajs på honom.. Ska tydligen träffa han i kväll en snabbis, då kan han inte förvänta mig en trevlig Jennie.. Hörs lite senare!

Kram

Det är nu över..

Såå nu har jag klarat av sjukhusbesöket och läkaren gjorde ingen operation utan han ville vänta och se hur de blir. Men där emot gjorde han så att jag har ont igen och jag tänker inte riktigt gå in på detaljer för det vill ni ändå inte veta haha.. Det tråkiga e att jag har fått så pass ont att jag inte vet hur jag ska göra med Talang på Lördag.. Får se om jag kana röra mig så pass.

Jag går i alla fall inte som att jag skitit på mig denna gång :D

Efter läkarbesöket åkte jag och mamma till vårt hus och jag hämtade lite saker som jag saknade och sjöng så klart. Sen vart det fika hos Mormor o Morfar =)
Nu har jag vilat och känner för att fixa lite hemma, rensa massa papper och sånt. Även skriva APU loggbok får icke missa det. Sen kanske det blir en sväng ner till Jägaren en stund och sjunga någon sång. Beror på hur jag mår.  Juste ska lägga in dom få bilder jag har i från Lördagens kalas :D

Kram

Idag?

Seriöst mina nerver håller verkligen inte just nu! Jag ska till sjukhuset i ag och kolla upp min Cysta och det kan innebära en operation eller att jag kommer få skit ont igen! Jag klarar inte ett år till med den skiten. Mår verkligen inte bra utav att den ska förstöra mitt liv.. Och jag hoppas den är godartard!! fy fan..

Måste åka nu om jag ska hinna men vi hörs när jag kommer hme. då berättar jag emr om gårdagens middag och sånt..

Kram

Nu ska jag äntligen på middagen

 

Nu ska jag äntligen få gå på en mysig middag på en jätte mysig resturang. Jag känner mig pirrig i magen och är jätte nervös.. Men varför? Jag borde inte vara det för det kommer gå jätte bra hihih... Det jobbiga är bara sen när man ska gå ifrån varandra :/

 

Kraaaam


Första dagen

Helllllooo första dagen gick väll bra på praktiken bara det att jag är så trött och fick så ont i huvudet. Men jag stog ut så länge jag kunde. Nu är jag hemma och mötet jag skulle på vart inställt så jag ska bara ta de lugnt tills jag ska på middag me en söt liten prick :D

Sen ska jag så klart till Soft och sjunga lite.. kommer kanske dröja tills jag klarar av att sjunga igen. Eftersom jag får veta de stora beskedet i morgon.. fy fan. nej jag ska tänka positivt.

nu ska jag kolla på film..

Kram

Presentuppvisning..

Gooood morgon, när kl ringde fick jag panik och trodde att jag hade försovit mig. Men neej, jag har vaknat exakt då jag skulle =). Så en bra start på dagen hoppas jag!..

Idag ska jag ha min första praktik så måste snabba mig nu innan jag måste gå. Efter den blir det nog en mysig kväll, först bli bjuden på middag och sen blir det nog Soft för att sjunga karaoke. I morgon får jag veta om jag ska opereras!!! Gahhaa...
Jag har loooovat er att visa presenterna och nu ska jag ladda upp filmen och så får vi nu se hur jag skötte present uppvisningen :D det var svårare än va jag trodde! 


 

Nu blir det frukst me nya te muggen och gosa smörgåsar.

 

Kram


Alla <3 dag

Fick nyss besök av en underbart söt liten vän han kom med choklad och en födelsedagspresent till mig! titta så fint armband jag fick utav honom

Tack!


Födelsedagskalas

Nu känns de som att jag har fyllt år i alla fall. Igår firades jag utav släkt o vänner riktigt mysigt. Så kul att oväntade personer faktiskt kom måste jag säga :D Fick massa fina saker kommer snart ta bild på allt när mamma kommer med sakerna.

På kvällen var kusin Oskar med och Nahla på krogen, även Makz och Markus kom förbi. Då gick vi vidare och sen vart jag jätte trött vid 1 tiden så vi funderade på att dra hem. Men då ringde kusinen och då tog vi en sista öl på SÖder och kom ändå hem strax efter kl 3 i natt.. haha..

Så födelsedagen va nog lyckad i år!

Kram

Tiden går till att plugga

Kära blogggäster, hur har ni det i dag och va ska ni göra i helgen? Själv ska Fredagsmorgonen spenderas framför datorn med rapportksrivning om Sexuella övergrepp! Fy fan va det inte är roligt att skriva om. Men det är bara att hålla illskan innombords ett tag till.

Det handlar om personer som blivit sexuellt utnyttjade på sina fosterhem eller liknande!

Citat: Våldtagen, sövd och skjuten med luftgevär

Fostersonen har utsatt Britt för våldtäkter, sedan 5-6 års ålder. ”Det började nästan med en gång när jag kom dit. Jag fick inte vara ifred någonstans. Jag berättade aldrig för någon om våldtäkterna i fosterhemmet, för sonen hotade att döda mig om det kom ut. Han sövde mig med eter flera gånger och sköt också på mig med luftgevär och jag träffades. Jag tror inte att föräldrarna har förstått detta. Jag sade det till sonen i vuxen ålder. Då sa han att våldtäkt inte finns, man är själv med på det.” Ur referat person 261, kvinna född på 1950-talet...

Nej nu ska vi inte deppa. Jag skriver mer om detta sen måste bli klar nu. Halva arbetet sparades inte igår när datorn dog..

Kram

 

 


Barnvakt

Jag råka gå med på att vara barnvakt i Måndags när jag var lite full. Men självklart står jag för va jag säger så jag har haft lilla Myzan hemma sen igår kväll. Så nu ska jag vara med henne resten av dagen och vi ska snart gå ut och ta lite luft.
sååååå söt!!


Födelsedagen

Det finns en liten rolig historia som skedde på min dag. Jag hade verkligen inga pengar! Och jag ville ju så klart kunna köpa dricka. Men jag Bella och Emma samlade ihop massa burkar och fick pengar =)

Resultatet vart tre st :D

Allt annat som hände på  Födelsedagen kommer jag dra upp lite senare. Men massa tårar och massa skratt och massa underbart folk som firade mig! På Lördag ska vi ha dubbelt så roligt!

Kram


grattis

JAG ÄR NU MERA 20 ÅR!

Myskväll





Framför en annan del av Köping med ananas och Ice Tea!

It feels like it is the end..

Saknar min bästavän..Eller vi var det, men de hände något som gjorde att vi gled ifrån mer o mer.. Nu vill hon inte ha med mig och göra och det känns skit. Vad jag än gör vem jag än snackar med nu för tiden blir folk bara sura och även fast andra vänner var på festen igår är de bara mig hon säger upp kontakten med! Känns skit..

Sista dagen som 19-åring!

Det var ingen som riktigt kunde ses idag och jag är ändå så pass trött. Traditionen är ju att jag oftast äter middag med en kompis och oftast mat som man inte äter när man är äldre. Somexempel pankakor. Men nu vart det inte så. Så istället ska jag lägga mig ner och kolla på en film och försöka somna helt slut..

 

Kram


Helgen

Ja i helgen har jag inte mått så bra alla gånger men så fort jag gjort något annat än att bara tänka på pappa så har det varit roligt..

Fredag:
Jag jobbade som Karaokevärdinna på Chaplins vilket var roligt att lära sig lite extra mer om! Tur att Aamanda var med och visade i början. Efter en helkväll där med brudarna så var det rätt skönt att vara den som var nykter och kunna skratta åt folket.. Efter stägning gick jag o Aamanda till Subway och köpte mat sen hem och sova.

Lördag:
Hemma dag och städa lite. Tänkte och sörde! Träffade Adela en stund och pratade lite. Efter det var det kalas för Johan o Roger. dom satte ihop sitt kalas och därför var det lite svårt att avstå att inte gå. Johan o jag gick på filmklubben med UÖ när vi var små så det var kul att jag fick komma! Massa vänner jag kände igen i från UÖ.. så det var super skoj!

Söndag: (idag)
Ojojoj..har så ont i huvudet så ska slappa hemma i alla fall tills jag kommer på något att göra.. Det är ju trots allt sista dagen som 19 åring!! hihi..Så vi får se hur det blir!

Kram

Pappa<3

Det är inte min period i livet just nu. Mår piss och vill inte tänka negativt. Men just dessa dagar är jobbigast på året. Ni tycker säkert att jag e dum i huvudet eftersom jag fyller 20 på Måndag.. Men grejen är att dessa dagar suger eftersom min pappa dog innan min födelsedag. Då kanske ni förstår varför jag hatar dessa dagar. Jag har seriöst inte insett att min pappa kommer inte få vara med om allt vi går egenom och sånt han kommer aldrig tillbaka.. Semesten han helt plötsligt åkte på kommer aldrig sluta..

Älskar dig pappa!<3

<3


Personligheten är viktig

Nu känns det lite bättre när bloggen är lite mer personlig utav sig. Har bara slängt ihop det lite fort så kommer göra om lite bättre sen.  Vart inge stan för mig såg att det började snäa och fick lite ångest!
Det händer massor just nu som många utav er inte vet och det är inget jag kommer ta upp i bloggen utan här ska vi försöka blicka framåt. Kan säga så mycket som att människan har gjort bort sig otroligt mycket!! Personen vet mycket väl om vem det är men vågar inte erkänna. FEGT!!

Just nu, så har jag en killkompis på besök kallar det för fin besök! Vi har inte träffats på kanske hmmm drygt 1 år så det var på tiden =) Tänkte laga lite lax idag! Och sen ska det bli massa sjungande för oss!

Kram

5 dagar kvar!

Om hela 5 dagar fyller jag 20 år, det känns lite knasigt måste jag säga. Jag går nu över till en vuxen människa! Det kommer bli grymt bra. Jag hoppas att mina vänner tänkter dyka upp på festen. Och käner någon att dom inte blivit bjuden så hojta till okej!!!??

Idag vart jag hemma håller på att bli förkyld. Men jag vet inte riktigt om det är så eller inte.. hahaha.. Jag har kommit på några låtar jag ska börja lära mig att sjunga. Kom med i Soft´s månadsfinal igen så nu ska jag rocka!!



Men nu ska jag bege mig ut på stan en stund och fixa lite små saker!

Kram

Talang 2010!

Igår kväll ringde tv4 mig och berätta att dom lyssnat på mina låtar och vill att jag kommer den 20 Feb till Saltsjöbaden och sjunger!! Tjohoo det är i alla fall ett steg närmare så nu får jag hitta på en låt som verkligen passar in. Gaahaa..jag vågade ta första stegen!


Nu blir det Jägaren en liten stund för att träffa lite vänner sen sova..

Kram

RSS 2.0
Test