GOTT NYTT ÅR!!!!!!!!!!

Hejsan

vill först bara säga till min vän sara att jag saknar dig o hade verkligen velat ha dig här i kväll. vill inte att du ska sitta där du sitter gumman. älskar dig nu och för alltid..vänner för livet<3


och Pappa- jag älskar dig ser dig i från himlen när din stjärna lysser upp vägen för mig<3

Men nu vill jag inte deppa mer. vi ska äta middag me markus föräldrar och dogge e här nu så vi försöker hitta ett ställe nu vi ska dra till....
Kram

Nyårsafton 2008/2009

Hejsan

igår åkte jag och Markus in till stan för att kolla lite på rean, sen tyckte min underbara pojkvän att vi skulle på bio så vi tog 21 bion och vi kollade på YES MAN!!..men eftersom kl bara var 18 när vi köpte biljetter så ttta vi lite mer i affärer, gick och tog en öl var super mysigt..vi tänkte äta middag oxå men det orkade vi inte för vi hade fikat innan..

Men sen gick vi och köpte oss en stor popcorn och stor läsk typ 40 min innan filmen började..haha..men roligt var det i allfall, sen nr filmen skulle börja var det ett band som kom in för att spela in en bit till rockbjörnen så de ska bli kul o se om man syns sen:P ahhaha...iallafall..filmen var super bra den bara måste ni se.


Men nu ska jag börja fixa mig lite, ska in till stan och träffa min syster för jag fick i julklapp at vi skulle gå på FootLoos ;) wow va skoj de ska bli :)..men vad som händer i kväll vet jag inte riktigt vet bara att jag ska va med markus och att drickat e fixat:P

Kram

Markus Isaksson



Markus, de e dig jag tänker på hela dagarna, du sitter på min näthinna natt som dag älskar dig<3

Måndag

tjoho

nu är de bara två dagar kvar till nyår, de känndes som att de va julafton typ igår eller nåt..men hmm...undra hur mycket jag har gjort detta år? kommer inte ihåg så mycket men de e ju ändå 365 dagar..Hmm..de bästa detta år måste varit när jag upplevde kärleken igen..och när jag klarade av att göra saker jahg inte vågat förrut.

jag har fyllt 18 år, fått blivit full utan att dölja de för mamma. har även börjat gjort lite dumma saker, men å andra sidan e de mitt eget fel :P..jag har massa nya underbara vänner genom unga örnar, skolan och vänners vänner..saknar dock gamla vänner som har fallit bort..
 jag har sjungit och sjungit i år lite överalt, varit med i tv på olia sätt, ni vet nog vad jag menar med det ^^

jag har haft en underbar sommar på slandö och så kännade jag massa pengar på sommarjobbet jessica fixade till mig..!
ja..jag har gjort om min operation, vill nog inte veta hur många fler gånger de behöver göras om..men nu måste jag få upp min pojkvän igen...fan blir tokig snart jag har försökt fått upp han nu i tre dagar för att hinna till stan men de blir aldrig av för han vaknar inte!!!! GAAAAW!!!

Kram

söndag

hejsan

helgen i helhet har varit rolig, i fredags gick jag, markus och linnea ut vi åkte till Chaplin där de finns karaoke hela kvällen vilket var super skoj, alla gillade mig så de ville höra mer och mer, och jag fick en drink kallad efter mig under den kvällen..WOW....så dit lär jag komma tillbaka:)

Sen i går sov vi typ bort hela dan, men älsklingen har laddat ner mario spel typ allt som finns att hitta så jag spelade super mario 3 och sjäng ABBA sing star:)..vet ni va jag hr köpt? EN KAMERA! de blev NIKON d40 som var på lite rea dessutom :)



sen i dag VILL jag till Väsby Centrum och titta på mellandagsrean men vet inte, markus ligger fortfarande o sover, kan inte förstå hahah han fick mig o se läskiga filmer i går som jag aldrig tidigare har viljat titta på så jag vart lite rädd i natt. så jag antar att han inte sovit så mycket hahah eller jo de borde han!

nu ska jag i allfall upp o äta lite mat som hans pappa gjort:)
Kram

julafton

I dag är de en underbar dag, de e den dagen då man är me nära o kära. Man ska göra denna dag så bra som möjligt. även om man sitter själv hemma, då kan man klä up sig eller klä sig i sina mysiga byxor och den där tjocktröjan man älskar. äta mat och titta på tv.

Så julen borde va bra till alla:)

själv är jag hos älsklingen och ska snart öppna min strumpa som jag fått av hns föräldrar. sen vid tre är de kalle anka som gäller och sedan julmat SEN JULKLAPPAR :)

GOD JUL PÅ ER ALLA OCH HA EN BRA DAG!
Kram

Lördag

Hej

i går efter skolavslutningen som vart lyckad så ringde becca o sa att vi skulle på fest, så jag o markus åkte på en fest som känndes som ett mellanstadie disco hahah...fast ja. de va roligt o hitta på något bara de att jag vart så tråkig efter som jag inte mådde så bra, förlåt markus.

Idag har vi sovit ut och jag e sjukare men men. Har kollat på massa filmer nu sitter jag o lyssnar på Amy Daimonds julskiva. super härlig måste jag säga! Hon va föresten här i Stockholm igår. :)

Men nu ska jag krypa ner till Markus o sova lite, sen i morgon ska vi va hos Mormor o Morfar vid 3 tiden o byta julklappar me mamma o dom:) tjohoo...julklappar:)

(Hoppas vi får öppna dom i morgon) :)

Ha de bra
Kram

Jullov

Äntligen har jag fått jullov, lika härligt varje år måste jag säga. Avslutningen gick bra fast i går på julbordet med Unga Örnar vartj jag jätte förkyld så jag var rätt täppt i näsan i dag när jag sjöng, men alla verkade gilla mig i allfall wow..!  Sen väntade jag in Markus i skolan och så åkte vi till stan, åt lite mat och handlade massa julklappar, jag köpte mig en klänning som jag ska ha på nyår, jätte snygg, får se om jag kommer ladda upp bilder snart oxå:)

har ni några jullovs tips till mig man kan göra under lovet?

Kram

sjunga sjunga sjunga


sitter ch övar förfullt nu in för i morgon och fredag, de e helt galet va ont i halsen jag har fått. men men, de går nog över, de känns att jag inte sjungit nu på ett par veckor..

I morgon är de julfest i skolan med PL1an, jag ska då sjuga lite vet bara inte hur mycket eller vad, men de löser sig tar me lite andra låtar än julsånger:P..jag försökte fixa en liten sak till klassen en överaskning men de gick inte så  bra...de jag skulle fixat var att hon som jag sjöng me på turnen skulle komma o sjunga sina julåtar och att jag köra, men hon måste på andra saker under den tiden...men men

tur att ingen vet det:P

Jag saknar markus, tråkigt att va själv hemma o inte ha nån att mysa me, men som tur e kommer jag hem till han i morgon efter julbordet:)

men nu e kl alldelles för mycket borde pluggat hela kvällen ju:/ men nu blir de som de blir.
Hörs
Kram

16 december

hejsan

sitter hemma hos Markus o hör hur gulligt han ligger i sängen o sover, han e en liten tröttis i dag. stackarn, men de e då han e som mysigast. idag va de skola som vanligt, längtar tills fredag då de e skolavslutning, ska bli härligt.

men jag längtar tills i morgon då jag får träffa mamma igen, de va ett tag sen nu, typ 2 veckor. vi ska åka till Farsta Centrum som vi alltid gör denna vecka på året med Jonte ponte :) han e rolig att gå me, har typ inte träffat den lilla ugen sen förra julen. Men varför bryta en traditon.

På torsdag ska vi ha julfest i skolan med PL1an där markus går, men han e ledig varje torsdag så vet inte om han kommer men ska försöka få me den lilla gullegrisen, jag ska tydligen stå för sången under den dagen, men vet inte va jag ska sjunga. men nu vet jag i allfall hur de blir på avslutningen :) de blir två sånger och en allsång som jag ska leda...får se hur de går.

Juste får inte glöma att jag ska på julbord me unga örnar på torsdag oxå wiii va gott de ska bli, vi ska  va i gamla stan i år mysigt.
Markus <3

nu ska jag krypa ner hos markus tråkigt att sitta här själv

Kram

Fredag

Hejsan

ja,nu har de hänt lite saker sen sist. men jag mår i allfall bra om man kan tänka så..:) jag orkar i allfall gå på IDOL finalen i kväll me lady star eftersom det e jag som har biljetterna :P hahah..men de jobbiga e att de är stå platser. Men jag kan även gå in i VIPen om jag vill eftersom dem som va me i idol får biljetter..,men men, sviker inte mina små bran som jag måste ta hand om..

Men nu ska jag o Markus in till stan :)

Jag älskar dig markus lika mycket som du älskar mig<33

9 December

hej på er

har varit hos markus nu hela veckan, i helgen ha vi haft massor för oss, i lördags var de fest hos alex o så vidare..har haft mysigt i allfall..vart i skolan o ja, vart i stan o nu sitter jag hemma med Emma meningen va att vi skulle plugga men vi har kollat på 7 avsnit utav Andra avenyn älkar den serien så mycket.

i morgon ska jag till Markus igen  :) saknar honom jätte mycket <3

På fredag ska jag på IDOL finnalen så de blir skoj, sen på lördag vill jag få me markus till Grönans julmarknad o sen på kvällen blir de antagligen fest hos Alex, då ska lilla Becca me:) tjoho :)

hur e de med er? jag hoppas att allt e bra, ska börja skriva lite oftare ska ni se :) ska ta me kameran nu så de kommer foton snart:)  men nu måste jag sova upp tidigt:)

Kram

Fredag

halllå på er

ett tag sen, men denna vecka har jag vart i skolan typ varje dag mellan 8-17 för att sitta och plugga. sen har jag vart me Markus och becca lite. Men nu kommer jag bo hos Markus i två veckor:) så nu kommer vi få massa tid tillsammans.
Men jag har LOVAT Becca att jag ska träffa henne i allfall för jag klarar inte att va borta i från henne längre. Hon e mitt allt. jag e glad att jag har så många underbara vänner TACK för att ni alla finns :)

Men nu ska jag skriva på min Essä om Katten findus och Pippi så hörs vi sen

Kram

RSS 2.0
Test