Julaftons bilder

 

 


Söndags slöar

Ojoj..Det har varit fullt upp nu för mig sen julafton så har inte kunnat skriva riktigt. Men idag är jag hemma och tar det lugnt så jag passar på att skriva. Min Julafton var underbar skulle jag kunna säga faktiskt. Massa underbara släktingar, god mat, bra julklappar mm. Efter släkten på kvällen tog jag mig till Jonas och myste lite me film och julmat/godis..

Så jag är glad att allt fixade sig innan jul!

Idag är det en riktig slappar dag. Dels för att det är Söndag och att jag var vaken till 10 innan jag la mig och sov nu över dagen. Inte det bästa. Men det var en rolig natt faktiskt. Det började med att jag och Jonas var på Jägaren och åt middag. Sen vart de massa sjungandes och jag drog med Adela och lite folk till Kelly´s. Då jag tänkte ta mig hem efter det, men det vart efterfest i Nacka. När vi väll kom dit var alla vi trötta kolla på film tog 1 öl var av ett flak.. hahah det var nog det roligaste av allt.

Men vägen hem tog typ 3 timmat istället för 15 min hatar SL!!

Bilder i från julafton kommer snart
Kram

Pippi på dom sju haven!

Åhåå det vart en rätt bra morgon fast jag var själv. Vaknade vid 10 tiden, kollar ut och ser 100 tals med människor som står och sjunger. Vet inte riktigt varför men dom hade fyverkerier mm så de va lite mysigt att kolla/lyssna på :D

Men det bästa är nog att dom sänder Pippi. Ja nu har pippi räddat sin pappa från fängelset och hon sjunger hejhååå..hejhååå..Min favorit del i filmen!! gahaa.. Åt nyss även maten som blev över från igår när Jonas och Rebecca kom förbi på Julmiddag :D
Snart är det dax för dusch och ska försöka på mig att locka håret.. hehe..

Kram

God Jul <3

God Jul och ha en riktigt underbar Julafton med familj/vänner. Det ska jag ha! Alla ni som inte firar jul ha en extra bra dag ändå! <3


Julnatten är precis som den var när man var liten..

Det är julafton nu gott folk! När jag var liten sov jag aldrig denna natt. Gör jag det nu? nej..Det kan bero på för att det är första julen jag inte bor hemma. Det känns verkligen inte rätt. Mamma satt alltid uppe sent och fixade alla små saker. (eller nej, menar att Tomten gjorde) Men nu bor jag inte hemma och ingen som stökar. Känns verkligen konstigt.

Man har kommit över barnkänslorna för julen. Men alla minnen sitter kvar och vi har ändå gjort samma saker dagarna innan och på julmorgonen med att äta julfrukost och öppnat ett paket och haft det mysigt. Och man har självklart inte samma pirr i magen. Men ändå så älskar jag fortfarande Julafton, det är nog för att man får vara med sina nära och kära.

Som tur är så kom jag på en ny julkänsla. Jag bjöd hit Jonas, Rebecca och lilla Mysan på julmiddag. Så då ställde jag fram massa julpynt och ljus och gjorde det lite mysigare, självklart julmusik! Så nu känns de som jul igen :D wiii
Jag fick en jätte snygg topp av Jonas i julklapp :D Själv hittade jag en mysig tjocktröja till honom! Han verkade gilla den!

Nej fan nu är kl 4 och jag borde verkligen sova.. Det e ju ändå Julafton i morgon! Då väntar de massa roliga saker!

GOD JUL<3

Pirr i magen!

Nu är det mindre än två underbara dagar till Julafton. Solen skiner ute och snön glittrara. Vilken morgon! Idag är tanken att jag ska till stan och träffa Jonas och senare träffa Veronica. Men höjdpunkten är nog att gå till Jägaren!

Ska handla hem lite julmat idag tror jag. Alltid mysigt att kunna ta en julsmörgås eller så nu. Jag tror i alla fall att jag köpt fördigt julklapparna i alla fall! Wiii.. E rätt nödj med mina inköp för i år.

Nu är det i alla fall klart hur jag ska fira jul. Det sker hos moster Eva med familj. Hela mammas sida ska vara där så det lär bli många kusiner och klappar! Mysigt. Äntligen har det fixat sig. Sen blir de en till julafton hemma hos Stene med sin släkt på annandagen tror jag. Så i år blir det mycket julskinka!

Nej nu ska jag fixa mig för att handla mat. Lär vara minst stress nu i affärerna, eller vad tror ni?

Kram

Nu är det jul igen..lalaa..

Jag har hittat ett litet gulligt klipp i från Sunes jul som man bara måste älska, jag skulle dock inte vilja ha det så här!


Julbord + Emmas 19års dag!


Emma o Jag

Jag och Rebecca


Mini Julafton hos Farmor

Efter uppträdandet kom jag direkt hem till Farmor där kusiner o faster var. Även Jessica och Magnus så klart. Det var underbart mysigt massa mat så klart. Min Farmor älskar att laga mat! Jag fick öppna två julklappar från Farmor det var pengar och en jätte fin ljustjärna som ska få stå i fönstret!

Sen mötte jag Jonas och vi pratade lite sång och kolla film :D

Kram

Uppträdande!

Det gick sjukt bra i dag när jag sjöng! Allt var underbart och det var några företag som var där och hade julfest och jag var typ mitt punkten. Det var live band som spelade när jag sjöng och jag hade dansare på scenen underbart :D I morgon vet jag inte hur det blir i fall jag ska sjunga för dom föreställningen är åt verkar ha lämnat återbud haha.. Lite roligt att det inte verkar gå så bra för dom som anordnar detta. Jag är ju bara en inhyrd liten tjej :D

Kram


Me

Bild tagen från Fia<3


PREMIÄR!

Idag gäller det, har premiär i kväll på min julshow. Det ska bli underbart. Det kommer vara en föreställning och under middagen så står jag för julsånger och så har jag massa dansare och körare! Wiiiie!

Så glad. Efter det blir det middag med Farmor och sen så ska jag nog träffa Jonas
Kram

nu är lovet önskat.

vilken jobbig start på dagen jag har fått idag. Börjar med att byggkillarna håller på som vanligt kl 7 på morgonen. Solen lyser rakt in på mig och de blir äkligt varmt. Sen börjar mobilen vibbrera massor.. men jag sket i den, så när jag vaknade hade jag fått 13 sms och det var 6 pers som ringt..ghaa.... Så jag sitter och får bort min panik jag har över allt detta. Har även ont i skallen efter att legat konstigt i natt..

Jaja..

Ni ska få veta något roligt i alla fall va jag tycker, jag ska träffa Jonas i dag och spela in en Demo!! :D Han verkar vilja att jag ska spela in Evighet med Carola för där får jag ut så pass mycket röst o känsla..hmm får se hur det blir med detta. Idag börjar mitt jul lov och jag kan börja sluta tänka på skolan och de kommer göra det mycket lättare för mig! Wiii..Men jag hoppar över avslutningen för ja..Det känns fel att komma dit om jag inte varit i skolan sista veckorna ordentligt. Jag kommer få panik om det blir som igår o i Måndags.

Nej upp och duscha nu vore bra.

Kram

Torsdag

Detkommer mer och mer snö och det blir mer o mer jul för mig! Men känner inte för att gå ut och känna kaoset som låter utanför.. Men jag ska börja ordna till mig nu, ska träffa söta Fia och äta lunch på taco bar! mumms och mysigt kommer det bli =)

Efter det blir det möte i skolan då Aamanda ska med. Och efter det ska jag träffa Jonas och få tydligen vara VIP på Erik Grönwalls grej i dag, men vi får se hur det blir med den saken!


Min söta underbara Sofia



Nu blir det te för fulla muggar!

Mitt liv..

Älskar att jag fortsatte med sången..För den går som bäst nu♥

no more..

Can you take me to a place where

nobody knows me can disturb me.

A place where I can feel good with you...


Måndag

En dag som varit både bra och dålig på samma gång. En dag som jag fått verkligen ut något av på ett bra och dåligt sätt. Äntligen ett steg framåt, men samtidigt bakåt. Jag borde lyssnat på er att låta allt vara o att ni skulle göra något åt det. Men jag klarar inte det. Ville själv men det går nog åt helvete.

De Aamanda gjorde för mig var underbart idag. Hon tog mig till skolan. En förbättring, men den ser inte ljus ut. Men egentligen, den gör det. Något säger mig att jag kommer lyckas i alla fall. Men snälla ge mig tid!

Erik Grönwall!


Så glad att du vann Erik! Ses på Jägaren snart då!=)


Fredagen på Chaplin!


Lucia!

Nu tändas tusen jule ljus..Ååå va jag verkligen vill vara ett litet barn vid dessa tider på åren. När jag var liten på Lucia morgonen fick jag alltid lussebulle och julmust. Vi hade massa tända ljus och en brasa. Även kollade man på luciatåget på tv och satt i knät på mamma med duntofflor.

Nu ett par år senare, ligger bakis i sängen, fått i mig 4 glas vatten och vill bara ligga kvar. Helt värdelöst!Men kvällen igår var underbar. Först Jägaren sjöng och de va underbart. Träffa underbara vänner. Efter det åkte jag hem till Fia på Lucianatt. Super skog var det verkligen! Slutade med att det vart kebab kl 7 i Gullmars med Max som skulle åt samma håll! wiiii så det är lite roligt att jag redan är vaken sen 2 timmar tillbaka!

Kommer lite bilder i från i helgen snart måste piggna till bara!

Kram

Ni bara måste testa GratisBio.se!!

Är hemma igen och satte mig vid datorn, tänkte kolla runt på nya ställen och kolla in gamla sidor. Då hittade jag till mitt konto på GratisBio Man samlar poäng till presentkort eller biobiljetter mm. Så har man inga pengar till julklappar är det riktigt smart att samla in poäng och kunna få ut biobiljetter =)

GratisBio.se är riktigt roligt och man lär känna personer genom hemsidan oxå! Så bli medlem du med!

Nu blir de lite middag
Kram

Fredag!

Idag går barnen lucia tåg för fulla glöggmuggar. Medans jag ligger helt död i sängen och mår sjukt illa och vet inte vad jag ska göra för att bli bra. Jonas mår dåligt och jag borde åka hem till honom och göra något roligt, men jag klarar verkligen inte av att resa mig upp så får se hur det blir med den saken.

I fall jag mår bättre snart så kommer kvällen bli rolig. Tänkte sjunga karaoke på Jägaren och kanske en titt in på Chaplin för att träffa Rebecca.

Gahaa min mage e säkert känslig mot mjölk o sånt nu!!..

Kram

På benen igen snart!

Fick i mig mat och en dusch i dag så det vart lite bättre. Jonas tog med mig ut på en rundtur så jag fick luft och nu känns de bra. Bara det att det stramar bakom tungan..Sovit är det ända andra jag har gjort i dag. Och därav kan jag inte sova riktigt nu Kollar lite olika serier på jobbiga hemsidor som bara dampar..

Men men borde dricka lite fil innan jag lägger mig känner att magen bubblar. I morgon blir det en bättre dag hoppas jag. Hörs i morgon

Kram


Någon som vet?

Är det någon som vet va man kan äta för att få igång magen efter att den vänds upp o ner?

Influensa

Gahha .. det värsta jag vet är att spy o vara sjuk. I måndags kväll gick vi o kollade på karaoketävlingen på Golden Hits och under kvällen mådde jag bra å så. Lite orolig i magen men inget annat. Jag sjöng en sång och efter det mådde jag illa..så de sluta med att jag spyr som aldrig gör det. Men Aamanda och Adela tog hand om mig eftersom jag fick panik.

troligen så säger kroppen ifrån nu att den inte orkar. All stress alla möten och skolan..Men dom som håller på är snart stoppade i allafall.

Nej nu ska jag lägga mig och vänta på att Jonas kommer

Kram

Önskelista

Jag fick förfrågan igår om att skriva min önskelista på bloggen, det är ingen som riktigt orkar fråga mig för jag önskar mig nästan inget bra. Och dom man frågar säger man en sak till och då får man oftast den, då är det bättre att släkten får det på papper eller via internet..haha

Pengar
Mobil / eller pengar till en mobil
Resa
Presentkort på olia ställen och på IKEA
Hårfön
Dator
Pengar till körkort

Jag gillar att få en upplevelse utav vänner framförallt. Typ bli bjuden på bio eller liknade för då kan man samtidigt göra saken tillsammans och dela minnen med varan! Just nu kommer jag seriöst inte på något mer!

<3

If I could have just one wish,
I would wish to wake up everyday
to the sound of your breath on my neck,
the warmth of your lips on my cheek,
the touch of your fingers on my skin,
and the feel of your heart beating with mine...
Knowing that I could never find that feeling
with anyone other than you. <3

Har man inget bättre för sig så blir det så här!

Vi åt frukost och Rebecca kom på att vi borde spela in lite onödiga saker..

här e en utav dom. hahaha..


BajsBarn...

Vilken morgon..började med att jag fick sova 3 timmar och sen kom underbara Mysan på att hon ville vakna och började kramas lite. Så det vart en extra mysig morgon. När vi vaknat till så började hon så klart BAJSA!!! visst det gör inget, bara det STANNAR i blöjan, vilket det inte gjorde!!! Vilken underbar morgon...haahaa..Så nu är hon mitt lilla bajsbarn.

Rebecca fick en städ kick efter att jag började och tog över så nu sitter jag och My på sängen och kollar på barnprogram haha.. roligare än att städa..haha.

Kram

Nattblogg!

Lördag kvällen vart super bra. Började med att jag träffa Rebecca och Mysan gick runt lite och sen kom Jonas och höll oss sällskap. Vi åkte hem till Per och tog en fika. Riktigt mysigt. efter det drog vi på karaoke och tog en pizza och nu har vi varit hemma en massa timmar.

Bild från nåt år sedan på mig och Rebecca

Men jag kan inte lägga mig. Rebecca sover som en söt liten gris medans dottern tar upp resten utav sängen. Vågar inte riktigt flytta på ett litet sött barn som sover haha.. Istället går jag och små städar och luktar på min halsduk hihi..

Nej nu måste jag ut en stund! I morgon blir det Adventfika hos Farmor sen träffa Jonas <3

Kram

Helgen är ändå underbar

Hej

Igår var det Fredag och då hände det ju som sagt många saker. Barnvakt på kvällen, utgång med Jonas och Adela, vi började med Jägaren sjöng lite där. Sen Chaplin och sen Jägaren igen och Chaplin igen hahaa, fråga mig inte varför det orkar jag inte gå in på!

Idag ska jag förhoppningsvis träffa Beckis och fika, hoppas även på att Jonas kommer in och träffars oss. Efter det blir det antingen Tumba och träffa familjen. Eller myskväll hemma. Ja juste glömde nästan, ska kanske till Hallunda igen och sjunga xD

Men nu måste jag upp och hopp för att komma iväg.

Kram

Toppen Fredag!

Hej

Ååå vilken toppen dag detta kommer bli tror jag. Det är Fredag jag ska till Unga Örnar och dela ut lappar in för gruppen på Måndag. Efter det ska jag på bio med Jonas och sen så får vi se va som sker. Men vid 18 tiden blir de barnvak till 21 och sen blir det nog utgång.

På bra humör, vill typ stå och sjunga resten av dagen massa glada sånger!

hihi!!

Kram

Love me like i'am

Jag känner att det kan bli mer<3

Vi tar dagen som den kommer.

idag idag idag!

KL 13:30 blir det möte och Aamanda ska följa med och hjälpa mig. Det är så otroligt underbart att ha henne och Adela vid sin sida! Underbara brudar<3 En dag är det jag som får hjälpa er hoppas jag! kl 12 ska vi ses för att komma fram till saker vi ska ta upp så be mig nu lycka till!

Blondiiiii, reeeeedheade and broooowni<3

Snurrar runt i en stad som glöder..

Hallojsan

Idag vart de plattan igen och störa grabbarna med Adela. Vi har snackat en massa om det som sker i morgon och känner att jag har ett stort stöd! Tack vänner! Träffade även på min söta syster Jessica o hennes vänner ( nu vet jag hur Åsa ser ut som jag hyr lägenheten utav) hehee.. Efter allt detta så vart de Jägaren med Adela och några andra. Underbar kväll måste jag säga. Fast nu är det dax för mig att krypa ner och sova har en lååång dag framför mig..

Möte, uppträda fika och Jägaren!! tjohooo

Jessica o jag <3
Kram

Gåtan måste redas ut.

Utan er ingen mig, det vet ni! Idag har jag fått ett stort stöd utav Aamanda och Adela, vi var hemma hos mig tog det lugnt. Hälsade på killarna på plattan som fortfarande jobbar med att sälja saker på julmarknaden. Fikade och sen drog dom med mig till Jägaren för att bli glad och få sjunga av mig. Det var massa underbara människor där!

Nu har jag varit hemma i typ 3 timmar. Kan verkligen inte sova, tänker, tänker och tänker. Jag förstår inte, det tar verkligen inte slut med alla tankar. hur ska jag berätta, hur kommer dem förstå att det är på riktigt och inte på hittat! Läkarna vet... även jag... Gahaaa.. måste jag berätta?

Jag talar i gåtor, skriver gåtor, tänker i gåtor, är det verkligen inte någon som har svaren?

Ja nej, nu är det dax för lite luft, sen krypa ner igen i sängen, läsa boken tills jag hoppas på att jag somnar. Adela verklar i alla fall sova i natt så jag har ingen att prata med resten av natten hahaa.. grattis, Adela sover!

Kram


Nu blir det ändring

Jag kommer ta kontroll över detta nu!
Ni kommer inte kunna förstöra mer.
Prata inte med mig, smsa inte mer
Skriv inge mer. Låt mig bara vara.

Aamanda och Adela och Maria, tack för att ni finns<3

Jag hör din röst.

Fy fan vilken natt, gråtit, skrattat, hatat och haft panik!
Sovit? nej det är just det jag inte har gjort.
Borde jag sova nu? nej för då kommer jag inte komma upp!

Varför kan jag inte bara innse att det är över.
Det kommer inte att lösa sig. Jag kommer inte må bättre av det.
Ingen skulle ändå förstå va jag just nu går igenom förutom få.
Dags att gå och skapa ett nytt sätt att bo och leva på!

Kom och berätta hur du vill ha ett barnvänligare Stockholm!

Med din hjälp vill distriktsstyrelsen tillsammans med distriktets barnombudsansvariga hitta fram till hur vi skall jobba för att göra Stockholm barnvänligare och se till att det är barnens frågor som styr Unga Örnar.

Träffen riktar sig till dig som är medlem i Unga Örnar, gammal som ung som känner att det här med barns makt är viktigt.

Om du vill vara med så är du välkommen Tisdagen den 9 december, klockan 18.30, i LO-borgen Barnhusgatan 18
Vi bjuder på fika och macka från 18.00

Anmälan görs senast 4 december till [email protected] eller till mig!

Vi skall under mötet bland annat försöka att svara på frågorna här nedan för att hitta fram till att det verkligen är barnen som formar Unga Örnar och vilka frågor som vi skall driva mot våra politiker.

  • Hur skapar vi forum så att barnen i vår organisation ges förutsättningar och är de som verkligen är med och formar  Unga Örnar Stockholms Län?
  • Vart skall Unga Örnar Stockholms län vara och påverka?
  • Vilka barnpolitiska frågor är viktigast att driva för Unga Örnar Stockholms Län?

RSS 2.0
Test