Kär.!! e jag det?

Hej
idag har jag bara tagit de lugnt efter jobbet..sen åkte jag hem o bara orkade inte me saker så gick ut me min älskade hund, tänkte en massa o ja..JAG TROR ATT JAG E KÄR!!..Men jag vet inte bara så jobbigt att ¨hålla det för mig själv, känner att jag måste skaffa hjälp av mina vänner hahha..!!
Asså vet inte alls hur gör NI när ni inte vet, jag behöver verkligen något tips som gör mig säkrare?
Och hur många gånger kan man förlåta en kille?

nu ska jag försöka att sova..har en lååång arbetsdag!

Kram


en dag på jobbet

heeej
jennie e jätte glad i dag, allt som skulle göras innan lunch vart klart och jag har fåt veta min lön..en super duper bra lön :)..sen så e det extra roligt nu för nu e syrran på jobbet igen efter sin semester..men men nu  måste jag ta reda på all disk, ha det bra så hörs vi

Kram


Hejdå fest!

Hejsan
igår var jag ju i Husby på våran alldra sista parkfest, Gula Gården ska ju läggas ner eller rättare sagt HAR GJORT DET!! men men nu ska jennie inte börja gråta..jag sjöng o hade mig och ja..sen så på kvällen åkte vi ut till Rösjön och grilla och söpppppp som as...haha eller nja nästan..de va roligt i allafall...tyvärr pallar jag inte lägga upp bilder nu för jag e så trött, ska ju jobba i morgon..men men känns tråkigt att Gula Gården e nerlaggd..men nu ska jag se klart på dom sista minutrarna mellan Tyskland och Spanien hihihihii..

Kram

Tävling

heeej

JAG VANN JAG VANN... AHHAHA!!!..det var en tävling på en blogg, man skulle gissa vem personen var XD..:)..men men  hmm..jävlar va klockan e MYCKET nu,,måste typ springa, ska ju sjunga i dag och vi måste vara där redan kl 10 :S..juste, efter det så vet jag inte om jag ska hem eller inte, kanske ska till Rösjön,,,de e så att personalen på GULA GÅRDEN !!! ska ha partaj åå då e lilla jag bjuden :) hihihihiii!!! MEN DE REGNAR UTE!!

Men vi får väl se hur det bli, så ha en trevlig dag alla söta små läsare..:)
Kram

fredag

Hejsan..
nue jag jätte trött, hade sjukt mycket att göra idag..men jag känner mig riktigt duktig, har träningsverk...Sen efter jobbet kom min älskade Linda in till stan vi hitta på lite saker..XD
Sen drog vi typ hem, träffade Emelie och hennes pojk André så HEJ EMELIE OCH ANDRÉ :)
ÄLSKADE VÄNNER SÄGER JAG BARA ATT DOM E <3.
.sen kom mamma o stene me pizza till oss lite gött faktiskt,,men men..ja så nu sitter jag o dampar på Magnus vi som alltid har våra skojbråk, i dag var de nog jag som vann hihihihii..
Men nu ska jag snart sova, ska nämligen SJUNGA i morgon :) kom dit om ni vill det är i Husby kl 12:00

Kram

Första dagen själv

Hej
idag e jag lite extra nervös!, nämligen så att lilla jag ska jobba utan nån som kan tala om va jag ska göra eller hur jag ska göra. Och nu jobbar inte min syrra i dag hon har semester, vilket gör att lilla jag inte direkt känner någon, och vet inte vem jag ska fråga om hjälp..men men allt löser sig, det verkade inte vara några farliga männsikor där! hahaha!
Men nu vill jag få i mig frukost. Vet inte hur det blir med min lunch idag men jag e jävligt sugen på att äta sushi med Becca, vi skulle gjort de i går, men jag visste inte vilken tid jag hade lunch, SÅ då fick jag äta me han som jag jobbar i stället för :)

Juste, Linda o Stene kom över igår och sov kvar...Linda och jag tog fyrhjulingen..hahah jag har nog aldrig varit så glad ..hitta lite skogsvägar så de var riktigt skoj..
Nehe de va ju frukost jag skulle göra nu ju..HA EN SUPER BRA DAG :)

KRAM!!!

Första dagen på jobbet !!

Hej

Jag klarade en hel dag på jobbet i dag..känner mig stolt..kanske inte direkt det lättaste jobbet, först ska jag hämta en maasa tidningar på 7eleven sen ska jag sortera typ 10 backar med post, som ska hamna rätt blabla..sen blir det disken o massa såna saker..jag e alltså en vaktmestare :O hihihi..i dag böt vi lampor, TUR att han gjorde det med mig så jag slipper göra det själv ^^..
Men nu ska jag ta och fixa något som jag kan äta..Ha det bra

Kram

Camping i Göteborg

Heeeej

Nu har jag en underbar sak jag vill göra i sommar campa i Göteborg me Becca o hennes vän Carro..fatta va underbart :) kommer ju få en massa pengar så då hänger jag lätt me, ska på Liseberg å såna saker..:) LÄNGTAR..men hoppas verkligen inte att det krockar me Brattö lägret eller så..men de blir nog bra :) hiihihii
Och nej, jag e inte riktigt klar i mitt hus.sitter och kastar en massa onödiga saker..:)..OCH i morgon börjar jag mitt SommarJobb.de e på min syrras jobb..:)..men vi hörs sen

Kram

hemmadag

Hej, ja nu e jag uppe tidigaste tiden tror jag på sommarlovet..bäst att jag börjar vänja mig, ska börja joba i morgon och fram över i 4 veckor..då får man mera PENGAR!!!.. Har ni något jobb i sommar då??..
Igår blev de inte mycket skrivande, men jag var me min syrra o hennes pojk på nacka forum..handlade mig en musse pigg tröja..:) och en blånbok..jag gjorde värtsa kapet, för den skulle kostat 250kr..men de stog på lappen 69kr. Och hon i kassan sa att de e fel pris men eftersom jag såg den me detta priset så FICK JAG DEN FÖR 69KR :)... 



Sen
när vi var klara så handlade vi mat så vi kunnde grilla hemma hos mig..riktigt mysigt..sen vart det Allsång På Skansen med morötter och sånt gott..
Men nu vill jag fixa i mitt hus så att ni får se bilder på hur det blev :)..




Ikea me min mamma

hejhejhejhejhejhej!!

igår var jag ju på ikea..Jag e riktigt nöjd me dagen där:) handla rätt mycket..köpte ett nytt bord, ljus och ljustakar, en rislampa med ställning, kuddar, örngott, mm.. så idag e det bara för mig att fixa till i mitt hus :)
Efter att vi va på ikea så var jag hemma hos Stene fick lite mat och träffade Annan och Emma :) Men nu ska jag äta frukost och sen börja fixa tänkte att ni får se alla bilder lite senare, min telefon knasar när man tar in den i datan :(

Kram

IKEA

hej
nu ska jag snart till IKEA me mamma:) ska bli roligt o bara få köpa så saker till mitt hus..ska även byta ut min lampa som gick sönder..:)
nu e jag riktigt glad en mamma dag idag :)

Midsommarhelgen

hejsan

Nu e jag hemma igen trött efter denna helgen me en massa skoj. Det var ju tänkt att jag bara skulle varit hemma, men sen i Torsdags så ringde min syrra och sa att det finns plats för mig på LANDET ni kan inte tänka mig hur glad jag vart..men när vi kom till landet så kom hela släkten samtidigt, så det vart mycket bärande och åkandes med båten fram o tillbaka..
    

Jag kom fram till Landet där mormor o morfar redan var och jag kände mig så himla lycklig o glad för att jag fick komma dit igen. Hela släkten va typ där och vi har haft samma traditioner i en massa år. MEN den längsta traditionen som vi har haft är att det växer godis på gräsmattan, och den har vi haft i 44 års tid, MEN i år vart den borttagen för nu är alla barn så stora, men jag hoppas den tas tillbaka när det finns kusinbarn :)

Benjamin som jag har lekt med sen jag var typ 1 år var ute på landet i år oxå även Oscar som bor en bit bort på Ön. Benjamin hade sin flickvän med sig o en kompis som hette Tim, vi va med varan typ hela tiden även kusin Sebban. PÅ kvällen på midsommarafton har vi på ön en dansbana som man kan gå ner till men det vart inte drag där förns vidd 23 tiden, men vi satt på berget och kollade ner och hade lite mysigt.


Ja , hmm det var ju första året som jag var 18 på midsommar så i år vart de en del drickande haha..men jag har inte haft så roligt me Sebban förut, våran hemlighet va som hände men i alla fall..Vet inte va jag ska skriva om midsommar bara att jag har för lite bilder vid tillfällen som var riktigt roliga.

BILDER



Det finns nog fler bilder men de får räcka me dessa
Kram


Midsommar

Hejsan
sitter på landet och är me hela släkten..sebban frågar varför jag bloggar..hahah de svaret ska han få sen..men men..som ni vet skulle jag ju inte till landet först men då ringer magnus o sa att det finns plats till mig TJOHO!!! jennie blev glad..de kommer bilder sen när jag kommer hem..nu ska vi snart fixa oss för att gå ner till badberget för att kunna dansa runt midsommarstången...

Kram

jag sjunger främling på hemmestafestivalen 2007

Ja nu har jag hittat denna oxå..så nu får nu höra när jag vann Hemmestafestivalen 2007 !


tråkigt

åååå fan va jag surat hela dan..vi ska inte åka ut till mitt landställe där hela släkten är. Vi har gjort det varje år..det e lixom bara då som jag träffar släkten. Istället ska jag vara med Mamma o stene o hans tre barn Lnda, Emma o Anna, hur kul kommer det bli..visst men asså inget illa mot dom men det känns inte rätt..
jag har inte varit så jävla irriterad på länge men nu känner jag att ilskan bara vill ut!!

Onsdag

Hej

jag har slagit rekord på hur länge jag har sovit..jag gick upp kl 14 25..hahah de kan aldrig ha hänt förut.. Men men..i går så var jag kvar me R & D sen så träffade jag Linda vid 5 tiden och vi stack o åt mat..mysigt..Sen drog vi til Hötorget o köpte lite godis o sen drog vi hem.. 
Städade och sånt eftersom Anna och Emma kommer hit i mogon för vi kommer vara här hemma i år på midsommar..fan jag hatar att jag inte kan komma ut tull Landet i år med alla mina underbara släktingar </3 det e ju lixom årets höjd punkt!! Benjamin som ska ut å allt..*Ledsen*..

Men i dag ska jag städa lite till o bara ta de en massa lugnt..Lnda e ju kvar måste sysselsätta henne nu :)

Kram

Måndag

hejsan

idag va jag me linda o vi drog in till stan, jag köpte mig ett par jeans och i den affären så var han som jobba där jätte snäll o söt hahahah...men men inget jag kan göra åt nu..
Sen var det parkfest med unga örnar i Vällingby. då så hade vi hoppborg o sockervadd o popcorn som vi gav ut till en massa barn även jobbiga föräldrar..Sen efter det drog jag hem till D och R dom e nu sambos hahahhahahahaha!!! ska väll sova här.. så de blir inte så mycket skrivande

Kram

Parkfesten i Hagsätra

här har ni oss som sjöng rätt gulligt :)





sjunga sjunga o lite annat

hejsan

igår va jag o sjöng i Hagsätra, kommer komma me bilder men de får bli nån annan dag, för nu pallar jag inte lägga in det i datorn..men men..sen så åkte Marlen sandra o jag hem till mig o fortsatte öva på massa låtar hahah rätt roligt faktiskt..sen idag så var jag me LInda min älskade unge...så länge sedan de va..men nu ska vi va me varandra typ helva veckan om jag mins rätt :)

härligt att de e söndag o man behöver inte ställa klockan på 5 o kliva upp i morgon :) utan nu e de  SOMMARLOV :)
tycker synd om Becca som behöver gå i skolan denna vecka fram till Torsdag..XD

Men nu ska jag återgå till att vara social me Linda

Kram

Jag på skolavslutningen

ja, nu så finns jag me på youtube..detta e från skolavslutningen när jag sjöng håll mig...


Grattis

Idag har pizzan gjorts i 40 år...Det var inte illa hahahah!!!


tjejkväll

Hejsan

igår åkte jag till stan för att va me på ett möte in för ett läger..efter det så hade jag verkligen inget att göra så jag ringde Emma som går i min klass, o då så fick jag komma till dom hon va me några tjejkompisar, alla va roliga o trevliga, så det var jätte skoj, synd bara att jag behövde åka hem så tidigt, bussen gick 23 03 så haha..mamma kom till bussen så jag slapp gå..
När jag kom hem så gick jag upp till mig o tände ljus å bara låg o tänkte på en massa saker..och nu sitter jag hos min Mormor o Morfar, har varit hos tandläkaren, fan va jag hatar tandläkaren..men han jag har e bra så det känns väll bra...

undrar va jag ska hitta på nu e as hungrig men det lär väl ta ett par timmar innan bedövningen gåröver..i morgon ska jag sjunga föresten bara att komma till Hagsätra :)

Kram

Frippe och Jag

Hej satt ute i solen nu på morgonen, jag köpte mig en ny kamera igår och lekte lite, men sen vart frippe intresserad o då vart det lite mysiga bilder på oss två...ÄLSKAR MIN HUND <3










en första kväll på sommarlovet :)

Hej

Efter skolavslutningen träffade jag min vän Emma, vi åkte till Nacka Forum å köpte lite glass o titta lite. Efter det tänkte vi att vi skulle laga middag tillsammans o ha mysigt, vi gjorde potatisklyftor med grönsaker, kött och massa grönsaker. Det var jätte roligt att laga mat me Emma för så roligt har jag nog inte haft i ett kök förr...

   GOTT VA DET

Efter maten såg vi klart på en film vi börjat med och sen vid halv 9 kom vi på att vi ska ju ha räksmörgås oxå..det var fortfarande varmt ute så vi drog ner till badstranden o satte oss där o hade en mysig picknik..VI FICK SÄLLSKAP AV MASSA MÅSAR HAHAH!!!..

          

Sen så åkte vi hem till Jonas..å sen åkte vi hem till mig och sjäng kareoke hahaah det va roligt, men sen slutade kvällen för mig vid 1 tiden för då va jag trött ahahaha!!! men det behöver vi inte ta upp hur det blev me det..hahaha!!

ha de bra
Kram

Skolavslutningen

Hej
jag har fått SOMMARLOV!! Och det känns jätte bra tycker jag. Jag sjöng på skolavslutniingen o det betyder att jag behövde vara med på båda avslutningarna kl10 och den kl 1 så jag har varit i skolan från 8 för att kunna välja låt med några lärare, det slutade med att jag sjöng håll mig. det gick jätte bra dåda gångerna faktiskt riktigt roligt, alla verkar gilla det för så här roligt har de inte varit att få gå upp på scenen..
FICK VETA ATT lENNART,VÅR LÄRARE SKA SLUTA!!!! FAN HAN VA JU BÄST!

Efter skolan åkte jag till Nacka Forum o mötte emma o hennes mamma, vi åt glass o köpte mat som jag o emma ska göra nu snart, så jag ska gå över till henne strax..så vi får höras lite senare då!! ha det bäst


några lärare som sjunger en omgjord text på idas sommarvisa



Här står jag o sjunger..


Göteborg helgen

Hej,
NU e jag väldigt trött efter denne helgen.Det började med att jag behövde vänta i 3 timmar innan alla andra kom till Centralen, sen åkte vi tåget mot Göteborg i 5 tim + den tid som det var förseningar.  På tåget var det jätte varmt och vi ville bara bort i från tåget. Men när vi väl var frame i Göteborg så fick vi vänta på att bussen som tar oss till Gråbogården där vi skulle sova och tillbringa helgen skulle komma. Medans vi vänta köpte vi lite glass. När vi kom till Gråbogården så var det redan massa barn där, vissa var från Trollhättan,Borås,Vargön, och några andra ställen. De första som va jobbigt var att stället var fullt me 1000 0000000000000000..KNOTT..fan va jobbigt det var...Djungelolja o salubrin på kroppen så vart det någolunda bättre. 
                                                                                                                              Här är Veronicas armar
Så nu kanske ni förstår lite hurdet var att vara på Gråbo. Men det var roligt på kvällen då vi lekte massa roliga lekar, till midda grillade vi hamburgare och satt i gräset och åt. Men när vi skulle sova skulle vi alla 15 personer sova i ett litet rum som var 35grader varmt och fullt me knott och vi kklarade verkligen inte av att sova någon av oss den natten. men men..
På lördagen så åkte vi till Liseberg HUR FINNT SOM HÄLST!! mycket roligare än Gröna Lund..När vi var där så åkte alla barnen och Mimmi, jag och johnny gick runt tillsammans..dom fick med mig upp i berg o dalbanan även Balder..vilket jag INTE trodde att jag skulle överleva. Men det var rätt roligt faktiskt. Vi åkte flum rider eller va den hette, då vi satt alla 3 i en stock och åkte runt i vatten, när det var ett stup så vart BARA jag helt jävla dygnsur ni skulle sätt mig..men det trkade efter typ 3 timmar hahahaa..!!
Men jag ville spela på ett av alla stonden där, då man vann en jätte söt va det nu var det är. Varje gång vi gick förbi där så sa jag alltid ååååå den vill jag verkligen vinna...tillslut så sa jag att JAG SKA spela här, jag skulle bara behöva träffa i en basketkorg en gång så de var nog inte svårt..va tror ni jag gör 1 KAST OCH JAG VANN DEN!!!! jag var överlycklig i flera timmar efter och alla andra ville oxå ha den hahaha men ingen av dom vann den synd om dom..
HÄR E JAG GLAD:                                                                              

Efter att vi åkte en massa roliga saker, så åt vi middag alla tillsmmasns på en pizza buffe de va gott..sen ville dom flesta gå i spökhuset vilket jag verkligen INTE ville göra haha!! ni förstår nog själva varför inte jag ville det..så jag o johnny satt i gräset och pratade lite, vi trodde att våra tjejer kom hela tiden för ALLA fjotisar gick med kaninöron hahaha!! men sen vid 22 30 åkte vi tilbaka till Gråbo, då faktiskt Eddie kom förbi och hämtade upp oss i sin bil hahah bil o bil..vi fick putta igång den för att den skulle starta hahahah!!
Men de va väl roligt att få träffa han efter 1 års tid...i natt sov vi som var smarta i stora huset i matsalen, men det gjorde inte Veronica så därför såg hon och några till ut som dom gjorde..

DOM ROLIGASTE KOMENTARERNA:
Johnny: Var ska ni vara på midsommar i år?
Veronica: Vi brukar inte klä ut oss på midsommar!!
HAHAHA!! hon trodde nog att han sa VAD..

Mimmi: jag klarar inte av karuseller
Jag: ja, alla har vi våra bristningar
HAHAHAH!! jag sa lite fel..

Lite bilder:


Studentskiva

Hejsan

Nu e jag stressad kom nyss hem måste packa o duscha o fixa in för i morgon, i dag var jag på min kusinstudent riktigt underbart faktiskt måste jag få säga..Men ja de bjöds på mat o vin o lite sånt, mysigt..men nu ska jag hinna fixa ska fan upp 6 i morgon för att hinna me bussen sen sitta i centralen i tre timmar för att vänta på att samlas 10 30, känns för jävlgt måste jag säga, jag hatar mina bussar..

 


sov gott, vi hörs på söndag eller så, ni når mig på mobilen...NU DRAR JAG TILL GÖTEBORG

KRAM

Grisslinge

Hejsan

jag o mamma åkte till Grisslinge där hon va me på ett pass me friskis o svettis, själv satt jag på en filt o sola, Sara som gick i min klass förut och Lova..det var trevligt att träffa dom igen faktiskt..sen åkte vi hem o nu sitter vi å äter massa frukt o grönsaker :)

nu ska jag fxa lite

Kram

mer intervjuver

Nu finns de mer klipp när jag intervjuvar.




 

Onsdag

Hejsan

idag har jag fått en massa sol på mig för vi har varit ute hela dagen i dag. Vi hadde en tävling vilket lag som kunnde göra mest saker av det som stog på en lista, Ex Kryp över ett övergångställe, Krama 5 killar, Fylla en matvagn o sen säga att du inte har pengarna, Ringa ett nr och gissa vem du kom till, SJÄLVKLART VAR DET JAG SOM FICK RINGA O GISSA VEM DET VAR TILL, JO BERT KARLSSON hahahah!!! så nu har jag snackat me honom, igen..sen var det en massa andra roliga saker men pallar inte rabla upp allt.
Efter skolan åkte jag o träffade min efterlängtade Becca, vi åt suchi o kolla på kläder, jag köpte mig ett nagelack och ett par byxor.
men nu e jag hemma o tar det lite lungt ska kanske åka till grisslinge o bada o se när mamma och syrran ska på friskis och svettis på stranden hahah..kanske hänger på...

                                                              Emma och mikkan kryper över övergångstället.

Mikkan me muschtas (hur nu det stavas?)

Emmas och mina skor då vi skulle ha dom på fel fot!!

Sen skulle det badas





tisdag

Hej

idag som sagt har jag varit hemma, jag har städat fixat me läxor och gjort designer till olika vänner, Har även  sjungit o typ legat på sängen o vill bara ta bort det onda i magen, faan vet inte alls vad det kan vara..men men..nu ska jag plugga matte igen

Kram

tråkig Tisdag

Hej

idag har vi en underbar dag i skolan Summergame heter de, då e alla Jensen skolor o gör massa saker, men tror ni inte att jag e sjuk just den dagen?, JO självklart!!! Har jätte ont i magen har så ont så jag vet inte om jag ska gråta eller skratta typ hahhaa..
Inatt har jag verkligen inte sovit gott...kan inte sluta att tänka på han, vi vet vem jag menar,ååååå fattar inte hur jag ska klara att tänka på honom..men men blir det så att det kommer en ny in i bilden så kommer nog den ta hans plats lika bra..Undra vad jag ska göra idag, antar att det blir PLUGGA, STÄDA, SJUNGA, gnälla på magen lite oxå hahhaa!!

Men vi får höras lite senare!

Kram

vi



LO-Kongressen


Idag var ju vi intervjuvade här ser ni klippet från Lo-Kongressen :)



LO- Kongressen

heeej

idag har jag varit på Lo-kongressen hela dagen o intervjuvat en massa människor. rätt skoj..sen så har jag ju varit me Nike världens underbaraste människor, vi har massa hemmmmliiiisar för oss..
när vi åt lunch träffade jag på min kusin rätt skoj hahah..Snigen har gjort så at jag aldrig mera kommer äta suhi.hahahaha men sen ska jag lägga upp klipp från dagen... hahahah


nu ska jag o nike leka

Kram

Söndag - planeringsdag

hejsan

idag gick jag upp redan 5 30 fatta på en SÖNDAG!!!..skulle till Täby kyrkby för att ha planeringsdag me Distriktstyrelsen. var där hela dagen kom nyss hem, vi grillade o hade en mysg middag efter. Å nu så ska jag fixa mig för att sova tror jag ska upp tidigt för att komma till LO-kongressen jätte skoj ska det bli vi ska intervjuva så jag e inte me på sjäälva mötet..hahah,

Men ni får ha det bäst GRATTIS EMMMA PÅ 17 ÅRS DAGEN ÄLSKAR DIG <3

KRAM

RSS 2.0
Test