Överkokt och blääääigt..

Ja..jag kom inte på nån middag.eller rättare sagt, jag va inte så sugen på nåt..så de blev ica nudlar..(aldrig igen!) dom blev bara slämmiga och mjuka o överkokta..blääää..så jag vet inte va jag ska äta nu..lite sent på tänkt att äta nu men jag måste ju få i mig nåt:P ahhaa..

Underbart väder i dag. Håller ni med? :D
(Bild från sommaren 08a)

Nej nu borde jag fortsätta hitta nån mat...men i morgon hoppas jag på att de e lika bra väder för då blir jag super glad..ha de bäst!

Kram

Hemma!

Hej

nu är jag äntligen hemma!..har varit en rolig helg.. de började med i Fredags då jag jobbade på Chaplins..as roligt vi var ett helt underbart gäng som kom..Vi firade Maria på sin 19 års dag<3 ojojoj..va alla vart fulla..kvälllen slutade med att vi sov hemma hos Maria så vi kom hem bra..tror vi åkte bil hem faktiskt^^

Sen i Lördags fyllde Maria år så då vart de tårta på sängen för henne (hon var dock rätt bakis så tårtan lockade nog inte så mycket) Sen åkte vi in till stan med hennes mamma Victoria..handla skor och fikade..Sofia kom oxå in..efter det så drog jag hem til Freddy och vi grillade det var jätte mysigt (bilder kommer) Magnus fyllde 25 år!! grattis! så efter det vart de Chaplins igen me de gänget och även Maria och Sofia kom:D

kvällen tog dock slut rätt tidigt då de var för mycket folk på Chaplins så då var de inte så roligt att tränga sig i baren:P Kom till slut hem med Maria efter många om och men!

Idag är de ju Morsdag så jag träffade Mamma efter att jag vaknat till och åtit bakis mat på grillen med Maria..vi åkte först hem till Mamma och jag fick hämta lite mer saker. Sen åkte vi till Stavsnäs båt hamn och åt jätte god glass och satt i solen..så nu e jag hemma ska ta tag i städningen :D suer kul..not..skulle åkt till Maria men de får bli i morgon! :D

skriver snart igen!
kram

Let's go!!

Hej

nu har jag fixat mig in för i kväll..hoppas bara på att jag inte får nån panik i kväll bara!! liiite jobbigt..tur att jag har vännerna med mig.. Jag ska strax åka för att kunna få ännu fler biljetter så alla kan komma in..jag löser allt:D Sen ska vi ha svin kul..Maria fyller 19 år vid tolvslaget så då blir de sjunga ja må hon leva..o är man på Chaplins på sin födelsedag ja..då ska man sjunga!!

haha..men men..jag har jätte ont i huvudet hoppas de går bort bara..kanske för att jag låg så konstigt i soffan nyss..men men..Ska ni ut i kväll o inte vet vart ni ska..!! smsa mig så kommer ni in till Chaplins :D

Don't worry..Be happy :D

Kram

Right here right now..

Jag hoppas verkligen på att du tänker komma i kväll och träffa mig!!

Äntligen

Jaa..äntligen kan jag använda min systemkamera igen<3
Fast jag har ingen sladd för att föra överbilerna till datorn
 måste hämta den hos mamma..MEN nu e min älskling hemma i allafall<3



Kram

Bilder från när Maria tatuerade sig!!


(Be nobody but yourself)


(Aj..du va super duktig Maria<3)


(Stackars hand som verkade få ont när Maria höll!!)


( Sen fikade vi. och jag drack så klart Frapino..)



(Maria o Mikaela <33 )

Det var super kul att vara med er tre (sofia som var bakom kameran får man ju inte glöma :D) <33

Varför just nu och just idag?

Hej

jag är arg på mig själv nu..har packat och allting i går..och morse så fick jag nån panik som jag inte kan förklara hur den var. men jag skulle upp halv sex så när jag lugnat ner mig vit typ halv 5 så kände jag att jag kan lika gärna vara vaken. så jag stänger av mitt ljud på mobilen så att jag kan spala på mobilen..MEN de e bara det att jag somnade!!!

Jag vaknade samma tid som klassen skulle mötas på Centralen...!! Hur kul tror ni nu att jag mår..jag förstör hela vandringen lixom..

men men.. ingen lust att göra så mycket i dag..Men om de inte löser sig att jag kan ta mig till klassen så blir de jobba på Chaplins..

Kram

kan det bli värre?

Hejsan!!

Kom till skolan till 9 men han inte göra provet vilket betyder ig i kursen så får göra om den i 3an!! får även göra prövning på Svenska B för att jag inte gjort dom viktigaste uppgifterna..men jag bar såå nära för att få G..jag vet att jag kan bättre..men men..det måste väl gå dåligt för nån i skolan..

Jag vill bara säga tack till Malin för att hon gjorde min dag bra tillslut i allfall! För att ha fått förtroende för dig så fort som jag fått sås ka du veta att jag uppskattar allt!! TACK gumman <33


Malin<3

Nu är jag i Skarpnäck i allfall ska ha Parkfest och träffa styrelsen...?! haha..sen så måste jag hem och packa och sen sova sova sova..i morgon ska jag upp jätte tidigt.

juste!! Maira har tatuerat sig nu de vart jätte snyggt lägger upp bild på henne senare..!!

Kram

Panik morgon!.

Hejsan

ojojoj..Morgonen började med att jkl ringde kl .05:20 Men då trodde jag kl var 08:02!! jag sprang upp och fick panik.."vad ska jag göra nu. mitt prov har ju börjat" men då vänder sig Markus om och säger att jag kan sova vidare...Det var inge bra sagt!! för nu har jag ju försovit mig igen och de betyder att provet jag skulle gjort inte kommer göras..vilket betyder att jag får göra om kursen IGEN!!

Så nu har jag fått en ny panik och känner att jag skulle kunna gråta en massa!!..men nej..jag ska inte visa mig svag!

Nu ska jag till bussen.. de är ju bra att bussen går var 20de min här i allfall...

Kram

Min underbara Frippe

   FRIPPE

Han trodde att han rullade runt hela tiden men..
nej de var ju inte så direkt hahaha...Men visst är han söööt!!<3


  

Plugg plugg..

Jupp nu ska jag verkligen sätta fart med att plugga.

Första uppgifterna blir
Engelska A - Project work - Travel reportage ( min. 3 pages, 1.5 lines spacing Fatta svårt!!
Naturkunskap A
- skriva om ett miljöproblem som ska vara inne i morgon!
Natur o Frilufsliv - Skriva om ett naturproblem? tror det.sen fixa all packning in för Fredag/Lördag vandringen som kommer va   me klassen!!..

Det
ska jag börja med!

Markus är fortfarande kvar och han sitter och tjockar sig med Pan Pizza..men jag ska äta blodpudding till middag.! men först ska jag påbörja uppgift nr 1 !!!


Saknar dig Frippe<3
Det jobbiga med att flytta hemifrån är saknaden av min underbart söta hund!<3

Kram


Chaplins på Fredag? har gratis biljetter!


Om du gillar karaoke och dans och barer. då tycker jag att du skriver en kommentar att du vill ha en biljett till Fredag. Det kommer vara sjuk mycke folk.

Detta får du för biljetten!:
Fri entre
Medlemskort
100 första gästerna får en drink!

Så nu hoppas jag att just du kommer :D


Som ni vet så gillar jag ju att sjunga! :P
och här sjunger jag Genom eld och vatten till Maria, en av hennes favoritlåtar!

Kram

Stan vart roligare än va jag kunnde tänkt mig!

Hejsan

Igår när jag hade vaknat så ringde Freddy så då var de bara hänga me in till stan och se glad ut. vilket inte är så svart att vara när man är med dom. Adam har förövrigt klippt sig och han ser lite läskig ut nu!..men de blir nog bra. Hans kompis som var med Niko han va super snäll..vi gick och åt på en resturang..(i gamla lokalerna för kickis.) då bjöd han mig på ölen och så..

Sen vart vi ännu fler så då slutade det med att vi gick till en klubb på Sveavägen. Även Markus hängde med!.. åå jag är så glad att gårdagen vart lyckad!..Jag och Markus tog sista bussen hem till mig. vi spelade Shack (stavning) utomhus för de finns nämligen de här där jag bor..Lite lyx!! Sen fick vi för oss att bada i mitt lilla badkar men de verkade fungera..:D alltid lika kul att vara med Markus!

Men nu ska jag upp och göra tråkigheter!

Kram

Stan!

Japp nu drar jag in till stan för att möta upp två killkompisar. ska bli roligt..ska försöka fixa pass oxå..så vi får höras lite senare när jag kommer hem.. have a good day!

Kram

Jag tror jag är gladare nu!


Piss dag!

God morgon...fan fan fan fan..jag fattar inte vad det är med mig..Jag kan inte sova på kvällen ligger och vrider och vänder på mig för att jag får så ont i magen..Och när jag vaknar igen så ringer kl och magen gör bara ondare och ondare..jag vet inte om de bror på att jag inte har medecinen för gallstenen eller om de är stress och panik magen!..

Så jag får helt enkelt inte klandra mig själv nu för att jag är hemma. jag får göra det bästa utav situationen i dag. Jag måste egentligen in till stan för att göra mitt Pass. Men får vänta och se hur jag mår. De bästa är om jag koncentrerar mig på uppgifterna idag oxå.Men jag kommer aldrig bli bra i magen om jag pluggar..men ja ja..Nu ska jag inte snacka om min morgon:P

Jag funderar på i fall jag skulle kanske kliva upp nu. göra frukost. Kolla på en film och sen kanske jag inte har lika ont i magen längre :D hoppas hoppas!!

Till frukost blir de nog rostat bröd.o´boy och ägg..(Ägg får ju igång magen!) hahaha!!.. Nej nu ska jag ge upp..hörs snart igen

Kram

Sova!?

Jaa fan nu e kl redan 23!! hur ska detta gå till..jag är inte änns klar me arbetet som jag måste ha klart..kanske borde lägga mig o sen typ hoppas på att de blir klart utav sig själv?? Jag har riktigt ont i magen och vet inte var de är..de känns som att jag är hungrig hela tiden fast 100 gånger värre..de går verkligen inte över..jag har ätit mat så tro inte att jag inte har ätit!!:P

Nehe.jag blir så klart inte klar me arbetet om jag bloggar..men de går bättre att blogga haha..Är de nån mer än jag som är sjukt taggad på sommarlov nu??


Nejj Jennie plugga nu 30 min till sen sova:)

Kram

En dag blir det som jag vill!!

Hej

nu har jag fått hjälp med hur jag ska lägga upp min pluggning..tur att man har vänner säger jag bara..Men han sa att jag ska göra si o så här o ja..de verkade fungera..så nu e jag klar med en sak till :) ska redovisa ett naturproblem på Onsdag..o min grupp splitrades så jag får göra de själv.men de ska nog gå super bra:D


Jag börjar fundera på varför man inte kan visa saker för varandra eller säga saker till vänner eller folk utan att de hela tiden ska bli missförstånd och sånt..eller om man fått bra resultat på prov och man e super lycklig eller glad..kan inte andra oxå vara det?

 Jag har verkligen tänkt på detta ett tag..Jag har alltid försökt vara positiv när jag hör saker om mina vänner och blir glad för deras skull så klart..men sen när de e tvärt om..ja..då är det inte alltid dom andra tycker det är roligt..

Så borde man sluta berätta roliga saker eller nåt för folk om dom ändå inte verkar tycka om att de går bra/ är kul att höra?

Nej nu kommer snart en och hämtar lite post så ska väl fixa de sista..sen blir de mat får se om de blir Pannbiffar eller om de blir nåt annat..:P
 
Kram

Ni två är underbara!

Maria Tenggren och Sofia Tenggren! 

Detta är kusinerna Tenngren..och dom två är sååå grymt underbara tjejer. Vi har väl kännt varandra nu minst 10 år..vi har varit på samma örnläger och gjort massa tillsammans..Jag och Maria var i Danmark 2005 och vi har nu under detta år blivit bättre vänner och genom uö s träffade jag så klart Sofia oxå! åå kommer aldrig glömma när vi spelade in "skräckfilm" tillsammans och Sofia ville ha eftertext då man stog med ett papper vad man hette och  man fick välja en mobilringsignals låt som skulle spelas upp!..Underbart..

Ni två har verkligen skapat en ny Jennie vilket e positivt mer glad och rolig..för vilka kan skratta mer än oss? haha..Sägerbara en sak..de kommer bli många fler äventyr visst?


Jag menar verkligen de tjejer..ni är verkligen underbarast<33


Nu gäller det!

Hejsan

åå va jag hatar när man inte kan sova på kvällarna. jag gick o la mig runt 23 första gången stängde av datorn och satte på radion lite lågt..men jag kunde verkligen inte sluta tänka på allt..men de va bara en massa onödiga saker..jag borde börja skriva ner saker som e bra att tänka på istället..!!  men så tänker jag hela tiden.

Idag vart de ingen skola då jag inte sovit tillräckligt och har super ont i magen. har haft så nu i flera dagar..:( men men..Nu ska jag göra nåt att äta sen ska jag eller måste plugga plugga plugga!!! Men jag kommer snart med ett inlägg igen ska ni se:D

 

Kram


Jag och Aamanda - Evighet!


Städat!

Ja nu e jag klar me allt o känner att de får räcka för i dag/natt.. jag har bestämmt mig för att försöka ta mig till skolan i morgon.. får se hur de blir med det. Jag har i allfall bestämmt mig för att plugga efter skolan... Veckan kommer bestå av att blugga..ska föresten göra pass oxå!..

Ni ska få se en bild på lägenheten eller vardagsrummet...får se hur de blir men en bild e alltid trevligt..



Ja så nu ser ni ju hur de ser ut i allfall.. kommer bättre nån annan dag..Fan jag orkar inte att jag sover så dåligt nu för tiden..kan ha me att jag inte hittat alla ruteiner..men jag tror att jag ska börja med att bada varje kväll. täända ljus o sånt innan jag ska sova..men de får vi se..tänker en massa men inget blir gjort..som vanligt!!

men nu ska jag soooova!!

Kram 


Konstiga äventyr!

Hejsan

Ja som sagt..konstiga äventyr denna helg..både bra och dåliga saker.. Vi var på Chapins igår och de var riktigt kul famförallt på slutet när man va som fullast och jag o Maria kan nog säga att de va den bästa kvällen!! eller vad säger du Maria??..
Några utav oss som va på Chaplins..


Den slutade rätt bra..bara de att jag deckade så dom som var med mig fick roa sig själva..hahah..stackars Maria..Men sen nu idag så när vi vaknat igen o sånt så smsar Hollendaren mig som vi träffa igår att han gäran ville träffa oss och att vi skulle visa Stockholm. men de slutade med att vi satte oss på en uteservering vid Hötorget... snacka om att de va roligt..!!

Nej nu e kl mycket borde verkligen lägga mig men ska städa lite först vi hörs i morgon
Välkommen tillbaka Sofia..din Lilla pepparkaka <3
Kram

På kollektivet!

Hejsan

igår åkte jag in till Abrahamsberg för att träffa Freddy o hans gäng..haha...de va skoj..Adam,sophie.sofia. karin och Magnus vi åkte till Drottningholm och gick en givande prommenad och sen så satte vi oss på en resturang i Bromma och åt jätte god mat..för en gång skull betällde jag god mat!! hahaha..

Sen tänkte vi spela kubb men vädret var inte de bästa just då så vi gick hem till Freddy o Karin och pratade o hade oss..Sen så kollade jag Freddy o Karin på Djurkyrkogården.!! jag hatar verkligen skräckfilmer..så jag fick lite panik i bland..men jag överlevde!! sen var de en till film som sööööög!! men den va lite läskig..så nu sitter jag här och väntar på att Magnus ska hämta mig för att möta Freddy o Karin som åkte tidigare i morse..

Får se va som händer sen i kväll..

Kram

från Degerfors 2008

när jag va med uö i Degerfors!! hahah!!




jag har en plan!

Hej

i morgon e de ju Onsdag..innebär att jag ska va i skolan kl 10 o skriva prov i svenska..vilket jag hoppas jag klarar..
efter det e det skolan som gäller..hoppas jag står ut annars drar jag..jag tänker inte va kvar om jag mår dåligt..sen så måste jag fixa pass..nån som vill med?

sen hem o plugga direkt o de måste jag göra resten av veckan..jag har fått två motiveringar till att plugga...dels för ett MVG jag fick o att Emma ska hjälpa mig..så ja...!!

Men grejen e den bara att Team Freddy lär vilja ha med mig i gelgen om de ska bli nåt..:P just jag/vi startade en blogg om vardagsrumskollektivet..  inte så mycket än men där kommer de bli som en gästbok på de som sker hemma hos Freddy typ..eller de e tanken:P wohoo...

(som ni kanske fattat så örsöker jag se de possitiva i alls just nu o försöker få bort de dåliga) =)

nu ska jag sova:D
Kram

Tisdag

Hello

idag va tanken att jag skulle fixa pass. men vi vaknade nyss så vi hinner inte fixa det!..fan jag får bara ondare i huvudet vet inte om jag pallar längre..vill nån byta huvud med mig?

Men ja..jag har snackat me mina lärare i dag o skönt att dom fattar!..hmm..Becca o jag ska till Rusta o sånt som finns i Mölnvik...får se vad vi hittar..antar att de blir nåt litet hit ...jag vill ha ett vetrinskåp..! måste kolla upp ett sånt:P

Men vi hörs senare

Kram

Tänker inte bli påverkad av det..

Hej

idag har de inte varit årets bästa dag!..skit har de varit..och jag tänker inte bry mig vad ni säger..

jag tänkte bara säga en liten sak som jag tycker man ska tänka på är man vet att en person mår dåligt fast man inte vet alltid varför..

1. Tänk på vad man säger..kanske inte ska säga saker/skriva saker som gör de värre och som inte e så viktigt egentligen.
2. ifråga sätt inte de man säger bara för att göra de värre!!!
3. Fråga först om man kan ta upp ämnet de gäller..!!!!

ja..nu ska jag sätta mig vid tven igen med Becca.. vill bara att du ska veta gumman att du e den som gör att jag klarar detta!! <3 .i morgon blir de fixa pass och sen prov kl17..

Kram

Helgen

Hejsan

idag är de söndag..haha..kul va? betyder skolan i morgon!!

I fredags va jag med team Freddy o sjöng karaoke och hade oss. super kul..sen så vart de sova hos dom och sen upp på mötet i går..träffade lite örnar och gick runt på Djurgården,,mysigt..skönt att få träffa han igen och bara snacka.. Sen så åkte jag med Team Freddy på nån krog och lyssnat på ett band och sen åkte vi tillbaka till freddy..Och idag har jag lekt med hans lilla gulliga son och vi har gott en tur och sen åt vi Pizza...

haha..o nu verkar de bli grillning :D:D::D:D:D

Hörs senare

Kram

Är ded Fredag så är det!

God Morgon

Idag är de Friluftsdag som min klass ska hålla i för en 4-5 på Jensengrundskola. så det är några utav dom barnen jag hade på min praktik^^ Jag ska vara en gruppledare som ska gå med barnen runt till alla stationer så de gäller att peppa barnen nu wohoo...Detta känns som ett litet GoNatto..!!! Det blir Gonatto i september :)

Men men..efter det så måste jag verkligen snabba mig hem för att fixa iordning mig och sen dra till Sollentuna eller till Gröna Jägaren..vet inte än..Aamanda ska tydligen till Gröna Jägaren och team Freddy ska till Sollentuna..men men..de märker vi under dagen.

I morgon har jag Destriktstyrelse överläggning/planering. hela dagen och se blir de kanske grillning för Rebecca som fyller 18år. Sen på Söndag så är det Planeringsmöte med Skarpnäcks Unga Örnar..så det är fullspäckad helg framför mig...så bäst jag går ut i kväll:P

nej nu har jag 30 min till bussen så ska klä på mig kan ju inte sitta i min sovtröja:P

Kram

Torsdag

Halloj..
I går var jag ju ute på Chaplins klart man går ut en Onsdag..Fick med Mig både Maria och Sofia...underbart roligt..sjöng o hade mig..sen så ja..på tåget hem snackade vi politik men tror inte det gick så bra haha..kommer säkert en film på de om Sofia lägger upp den!

Några bilder i från igår


Sen idag var det skola..fy fan..jobbig dag..Önskade verkligen att det fanns killar i klassen iallfall just nu..tjejsnack o tjejtjaffs hela tiden..bläää...På lunchen drog vi några hem till Mickis och sjöng o snacka lite..sen var de idrott och sen åkte jag på begravningen..Det var bara jag o prästen som var där så de var lite pinsamt tycker jag av hennes nära o kära..

Sen mötte jag Empan o Viktor..va me dom en stund och sen tänkte jag dra hem..Men då hör jag nån ropa o de va Mimmi som satt med några vänner på uteservering så jag satte mig me dom en stund sen gick vi runt i affärer. o Mimmi var sååå söt som ville kolla överallt :D

Sen åkte jag äntligen hem somnade i soffan och har städat..ska kolla på Melodifestivalen hoppas NORGE går vidare!!

Kram

Hur fel kan de bli lixom?

Hejsan

idag är jag lite förvirrad. eller så är d bara fel med infon idag..Jag skulle på begravning men näår jag var vid kyrkan och ringde och sa att jag var där så var de så klart fel dag..begavningen är i morgon!!! bläää...kl var då 15 och jag ska på möte nu vid 18 tiden..hmmm vad ska jag då hitta på..jo jag går så klart runt istan och kollar..wohoo

hittade mig massa saker till lägenheten wohoo..så mig gjorde det inte så mycket..gick runt och fundera en massa o sånt..sen vart det Moonwoker (stavning) på Kungshallarna mumms. då var det ett par killar som jag snackade med om lite politik så nu har jag visat vad jag går för..!! haha..


Sen nu så ringde Aamanda och ville få med mig till Chaplins i kväll några timmar :D visst ska jag det, bara jag får med mig underbara Maria..för då sover jag hos henne så i kommer upp till skolan i morgon..:D så ja..nu ska jag ta mig en kaffa och sätta mig med dom andra :D

Kram

Nu blir de Begravning..

Japp nu ska jag bege mig vidare mot begravningen. hoppas de går bra nu. Och jag har lyckats fixa min cam med hjälp av Tim :D tack sötnos.. så sen blir de bilder på lägenheten :D har ju inte min kamera hemma här än:(



haha..så ego:P
Kram


Onsdag - Massa saker att göra

Hejsan

Idag e det en konstig dag som sagt..Men de vart en okej start på morgonen i allafall.. nu sitter jag hemma igen funderar på om man ska hinna ta sig till skolan eller plugga istället..tror jag får ut mer av att plugga hemma idag. För jag kommer komma till sista lektionen som är Bild..

Men kl 14 40 ska jag vara i Hornstull och va på begravning..hoppas dom fick tag på den andra killen som ska vara med i från UÖs sida..vill ju inte vara själv med dom som e där!!^^

5 frågor!

1. Vem får dig glad just nu?
På ytan får många mig glad en stund..men min riktiga glädje har ingen fåt fram på ett tag!
2. Döljer du saker för personer i din närhet?
Ja faktiskt!
3. Vad vill du göra nu?
Spela in skivan med Freddy :D
4. Vad är du nöjd med?
Jag är nöjd med att jag flyttat hemifrån precis och att jag klarar av det!
5. Vad vill du ändra på just nu?
Jag vill ändra mig själv..vill inte va den som inte säger NEJ eller den som inte får någon respekt!


Jag utmanar alla som vill göra den!:P

Fan kl är redan snart 11 och jag måste hinna plugga massor! så nu kan jag inte fortsätta skriva:P

Kram

Sverige vidare till finalen!!

Grattis Malena och Sverige!
 Ja Sverige gick vidare till finalen på Lördag!! de kunde jag verkligen inte tro..




 Följande länder är i final:
Turkiet
Sverige
Israel
 Portugal
 Malta
Finland
 Bosnien-Hercegovina
 Rumänien
 Armenien
Island

Ja nu är kl mycket dax för en kopp te och sen ner i sängen:D

Sov gott Kram

Middag hos Emma

Hej

sitter hos Emma o nyss fått jätte god middag och ska snart börja dra mig hem. Min dag har varit upp o ner fan..jag hatar att de ska vara så mycket just nu men det är inget jag kan rå för.. bara stå ut Jennie..!! antar jag.. I morgon ska jag på gravsättning eller vad det heter vilket kommer kännas lite små konstigt efter som jag ska reprisentera unga örnar så de är skönt att jag inte kännder kvinnan som dog...

va har ni gjort idag?

Kram

Tisdag - God Morgon

Hallojsan

sitter här har rostat bröd ch gjort te och nu väntar jag på att gröten ska bli klar. Idag blir de nog en varm och härlig dag. så jag har tänkt att vara aktiv ute i eftermiddag. antingen i stan eller här hemma. Ska nog pringa den där slingan i skogen igen. riktigt härligt...

( Bild i från Makz studentskiva)

Men först är de så klart skola till halv 1 som gäller och i dag är de nog massor som ska göras kan jag tänka mig! Vi har alla BF kurser idag. innebär att vi ska ha smma lärare hela dagen^^
jag hoppas bara nu att jag slipper höra allt idiotiskt från igår bra..fattar inte varför folk ska förstora saker..men men..

Nej nu ska jag äta min lilla frukost och sen ta mig till buseen.. så otroligt härligt. hade jag bott hemma nu så hade jag redan gått för 30 min sedan:P


Spelar bara?

Hahah..

man kan va vuxen på massa olika sätt och man kan mer eller mindre.!

självklart har jag tvättat mina egna kläder. men jag har inte tvättat i min tvättstuga!! och när jag och min kära vän snacka så var de ju mest för skoj skull som jag fråga så mycket:P..Jag skulle aldrig flyttat hemifrån om jag inte klarade av det.vilket jag gör galant..

Laga min mat. diskar. städar och betalar allt själv! de skulle inte många klarat. eftersom många inte har tillgång till allt detta. Kan jag va ansvarig på läger för 20 barn och planera och allt hur en hel vecka och kan mer saker än va många i min ålder kan så tror jag faktiskt att jag klara av att vara en ansvarig 19åring..så ingen fara!!

Jag tar mitt ansvar när jag måste och känner att jag behöver. Jag är inte samma person som jag kanske är i vissa tillfällen.!! de är de som är de bästa med mig!


Kram

Tvättstugan!

Hej

Ja nu ska jag tvätta för första gången helt själv i en tvättsruga jag aldrig varit inne i o jag kan inte änns symbolerna så vet inte vilken man ska välja hahha..

Tur är att jag har Emma som tvättat sina kläder sen hon var 12? så jag terrar henne just nu så jag inte gör fel haha...

Jennie säger:
hur tväättar man trosor o strumpor
Emma säger:
 kläder som kläder klart att du kan blanda, men tänk på att olika kläder ska tvättas på olika program och i olika gradantal Jennie säger:
 men jag tvättar allt i 40 så du blandar trosor med kläder?
Emma säger:
ja det är väll klart, varför skulle jag inte? men sånt som inte får tvättas i mer än 30 eller sånt som måste vara kall tvätt kan du inte tvätta i 40 då kan det förstöras
Jennie säger:
 ne okaaj men hemma tor jag mamma tvätta trosor i en tvätt ahaa  men vita trosor me vit tvätt?
 Emma säger:
det behöver du verkligen inte göra, har jag aldrig någonsin gjort.

Hahaha..fan va dum jag känner mig..men men heter man Jennie så gör man:p


En sak jag tycker om mig själv - Jag försöker i allfall.!!


Jag gör verkligen allt för att göra mina vänner glada!



Utmaning

Blev utmanad utav Maria!


1) VAD GJORDE DU FÖR 10 ÅR SEDAN?
 För 10 år sen var jag Bagarmossens jobbigaste 9åring i Brotorpskolan. men flyttade ifrån Bagis till Värmdö och blev den mobbade ungen istället!

 2) VAD GJORDE DU FÖR 1 ÅR SEDAN?
Jag gick i skolan och var nybliven 18åring..och var super aktiv i Unga Örnar förra året.

 3) FEM SNACKS DU GILLAR?
Brännda mandlar. Chips. Popcorn. Godis :D

 4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL: 
Ojoj..kan massor.. Amy Diamonds låtar. Unga Örnar låtar. Främling..:P

5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MÅNGMILJONÄR:
Först skulle jag se till så att jag sparar pengar som kan gå till körkort. utbildning och räkningar.
Jag skulle ge pengar till Familjen som behöver.
Skulle äntligen kunna starta upp mitt Projekt om Barn och Ungdomar!
Ge pengar till Unga Örnar som är världens bästa barn-och ungdomsorganisation.
Sen skulle jag leva livet utav de som blir över

 6) FEM DÅLIGA VANOR:
Är rädd för lastbilar!
Jag gör inte mina studier i tid.
Jag hatar mig själv o mår piss om mitt "dagens mål tänkande" inte fungerar!
Jag hickar hela tiden när jag e stressad tror jag!..vet inte om de beror på något annat.
Jag har svårt att säga nej

  7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:
Sjunga/Karaoke.
Vara med vänner både Hemma/Ute
Handla saker
Bada badkar..Nu när jag flyttar har jag fått ett badkar..:D har inte badat sen jag var 8 år
Vara Ledare på Unga Örnas underbara läger!

 8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA:
Kortkort kjol.
Försmå kläder.
96 Jeans
Nitar.
för höga klackar..

 9) FEM FAVORITLEKSAKER:
Datorn.
Karaoken.
Game Boy
Mobilen
ipoden

 10) FEM PERSONER JAG VILL SE GÖRA DEN HÄR UNDERSÖKNINGEN:
Emma
Puff
Mimmi
Malin
ALLA SOM VILL!!!

Chaplins

Hej

nu ska jag åka iväg o göra mitt jobb på chaplins wohoo..ska bli såå roligt. Måste verkligen säga att jag får nog ett bra slut på denna dag.!! sen i morgon ska jag sjunga massa karaoke o så me en kille som jag ska göra skiva med:D:D:D:D:

Lite bilder i från Makz studentfest!


så vi får se när jag skriver..men lägger upp fler bilder senare såg att kl är för mycket för att blogga<33

Men ha de bäst!

Kram

Torsdag

Hej
som ni ser har jag bytt tillbaka till en gamal hader.men ska fixa en helt  ny senare..Jag hade så kul på Makz studentfest bilder kommer så klart komma men just nu är jag hemma hos Maria :) ska träffa min underbara barndomskompis Sara i kväll..massa ´mys SAKNAT DIG!!!

vi hörs senare
Kram

Bajsväder

ÅÅÅÅ hoppas de slutar regna snart annars kan jag ju inte va ute ikväll:(
Men vet ni..jag har hittat kläder till ikväll. men de kommer inte bli nån utklädnad..eftersom mussepigg sakerna e kvar hos mamma..



så nu blir de bara en klänning :P

Sover hos Maria i kväll:D

Kram

GRATIS INTRÄDE!!!

Hej igen

Jag har ju ett jobb nu. och de innebär att jag ska vara värdinna på Chaplins nu på FREDAG..vilket betyder att ni som är över 18 kan komma vilket jag vill att ni gör. jag tar ju hand om er så klart. Ni kontaktar mig får en GRATIS biljett och får en drink om ni kommer innan 99 andra gäster :D

Det kommer bli as roligt eftersom att VI kommer vara festen!!.=) Ni kan även sjunga Karaoke med mig=)

Nu på Fredag är de även singelmingel för dom som vill vara med:)


Kram

Tisdag- studentfest

Hejsan

Nu är de så att i kväll ska underbara Makz ha sin studentfest vilket jag tycker ska bli grymt jul. eftersom jag även känner ett par i hans klass:D

Men!! jag vet inte vad jag riktigt ska ha på mig för jag hittar inte de jag tänkte mig..(rätt svårt att veta vart allt finns och i vilken kartong!) men de ska nog gå bra..

(Makz och jag på marias skiva)

Jag har haft de super bra idag. för jag hade inte alls mycket på förmiddagen så sen så var de bara att tänka på annat..TACK säger jag så klart till den människan=)

Men nu måste jag få mamma att komma med min dammsugare och såna saker för jag känner att de behövs. men ja..de lär vi inte hinna idag.

Kram

Hur mycket kan skolan kräva av en egentligen?

Hej
 Ååå..min dag sög verkligen. Jag var överlycklig när jag kom till skolan. skulle ju sattsa nu på allt..men NEJ. så gick de ju verkligen inte.

Det började med ett möte med min lärare. vi snacka om saker som hänt och mitt självförtroende.. och när jag väl gick där ifrån så skulle vi skriva 20 saker som man tyckte om sig själv..fy fan..fick panik och klarade verkligen inte av det! fyfan..Tur att Mickis såg allt och kunde hjälpa mig för de gick verkligen inte..

Hur tänker skolan. hur mycket kan dom egentligen förstöra ens liv genom sånt?? Jag vill inte vara där längre..De känns inge roligt att bli bemött så!

Bajs!! hahah..
Men nej Jennie tänker inte visa sig svag hon är stark och ska inte börja bli ledsen och börja må dåligt igen!!

Nu ska jag fixa min lägenhet så jag börjar tänka på annat.
Kram

Måndag- Nu blir det ändring

Hejsan

Ja nu sen i Onsdags har jag festat. Jag har haft super roligt och lärt känna underbara vänner och fått mer kontakt med massa Örnar. Ni kan inte tänka er va jag har vart med om. Men de är bara Maria och Emma som nog fattar va jag menar!!..hahaha.. och det behöver bara vara dom som vet va som hände!! hahah. men kul var det.

(Mariasstudent. jag Maria och Hanna!)

Men nu är de måndag igen. det betyder skolan. Jag har sen vecka så börjag halv 1. hade jag bott kvar i Kopparmora. måste jag ha tagit bussen som går 9 52 för att hinna komma till skolan. Men nu kan jag ta en buss som går 11 10 :D woho snacka om skillnad. så de är underbart!!

Jag har fått jobb!!!!... och även fått snackat med en som vill göra skiva med mig!!!


(så glad blir jag för det!)

Men nu ska jag göra en god frokust.

Kram

Första maj ropet

Första maj ropet  "Snälla snälla snälla, låt oss slippa Blondinbella" Haha klockrena ord .

haha..ja som sagt så vet ni alla att "Blondinbella" är med i MUF som är moderater som förstör våra 1a Maj tåg varje år. och förra året så var "Blondinbella" med och gav fula ballonger o choklad till barn som INTE TÅL DET!!..idiot. iaf

jag ropar så klart ut i micken "Snälla snälla snälla, låt oss slippa Blondinbella"  ojojoj..va roligt det var.. Jag och min sångrupp sjöng internationalen på Norra Barntorget in för minst 10 000 pers plus att vi var med i tv och Vanja LO ordförande var med oss i sin fina örntröja :D efter allt detta var de efterfest och massa skoj..jag betalade inte en ännda drink den kvällen:P sen var de efterfest på det wohoo underbart. så jag har nog en vit vecka nu..

(MUF som förstörde..)


(när vi gick i tåget och jag sjöng)

 
(När vi sjöng internationalen)


(Maria och jag innan middagen på Hubbes)

Har haft de super roligt denna vecka måste jag säga..:)

Kram

1a maj

heeej

jag e helt slut. jag har haft massa för mig, men jag kommer så klart att festa och äta god middag. så kommer skriva senare om allt..

ha de bäst

RSS 2.0
Test