sista inlägget innan lägret?

Hej

jag är halt slut måste jag säga,hmm. inget vart som jag tänkt mig i går. Kalle blev magsjuk, och jag har största fobin för spyor,Kalle var duktig , han klarade det mesta själv vilket jag blev glad för. Men de jobbiga är att idag ska jag på lägret och vill inte bli smittad, för de finns ingen ledare som kan ta min plats!

Kalles far svarar inte, jag ringer dottern hon svara och får tag på Kalles mamma som kommer två timmar senare och hämtar Kalle med Taxi!..glad att hon kunnde komma ut, Men nu ligger jag i soffan och mår skit mår illa så fort jag rör mig. När vet jag att jag inte kommer att spy?

Fan.. MIn buss går kl 11 45, och jag har inte packat, tagit bort nattens spyor och inte duschat, fur tusan ska jag hinna?..o orka gå upp i mitt hus o känna och se allt?...bläää

Men men, OM de e så att jag blir dålig så kommer jag vara hemma så klart, så håll koll på mig...
NI får gärna ringa o smsa under veckan :) kommer sakna att skriva här juuu.... NU MÅSTE JAG SNABBA MIG!


Kommer sakna dig gumman<3
Du får komma ut o häla på en dag =)


Markus, jag vet att du klarar veckan me läxorna! bara höra av dig om du vill ha hjälp =)

Kram


Fredag, vilket betyder LOV!!

Halloj

japp, sista skoldagen e avklarad, yes!..bara det att jag åkte hem på sista lektionen mådde inte alls bra, Men när jag satt på bussen hem ringde Johnny och behövde hjälp me Kalle, så bara att vända o hämta honom i skolan,

Denna vecka ska jag vara ledare på läger för barn från 6 till 13 de ska bli kul! så kalle ska på sitt första "Riktiga" läger:D'
¨så det betyder att jag ine kommer blogga nu på en vecka, om jag inte kommer åt internet, men men massa bilder kommer upp:D

men nu ska jag fixa mat till Kalle tror det blir lassagne:D


Kram

Hur gör jag nu!

Hej

seriöst, igår brött jag i hop och fick för mycket i huvudet, och för mycket att göra. Mamma fråga hur jag mådde o kunde inte sluta gråta. vet inte va de e me mig nu, men allt allt allt går bara fel känns de som. och nu vågar jag inte änns tänka på va folk säger längre.

men men

idag e jag i allfall hemma i från skolan för att vila upp mig. mormor o morfar var här o åt lunch och mamma e hemma. ska städa, plugga o tvätta in för lägret.

Emma bästavän, älskar dig. o hoppas du inte försvinner!<3

Kram

Finns inget annat att säga än..

ATT JAG ÄR HELT JÄVLA VÄRLDELÖS!

Trött!!

Hej igen

nu sitter jag i soffan och tittar på ovanliga familjerna på 4an, roligt...haha pluggat, städat,sjungit, lagat mat, vart ute me frippe. och nu vid datorn, de är va jag har gjort nu i kväll..fy fan!

Mitt liv består bara om plugg plugg plugg, inte konstigt att jag får massa strssutslag i ansiktet! och typ super trött på allt just nu.! I morse glömde jag självklart min plånbok hemmaa, inga matpengar, så jag fick stress panik hela morgonen o då vart de värre i ansiktet:(....bläää

funderar på att sova snart så jag orkar i morgon, ska nämligen upp 5 i morgon. sen efter skolan ska jag träffa Farmor och syster efter jobb/skolan..

vi hörs
Kram

Tjejmiddan

halloj
i lördags var de tjejmidda med emmas vänner, några av brudarna känner jag sen innan, o vi var runt 10 tjejer, Jätte god mat, de va pasta med kyckling, Rebecca e bra på att laga mat måste jag säga, tyvärr har inte jag bilder än, men de kommer nog, massa vin vart de och melodifestivalen till det. vi spelade "Jag har aldrig" o de va spännande^^

men men. glad att jag sov hos emma den natten för var helt slut och skulle upp tidigt för att sjunga.inte bra ^^ haha..

tyvärr blir de kort inlägg om detta, "Den som inte var där får tyvärr inte veta det bästa, för de e som hände där stannar,(För då slipper jag skriva ner allt hahaha) "  nej nej jag e inte alls lat:P..bara det att jag kan typ simma i mina läxor!

Kram

Alla <3 Dag!

Lyckos dom , som har någon att bli älskade av, nån att krama och säga hur mycket dom betyder för varandra. dom som kan klara av att slippa tänka på allt jobbigt!
Fan för denna dag för oss!.. för oss som ingen har att hålla handen me, att bli älskad och säga hur mycket människan man älskar betyder!. hur kul är de att bli dumpad ett par dagar innan en sådan dag, hur kan man må, inte sämre än mig!..



Men men..kärlek kan man få av vänner och familjen. men de känns inte som att det e just de jag vill nu, Igår skulle jag till chaplins, men vart ändrade planer, för att jag e så dum i huvet o börjar berätta till personen jag älskar saker han inte vill höra... kände mig helt ensam o övergiven, ville bara försvinna i går. jag gick runt i stan ett tag innan jag visste va jag skulle göra, bestämmde mig för att ha mina saker som Emma hade o sen åkt hem eller nåt, Men hon höll mig kvar. vilket ingen annan verkar göra!..

men men
ni behöver inte läsa denna blogg idag  om ni känner att ni inte vill höra hur deppig jag idag.. men men..

Jag saknar verkligen tiden förr, när man var liten och inte behövde ha en pojkvän eller en flickvän som man kan bry sig om en sådan dag.! men men.

nu ska jag inte skriva mer orkar inte, pallar inte. Emma bjödmed mig på middag idag, men jag har ingen lust me det, tjejer överallt bläää, orkar inte. kanse åker till Tumba på karaoke tävling!

hejdå
Kram

Fredag den 13:de :S

God morgon eller rättare sagt, godnatt! Seriöst SER NI VA KL ÄR..!!? den är bara halv 6.. och det är  FREDAGEN DEN 13:DE.... Jag kan för en gång skull sova till kl 7 halv 8..men nej de fick jag inte. Jag har typ sovit 3,5 timmar i natt. kollade på kl senast vid 01:27, sen vaknade jag kl 5 och klarade inte av att sova längre, dels har de väl me att jag beövde kissa^^

Men ändå..
De är Fredag och jag vill orka denna dag, kommer ju somna i skolan vilket inte är så bra! sen ska jag ju hålla mig uppe så pass länge att jag klarar göra saker efter skolan oxå ^^ hahha..men NEJ, de lär inte bli Chaplins för mig om jag kommer va så här hala dagen.!!

Det lär hända massa konstiga saker idag, eftersom det är den fredagen de är!!..blir rädd för dessa dagar!! men men..Tog mig ett glas jucie nyss så gott, sen blir det lite mer frukost senare^^ men nu tänkte jag bädda ner mig i soffan o ta de lugnt!!

Kram
Jennie

torsdag- en dröm som inte fungera att uppfylla

hejsan

Har ni någon gång velat uppfylla saker som är så himla nära att uppfylla men som inte kom till skott?, det har precis hänt mig. Fick ett samtal förra veckan om att jag skulle hoppa in på en sak som jag tyvärr inte kan nämna, och jag har övat o övat. Men sen när man få veta att man ska få uppfylla detta så står något ivägen!

I det här fallet stog skolan ivägen. för jag hade behöft tagit ledigt så mycket att jag säker skulle missat flera veckor skola. om de nu hade gått bra. o även kanske fått hoppat av p.g.a detta. Detta skulle kunnat vart mitt framtida yrke och jag skulle kunna leva på det ett tag!.
 Skulle på börjat detta i morgon, vill vill vill, bara skita i va skolan säger ett par dagar, och sen kanske det är över, men om det inte är över kan jag förstört hela grejen för detta och för mig själv, så vågar inte ta den risken..Men men..Dom förstog mig i allfall när jag ringde o sa att jag inte kunde, så dom har fixat allt.

Men FAN!!! detta hade vart underbart. och jag vill verkligen berätta vad det är, men vågar inte för de kan bli helt fel!. Ni lär få veta senare när allt e över.!!

Frippe och jag <3

Men men nu ska ni inte behöva lyssna på mig o min dröm!

Är själv hemma vilket betyder att jag sover i mammas säng, vill inte sova i mitt hus nör ingen är hemma. då blir de så konstigt att kliva upp i morgon. inte änns min hund är hemma! haha så ensam är jag. Men jag gjort god middag, kycklingklybba med sallad, fettast, oliver o lite dressing. Drack typ upp helaa colan oxå under kvällen så är rätt pigg haha..så gott me kall cola så man märker inte försn man måste besöka toan att man har fåt i sig en del.

Kollade på Chaplins hemsida o självklart e jag me på vimmelbilderna igen^^ här har ni två st i från i fredags då jag fyllde år:


ashia, jag som har drinkpinnar på mig, och karaoke amanda

jag och Amanda. såå fina:D



hihi..ja jag blir så glad att få komma dit på fredagarna när de finns en Amanda som gör att jag sjunger så mycket, nån som vill med i morgon? :D

sovtime för mig nu om jag ska klara att komma upp till skolan i morgon, ska träffa Emma kl 11 för lunchning och pluggning. Sen efter skolan e det kanske fik för mig som gäller me Emil, snacka uö o grejer..sen får jag se om Markus är på att gå till Chaplins^^ Annars blir de nog hem till Emma som gäller^^

Kram

Denna låt ska jag sjunga in:)


Onsdag

Hejsan

ja jag har varit lite nere un i några dagar, vet inte va de beror på antar att jag är stressad, I morgon får jag i allfall veta om jag får vara med på lördag! säger inte i vad men de lär ni se i så fall..!
Igår åkte jag hem till Markus, vilket var mysigt, vi pratade lite och sånt..vi kom fram till att vi ska vara vänner nu framöver o sen se hur de blir, händer det nåt så gör det ju de! men men..älskar honom lika mycket för det:) Bättre att vara vänner än inget så då ska jag vara possitiv till de, annars lär vi inte komma någon vart!.
Ska även sova här i natt oxå så jag kommer upp.

Men nu ska Markus få hjälp av mig med sin läxa, får se om jag kommer ihåg eftersom jag gjort samma förra året.

Bye bye
Kram

Tisdag- orolig

Hejsan

Idag skulle jag ha åkt me mamma tidigt  för att komma till skolan o sitta o vänta massa timmar, men somnade om, men fan, jag orkar inte mer!. De tar stopp just nu. MED ALLT!..Min bästavän har just sagt hur hon mår. har ja inte fattat det?..Jag har insett att jag inte duger till något, inte änns ta hand om min bästa vän!..Förlåt.

Känns inte som att jag har så många riktiga vänner, jag ska alltd finnas för dom men när jag fyller år, mår dåligt, vill göra saker. vem finns där då? Jag har redan facit i handen, Emma Rylander min bästa vän<3 va den ända vän som kom!..hon e en sann vän älskar dig!

idag ska jag iväg, ingen skola, ska till Markus, ska snacka o sånt. skönt att man har han kvar som vän i allfall!

bye bye

Kram

Måndag- känner mig inte äldre

Hello

19 år, igen skillnad direkt måste jag säga, inte alls...är lite besviken nu faktiskt!..men men..vi var i Tumba i går hos systrarna o dom, firade mig o stene, massa god mat, sen vart de prommenad med Linda<3

sov över där så kom typ 4 timmar tidigare till skolan, men de va roligt ändå^^..sen idag ska jag tillbaka till tumba o få tillbaka mitt leg som glömdes där..tur att jag vet vart jag tappade det:)
Men men.. ska plugga hela kvällen sen när jag kommer hem så skriver lite mer då måste fortsätta med att hita info om Viktor Rydberg, vi ska ha redovisning på en roman som jag läst^^

Kram

IDAG FYLLER JAG ÅR!

JA MÅ MIG LEVA JA MÅ MIG LEVA!!..

japp idag blir jag 19år, woho..kanske inte den bästa födelsedagen men jag fick va me min bäste vän iallfall hon kom med 19 st choklad muffins me ljus i helt otroligt gott o roligt..fick även ett jätte gulligt kärleksbrev till mig<3







Ja utan emma skulle min födelsedag va tråkig. fast detta var igår o jag fyller år i dag, men de gör mammas kille oxå så idag e de hans tur tt bli firad, känner mig bort glömd!!

Men men, nu måste jag fixa mig lite.

Kram

<3


PINK- De spelar ingen roll


Barndoms minnen



Onsdag

Hej

Just nu kommer min blogg inte vara så rolig, lär inte skriva så mycket, eftersom jag inte mår så jätte bra just nu!..Inget går som jag  vill, Har ingen ork attt änns gå till skolan längre!..Men men..Finns de något jag kan göra? Nej, jag kan bara sitt här o vänta på ett ja eller nej, vilket jag skulle vilja ha nu nu nu!!

E själv hemma nu o borde ringa till ett jobb jag kanske får, men jag vill just nu inte ha de jobbet, för jag orkar inte hålla på nu!
men men, i morgon e det heldag i skolan vilket jag inte vill ha, men de e bara hänga me och se glad ut!

Måste städa här hemma nu eftersom släkten kommer på lördag och ska gratta mig på min födelsedag, ska även till chaplins på fredag me vännerna som är över 18, hoppas verkligen markus vill med för då blr de roligast..

Kram

hur ska jag klara av att inte vara i hans famn?

Gråta gråta gråta, de e allt jag kan, klarar inte av att lägga mig ner, kommer seriöst stört böla, i natt finns de ingen famn jag kan ligga i och de gör så ont i hela kroppen bara jag tänker på det.

Hur länge ska de vara så här?...snälla..finns de inge "Ta bort kärleks känslan medecin"?  i så fall kan jag ta det för så här klarar jag inte av att leva! Vågar inte visa hur ledsen jag e. men snart klarar jag inte hålla det inne längre.. tänker på allt, Hur ska min helg bli? Pappa e saknad mer än någonsin nu denna tiden och min födelsedag kommer gå åt helvete..!

bläääääääää!

Kan någon muntra upp mig?

Känns som att detta e början på ett kapitel som snart tar slut! Hur mycket ska jag orka? hur mycket ska man klara av?
Kärleken är borta, Min pappa dog i fredags och ja, min födelsedag är på söndag hur mycket bättre kan de bli för mig nu?Jag finner inga svar och vet inte va jag e bra till längre, vill bara försvinna i min ensamhet så ingen ser, ser hur mycket jag gråter och allt..inge roligt...

Det jobbigaste av allt är att allt händer nu. känns inge bra, o sen ska man förklara för allt o alla vad det e som hänt! fråga mig inte för jag vet inte vet inget alls (Glöm inte bort att du e värdelös!) de e det ända som rular i mitt huvud!

ska gå nu!
Kram

RSS 2.0
Test