sista November kvällen för år 2009

Vilken mysig dag det varit. Efter att jag vilade och pluggade träffade jag Adela, vi gick runt i någon affär sen åkte vi till julmarknaden som äger rum på plattan. Det var så mycket som Johan och Niklas tror jag han heter som jobbar där och säljer tröjor. Vi satt och störde dom lite och så. mysket roligt. fast väldigt kallt.

Efter det åkte jag hem Adela var med, vi snacka lite och sen träffade jag en killkompis och tog en kvällsrunda och vi gick och drack kaffe en stund.Mysigt. Nu borde jag sova. Det blir nationella prov i morgon och efter det ska jag fixa lite saker.

Men nu är mitt te klart och jag ska fortsätta läsa min bok!

Kram

Fredagens utgång!




Måndag!

Halloj. Kom nyss i från läkaren, hoppas på en stor förbättring. Så nu var det bara hem och ta det lugnt en stund eftersom att det alltid gör så otroligt ont efter att läkaren hållt på. Ska plugga nu in för nationella provet i morgon som jag har. Senare om jag orkar ska jag träffa Adela och lämna in CV =)

Men nu är det dax att vila med en kopp te och en bok!

Kram

Galet!

Det vart en ute kväll igår som sagt och Becca fyllde 18 år så hon och hennes gäng kom till Chaplin efter ett tag, det var helt galet mycket folk igår. Så otroligt roligt. Alla underbara vänner och Aamanda så klart. Efter allt detta så vart det film i lokalen med Maria mysigt!!...

Åkte hem vid 7 imorse gick till sängen och somnade direkt, så jag vaknade för en timme sedan och nu är det lika bra att fixa sig för Brunna karaoke! Jag och Adela ska göra Aamanda sällskap.


Ååå vet ni. Jag har bytt mobil och nu skulle jag ta ett nr. Så skrev jag in nr och skickade ett sms, självklart var det fel nr och jag skickade smset till någon helt annan rätt pinsamt haha.. Så trött va jag i går. Beckis kom hem till mig innan utgång, och om vi säger så här, vi hade två pauser mellan skanstull och min port.. så trötta var vi hahaa..

Nej nu ska jag försöka få tag på en person som behöver förklara sig lite för mig.

Kram

NU nu nu!!

nu lovar jag att jag är tillbaka i bloggandet. Denna vecka har varit helt galet bra men ändå inte har gjort så många roliga saler men glömt mitt vanliga liv. Men visst får man ha sådana perioder? Ja det tycker jag. Sista dagen på praktiken det suger verkligen att komma tillbaka till skoman eftersom jag har så ont.. Men det kommer nog gå bra. Idag fyllen min underbara Becca år ska fira henne en stund, sen blir det att träffa Beckis o dom och fira andra saker!!!

Men nu vill jag bara få i mig mat så vi hörs senare
Kram

Helgens bilder!






Tillbaka

Hej

Ghaa.. mitt internet har strulat igen men nu ska det fungera troligtvis! Ojojoj..nu ska vi se va jag ska börja med. Jag har fortfarande en sjukskrivning som säkerligen behöver fortsätta, fast jag har praktik nu som musiklärare så jag går på den och det känns okej. Kan röra mig och känner att just nu går det åt rätt väg.

Idag har jag träffat Maria ett tag vi var i Ringen och kolla lite och åt mat. Nu är jag hemma ska plugga lite och så ska jag göra iordning morot och gurkstavar mumms!

Skriver lite senare
Kram

Måndag

Hejsan¨

Idag är det Måndag och jag ska ha pratik i dag som musiklärare.. Men jag har inte fått något svar av min handledare hur vi ska göra så jag väntar på att få ett mail för att se hur det blir i dag.Har haft min sista natt i Tumba nu, känns mysigt att få komma hem tycker jag, sova i sin egen säng och bestämma exakt vad man ska göra =)

i helgen har jag inte hunnit blogga så mycket, jag var nämnigen på Barnpolitiskt forum på Lidingö och det var super roligt att träffa alla i från Unga Örnars olika distrikt igen. Jag känner så många och det känns roligt. Tänk er jag har 606 vänner på facebook och mer än hälften borde vara Unga Örnar människor. Underbart!!!! hihi...

Nej nu e det dax att gå upp och äta frukost och sen ta sig hem, ska ju få besök ikväll =)

Kram

Fredagen den 13:de och jag ska ta mig ut!

Hej

Idag är jag glad fast det gör ont som fan. Men jag blir galen av att bara ligga stillla hemma. Ska åka med Maria till min skola, får se hur det går med trapporna upp men de går nog. Ska lämna sjukintyget att jag kan vara hemma, prata om praktiken nästa vecka och så ska jag kolla hur det blir fram över. Efter det ska jag möta sötisarna Linnéa och Viktor för att ta mig till Barnpolitiskt forum som är en gång per år innom Unga Örnar så därför vill jag ju träffa alla underbara vännerna!

Men det e ju Fredag den 13:de i dag och det kan innebära en fara för mig ute i samhället. Men jag har folk som håller koll på mig haha.. fy va det inte är roligt att ha detta. Framförallt inte när det kommer följa med mig i hela mitt liv.

Men men, jag ska inte deppa för det. =)

Nästan lite jobbigt

Halloj

Mitt internet vill inte fungera så äntligen fick jag låna min mammas dator, har haft så tråkigt idag. sovit kollat på tv sovit kollat på tv.. inte ätit fören nu när mamma och Stene kom hem, det vart fisk så det var ju bra, jag har faktiskt hört att man blir smart av fisk haha..

Ne men seriöst jag e ledsen idag, kommer troligtn operers vid jul och det innebär att jag inte kommer fira jul på ett bra sätt..!!!

Nej nu ska jag fixa lite coca cola och lägga mig med värmekudden igen!

Kram

Design!

Ska försöka bli klar i dag med min dröm design, tror dock att det är en bit på vägen men kommer nog inte lyckas så jätte bra. Är det nån som skulle kunna hjälpa mig? skulle vara underbart!

/Jennie

Onsdag

Hej

Idag är det Onsdag som alla vet! För er blir det att jobba eller vara i skolan medans jag måste ligga hemma och göra ingenting alls. Det är rätt tråkigt men jag känner att jag verkligen måste röra på mig så inte kroppen blir stel och konstig. Mamma och jag tänkte ta oss till min lägenhet igen och städa, fast jag lär lägga mig i sängen precis som jag gjorde igår.

Jag har försökt att komma på en ny design till min blogg ska försöka fixa till den så mycket som möjligt, för det är roligare med en mer personlig blogg tycker jag.

Men nu hinner jag inte skriva mera, mamma ropar och säger att det är dax för mig att ta mig upp för trappan. (det tar mig typ 10 min upp) hahaa..

Kram

Seminarie: En skola för alla


Värd:

SSU Botkyrkan
Kategori: Utbildning
Nätverk
Globalt
Datum:
den 18 november 2009
Tid:
18:00 - 19:30
Plats:
Botkyrka Kommunhus
Gatuadress:
Munkhättevägen 45
Stad/ort:
Tumba, Sweden

Detta bör ni inte missa!


Den svenska skolan präglas av den socialdemokratiska idén om allas lika värde och för att bryta de sociala och ekonomiska skillnader som finns. Oavsett dina föräldrars arbetssituation och oavsett den kunskap de besitter, ska du kunna forma ditt liv så som du önskar det. Du ska kunna få den utbildning du behöver i Sverige för att kunna gå från dräng till akademiker eller vad du nu önskar.

I internationell jämförelse har vi länge varit i elitklassen, många har läst vidare, många har fått en hög standard på deras grundläggande utbildning. Men nu ser vi att det vänder, vi presterar sämre, fler hoppar av och fler går ut grundskolan och gymnasiet utan fullständiga betyg.

Det här är inte något vi kan acceptera. Hur ska vi se till att alla klarar grundskolan och gymnasiet? Hur ska vi se till att fler läser vidare på högskola? Hur ska vi se till att det inte spelar någon roll i vilken skola du går i när du väl får betyg, att du har fått den bästa möjliga utbildningen? Vilka är de nya kraven och kriterierna vi ska ställa på elever OCH skolor?

För att hjälpa oss svara på dessa frågor har vi bjudit in Robert Noord, Oppositionsråd i Haninge, mannen bakom "Att riva plåstret - En ny (s)kolpolitik".

Det här är det trejde och sista seminariet för hösten 2010 i samarbetet mellan SSU Botkyrka, Huddinge och Södertälje. Missa inte!

God morgon

Gud va jag inte kan sova på nätterna nu när jag har ont. Kanske har sovit 3 timmar i natt. Idag är det värre känns som jag har feber oxå eftersom Linda är hemma och har feber o hostar mm. Så ja... Idag hoppas jag på att min mamma kan ta med mig till skolan för att lämna papper och prata med lärarna om min sudiegång nu dessa veckor.
Just nu vet jag inte va jag vill hoppa av eller fortsätta kämpa! Får se va vi kommer fram till.

Efter det bör jag ta mig till min lägenhet för att städa undan när Åsa ska komma och bo i lägenheten under helgen. Tur att mamma kan städa:P

Nej nu blir det att ta sig upp för trappan och dricka te och knarka alvedon!

kram

Vill ha!


Vill ha denna finna kappa

Julklänning?

Sjukstuga

Hej

Är i Tumba eftersom jag inte klarar av att vara själv nu när jag är sjukskriven. Linda är förkyld så vi har legat i sofforna och kollat på tv hela dagen. Nu har jag så ont så jag bar vill gråta. I morgon blir det att ta sig till skolan med mamma för att lämna in papper mm och försöks städa i min lägenhet.

Nu ska jag ut och ta luft med syrran
Kram

Tredje gången-sjukskriven

Hej
Var inne på akuten igår för att min Cysta har kommit tillbaka. Nu är det tredje gången och de gör så jävla ont. Vet inte vart jag ska ta vägen. Och jag mår riktigt dåligt utav detta. Maria följde med mig till akuten och nu är jag sjukskriven och ska komma tillbaka snart och operera. fy fan...ser inget positivt längre kommer seriöst inte kunna få egna barn, leva ett riktigt liv måste avstå så fruktansvärt mycket.

Maria tog tydligen bilder





Så ja.. Nu vet jag inte va som kommer hända med mig..




Fredag

Hej

Vaknade upp av panik. Fick ett sms utav Maria min underbara vän i från Trollhättan att hon kommer till sthlm nu vid 12 tiden. Så då ska jag möta upp henne. fika eller något, prata massa skit för det behöver jag just nu!

Efter det bör jag åka hem städa som bara den för att hitta saker, borde tvätta. Men jag orkar inte än klarar inte att ta tag i vuxensaker just nu känns det som. Men jag ska försöka vara positiv. Men vad händer i kväll? Jag vill göra något roligt!

vill tillbaka till Finland:P haha. där fick jag vara mig själv!

Nej daxs att fixa sig.

Kram


Torsdag

Hejsan

Har inte varit i skolan i dag. Det vart som jag tänkte att jag skulle få panik. Har i alla fallfixat tid så jag kan få prata med någon om detta. Åkte till Mammas jobb och träffade killen hon jobbar med. Super roligt att se hur dom jobbar med människor som är funtionshindrade. Sen åkte jag till stan träffade Linda (stenes dotter) vi köpte skor till mig. Åt middag och jag var snäll och följde med till hennes dans i Fryshuset.

Så nu ska jag lägga mig ner kolla på lite avsnitt utav True Blood. Så ha det så bra nu..

Kram

inte alltid som man tror.

Hej

Sitter just nu hemma och tänker att jag är dum i huvudet  som inte skärper mig med saker just nu, vet inte varför. Men jag kan seriöst inte råför att de är som det är just nu.

Sov i Tumba i natt saker löste sig där så nu hoppas jag på att det blir bättre. I morse åkte jag till Mormor och Morfar med mamma för att städa hos dem. Fick 1000 kr så det var ju snällt! så nu kan jag betala lite små saker. När jag kom hem ringde Tove och ville ses vid Ringen och kolla kläder, köpte mig lite små saker som jag behövde. Sen åt jag sushi! mumms.

Efter det ringde Loka och ville ses vid Chsplin han hade med sig massa roliga killkompisar så dom gjorde mig riktigt glad och jag fick sjunga en massa så det var roligt. Behövde verkligen detta. Så nu ska jag försöka sova hoppas att jag kan har läst ut min bok nyss som jag läst på i typ tre timmar så nu börjar jag bli trött. Så jag har inte varit ute så länge som tur e!

I morgon är de så klart skola men jag klarar inte riktigt att få panik i morgon bitti och känna klumpen i magen..Vet inte hur det blir men verkar det bra i morgon så hoppas jag verkligen på skola!

Sov gott
Kram

det är inte som vanligt

Hejsan

sitter i Tumba just nu kommer typ sova här..Har varit hos underbara Rebecca och firat hennes födelsedag. Gav även underbara My massa presenter! Mamma var även med mig och det var jätte trevligt! Sen åkte jag till Tumba för att försöka lösa en massa saker. Så nu hoppas jag att det blir bättre, känner mig fortfarande riktigt dplig och kommer vara med Mamma i morgon för att prata ut en massa saker. Ska städa hos min mormor och morfar och hoppas på att det blir städat hemma hos mig med.

Men nu ska jag kolla på Andra Avenyn.

Kram

Återstår och ser.

Hej
ligger i sängen och vet inte rikitgt just nu om jag mår bra eller dåligt. Och på vilket sätt. Jag har seriöst gråtit hela natten och det vet jag inte heller varför. Panik efter panik och inget blir bättre. Skolan blir drabbad och mina vänner. Jag vill må bra hal tiden och inte behöva gömma mig för mig själv. Tar jag inte tag i detta nu så komer det gå åt helvete med mig!

Men men.. Ska kanske träffa min mamma och sen ska jag till Beckis som fyller år i dag :)

varför inte försöka..

Varför inte försöka bli vänner igen, varför ska du alltid börja bråka? Innan sommaren var allt super bra men nu, va har hänt? Alla mina vänner "riktiga" vänner har verkligen ändrats, varför ska alltid jag vara den svaga. Ja kommer verkligen att låta saker och ting vara nu.

Familjen, vänner och killar/killen får verkligen själva höra av sig till mig, för nu orkar jag verkigen inge mer! Jag ska bli stark och säga ifrån!

Det är inte bara ni som ska få ändra er. Och jag förstår inte varför du/ni håller på. Nu hoppas jag att dem vänner som verklingen bryr sig kommer bevisa det. Och att familjen reder ut saker!
...

Lufta ens liv kan vara bra..

Hej

jag har en ny eller rättare sagt en till blogg. Vet inte riktigt än om det är så att jag ska gå över till den bloggen eller om jag ska fortsätta här. Känner bara att från första inlägget i Juni 2007 så har det hänt så mycket tills nu i November 2009. Haft tre pojkvänner. Snackat om mina konstiga problem mm. Och jag känner att jag måste lufta bloggen. så därför kommer jag nog använda båda och sen får jag se!

Det kan ju bli svårt att få med er till den andra bloggen men jag ska försöka så småning om!

Men egentligen, varför bloggar man? jag känner att jag bloggar för att jag ska kunna läsa tillbaka va jag har gjort under mitt bloggliv.. menar klart jag vill komma ut med lite budskap då och då. Så ja.. men va tror ni?

Några av kursdeltagarna! Underbart


Mona Sahlin


Återträff

Hej

igår var det åter träff efter kursen så det var bara för mig att snabba mig in i duschen och sen åka till Alice och få träffa David, Loka, Alice och Maja. David och Alice hade gjort mat ..mums va gott det var. Vi kollade även på alla bilder i från Finland ååå va mysigt. Sen åkte Maja och David hem. Så jag, Loka och Alice gick och tog en öl och snackade massor. Tänk att jag bara kännt dem i en vecka och vi har skit roligt.

Tur det!

Bild från kyssningen. Maja, Alice och jag. Killarna kom inte med:P

Nu ska jag försöka få i mig Alvedon och middag.


RSS 2.0
Test