Utan glasögon..


Planerings möte

Sitter på möte med Unga Örnar hela dagen, är super trött efter gårdagens utgång. Men jag kom upp kl 7 för att ta mig hit hihi....Jag är bäst!! Nej nu ska jag återgå till mötet!

Kram

Mysfika

Ska till stan för att fika med två favorit tjejer Emelie och Adela, tänk va bra jag kan ha det i bland hihiihii...

(Lägger upp bilder sen)

Kram

TALANG 2010?

Ska jag våga söka till Talang 2010?


Förfest fest och efterfest..

Gahaa..mitt huvud börjar kännas lite tungt nu när jag kom hem men det känns inte så farligt trotts allt. Igår träffade jag Adela på kvällen och vi åkte och fikade med Sussie, rätt kul för jag tror jag fick lite sockerkick av coca colan jag drack. Men efter fikat så gick vi till Jägaren och åt middag med ett par vänner.. Självklart var det där förfesten startade. Det bästa med gårdagen var att jag fick dricka drinkar för någon annans bekostnad så det var ett par stycken.. Sjunga vart det oxå, det vart Starkare och Evighet.

Efter stägning drog jag och grabbarna vidare till Chaplins eftersom jag inte är 23 och kommer in på stället dom ville haha..men dom ville ha mig så då får dom skylla sig själva =) 

På Chaplins var även tjejerna så det var trevligt att träffa dom den lilla stund jag träffade dom! Men men..Efter lite sång och dans på Chaplins så vart det att äta kebab och sen drog vi hem till Liam (min störda granne) ahaha..Däe dracks de lite till och vi kollade på lite IDOL klipp. Vi gick väll och la oss vid 8 i morse och vaknade av att Liams telefon ringde heeeeela tiden!!!! Så lika bra att gå hem.. Nu är jag till och med pigg så får se va jag hittar på idag!

Kram

Vi åt luch smörgåsar hemma hos mig

 

Åt nyss lunch med en kompis och det var  Jennie smörgåsar hihi

Han verkade i alla fall tycka om dom

 


Fredag

Idag är det Fredag, solen skiner lite svagt och jag har sovmorgon. Fast jag utnyttjar den med att plugga =). Har inte lektion fören kl 15 50 i dag helt klart skönt att bara ta det lite lugnt! Jag sitter just nu även och ska lyssna på nya låtar som jag vill öva in mig på. Känner att jag bara kör samma låtar hela tiden om om igen..

Jag har försökt göra en design för min blogg men jag lyckas inte förstå mig på programet och mitt tålamod räcker inte.. får lixom inte till den perfekta designen.. Blää.. Någon som vill hjälpa mig?

Dagens planer

♥ Plugga
♥ Skolan
♥ Möte
♥ Fika med en vän
♥ Middag med en annan vän
♥ Utgång!!

Så nu hoppas jag på att jag hinner allt detta. Just nu är det lugnt och skönt. Men ojoj va tajt det blir i slutet.. Nej nu måste jag plugga vidare och få i mig lite lunch!

Kram

Karaoketävlingen

 


Kontakter

Jag har ju alltid älskat att sjunga och idag har jag vågat mig på att maila ett band som har en version av en låt som jag gärna vill ha.. Och vet ni! Jag lyckades! Så snart kommer jag göra lite tack reklam för dom här men inte riktigt än, vill inte avslöja innan den spelas upp på karaoken på Jägaren =) hihi


Så jag har i allafall börjat med ett steg och nu är det bara köra och försöka lära känna rätt människor! tjohooo..Nej nu ska jag ta lite varmt te och kolla på en film. I morgon blir det lunch med min granne som kommer bli överlycklig!!!!

Kram

Mitt ena bidrag i karaoke tävlingen


XIR Karaoke


Jag fick nyss veta att XIR karaoke har spelat in oss som tävlade i Måndags! Super bra ju så alla ni som missade att vara där och hejja, nu kan ni höra det ändå!  så tryck på bilden så kommer ni till hemsidan och klicka er vidare på menyn och leta efter "downloads"

Snart lägger jag upp bilderna här!

Kram



Vindarna viskar

Snökaos idag, jag som verkligen verkligen verkligen inte känner för mer snö nu..

Lika bra att byta kläder eftersom jag har rätt tunna på mig..inte alls lyckat.. Gaaha..Blir et konstigt och kort inlägg nu. Ska tillskolan efter att avslutat dagens praktik. Efter skolan kommer min kära syster Jessica som ska sova över hos mig.. Masssssssa mys!

Hörs senare
Kram

11 månader kvar att försöka ta sig vidare.

Gårdagen var nog en favorit för mig. Jag var på karaoke tävlingen och mamma, Linda och Emma och massa annat folk var där och hejjade så det var super roligt. Vi åt middag först och sjöng lite uppvärmningslåtar och gjorde en musiktävling.. Det vart Evighet  av Carola och Tank you av Amy Diamond i tävlingen. Det vart så att andra valde vilka låtar jag skulle sjunga haha..Men men.. Jag gjorde bra i från mig och är nöjd och fick bra kommentarer utav juryn så jag ska försöka komma med nästa gång =)

Nar jag skulle sjunga så sa karaokevärden att nästa tävlande har gjort något jag aldrig skulle göra, och det är att ta med sig Morshaaan på krogen hhaha..Så min mamma vart omtalad igår och älskad.. Så nu har en till kommit in i karaoke gänget haha.. Efter allt detta så gick vi till Golden hits självklart var mamma med =) hahaha så underbart!

Även om jag inte vann i går är jag sjukt stolt över mig själv att jag vågade ställa upp och att min mamma var med under hela kvällen!!

Bilder kommer!

Kram


Nervösare kan ingen vara

Seriöst varenda muskel är spänd och gör ont, varje nerv skakar och jag vet inte hur jag ska klara av att vänta dessa timmar innan jag ska sjunga. Som tur är har jag faktiskt använt mig utav den mentalaträningen vi har i skolan. Haha..Så jag ser allt framför mig och att allt kommer gå bra. Men så fort jag somnat så drömmer jag att det kommer gå åt helvete..haha..

Jag har varit med i en tävling förut och det var i högstadiet i en tävling som hette Hemmestafestivalen 2007. Min musiklärare hörde att jag kunde ta tonen i Carolas låt Främling. Och då var han bestämmd och sa att jag skulle bli joker i tävlingen ( för jag skulle aldrig sökt friviligt) Eftersom jag var rätt utanför i skolan så var det ingen som trodde att jag kunde sjunga mm.. Så alla höll på under tiden! Men jag blev inte svag för det. När det var dax att sjunga klarade jag av att hitta dansstegen och glädjen.  Alla blev ställda när dom hörde mig, och det slutade med att jag vann hela skiten och folk började säga hej till mig i skolan.. Det blev en vändning för mig året då jag slutade 9:an!! Förstår inte varför man ska bli accepterad om man är bra på något. Jag var ju fortfarande samma Jennie!!

Så i kväll ska jag ha samma känsla i kroppen som jag hade när jag sjöng i Hemmestafestivalen!


Klipp i från Hemmestafestivalen 2007

 

Kram


Kryssning med familjen!

Igår Lördag var jag på kryssning från 06-19 med La familja. Det var jag, Emma, Linda, Mamma och Stene resten var tyvärr upptagna. Målet med kryssningen var många men en av dom var så klart att handla öl och sånt till min och Stenes 70års fest..( vi fyller på samma dag så vi ska sätta i hop festerna) Hihii

Men vi åt frukostbuffén på båten när vi kom dit. Det är nog det bästa på båten..Sen vart det att vinna pengar på spelatomaterna så att man sedan kunde gå vidare till baren vilket vi faktiskt kunde! Tjohoo..Så efter allt de som vi var där för så var det karaoke så jag sjunger lite på förmiddagen och sen var det karaoke på vägen hem oxå! Hahaha..Hon som skötte karaoken fråga i fall det var jag som brukade sjunga på Jägaren..så det var grymt roligt då för jag fick djunga extra mycket och jag fick massor med fans!!! hehe

Sen när vi kommit i land så vart jag så trött så när jag kom hem somnade jag på direkten haha..kl var då 20 00..och vaknade till 4 timmar senare och försökte kolla på film men det gick inte så bra..! Ska försöka få bilderna av mamma snart!

I morgon är det karaoke tävling!

1000 inlägg!

Ojojoj..nu har jag redan skrivit över 1000 inlägg på bloggen. Så jag har suttit och kollat tillbaka på dom första inläggen.. ojoj va mycket jag egentligen har gjort under mina år som jag har bloggat! hihii..Nu ska jag försöka fixa min blogg lite så vi får se om det blir någon förändring snart!

Kram

Kusin vitamin

Min söta kusin Jennifer har en blogg som är mysig att gå in och läsa
vilket jag tycker att ni med ska göra!


Läs här!

Bilden är i från förra året..

Musikfråge tävlingen..

Har en liten rolig sak att berätta angående gårdagens händelse.. Vi var på Soft där dom har karaoke på Måndagar och även musikfrågetävling och jag var med några vänner och gissade lite då och då. Man ska alltså lyssna på en låt, säga vem som är artist och vad låten heter och även bonusfrågor.

Frågan var på denna låt och man skulle fylla i vem som sjunger och vad låten hette och vad gruppen hon är med i senaste platte hette!

Jag var den som kännde igen låten och kom på Roxett direkt och att hon heter Marie Fredriksson.. Och snabbt sa jag att låten heter Ännu doftar kärleken. Men andra gången vart det Ännu doftar tjärnorna!!.. Så jag fick höra rätt snabbt i mikrofonen att vi fick ett halft poäng bara för att jag e rätt söt..haha..Så Ännu doftar tjärnorna :P Kan någon förklara hur en stjärna luktar??

Men det var rätt sött så jag tycker de bara e roligt..!! hehee..

Kram


Sova är för töntar just i natt..

Njea det där med att sova gick verkligen inte bra. har inte lagt mig än och jag börjar bli trött nu. Men jag börjar plugget 8 45 så lika bra att hålla sig upp. Tur att facebook har massa saker man kan sitta o hålla på med..hihi.. Nej bäst att ta en kall dusch så att man inte somnar..

Kram

En puss för vänskapen!


Söndag

Denna Söndag vaknade jag hos Jonas runt tre i eftermiddags, vart lite sent så vi tog sovmorgon kan man säga. Så jag åkte hemmåt för att fixa in för kvällens taco me UÖ men vi ställde in den. Så jag gick på bio med en tjejkompis och efter det tog vi en mysig fika. Kl vart 22 när vi var klara så vi tog en liten tur runt Medis och sen vart de hem. Väl hemma började jag städa..

Bara det att mitt uppe i det här fick jag en stor äcklig klump i magen och börja blöda näsblod och spydde..Enbart för att jag fick höra det jag fick höra..</3 Men ja..jag hoppas de fixar sig...

Nu är kl redan halv 3 och jag booorde sova just nu. Har läkar besök i morgon så ingen skola men på tisdag ska jag fan klara av skolan!! tjohoo..

Kram

Länge sen!!

Detta är i från min förra lägenhet..Vi var hemma och så här roligt och bra sjöng vi hahaha




Lördag

Hej det är Lördag i dag..Men det vart inget utav det som skulle hänt..Typiskt..Jag hoppas verkligen att de blir av!!... Eftersom det är en dröm jag vill ska uppfyllas!! hihi..

Igår var det i alla fall Chaplin som gällde. Träva en kompis på väg in som hängde med. Riktigt roligt.. Självklart var Rebecca över 1 timme sen så det var ju perfekt.. Det var nog en av dom bättre gångerna på Chaplins igår..mycket sång och massa vänner!! Så lyckad Fredag kväll i allafall..

Idag fyller min söta vän Veronica år så GRATTIS till dig gumman<333 hihii..

Nu ska jag fixa lite så hörs senare
Kram

Lördag lördag lördag..

Jag hoppas verkligen att det som är sagt på Lördag blir av... Det kan vara en utav mina bästa dagar i mitt liv!! en dröm jag verkligen vill uppleva!!! Lääängtar!!

La Voix - Metal cover by ReinXeed

 

Denna version var ritkigt häftig, varför ställdes den inte upp så här?

 


Helgen

Fredag:

Det var middag hos Jonas och efter det vart det att bege sig till Jägaren..Det var riktigt roligt massa folk där, Emut följde med och Jonas blev full på en drink..haha...Efter att sjungit där så åkte jag och Emut till Chaplin där Rebecca, Maria och Alexandra var..Även massa annat roligt folk.. Sen slutade kvällen med en kebab med Rebecca och Aamanda!

 

Lördag/Söndag:

Vaknade upp rätt så tidigt för att städa och lite sånt. Var bara hemma under dagen och på kvällen åkte jag till Tumba för att äta middag hos familjen. Det vart Älglassange :D mummsigt! Var kvar där hela kvällen. Sen runt 22 tiden åkte jag och syrran hem mot mig.
Men då hör hennes kille av sig och säger att han kommer hem en dag innan så det vart att jag vart själv i allafall. Men då åkte jag till Adela och Jocke och spelade Wii hela natten! Grymt roligt..Spelade i typ 5 timmar tror jag..

 

Jag och Adela åkte där ifrån runt 9 tiden..Satte oss på donken och tog e frukost och sen vart det att vi skulle handla på 7-eleven..Men det slutade med att vi satt där i från 11-13 för att vi skulle äta Lunch med Pontus tror jag han hette...haha. Det vart sushi och sen sov jag resten av kvällen typ.. Vaknade vid 20 tiden och gjorde mat.. Sen kunde jag inte somna på hela natten..så där av min trötthet..

 

Jaa det var min helg i helhet..

 

 


Tiden den stannar när vi rör vid varan..

Jag har inte så mycket att skriva.. E helt slut. Jag har inte kunnat sovit på två nätter och de verkar bli en till sömnlös natt..tar igen allt bloggande i morgon :D

I am just as I was before,
just that I should not be the little cute girl
who does not say things if I think it's wrong

Från 0-100..

Igår var min dag helt flippad..Skit rädd för att veta va som skulle hända i skolan när jag skulle vara där. Men det gick bra..Tills efter lunch när det var helklass och Religion. Åkte hem, mådde piss..Allt gick över efter ett tag då jag förstod var det var.. (går inte in direkt på allt) Sen mådde jag bättre och gick ner till Jägaren, ville eller orkade inte riktigt men tog mig i kragen ändå.. Väl  där träffade jag på ett par gamla klasskompisar från högstadiet..så det vart att jag stannade kvar hela kvällen..

Vilket inte verkade vara okej...Men men..i går var dagen helt död till helt underbar!

Men i dag blir det att plugga lite på projektarbetet, åker hem till Jonas och gör det Wiiii!

Kram

Tjejkväll hos mig!

Snart kommer Becca och Maria mina två underbara änglar hit. VI ska äta middag och sen får vi se hur det. Bilr antingen hemma kväll eller ute kväll. Är lite sugen på en öl ikväll faktiskt, sista kvällen innan skolan börjar igen. Fy fan..Men det kommer nog gå bra. Det är sista terminen innan Studenten!! fatta vilket år jag har framför mig!

Men nu ska jag städa det sista! Hörs senare
Kram

Får man klaga?

Brrrrrrr....gaahhhaa..*ryser*...så sitter jag just nu i min lägenhet. Mina fönster är inte alls täta och min rislampa som hänger i taket gungar jätte mycket för att de kommer vindar från fönstret. Det känns som att det inte är så att det läcker lite..utan mycket..Har till och med lagt för med handukar längst ner för att försöka förhindra..Men det kommer in luft runt hela fönstret..Illaa..

borde nog kunna klaga på det så byggkillarna kommer och fixar till det!!!

Kram

När guldet blev till sand.

Det är riktigt kallt både ute och inne. Inatt sov jag i tjocktröja o mjukisbyxor som vanligt och det borde inte vara så att det drar så pass mycket i från fönstret. Men men. Fick veta igår att en nära vän tog livet av sig. Känns inte så roligt..Hon ringde mig 4 timmar innan allt hände men jag svarade inte för att jag mådde dåligt..Fattar ni..Jag kanske kunde gjort att hon inte skulle tagit livet av sig! Känns förjävligt! Men jag ska inte tänka att det skulle kunna varit mitt fel. Jag kanske ändå inte kunnat hjälpt henne..

Jag kommer komma ihåg alla underbara stunder. Vi tältade på tomten en natt när vi var typ 11 år. Vi var skit rädda och hennes storebror gjorde seriöst så att vi pissa på oss. När vi cyklade runt hela Bagis och allt och lekte och hade oss... Nu när vi är äldre har vi tappat kontakten, men det gjorde vi inte hellt..Vi snackade dagligen nästan på sms eller msn..Träffades ett par gånger per år. Men nu är mitt liv tomt, ingen som skriver "Hej bästa Jennie, idag är det en ny dag och nya framsteg kommer ske. Idag har jag hjälpt en tant över vägen! Vad känner du att du ska uppnå idag? hiihii..Du är bäst sötnos, vad som än händer så älskar jag dig! " Inte många man kan skriva saker man vill uppnå och sånt med på en dag..Vi gör de rätt ofta och då brukade vi verkligen fixa saker. Hon har verkligen lyckats få mig klara av att göra småsaker jag inte hade vågat utan henne!

Jag älskar dig "Bumba" du o jag ses någon gång igen..Kanske som katter!
<3<3<3
Love

Det började skit slutade bra!

Kan verkligen inte sova så jag tänkte skriva ett litet inlägg om dagen..

Det var i alla fall så att jag och Jonas gick till Soft i kväll och åt middag och sjöng karaoke. Det var ritktigt roligt. Bra ljud hade dom när man sjöng! Wiii..Det bästa av allt var ändå.. Att han som är karaokevärd skulle välja ut 4 st som han ville skulle gå vidare till Karaoke deltävling.. Det fick jag veta innan jag skulle sjunga min sista låt. Inget mer med det, jag tänkte att ja va roligt dom har utagning i kväll för folk..

Men men men.. det jag inte visste var att det var kvällens karaoke som dom tog ut 4 personer till den här deltävlingen. så när jag och Jonas skulle gå tänkte vi att vi skulle kolla vilka som gick vidare... De första dom gör är att spela upp låten jag sjöng..Dom ville alltså att jag skulle vara med.. wiiiiiii!!!!

Så nu hoppas jag att så många som möjligt skulle tycka det var roligt och komma och lyssna på mig den 25 Januari när jag ska sjunga :D

Nej fan kl är 04:40 bäst att sova!
Kram

Bilder i från Chaplins


Nu är det äntligen 2010

Nu är det nytt år och nya möjligheter. I år händer det massa stora saker i mitt liv som jag ska kämpa för att nå och uppfylla!

♥ 16 Januari - hemligt
♥ 8 Feb - 20 års dag!
♥ 16 Feb - Operation?
♥ 18 April - Studentskiva
♥ 10 Juni - Student

Sen om vissa saker uppfylls kommer det ske massa mer! Känns underbart!

Hoppas allt är bra med er!
Kram

Gott Nytt År!

Ville bara skriva god fortsättning och hoppas på att ni fick ett bra nyår! Hörs lite senare!


RSS 2.0
Test