Fredag - Lördag

Hejsan!¨

Blev inte så mycket skrivande igår, kan bero på att jag först var i skolan o höll talet, fick typ panik och ville bara springa där i från, men det gick ra tillslut i alla fall..efter det s¨åkte jag in me Emma till stan och käpte en kjol o så..

Efter det åkte jag till Maria som fyllde 18 år GRATTIS :)..de e för övfrigt en tjej i från Unga Örnar. JAg la en peng med några andra till hennes London resa. hoppas hon vart glad..Sen bjöds det på lite olika små saker, även vin o öl, vilket det blev lite mycket av men men AHAHAH!!
Efter det så träffade jag upp in syrra Linda och vi åkte runt lite så jag kunde piggna på mig.


Idag Lördag, vaknade vi upp vid 10 o jag hade rätt ont i skallen, smällar man får ta..vi drog in till stan å jag handlade ännu mera kläder...träffa Marcus oxå (Lindas halvbror)...sen så tittade vi på Marathon i stan rätt roligt skulle kanske jobbat där i år oxå men så vart det inte XD...
Men nu ska jag städa jätte jätte mycket i mitt hus o kanske tar bilder på de nya kläderna^^

Kram

Mamma och jag var lite här och där

Hej

När mamma kom hen åkte vi först till Ploogen och köpte en sallad till mig, sen åkte vi till mormor o morfar för att hämta en sak till morfar och sen åkte vi till landet för att ge dom det..efter det så var jag och titta på ett rum som jag skulle hyra..men det fanns en katt där, så då gick ju inte det :(
Men efter det så åkte vi till min syrra å då sa hon att jag har fått JOBB på hennes jobb i 4 VECKOR :) såååå glad..

Nu får ni lite bilder:











Torsdag

Hej

idag e det sååå mycket att göra, massa skolarbeten som ska in i dag och det betyder att jag bara kommer sitta framför datorn i dag för att plugga. igår var jag på möte in för Slandö mötet det gick bra det, sen kom jag hem och hade så ont i huvudet och mådde verkligen inte bra, kan bero på att jag äter dom där grejerna, kanske borde göra de någon annan gång typ mitt i sommaren då jag kanske inte är så stressad.

I kväll ska jag faktikst åka och titta på ett rum som jag kanske ska hyra så att jag kan komma lättare till skolan och så...flytta lixom..men det verkar vara VÄLDIGT LITET. Bara 11 kvadrat..så måste kolla vad jag får utnyttja mer. men men ett försök e alltid bra.

Men nu ska jag göra mig mat känner jag,

Kram

hejsan

hej hopp

idag e det ett nytt liv för mig som börjar, jag får inte sjunga och inte äta mat..
Jag ska bara viska och hälst inte änns det. eftersom jag fått något på stemmbanden..sen så har jag börjat med en kick start så att man blir av med allt extra och blir piggare så nu e det bara potatissoppa för mig och Allévo Low Carolie Drink..inget av dom e goda men det får man ta om man ska må bra igen lixom...
men nu ska jag till skolan

Kram

tisdag kväll

hejsan


hjälp va mycket jag veerkligen har att göra, vad gör jag här egentligen? Jo jag tar en liten bensträckare..inte för att jag borde men måste tänka på något annat än barns utveckling ett tag nu. Idag kom jag på att jag verkligen inte har något att göra på lovet, men nu har jag i alla fall ett par läger med unga örnar som tur e :) rätt bra faktiskt tycker jag..

I morgon e det Onsdag o det betyder skola och sen ska jag träffa en massa föräldrar o barn in för slandö lägret det ska blir oligt faktiskt,...men NU ska jag plugga och dusch så vi får höras i morgon

Kram
 

skolan finns det något med invandringen som e bra eller dåligt??

hejsan nu e jag i skolan o har grupparbete och vi snackar om invandringen i sverige. Är det någon av er som har några synpunkter om detta, positiva och negativa så skulle det hjälpa tror jag :)

så var söta o komentera nu

Kram


tisdag

Hellosan!

Igår kom jag inte in på bloggen men men lika bra för jag pluggade hela kvälennär jag kom hem. Provet gick nog bra i går, hoppas på G i alla fall..sen så hmm va hände i går, inte så mycket men men,,,vill bara bl av me min förkyldning och typ halsont..min skolsyster säger att det e stämmbandsinfektion som kan komma :( det betyder att jag INTE kan sjunga på ett bra tag...:( men men ska göra allt för att det inte ska hända...Nu ska jag blugga lite innan jag drar till min buss,,

Kram

skolan

Hejsan sitter i skolan nu och pluggar in försklolans historia för det ska jag ha prov om kl 5 :s inte direkt förberedmen men..sen ska jag hem o plugga ännu mera så få se när ja skriver senare..Men nu måste jag plugga mera..:)

Kram

Gårdagen(Söndag)

Hejsan!

kom em så sent i går så orkade inte skriva..men men, gick ju upp kl 6 igår o sen kom jag in till kursen lagomt till att den skulle börja..Danne var där o hade inte han varit där skulle jag somnat :S..men men. Lärde mig typ inte alls något, Ledarskap har jag rredan haft i en annan kurs och håller på med det i skolan så jag kände mig rätt bra när jag kunde förklara..men men...det e ju alltid bra med extra utbildning..
Efter detta gick jag me Danne till Centralen o sen så åkte jag till Nike, Marlen och Maria som vaäntade på mig i Hornstull, vi gick på China Buffe o det var super roligt o super gott :)...Sen var jag o Marlen i Kista Centrum o handla tre tröjor tills när vi ska vara på LO-Kongressen..Sen köpte jag även en tjocktröja:)
Efter det så åkte jag hem runt 20:00 från Slussen o då mötte jag Emma, JOnas o han flickvän så dom skulle på Mc Donald så jag földe med dom dit åååååå seeeen fick jag komma hem när kl var 22:30 å då var jag trött så hoppade ner i sängen :)

Men nu ska jag snart åka till skolan så ska fixa lite :)

Kram

kalas

Hejsan..nu kom jag nyss hem i från kalaset rikgtig mysigt faktiskt måste jag säga, när vi kom dit så fick vi en drink o sen senare grillade vi ååå så mysigt..;)

Men nu måste jag bara få berätta att jag ogillar personer som håller på att vela fam o tillbaka om hur dom vill ha det, jag e fan ingen leksak..men men hoppas personen tog åt sig!!

nu ska jag sova ska upp 6 00 för att komma in till kursen :S fan va jag inte orkar det..
Kram

Ändrade plander!!

Hejsan..Har suttit ute och läst en bok..hhaha JAG har läst i en bok..^^ men inte frivilligt utan de e uppgift vi ska göra i skolan..men som sagt..ska inte träffa John, Pavel o Linda..ska istället till min kusin som fyller 20 år :) träffa alla igen länge sedan, blir inte att man träffar dom eftersom det e på pappas sida..men men nu får jag :)

Ha det allra bäst :)
Kram

Utkast: Lady Star ...

                                                                                 Lady Star e med i radio
 

God Morgon

Hejsan
Vilken solid dag det e i dag, det e en sån här dag jag bara vill vara ute, äta glass å så..bara få vara lixom. Men så lär det nog inte att bli, kommer typ vara hemma, Men John o Pavel vill få me mig o Linda på biljard, men om inte Linda vill lär vi nog inte göra det, så då får jag se om jag ska vara med dom.. Annars kanske jag gör lite nytta här hemma, plugga, städa, sjunga mysa med Frippe lite kanske..MEN JAG VILL VARA UTE!!...
Idag gör det inte lika ont i tanden så då ska jag försöka få i mig mat, trorde jag skulle vara hungrgare eftersom jag bara åt lunch igår, men det vart ingen fara..
Juste, igår när jag åkte till Slussen me Emelie, Mattias, Linn och MAlin så var det en as jobbig gubbe som körde tåget..han sa hela tiden " Det finns faktiskt 21 dörrar på tåget UTNYTTJA DOM!!"..Jobbigt..hahaha..

Men men, nu har jag tänkt att krypa ner me täcket o kudden i soffan o bara soffta lite
Kram

sov sova sovaaa

hejsan hoppas

nu vill jag sova tror jag. fast jag kommr nog inte kunna det hahaha..!! får se..men i allafall ha det bäst o så hörs vi i morgon

God Natt Kram

Fredag kväll

Hej hej
idag va jag hos tandläkaren fan va jag verkligen hatar det, man bara ligger där o skakar o känner att man bara vill skrika..så e det för mig i alla fall..men men..sen åkte jag till skolan åt lunch på ett nytt ställe gott men bedövningen satt fortfarande i så vart lite svårt..Men sen va det gympa och sen glass me Emelie o sen vart det att åka till Husby på disco..roliiiigt..Men kursen i morgon fick jag nyss veta att ingen kurs i morgon men på söndag..hmm va ska jag då hitta på?? kanske träffa John eller så..men de får vi se

Kram

Fredag

God morgon!

idag e det fredag o jag e typ livrädd, jag ska till tandläkaren kl 9 10 och jag verkligen hatar tandläkaren ååå,,hur ska jag överleva?
men men..efter det drar jag väll till skolan, ska ha gympa i dag i Rålandshovsparken, men efter det så får vi inte duscha..kul lixom, komma till Unga Örnars disco i gympa kläder och helt äcklig..känns som att jag inte kommer vara me i allfall..hur kommer eran helg se ut?

själv ska jag vara på en ledarutbildning, rätt roligt att jag behöver gå denna eftersom jag typ gott alla som redan gjorts, men för att kunna vara ledare på Slandö så måste man gott denna kurs, men själv har jag redan varit ledare på slandö ett par gånger utan att gott denna kurs så..ja..då missar jag allat annat i helgen för att kunna vara på kursen..vet inte änns om jag e säker på att åka till Slandö..men men beror helt på om det blir ett bra gäng och att man hamnar i e by då man kan sammarbeta me andra ledare har alltid otur att hamna me såna som jag inte klarar av..hahahha

Nu måste jag springa 

Kram 

<3



Ni e underbarst, tack för att vi lixom e vänner, trodde aldrig, det,
 nu vet jag inte hur mycket eller hur länge vi e det,
men det vi redan gjort tillsamans har verkligen varit sueper roligt..
kommer i håg första gången i klassrummet
då v tre satt o skrattade hela tiden längst bak hahahah

<3


Älskar denna bilden faktiskt

None

plugg plugg, mera plugg

hej hej

Nu har bloggen gjorts om lite så nu ser det lite annorlunda ut..lite bra tycker jag faktiskt ;) har redan gjort klart min saga nu som skulle varit inne för länge sen men nu har jag oxå gjort klart den hahaha..hoppas bara den blev bra..

Sen har jag även pluggat barn o fritid då jag ska skriva klart kapitel 4 fast man skulle redan gjort kapitel 6..de märks att jag e skoltrött??

Men nu ska jag laga lunch..tror det får bli spagetti och köttbullar :)^^ gott gott..föresten, min feber har gott ner, tror att jag fixar att ta mig till skolan i morgon:)

Kram

E.M.D



Jennie let me love you ah you know I'd do anything for you
You know that you belong to yeah a man who doesn't deserve you
You know I'll be true ooh Jennie let me love you

sjuk en torsdag..

hejsan

Ligger här i sängen o e sjuk..jätte jobbigt..har typ 40 grader feber och typ kan inte röra mig haha..borde plugga en jävla mycket nu när man ändå e hemma. men hur ska jag kunna orka det?..aja..måste få i mig massa te och lite näring nu. Men vi kanske hörs lite senare :)

Kram

Kärlek


vad är egentligen kärlek..e det så att man bara ska vara där o nån ska kunna göra vad som hälst med en?? Ska man behöva offra allt och sen bara bli lämnad när allt e som bäst..Allt var verkligen underbart o sen bara..fan..Kärlek e något jag inte tror på längre..kommer nog aldrig få känna den pirrande kännslan igen..
vad finns det egentligen kvar?..
att fortfarande tänka på han o fälla en tår varje kväll måste väll betyda att de va något underbart som blev förstört?
faaan jag vet inte va jag ska göra..pallar inte...</3

Onsdag

hejsan

i dag vaknade jag o kännde att jag bara ville ligga kvar..men men pallade mig upp..kom till skolan o visste att jag skulle blir typ 5 min sen sms jenny i klassen o sa att jag kommer 5 öcver 8...men då visar det sig att vi börjar kl 9 fatta hur sur jag vart..kunde sova lite längre..men men

sen i skolan så gjorde jag en krönika, jag o Malin hjälpte varan haha^^ jag åt på lilla asien me Malin, Emelie och Linn..sen drog jag , malin o linn till stan o kolla i affärer..RIKTIGT roligt faktiskt, det e roligt att vi e vänner tycker jag :) hihihh




Men nu har jag tänkt äta nånting till middag, lär bli en smörgås..

Kram

Måndag

hejhej
idag skulle jag o matilda till skansen..men sen under natten blev såklart hon sjuk..men så söt hon var..
vi åkte hem till henne vid 13 tiden och sen åkte jag till skolan för att vara med på AMA-mötets grillkväll:) jätte roligt var det faktiskt, fick kontakt med ett par nya i skolan.. rikigt skojj..sen åkte jag hem, o mötte upp mamma, sen ringde Jessica o Magnus oss o fråga om vi skulle ha pizza..så nu e det bara ut o gå XD..

känner att jag borde plugga lite nu

hejsan

nu har det varit helg och allt och jag har varit på centralen och ansiksmålat och varit på slandö och haft massa skoj och jobbat, i går va jag även på bio med några i från  lady star..

idag ska jag hämta lilla matilda på dagis o sen ska hon sova hos mig. för hon ska me på skansen i morgon, men nu måste jag jobba e nämligen i skolan
Kram


fredag i dag

hej
igår var jag ju ansiksmålare hela dagen det var rikigt roligt söta barn..sen va alla så otroligt snälla som jobbade där..såg även en massa kända människor som åkte i väg hahahah en bra dag...Nike kom över o hjälpte till o efter tog jag med henne till Rix Fm även Linda hängde me..mysigt värre..
Men i dag tänkte jag faktiskt åka o ansiksmåla igen för måste i väg innan skolan och sen ska klassen på studiebesök och jag ska ju till Slandö idag :) så då måste jag gå tidigare o då blir det bara rörigt..

Men nu måste jag fixa..ha en bra helg^^

Ansiksmålning hela dagen

hej hopp!!

nu ska jag börja göra mig i ordning, i dag ska jag ju inte till skolan för i dag ska jag vara på Centralstationen hela dagen för att ansiksmåla en massa barn (vuxna)???..men nu e jag jävligt hungrig så borde fixa lite nu men hörs mer i morgon, för i kväll ska jag faktiskt träffa Amy Diamond på Rix Fm XD...

Ha det bäst :)

God Morgon

hej hopp

sitter här nu med lilla Frippe i knät..mysigt..men ska snart duscha och fixa lunch eftersom jag inte hinner äta innan skolan, och det e väldigt jobbigt, min buss går 9 52 om jag ska hinna äta lunch i skolan..men jag pallar inte gå upp så tidigt så om jag tar bussen som går 10 52 hinner jag ju inte äta, så då måste jag stressa till ett ställe där det finns smörgåsar o sånt, men då e det alltid så mycket folk, så då kommer man lagomt igen till när skolan börjar 12 30 så då kan jag ju ändå inte äta min smörgås föens typ efter skolan för vi har inte så mycket rast, ( eftersom mina lärare lixom GLÖMMMMMMER!! att vi ska sluta eller tänker inte på att vi bara har 5 min raster:S)

Men men nu ska inte jag sitta här å va sur, det finns säkert människor som har det värre på morgonen ahahaha!!!
så nu ska jag läsa en bok som vi ick på SV som ska vara läst till sida 76 typ haaaahahaa!!

Kram

förlåt

Hejsan

de va ett tag sen har inte haft nån tid..men men..sjöng ju på Kungsträgården i söndags å träffa några vänner..sen i går var det måndag o jag va i skolan och efter det så var jag på ett möte jippi!!!

Men i dag e det tisdag och vi hade nationella prov i matte..:S det gick väll som det gick men men ahahaha..sen så i morgon ska jag typ hem efter skolan om ingen vill ses. på torsdag ska jag sitta och vara ansiktsmålare hela dagen så då fick jag ta ledigt i från skolan..kom gärna förbi sitter på Centralstationen hela dagen..sen efter det blir det Rix Fm Festivalen på kvällen..AMY DIAMOND e ju där ahhaha..
På fredag åker jag till Slandö för att träffa alla ledare o ha mysigt hahaah!!! jupp just nu ser det rätt så bra ut men men massa plugg bara..så räkna inte me att jag kommer skriva allt för mycket men ska försöka!!

Kram

lördag

God Morgon

åå jag e så trött, måste vakna nu för att hinna me min buss som går vid 9 41..ska nämligen till Rågsved och vara där med Unga Örnar på Rågsvedsdagen.ska sjunga där oxå :)..
Igår va jag bara hemma va så trött för att hitta på något..eftersom att jag inte skulle pallat idag annars..Men nu måste jag duscha och fixa lite..hörs i käll!!

Jennie


jag till idol??

image105

vill ha dig som vän för alltid<3

image103

Torsdag

Hejsan

Hur e det mer idag då?
själv e det bra..vi hade engelska nationella muntligt i dag..det gick bra tror jag..sen så var det matte hahah säger bara en sak o det e yes!! hon ska sluta!! men ändå, nu börjar jag gilla min matte lärare..men men..sen hade vi studiebesök på BFK lektionen på en parklek..hon som jobbar där känner tydligen  min kära mormor..

sen åta jag lunch på lilla asien med sara, emelie, och mickan..de e klart att ja o mickan ska sjunga på skolavslutninegen de ska bli roligt:)..men men sen gick ja me emelie i gamla stan o sen till GUstavsbergs ungdomsmottagning..!! hahahaa..sen gick jag hem till mina mormor o morfar där jag fikade och kollade på frimärken..va även på vinden för att titta på mormors kasperdockor..

Men nu ska jag åka hem ska försöka plugga, så vi får höras lite senare kanske..

/Jennie<3


Onsdag

Hejsan

i dag va det nationella prov i matte..det kändes riktigt okaaj hoppas i alla fall på G??..efter det var det SV..vi skrev dikter o va ute o snacka massa flummiga saker..
efter skolan drog jag , kamilla o muppen emma till Falafel kungen för att äta lunch..inte det godaste men det fungerade..sen så åkte jag o emma till vår vanliga gata Götgatan..där jag köpte en as cool hello kitty väska..ska lägga upp bilder senare men hittar inte kabeln..hahaha^^..köpte en tröja och halsband..hmm..jo en till väska till en liten guldig som man kan ha när man ska va lite söt ^^
Sen for jag hem till min söta hund ååå så söt han va när jag kom..men jag tillbringade kvällen me att sjunga o plugga lite..pluggandet gick inte så bra men men...

nu ska ja ta o äta middag glömde det visst..!!!

Jennie

Stan Med Emma:)

hejsan..

idag va jag i skolan..o vi hade typ frågeställningar om alkohål och lite sex frågor...så roligt hahah NÄSTAN!!...men men..sen så var det Svenska lektion o det var tråkigt vi snackade om en massa dikter o skit haha..det intresserar inte mig..men men

efter skolan åt jag lunch på lilla asien med emelie, emma och kamilla..riktigt roligt...sen drog jag o söt emma in till stan vi gick runt på Götgatan o gick runt i en massa affärer..massa skoj, vi köpte glass i gamla stan såå otroligt gott..sen var det två st killar (AS SNYGGA) som spelade gitarr så gulligt..vi ville typ bara stå kvar men vi våga inte ahahah...sen köpte vi skor jag köpte röda o hon svarta 100 kr st fett nice..men grejen e att mina skor är i storlek 34 ville ha 35 men det fanns inga..men ska man va fin får man lida pin XD eller va det nu heter..det var i allafall en lyckad dag..

jag sitter på unga örnar i stan o väntar på att vårat möte ska börja..seeeegt..!!..men nu ska jag vara lite social vi får höras mera senare bilder kommer från idagen men i kväll kanske då jag kan föra över bilder..

Jennie

bra mer o mer!!

image102

tårarna tar aldrig slut

Mina tårar tar aldrig slut det e jätte jobbigt, klarar inte detta vill bara iväg o aldrig mera återvända..inget e som jag vill..fan jag kan inte tro detta..vi sa för alltid..

Måndag

Hej

Fan jag hatar denna dagen..skulle upp 5 30 idag..men då mådde jag så dåligt så jag pallade inte seriöst..I natt har jag inte sovit alls kanske nån timme..i helgen sov jag inte heller så bra..jag klarar inte av detta!! men sen vaknade jag upp vid 14 å kände mig jätte stressad för jag har så mycket läxor att göra..jag lovade mig själv att göra dom..men men..FAN varför??

Jennie

tänkandet gör mig galen..



Seriöst..jag har verkligen inte mått bra nu på ett tag..har försöka tänka på andra saker..men jag ska va ärlig..jag e inte bra på att visa mina känsliga sidor..i min ensamhet gråter jag så fort jag hör en låt som jag har minne till..
exempel den låten jag sjunger som heter Håll mig..då e ett stycke..:

åå att mista nån e väldigt svårt,
o att du ska finnas i en annan famn
o allt allting de e över nu,
 över o förbi..

Det e så jävla jobbigt, jag börjar gråta så fort jag hör hans namn..så fort nåt påminer om honom..Jag har dessutom börjat tänka på min pappa..å kom o tänka på va de va för låt som  spelades på hans begravning..jag ska försöka fixa så att jag kan spela in den låten, för den ska jag kunna ha som minne för min pappa..ett av de få minnerna jag kan ha av min pappa..
fan..jag börjar gråta nu klarar inte av att tänka på att jag e helt ensam..fanfanfan..känslan för att leva längre finns snart inte längre..

..

Jag visste inte att det tog så mycket av livet när kärleken tog slut..

Allt o Lite Till

Hejsan..

Nu har det varit massa saker som hänt sen sist..

Valborg: var i skolan det var ca 8 personer i klassen som kom..undrar va de andra gjordeXD haha..men då gjorde vi massa roliga saker..jag sjöng massa låtar..skönt att få öva lite..
sen på kvällen drog jag till Skarpnäck för att hjälpa till på Unga Örnars valborgskväll..stog o sålde lotter där man vann massa bilar..hahaha..senare kom Jenny dit en tjej i min klass, hon hjälpte till..sen drog vi hem til mig o bara tog de lungt...

1:a Maj:Jenny följde me till Humlegården då jag skulle uppträda med Lady Star..sjöng även en låt som heter håll mig..sen så började vi gå i tåget då jävla Mufare kom..(Moderata ungdoms förbundet)..de delade ut massa fula blåa ballonger..dessutom var BLONDINBELLA DÄR..fan jag hatar henne så ävla mycket..men jag e så glad att jag höll i micken å skrek ut att kolla där där har vi ju blondinbella som tror att hon kan allt o få med sig alla.hahaha NAR I ALLA FALL..fan asså kolla in hennes blogg..ho har lagt upp bilder å fan jag ska stämma henne..men men..

sen sjöng vi på stora scenen på norra bantorget..fan va coolt det var er än 10 000 bara där..sen vart det hem till Mimmi där jag fick låna kläder och sen åkte vi till efterfesten på Street..men jag kunde inte stanna så länge..

Men nu e jag i Köping o bara försöker glömma allt...

ha de bra tills nästa gång/ Jennie

RSS 2.0
Test