Jag kom på en andra plats!!

GRATTIS till mig kanske? Det gick super bra och jag känner mig helnöjd, han som kom etta var en klar vinnare måste jag säga!! tjohoo!!! Nu e jag lycklig! Ska fira detta på nått sätt. slapp även mitt sår. Var ett tag på sjukhuset och kollade mitt sår. Dem visste inte om jag skulle behöva operera eller inte. Men jag slapp. Missade dock mitt engelska prov!! Men jag ringde till skolan som tur är!!

Nej nu blir de en sväng occh träffa lite vänner och fira sen hem tidigt för att orka med morgon dagen! Ska fixa lite här nu! Men vi hörs senare

Kram

Lunch möte!

Nu bär det av till skolan för Lunch möte med Johanna. Vi ska planera våran Örngrupp som vi ska starta! Äntligen får jag vara lite mer aktiv i en avdelning tjooohoo..!

Men dagen är fullproppad med saker i dag:

Lunch mötet
skola
Men en snabbis
Sångtävlingen
SSU möte
Chaplin!

Viiiiiiilken härlg dag.. tjala la la la...

Föresten, jag ska sjunga The greates love of all! =)

Lycka till til lilla mig!
Kram

Serverar mig själv lite frukost på sängen!

God Morgon.

Vaknade utav mig själv runt 10, så skönt att kunna sova ut och kunna vakna positiv. Skolan börjar kl 13 35 så jag har tid på mig idag =). Och de är bild i 2 timmar och de är nog den bästa lektionen. Slipper helklass och de är typ 5 pers som går i bildgruppen.(vet inte varför det är så några)

Det är en stor dag för mig idag, för i dag ska jag sjunga i en tävling och jag hoppas verkligen att jag kommer på en bra plats! Många utav er vet att jag älskar att sjunga och utan sången klarar jag typ inte att leva! mycket viktig del i mitt liv! ahah.. Men i alla fall. Tyvärr går det inte att komma på tävlingen. Jag har inte berättat detta riktigt för någon. Det är bara ett få tal vänner som vet. Vill inte riktigt göra en för stor sak utav det hela. Men håll alla tummar för mig att de går bra för mig i kväll!!!

Kram

Hoppas att jag vinner!!

I morgon gäller det! Tror ni att det kommer gå bra och att jag vinner? Jag hoppas i alla fall det!

Kram


Mysig Tisdag!

Idag har de varit massa mys men familj. Först var jag med min mamma och hämtade massa saker i från Värmdö. Vi tog en sväng till Brisak och jag handlade hem mat! Super bra! (tror inte att jag handlat så mycket på länge) så det blir middag famöver i nån vecka! =)

Men efter att mamma åkte här i från fick jag veta att jag skulle träffa Jessica och Magnus och åka till Mormor och Morfar för att äta middag och fika! Alltid lika mysigt! saknar alla utav dom eftersom det var ett bra tag sen jag träffade dem! Så i dag har jag haft en bra dag fast jag inte varit så jätte pigg. Men när jag drog hem träffade jag en kompis i Medis, vi gick en låååååång promenad i typ 1,5 timme. Vi pratade om allt som hänt sen vi träffades sist! Alltid lika roligt att få träffa honom! Sen nu när jag kom hem kollade jag på Andra Avenyn och nu är det IDOL. så vi får höras lite senare.

Kram

En trip till Värmdö

Gah.. seriöst kan man må bättre än mig? Vet inte riktigt. Har typ fått sova i 2 timmar och sen börjar byggkillarna direkt åååå pallar fan inte. Hostan försvinner inte och jag är allmänt seg! Så ingen skola idag heller. Idag ska jag fan bli frsik för jag orkar inte mer!

Min mamma är söt ovh tar med mig till Kopparmora där vi bodde förut för att hämta lite utav mina egna saker! ska bli skönt att få mitt skrivbord mm..Men jag ska vara i Gullmarsplan 20 över och jag klev nyss upp snabbar mig på nu! Vi får höras när jag kommer hem igen!

Kram

Sova, ja tack!

Yes, now it's time for bed! I have a long day tomorrow. And I have English peopel to meet up and show them Stockholm and a date whit my sister! Ja jag har precis skrivit en engelska uppsatts som ska va klar till Onsdag så där av engelskan haha.. Inte den bästa engelskan men guuuud va jag har lärt mig att våga tala det språket nu under turnén och allt! *Jennie är stolt*


hihi.. Jag har även haft ett jobbigt beslut att berättat idag. Men det har löst sig för han fattade precis men vill inte släppa taget. Så nu får vi se vart de leder.. haha. Killar är såååååååå konstiga i bland måste jag säga. Okej även tjejer kan vara det och framförallt jag när de kommer till ämnen jag vill rymma i från!

Men nej sova var det jag skulle göra. Inte förklara sånt här. Jag ska berätta en historia om mig i morgon tänkte jag. Typ i stilen " Från att jag hade självförtroende till att de var borta och nu sakta kommer tillbaka" Det är ett viktigt samtalsämne just nu bland vänner och framförallt tjejer som jag ha kontakt med och inte mår allt så bra! Därför ska jag försöka förklara hur jag har byggt upp det igen! För det kan ju vara så att de fungerar på flera =)

Sov gott nu!
Kram

Saknar dig..

Önskar att jag kunde nå
Till horisontens slut
Få veta vad du tänker på
Och hur din dag ser ut
Ibland när jag är ensam
Försöker jag förstå

Att du och jag
Har samma himmel som tak
Samma natt, samma dag
Och var vi än går
Är det samma luft vi andas
Du och jag
Vi behöver varann'
Har en dröm som är sann
Och var vi än är
Är det ändå samma himmel, samma värld

Om vi kunde önska nu
Precis på samma gång
Att alla sorger fick ett slut
Och att vi kunde börja om

För du och jag
Har samma himmel som tak
Samma natt, samma dag
Och var vi än går
Är det samma luft vi andas
Du och jag
Vi behöver varann'
Har en dröm som är sann
Och var vi än är
Är det ändå samma himmel, samma värld



Hittat ett sätt att varva ner på kvällarna!


Har precis ätit middag och de vart spagetti och köttbullar med massa grönsaker. Lika gott och lätt som vanligt att äta och göra =) Jag tände massa ljus och myslamporna till maten och satt och kollade ut på tjärnorna och tänkte lite på Pappa. Plus att det blir mörkare och mörkare på kvällarna nu! lite mysigt men lite läskigt oxå. Kommer inte våga gå ut ahaha... (Som de flesta vet är jag mörkrädd!). 
Mariah Carey
I Want to Know What Love Is

Men nu ska jag faktiskt bege mig ut för att köpa lite mer frukt för jag är sugen på att göra fruktsallad igen! favorit fikat är just nu fruktsallad! nyttigt och bra! Sen så hoppas jag på att M kommer förbi efter jobbet och hälsar på. Vi får se hur det blir.

Så här såg det ut för 1 år sen i Götebrog när jag åt spagetti, fast inte på riktigt..

Vet ni vad jag tänkte på idag? Att jag har inte kollat på tven mer än kanske 3 gånger sen jag flyttade hit. Och det var ändå i Augusti!! Men jag kollar på webbtv. Men jag ser det bara positivt, för då sätter jag mig inte vid tv och struntar i allt annat. Eller så har jag haft en massa för mig nu på den senaste tiden att jag inte hunnit kollat. Men då kan de va trevligt att avsluta med lite webbtv på kvällarna =)

Hörs lite senare!
Kram

Användbart på natten!


Detta är en super bra sak tycker jag! När man är ute på stan på kvällarna och känner sig osäker och rädd brukar man ofta ringa en vän eller liknande. Men det är inte alltid som de finns någon att ringa. Därför finns de Volontärer inom polisen som man kan ringa när man vill ha stöd hem på natten. Det man ska säga är vart man är och var man ska, och har linjen öppen medan man går och skulle något hända så ser volontärerna det som följer dig på en karta. På det sättet kan du även få snabbare hjälp om något händer.

Så jag tycker att du ska knappa in nr i din mobil: 08-50 44 66 66. Det har i alla fall jag gjort!

Läs mer här!

Kram

Grönt!!

Jag vet att den här gröna färgen på texten inte passar. Ska byta senare!

Det är smart att börja i tid!

Har ni tänkt på att det är mindre än 3 månader till Jul? jobbigt va. Sitter i solen i lägenheten och de känns inte alls som att julen ska vara om 3 månader. Men men. Jag har börjat tänkt ut vilka jag ska köpa julklappar till och om jag ska göra presenter eller köpa de flesta. Jag vet att jag har flera allternativ till egna presenter. Så det är bara för mig att gå ut och fota och göra fina tavlor =)!

Så denna månaden ska jag börja kolla ut saker. Det finns ju lite REA just nu så bäst att hålla koll. Nästa månad tror jag att jag kommer ha tillgång till lite mer pengar så då får de bli mer presenter. Hihi.. Hoppas ni inte blev arga nu för att jag pratar jul, men jag gör enbart det för att ni inte ska känna er stressade och kanske oxå börja kolla =)

Förra Julen då jag satt och delade ut alla julklappar! =)

Kram

Måndagar är verkligen inget för mig!

Hej

Är hemma idag. Så typiskt jag som verkligen hade tänkt att kliva upp och ha en toppen dag i skolan. Men i stället så vart jag hemma. Har inte sovit i natt pga min hosta och andning. Det är verkligen inte roligt att vara sjuk och alldra minst när jag har så mycket att göra.

Men jag har pluggat redan en massa så det är bra. Har även gjort lite små ändringar i bloggen! Hoppas det fungerar att se för er. tryck annars på F5! så uppdaterar den sidan! Jag blir galen på byggkillarna dem står och bankar hela tiden och de känns i hela lägenheten! Och nästa vecka ska dem göra något med hissen så då lär det bli ännu värre. Eftersom jag har hissen vägg i vägg. Men men. Inte ska jag klaga!

Nu ska jag göra varma koppen och smörgåsar. Hörs senare.

Kram

Lördagen me Rasmus och Tove!

 

Detta är bilderna i från Lördagens fika stan och ölandet på Söder =) Alltså innan jag var på 50års kalaset. Det var en jätte trevlig dag och det var roligt att träffa både Tove och Rasmus! Tove köpte ett jätte gulligt hår"vad det nu heter" Juste diadem? haha... i allafall det är de jag har på mig och sen vart de prövning av tant mössa som Rasmus verkade tycka att jag passa i. Vet inte riktigt..

Tack Tove för att du dela med dig av bilderna, men då får det vara fler bilder på er oxå! <3

Gulliga ni är!!! Men han bakom e snyggare..:P

Nej nu ska jag sova. Hörs i morgon

Kram

 


50års kalas ute på Örnboet!

Hallojsan!

Kom nyss hem efter en underbar 50års fest. Johnny som jobbar på Unga Örnar och även en vän till mig fyllde hela 50 år redan! Hans söta döttrar med andra familjedeltagare hade fixat en underbar middag och fest och uppträdanden och tal. Jag åkte in till stan igår för att köpa presenter till Johnny och visste verkligen inte va jag skulle köpa. Men jag hittade en disktrasa med Fredrik Reinfeldt på och en bok som heter " Vad män vet om kvinnor" det bästa med den boken är att det bara är vita sidor i den... Så då kan ni ju tänka er vad johnny tänkte haha. Glad vart han i alla fall. Även blommor fick han =)

Sen vart det massa god mat och vin och tårta. Sen vart det massa skoj hela natten. Både dans och skratt höll i sig till ungefär 5 i morse. Då var det dax att sova ett par timmar. Och i morse var det dax att städa. Det var familjen och jag kvar. Även en till så de var super mysigt. Vi avslutade allt med att grilla korv, precis som ett örnläger =)

Men nu är det dax för mig att höja volymen på sterion och diska och laga mat! Bilder kommer senare!

Kram

Fika på Söder.

Nu ska jag snart bege mig för att träffa Tove och Rasmus. Vi tänkte sätta oss på ett mysigt ställe och fika. Ska bli super roligt att få höra hur det går för Rasmus i lumpen! Coooooolt!.

Ja jag skulle ju fixa lite hemma men det får bli senare. Men pluggat har jag i alla fall gjort! =) Men nu vill jag bara ut i solen hörs snart

Kram

Saknar!

Barndomsvännerna, kusin och vänner på midsommar

Frippe i Laxsjö! saknar stugan<3

Saknar min älskade Frippe oxå!<3

BERLIN<33


Lördag!

Hejsan

Ligger fortfarande nerbäddad i sängen och nu börjar jag bli trött på att ligga här i sängen. Framförallt att ligga här själv. Solen skiner ute och jag hade tänkt att ta mig en tripp till Ringens köpcentrum. Ska handla en present till Johnny somska ha 50års fest på Örnboet i kväll! Oj va det kommer att bli roligt vill jag lova.

Jag ligger och funderar rätt mycket på hur jag ska fixa i min lägenhet så att den blir mysigare. Har ju ändrat sängen och känner att det är rätt mycket mer jag vill göra åt den. Kan filma en liten rundvandring senare. Men det jag ska göra nu är att läsa i Naturkunskaps boken och skriva ner vad jag gillar att göra på fritiden till Engelska provet på Onsdag. "Jennie har skaffat sig framförhållning" =)


Ska uppträda med denna låt och på svenska =)


Myskväll med mina två underbaraste vänner!

Hejsan

Idag har jag haft en första dag i skolan på en vecka. Det känndes bra efter mötet och nu vet skolan mer hur jag vill lägga upp mina studier! Men innan det träffade jag Beckiz och My. Det var roligt, Beckiz kommer nog få minst ett jobb i alla fall!

Efter det åkte jag till skolan och pratade och sen var det lektion. Som vanligt är det strul med lärare som behandlar elever dåligt. Blir så arg så jag försökte hjälpa den tjejen som sa saker som var dåligt. Vi gjorde det verkligen inte på ett dåligt sätt. Men läraren kan inte höra saker som hon har gjort fel! Man bör inte vara lärare i så fall. Efter det gick jag iväg med läraren och hon börja gråta och säger hur mycket skit hon får och jag berättade på ett bra sätt igen hur vi menade och då förstog hon nog. Men att säga att nu fan orkar jag inte med er, det kan man inte göra som lärare. dålig stil.

Men men. Nu ska jag fixa mig för jag ska på tjejkväll med vattenpipa och vin till Sofia även Maria ska vara med. Underbart! Varit med Maria efter skolan och fan va underbart! Tack hjärtat!

Nej nu är klockan mycket.
Kram

Gillar mig själv i bland!


Fredag...

Hej

Idag är det Fredag. Men det känns lite jobbigt att det är Fredag just i dag. Eftersom jag fortfarande är sjuk, eller fortfarande förkyld och jag ska på 50års kalas i morgon. Så känner jag för att ha en mysig hemma kväll. Ska försöka få Maria att träffa mig. Det var evigheter sen. Eller vi träffades i 10 min i Onsdags. haha.

Det som händer idag är att nu kl 11 ska jag träffa Beckiz och hennes söta barn My =) vi ska prata lite och jag ska vara sällskap medans hon söker jobb. Sen vid 14 ska jag på möte i skolan. Hoppas verkligen att dem förstår och ger mig ett riktigt bra förslag på hur dem vill hjälpa mig. Seriöst, jag är riktigt nära på att hoppa av! Men de får vi se efter idag.

Nej nu måste jag snabba mig på! Kul att det är så många som tittar in här =)

Kram

Betyg från 6år?

Hej

Skulle du tyckt det var roligt om du fick betygsomdömen redan i från 6års ålder? Eller skulle fått veta hur dåligt eller otroligt bra din 6åring var i skolan?. Det värsta man kan göra är att börja med betygsomdömen från 6 års ålder som en skola ska börja med nu! Läs som det här!

Jag vet inte vad det skulle vara bra för. Jag menar, vill vi att det ska bli olika indelningar på barn redan i den åldern. Dem dåliga barnen som inte klarar av att få in kunskapen om hur man uppför sig i skolan har redan blivit utpekade rätt hårt runt om. Men nu om skolor ska börja med omdömen i den åldern då måste man nästan bli tvungen att dela in barnen i olika grupper efter vad deras kunskaper klarar av! Och lärarna kommer få det tuffare.

Nej det där är jag riktigt emot. Visst ska man få chans att veta hur man ligger till i skolan, men det finns mallar för det redan. Barn ska klara att ta sig egenom svensk skola på ett bra sätt inte på ett plågsamt sätt!



Under åren 1990-2000 var det underbart att få vara barn!

Du som föddes på 1990-talet:
Minns du...


- Tidiga morgonar på helgerna för att titta på Sailormoon och Totally Spies
- När Nikelodeon var på hela dagarna
- Att det var läskigt spännande när Madicken hoppade med paraply
- Pokemon och Digimon
- När man spelade kulor på skolgården varje rast
- När Britney Spears och Spice Girls var det enda folk lyssnade på
- När man fick "Hitz for kidz" i julklapp
- När man tog med sig freestylen och en trave CDskivor istället för iPoden
- När Pippis pappa var fångad av pirater
- När Timon och Pumba bara var med i Lejonkungen och inte hade ett eget program.
- Och alla fajter om bästa delarna
- När Tamagutchi var allas bästa vän
- "I'm a tamagutchi, and I can make you happy..."
- "I'm a barbie girl, in a barbie world, I'm made of plastic, it's fantastic"
- "Sola å bada, tio pina colada. På sommar'n är livet som bäst"
- "Mål mål mål, mera mål, å mål, det kommer det att bli"
- "Boom boom boom boom, I want you in my room"
- "Mama mia, here I go again" alla låtarnas melodi utantill
- Tiden innan Harry Potter
- När du såg din första Harry Potter bok och tänkte att den kommer jag aldrig orka läsa.
- När Lattjo Lajban var veckans höjdpunkt
- Att "Mojje och Mimmi" förut var "Nicke och Nilla"
- Första gången det hölls melodifestivalen för barn, MGP Junior och Sofie sjöng om "Superduperkillen"
- Du kommer ihåg melodin till "Superduperkillen" och delar av texten (Han är min superduperkille, bara min. Han är den som jag gillar bäst)
- Att du växte upp i tron på att Madicken, Emil, Lotta, Pippi och Alla barna i bullerbyn m.fl fanns på riktigt.
- När det var jojo-period och alla övade in tricks
- När inte Disneychannel fanns, eller iallafall inte var upptäckt
- Creep School, Aahh! Riktiga monster!,
- Arthur med Signaturmelodin "hej, hej, vilken underbar dag det är, om man kan vara den man är, och alltid leva tillsammans, vi säger hej, hej..."
- När du läste "Så funkar det" i skolbiblioteket
- När Piggelinglassen kostade 6 kr
- Och Sandwichen 10 kr?
- Och framför allt, minns du när det blev år 2000 och alla vuxna sa att du hade tur som fick uppleva det, men du tyckte att det kändes precis likadant som när det blev 1999?

Ni kan inte tänka er hur många minnen denna väckte för mig!. Kommer aldrig att kunna glöma min barndom! =)

1 år emellan tagningarna

För det första ser jag lika dan ut på första bilden som togs förra sommaren. och så var jag mycket brunare..(alltså är svensk sommar bra. eftersom jag vart utomlands i 3 veckor men det kan man inte se direkt..ahaha..)

 

Men det bästa med allt är att jag fortfarande e samma Jennie som alltid =)

 

Neeeeej, nu måste jag piggna till lite. Mår inge bra av att ligga i sängen hela dagen idag oxå. Men de kanske e det bästa för att bli av med förkyldningen. Tror att jag har fått öroninflamation oxå =( stackars mig!!

Hörs senare
Kram

två viktiga frågor om jobb!

1) Vad kan/bör EU göra åt finanskrisen och jobben?

Socialdemokraterna:En ny europeisk finansmyndighet bör bildas, som har muskler att ta över översynen från enskilda länder om de nationella myndigheterna misslyckas. Skärp reglerna, kraven och tillsynen på finansmarknaderna så att framtida kriser kan hanteras utan att systemen kollapsar och välfärden hostas. Fasa ut det direkta jordbruksstödet och satsa resurserna på forskning, miljöteknik, utbildning och infrastruktur.

Moderaterna:EU kan spela en viktig roll för att ta Europa ur krisen. En ansvarsfull politik där statsfinanserna inte riskeras bör föras inom hela EU. I stället för att bygga murar måste medlemsstaterna verka för en öppen ekonomi där det är lätt att handla med varandra. EU kan också göra mer för att stärka konkurrenskraften genom att värna arbetslinjen och ta bort hinder för jobbskapande.

 

Västerpartiet: Sysselsättning måste vara ett överordnat mål för den ekonomiska politiken. Konvergenskraven (om budgetunderskott, statsskuld med mera) bör upphävas, så att en ekonomisk stimulanspolitik kan genomföras av medlemsländerna utan att hindras av EU:s regelverk. Europafackets förslag om att länderna ska storsatsa på gröna jobb, infrastruktur och offentlig service är bra.

Folkpartiet:Inom EU har euroländerna lett arbetet för att hejda krisen, och Sverige bör införa euron för att undvika de risker en liten valuta medför. EU:s medlemsländer måste vässa sin konkurrenskraft på världsmarknaden. EU bör fortsätta ta bort konkurrenshinder på den inre marknaden, avskaffa tullmurar mot omvärlden och ställa om jordbruksstödet till satsningar på forskning och infrastruktur.

Centern: EU:s roll att samordna ingripanden för att stötta banker har varit viktig. En gemensam central myndighetsstruktur bör skapas så att tillsynen av finansmarknaderna förbättras. EU bör utforma en ny strategi för tillväxt och sysselsättning som förenar hållbarhet och konkurrenskraft. Tjänstehandeln måste bli lika fri som varuhandeln och småföretagens betydelse för jobben bör öka.

Miljöpartiet: Övergång till grönare ekonomi kan skapa fem miljoner nya jobb i EU till 2014. EU bör stödja enskilda länders insatser för klimatsmarta investeringar i järnvägsnätet, bostäder och icke fossila lösningar på energiområdet. Finansmarknaderna måste tyglas. EU bör också förbjuda all slags skatteflykt och förhindra skadlig skattekonkurrens om företagsinkomster och besparingar.

Kristdemokraterna:Inom EU är det främst Europeiska centralbanken som kan mildra krisens återverkningar, genom stora tillskott av likviditet till banksystemet. För att förhindra framtida kriser bör en europeisk tillsynsmyndighet inrättas med ansvar för de finansiella instituten och marknaderna. Varje medlemsland bör prioritera jobb och välfärdens kärna utan att urholka statsfinanserna.

2) Kan/bör den svenska modellen på arbetsmarknaden bevaras i EU?

Socialdemokraterna:Den svenska kollektivavtalsmodellen fungerar väl. Säkra respekten för enskilda EU-länders modell på arbetsmarknaden, som kollektivavtal och rätt till fackliga stridsåtgärder. EU:s lagstiftning måste ändras så att nya Laval-fall omöjliggörs; delar av utstationeringsdirektivet måste ändras så att principen lika lön för lika arbete kan upprätthållas med kollektivavtal.

Moderaterna:Ordning och reda är viktigt på arbetsmarknaden. Alliansregeringen arbetar både inom EU och på hemmaplan för att säkra den svenska modellen och motverka lönedumpning. Det stora hotet mot den svenska modellen kommer från socialdemokrater som vill låta EU reglera mer på svensk arbetsmarknad, till exempel vilka arbetstider som ska gälla här.

 

Vänsterpartiet:Ja. För det krävs ändringar i EU-fördragen, antingen så att Lavaldomen upphävs och svenska fackföreningar garanteras att kunna använda konflikträtten för att försvara kollektivavtalen, eller genom en generell princip som sätter fackliga och sociala rättigheter över marknadsfriheterna. Sedan kan man ändra även i EU:s utstationeringsdirektiv i konsekvens med detta.

Folkpartiet:Den svenska modellen är inte hotad i EU, utan förenlig med gällande EU-rätt. Lavaldomen innebär inte att lönedumpning på arbetsmarknaden är tillåten; fackföreningarnas rätt till stridsåtgärder finns kvar. Ett krav är att förhandlingarna måste vara förutsägbara och tydliga för alla parter. Ett företag som har ett likvärdigt eller bättre avtal i sitt hemland ska ha rätt att behålla det.

Centern:Den svenska modellen är bra och värd att värna, men vi kan behöva förbättra den i en globaliserad värld. Lagar ska inte ersätta avtal, men de avtal som arbetsmarknadens parter sluter ska främja den fria rörligheten och stimulera skapandet av jobb. Det måste vara praktiskt möjligt för seriösa utländska företag att verka i Sverige, precis som svenska företag kan verka utomlands.

Miljöpartiet:Ja, den förhandlingskultur som har kollektivavtalen som grund har lett till att strejker och konflikter i hög grad kunnat undvikas. EU-domstolens utslag hotar den svenska modellen och öppnar för osund konkurrens och social dumpning. Utstationeringsdirektivet måste ändras och principen om likabehandling av arbetstagare återupprättas.

Kristdemokraterna:Ja. Det är mycket bättre att arbetsmarknadens parter förhandlar fram löner och avtal än att politiker gör det genom lagstiftning. En del hävdar att Lavaldomen skulle undergräva den svenska modellen, men det håller Kristdemokraterna inte med om. Den svenska modellen står stark även framöver.


Största bebisen är född!!




En kvinna i Indonesien har fött en pojke på imponerande 8,7 kilo - det tyngsta nyfödda spädbarnet i landet i modern tid enligt läkarna.

Pojken, som ännu saknar namn, förlöstes med kejsarsnitt på ett sjukhus i provinsen Norra Sumatra.

-Detta stora barn gjorde operationen svår, särskilt processen att ta ut honom ur mammans livmoder. Han är 62 centimeter lång och hans ben var så stora, säger gynekologen Binsar Sitaggang.

Efter vissa andningsproblem efter födseln mår barnet nu bra.

-Denna pojke är exceptionell, han skriker inte som ett vanligt spädb

Rekordbebisen


Äntligen!

Helloj

Sitter hemma med Empan och hennes pojkvän..dom ska hjälpa mig att få ordning här. Vi ska ta bort alla onödiga saker som kan läggas ner i källaren! så de blir snart bra här =) Tack snälla för det!!!

Hörs senare...då får vi veta lite va de olika partierna står för! =)

Kram

nya kategorien: Politik!

Jag har börjat innse att nu är det mindre än 1 år kvar tills de ska väljas ny Regering och jag får rösta iår. Och det är säkert fler utav er som har samma problem som mig! Vad ska man rösta på??

Så därför ska jag börja visa fakta om olika partier och börja prata lite politik då och då!!..
Som ni vet så är det upp delat i höger/vänster block.

Dessa tre partier jobbar tillsammans (de rödgröna)
Socialdemokraterna
Miljöpartiet
Vänsterpartiet

Dessa fyra jobbar tillsammans:
Moderaterna
Kristdemokraterna
Centerpartiet
Folkpartiet


Så fungerar riksdagen

All offentlig makt i Sverige utgår från folket och folkets främsta företrädare är riksdagen. Så står det i vår grundlag.

Sverige är en demokrati. Demokrati betyder folkstyre. Det innebär att folket väljer vilka som ska styra landet. Svenska folket väljer vart fjärde år 349 personer som ska förträda dem i riksdagen, som är den högsta beslutande församlingen i vårt land.

Riksdagens uppgifter är att stifta lagar, besluta om skatter och bestämma statens budget. Riksdagen granskar också regeringen och de statliga myndigheterna. Dessutom har riksdagen stort inflytande på utrikespolitiken.Talmannen leder arbetet i riksdagen. På talmannens förslag utser riksdagen statsministern. Statsministern utser sedan de ministrar som ska vara med i regeringen.


Vem gör vad i riksdagen?

För att riksdagens 349 ledamöter ska kunna fatta beslut och sköta sina övriga uppgifter så behövs en förvaltning med opolitiska tjänstemän som kan hjälpa ledamöterna med sakkunskap och beslutsunderlag. De ärenden som riksdagen ska besluta förbereds noggrant i utskott och diskuteras i ledamöternas partigrupper innan de tas upp för debatt och beslut i kammaren. Sammanträdena i kammaren leds av talmannen som är riksdagens främste företrädare.

 

 

Illustration som visar talmannen, ledamöterna, kammaren, utskotten och EU-nämnden, partierna i riksdagen och riksdagsförvaltningen

 

Taget ur http://www.riksdagen.se

Ja nu vet man lite mer om riksdagen!
Kram

Var med i SvenskaDagbladet i Söndags!!


Livet är upp och ner!

Hej

är fortfarande sjuk där av dålig uppdatering. vet inte var det kan vara med nån influensa lär det vara! bläää.. Har inte orkat gjort så mycket. Men ändå har jag varit tvyngen att tagit hand om Makedonierna.. vilket inte va så jätte bra, ville bara ligga hemma och sova.. så nu ska jag ta en kopp te och kolla på Andra Avenyn och sen sova.. Måste få tag på skolan imorgon och sjukanmäla mig!! ghaa...hatar att ringa dit. Men men.. hörs senare..


Efter tre timmars extra sömn nu på kvällen är jag vaken!

Hej

Förlåt för dålig uppdatering, men kom hem från Uppsala för några timmar sen och jag somnade direkt skulle jag kunna säga. Men men.. Jag har blivit värre med förkyldningen. Hoppas bara inte att det är något allvarligt. Jag kan passa på och säga att jag hade det jätte roligt i natt och jag tror jag sov 3 timmar.. (där av tröttheten)..även bakis fick man vara! det är det bästa när det är sånt här..gratis vin och senare lite annat på rummet. Och JA vi fick dricka eftersom ingen var under 18år och det är inte unga örnar som höll i detta! =)

Det roligaste utav allt var att Peter en kille från Åland e helt underbart roligt. Och han bjuder på sig själv och jag hade reiktigt roligt med honom i går när vi drev med Makedonierna som höll på i allmeänhet och var jobbiga!! kommer skriva mer om det senare men vill bara ner och handla varma koppen och lite bröd för att kunna få i mig nått bra för halsen...och sen sova igen.. Hoppas jag kommer upp i morgon till skolan. Jag ska även visa Makedonierna Stockholm i morgon!

Det finns massa fler bilder..men det kommer senare =)

Kram


Fest i Uppsala!!

Hejsan

sitter på brandstationen i Uppsala tjooohoo.. massa gratis dricka och massa dricka hahaha.. fett roligt det har varit. Hon jag är med i från uö har suttit och kollat på mig hela dagen och båda såg ut som frågetecken under hela mötet för ingen fattade va dom snackade om haha.. men de e roligt att vi verkade duma i huvudet hahaa.. men nu ska jag vara social lånadet dator utav Peter den ända unga svenska killen här hahah...!! hörs senare

Kram

Dax för Uppsala nu!!

Halloj..

jag är bajstrött, Jag var på Chaplin igår, vart nån timme extra. Men de var bara för att jag träffa en klasskompis Carro och Räkan som gått i våran klass!.. Så de va super roligt. Men slutat vkvällen var inte lika rolig..  Men innan det var med Adela igår och fikade och sen var vi hos henne. Även Aamanda kom förbi. Sen var det dax för mig att åka hem för mig och byta om och sen in till Chaplin.. Så det vart inte så mycket vila på dagen. Åt ju lunch och där vi åt så kom även Emelie och Linn från klassen. Sen vart det att jag var med dem ett tag!

Men nu ska jag snabba mig upp, har sovit 2 timmar och jag trodde att jag försovde mig. Men det gjorde jag inte..Tur! Jag ska åka till Uppsala med Madde från UÖ och jag har ingen aning va vi ska göra, Bara att vi ska bo på en brandstation? och träffa folk i från Makedonien så nu ska jag snacka Engelska resten av helgen..tjohooo..

Måste snabba mig! hörs

Kram

En fredag full med förväntningar!

Hallojsan

Hur står det till med er?
Själv känner jag mig fortfarande jobbigt sjuk. Vet inte va det e som e jobbigast men antar att jag e trött och lite så. Ingen större fara.. inflensan lär det inte vara. Eller det kan ju vara det men bara att den inte blir så stor på mig.

Idag i allafall ska jag försöka orka plugga och fortsätta städa idag har jag även fått pengar så nu ska jag handla men mat =)

Sen hoppas jag på att Becca svarar Ja på mitt sms så vi kan äta på taco bar när hon slutar! skulle vara så gott. det var evigheter sen. Och sen vet jag inte va som händer om jag ska vara med Becca eller Martin eller ingen eller jobba haha.. har massa allternativ känns det som. Men jag hoppas att jag inte ska upp jätte tidigt i morgon för att åka till Uppsala! ska dit med en som jobbar på Unga Örnar . tror att vi ska utvärdera turnén =)

Men nu ska jag klä på mig och börja piggna till, dricka en kopp te tror jag =)

Kram

Good night!

Hej

är riktigt trött nu. Sitter med en kopp te och känner att jag bara skulle vilja lägga mig nu nu nu..tvättade idag känns riktigt bra att få ha rena kläder nu ett tag =) haha.. Becca gjorde mig sällskap ett tag. Även Martin så det var roligt.. fast jag mårskit dåligt. Fattar inte att jag orkar egentligen. Men allt kan stanna upp bara för att jag e sjuk. Ska försöka ta mig till skolan i morgon. Får se hur det blir.

Men de e rätt viktiga lektioner och min grupp ska sätta ihop ett arbete om Egyptien som ska lämnas in. Och jag vill känna mig som en i gruppen och hjälpa till!!

Men nu orkar jag inte sitta uppe i onödan. Sov gott så hörs vi i morgon!

Kram

Jag är faktiskt...


beslut är i bland svåra

Hej

Kom hem för en stund sen igen från tanläkaren som tur var så skulle dom bara kolla så de va okej me mina tänder. Ja det e så klart det var. fast jag hade en gamal lagning som ska bytas.. fa fan.. Men nu vet dom i allafall att jag e livrädd för borrarna o sånt.. Det roligaste var att jag fick me mig en liten tandborste hem.. tyckte de va gulligt.

Efter det så åkte jag hemmåt. Köpte en super god smörgås från Il Piatto på medis ( med skolans matkort) så jag behövde bara lägga till 5 kr för en festis!! tjohoo..

Mina planer nu e lite oklara men jag ska försöka friskna till. Städa plugga och eventuellt så kommer Martin förbi sen =)
Känns som att jag måste börja bestämma mig lite hur jag vill att de ska bli.. Ja eller nej? ghaaa.. Har ni oxå svårt för att veta hur ni känner för ensom känner mer för er? hmm jag vill bara inte göra fel o känna att jag tagit fel beslut! Men de kommer nog bli bra hihi... jag blir ju glad varje gång!!

hahah..nu vart jag konstig i min lilla hjärna.. Men de e bara för jag får panik på ordet "Kärlek" hahah

Nä nu ska jag städa
Kram

Sjuk o tandläkaren

God Morgon

Mår piss vet inte hur denna dag sak fungera. Jag har massor att göra men jag vill bara sova vidare. Snart ska jag till värmdö för att träffa tandläkaren..kommer hosta sönder där inne.. men men de kommer nog gå bra ska ni se.. Efter de ska jag hem och fixa och plugga och den måste jag sova massor!! Bläää på denna dag!!

Men nu måset jag böra fixa mig

Kram

När jag sjunger i Bosnien med söta dansare =)


Nu var de dax för mig att oxå bli sjuk

Halloj

Seg dag. Åkte ju till skolan men jag kännde mig dålig så jag fick åka hem och vila mig lite. Är dock lika trött om inte värre. Feber snart kanske?? Men jag måste pallra mig upp nu för att åka på föreläsningen nu. Och Sofia håller på med en ny film på mig eller hon har klippt en film när jag sjunger på turnén med dom söta barnen. Det är så att min lärare ska få se det:P

hihi

Men vi hörs om en liten stund till
Kram

JAG SER BARA YNGRE UT...

Jag känner mig inte som 19 år när jag ser denna bild..


Sånt man inte kanske brukade göra förr..

Hellooj!

Vaknade nyss och de e strålande väder ute tjohooo.. Idag börjar jag med att ha Elevråd kl 12 och sen har jag lektion halv 2 till 4 och då är de bild..fett skönt. Igår kväll tog jag med mig mina makskolvar och gick över till Bella och Emma som flyttat till Södra station nu en vecka!

Super kul va det. Jag skrattar nog aldrig så mycket när jag e med folk fan.. helt underbart! Bellas lilla kärlek var där och de va roligt. Vi åt glass, popcorn och kolla tv/film. Efter det så gick vi en prommenad till Medis, då kom även Martin förbi så jag fick träffa honom lite.. så jaa de slutade med att jag somnade i soffan hos Bella tills jag kände att de va dax att tra hem.

Men i dag efter skolan ska jag faktiskt på en föreläsning om Feministisk arbetsmarknads- och ekonomisk politik. Det ska bli spännande att gå på. om du e intresserad så häng på =)

Men nu kära vänner måste jag plugga och sen städa innan jag måste dra

Kram

IDOL och andra avenyn!!

Woho de har vart en heldag i skolan och de har varit skolfoto och massa mötet med uö idag pust.. nu är de IDOL och Sen andra avenyn.. kanske borde göra lite mat snart oxå =)

hörs senare!

En trött måndag

Hej

Idag har jag varit jätte seg..så de va tur att skolan hade gjort fel med vårat skolfoto! och jag hade glömt bort det totalt i morse haha.. men det blir både spex och vanliga fotot i morgon. Så vi får hoppas att det blir bra. vet bara inte va jag ska ha på mig på något utav dom:P

Jag träffa Johanna som går i skolan som är med i Unga Örnar. så jag åt lunch me henne o hennes vänner och vi ska starta en unga örnar grupp för barn så i morgon blir det möte om det =)  Efter skolan dorg hon och jag till ett par gemensamma killkompisar i Hässelby haha va så trött så var inte så social :P men roligt var det i allfall. Efter det skulle jag ha åkt hem och tävttat, Men byggkillarna höll till där så inte så lätt att tvätta!!! haha.. så får göra det i morgon kväll i stället när dem har slutat.. så istället åkte jag och sjöng lite mer =)

Men nu ska jag laga köttbullar och spagetti, muuuummms..

hörs senare
Kram

Jag - Tusen och en natt!


Skolfoto i morgon

Shit jag har inte kommit på va jag ska ha på mig i morgon när vi ska ha klassfoto.. hmm tror det blir min blåa skjorta eller addidas tröja.. haha..fan. ja nu har de hänt en del sen sist..Har träffat Martin och Frida trevligt faktiskt. Sen har jag lagt upp en ny karaoke video på mig..vill ni se? hihi klart ni ska få.. kommer nog i nästa inlägg =)

så vi hörs snart

Kram

Amy Diamond - Up (ny singel)


Så här vart resultatet efter klippningen!


Hemma från Bommersvik =)

Hejsan

Ja som sagt jag tog visst inte med mig datorn till Bommersvik. Men men. Nu är jag här igen =) va har ni gjort i helgen?
Själv har jag ju som sagt varit på SSU kurs "Lensettan" så nu har jag mer bakgrund! det har varit jätte roligt och massa människor som va underbara! måste göras om snarast!!! Men de e så att jag är jätte trött och ska sova innan jag ska iväg så vi hörs lite senare!

Kram

God morgon...

Ååååå... Jag är sur på min klocka! Jag skulle ju sitta på et tåg nu på väg till kursen jag ska vara på. Men nej, min kl ringde inte för nu har den stannat igen! skit klocka fattar inte va det är med den!! någon som vill köpa en ny till mig?? jaja..

Linnéa som jag skulle åkt med har varit på akuten hela natten så hon svarar inte i tel så antar att hon ligger hemma och sover för då lär hon inte vara på kursen!! Men kursledaren sa att vi fick komma lite senare!!! men jag vill åka nu!!!..

Juste, gårdagen har ni inte hört om!..
Jag åkte till Skarpnäck där jag träffade Sofia och Johnny på lokal puben och vi gick igenom turné filmerna eftersom vi ska sätta ihop dom. Och söta Sofia har snart gjort klart "huvudfilmen"  Johnny bjöd oss på öl och pizza och sen startade det upp karaoke me like! så de vart lite sjungande. Det såg ut som att alla som var där inne var riktiga stammisar riktigt läskigt och jag tycker de e konstigt me stammisar på jobbet. Men detta va nog läskigaste:P träffade även min gamla fritidslärare!! jupp Sara min gamla lärare var där fett kul!

Me många om och men kom jag hem tillslut. Mötte Maria äntligen fick jag träffa henne. Även Martin fick jag träffa så det vart ett litet bättre avslut av kvällen =) Älskar dig Maria!!

Men jag kommer nog ta med mig datorn hinner inte skriva så mycket mer nu måste packa dessutom! men jag vill bara sova viiidare!!! ghaa.. haha..sorry har/är typ trött, panik, ångest och samtidigt glad!! konstigt..

Nä nu får vi höras senare
Kram

Hemma från skogen!

Hallojsan

kom nyss hem och jag är helt död i kroppen! Det började med att vi kom till Ingarö och skulle gå till tältplatsen vet inte riktigt hur långt de var. Kanske 3 km. Vi gick igenom en ko hage och vi tältade i en får hage haha.. skit läskigt när man hörde ett får inne i skogen i natt när man var ute och pissa!! haha..

Vi gjorde i orfning vår mat på stormkök. Jag gjorde bacon och pasta och till de majs. Gott var det. Sen efter middagen så drog aktiviteterna igång. Vi skulle göra ett uppträdande och min grupp ville att jag skulle sjunga och dom spelade intrumment av pinnar haha.. de va roligt. Sen så var de lite annat smått och gott som hände. Vi grilla korv och då åkte en kille i från berget i vattnet de va typ en av de roligaste sakerna haha..

Vi spela kort i tältet precis som på Unga Örnar det var mysigt måste jag säga haha.. Men sen var de dax att försöka sova.. bara det att killarna från en av de andra klasserna kastade kottar och förstörde vårat tält. så vi låg i ett tält som var ner sjunket typ och det var trasigt över allt.. men de gick, jaa..

vaknade av att de droppa.. seriöst de droppade i från tältduken rakt i mitt öga.. nästan så att jag trodde att nån hällde vatten på mig. Men antagligen var det för att takduken låg på innetältet och då blir det så.. J*vla killar!! men det va bara packa ihop och ta sig till bussen. Nu ska jag byta om ohc fixa lite för jag börjar igen 11:15 med redovisning. så bäst jag snabbar mig nu!!


Hörs senare
Kram

Nu blir de skola och tältning me skolan!!

Hej

Idag är de så att vi ska tälta med skolan på värmdö, närmare bestämmt på Ingarö och den ön jag alltid var på som liten!!! tjohoo.. Men jag ser inte så jätte fram emot detta "jennie har inga pengar" ja. det e så att jag ska ha mat md mig oxå!! och de kostar.. men haha...

(Linnéa och jag sjunger 2007/2008 i Skarpnäck! )

jag fick Bacon så nu har jag mat.. gäller bara att jag har talrik för det verkar som att kåsan är kvar i packningen på Värmdö.. sstackars mig.. Får väl hoppas på att nån snäll i klassen kan låna ut sin till mig! =)

Nu måste jag snabba mig, hörs i morgon!!

Kram

Heldag med mamma och UÖ och SSU!!

Hej

Ja det har vart en bra dag. Var me min underbara mamma vi åt lunch gick runt i affärer och sånt. VI åkte även och klippte oss! är rätt nöjd faktiskt!! hihi.. Alltid mysigt att träffa mamma.

Efter det tog vi en fika på Unga Örnar. Jag fick även arbeta lite.. eller det var typ över 1000 brev jag skulle fylla med massa info men de vart inte klart. Jag och Linnéa skulle på SSU möte kl 18, de va rätt intressant. vi har bestämmt va vi ska göra under de närmaste veckorna så det ska bli roligt och se va som händer på den fronten. Men SSU slår inte Unga Örnar. För UÖ kommer alltid va BÄST!!

Efter det givk jag och Linnéa och fikade träffa en kompis en stund som körde hem oss och sen satte vi oss vid datorn och kolla på IDOL..såå roligt!! Nu ligger sötisen och snarkar här så bäst att jag oxå gör det. Ska få upp henne i morgon!!

Juste..I morgon ska jag åka till Värmdö för att tälta med skolan.. fy fan..ser inte fram emot det riktigt. Eftersom jag inte gillar saker man gör tillsammans med andra klasser riktigt.. känner typ ingen så. Men bäst att se allt positivt!!

Vi hörs i morgon god natt!!

Kram

Sen blir det Lunch med mamma!

Halloj..

Sitter och pluggar för inlämingen av ett arbete ska in innan Lunch! så de kommer bli bra. Men snart ska jag åka till Gullmarsplan för att möta upp min mamma och äta lunch och kolla runt lite. Kanske ta en sväng till Kopparmora för att ta med lite saker där i från.

Idag ser jag fram emot kvällen. Ska på mitt första SSU möte!! så det ska bli kul. Sen i helgen blir det SSU kurs för nya medlemmar. Men dom kommer bli nöjda med mig. Dem har velat fått in mig i SSU nu e 3 år men jag har inte vägat ta steget. Men nu känner jag att jag kan bara vinna på att gå med. Annars e det bara hoppa ur:P

Bilder från helgen!!

Nej nu ska jag iväg =)

Kram

Bilderna på skådespelarna!

 

 

Japp detta är från i dag när vi hade dagen med 1-2or på skolan. Vi skulle fotas med kända människor.. och wipps så va dom där!! jag är glad att jag hade kameran =)

Kram

IDOL!!

Missa inte att se IDOL.. Kan hända att jag är med!! ^^


Vad lär man sig utav detta!?

Hej

Vilken dag!!
skolarbete, springa runt på stan, åkt buss, sjungit, fotat, träffat skådespelare pratat om gud! Hur mycket mer hinner man på en dag! haha!

Idag i skolan så hade våran klass satt ihop en heldag med 1-2or som går Pedagogik och ledarskap. Vi delades in i grupper då man skulle göra saker som var på pappret!.

Min grupp va super rolig. Vi fråga två äldre män:
En av tjejerna frågade:
"vad är meningen med livet"
Då svara männen typ:
- Ja att leva full ut!
Killen i våran grupp vräker ut sig:
" Näää SEX!!"
ena mannen sa då att där var han snabb!! de kanske stämmer!! ahaha..så roligt var det.

Sen skulle man läsa tidningen upp och ner. En av tjejerna gjorde det och gubben brevid mig fråga varför hon läser upp och ner? gör man det nu för tiden som ungdom? eller är det ett annat språk?

Sen hände massa andra roliga saker. vi sjöng ihop 50 kr på 5 min och träffade två skådespelare i från Andra Avenyn!! wohooo!

Ja sen så vart de fika i skolan och ett trevligt avslut på dagen. Men ja. som sagt skolan suger på att ta tag i saker just nu. Snart säger jag stop på riktigt för jag orkar inte leva i min egna värld i skolan!
Nu är det så att jag ska ta reda på hur man ska lämna in vårt första projektarbetes del!! sen fortsätta att städa!

(bilder från dagen kommer senare)

Kram

Berlin!!!

Nu finns de mer bilder från Berlin!

 


Saknar dig så det gör ont!

Till minne av dig

Jag miste dig, du kommer aldrig åter. Mitt hjärta brister och jag gråter. Tusen tårar senare jag står vid din gravstens sida, det känns skönt att du slapp lida. Även fast du inte finns här kommer jag alltid ha dig kär. Under alla dessa år som gått har jag aldrig förstått, att den dagen du försvann skulle kännas som fan.  Jag vill bara säga att jag älskar dig så, även fast jag lät dig gå!

Älskar dig Pappa! <3


God morgon

Hej

Ligger i sängen och mår som bäst just nu! fast måste gå upp nu för att fixa mig. Men har ingen ork att ta mig till skolan. Dels för att det finns saker som gör att jag inte vill.. Men nu har äntligen mina lärare fattat vad det handlar om!!

Men det är bara att stå ut denna dag. vi ska träffa alla  1or och 2 or och ha gemensam aktivitet som klassen bestämmt Får se hur det går. Jag ska fota så jag slipper göra sakerna! haha. Efter skolan ska jag hem för att plugga och sen ska jag städa lite mer! snart klar =) ahaha


Men just nu är de lite stressigt om dagarna så förlåt att jag inte är så jätte jätte aktiv och lägger ner tid på ett inlägg! men det kommer! =)

Ha en super bra dag nu!
Kram


God Natt och sov gott!


Måndagar är ändå jobbigast!

Hej på er!

Idag har det vart massa saker att göra. Först var de skola och de suger som vanligt. Sen efter skolan så var det bara hem direkt för att få i sig min goda lasagne mumms. Sen var det bara att springa till tunnelbanan för att ta sig till Unga Örnar för att ha ett möte. Mötet var super bra så de var ju bra! haaha


Sen så var jag med Linnéa lite vi prata o sånt. sen var de raka vägen hem. Borde sova nu så jag orkar ta mig upp. Men städa mina vänner är va jag ska göra först!!

Hörs i morgon

Kram

Full rulle har det varit

Hej
idag har de vart massa saker som hänt =) så skriver om det i mogon är riktigt trött just nu. Hoppas nu haft en toppen dag

Kram

Upp och hoppa ligg inte och dra dig!!

God morgon!

Oj va tidigt jag kom upp i dag. vaknade kl 10 och kände att jag inte orkar sova mer. Men denna helg har jag typ sovit 9 timmar. Så jag borde sova ännu mer!

Haha..men de lutar åt att jag ska in till Kungsan och delta på den Röd/Gröna dagen som e där i dag! Kollade med Victoria om hon skulle dit. ska kolla om fler vänner ska in!!
Annars SKA jag plugga och städa =) Har prov i morgon. Känner att jag har lite koll men det e rätt mycket krongliga ord..

Nepp dax för frukost!

Kram

Dax att krypa ner!

Hellloj

Kom nyss från jobbet. Galet mycket folk i kväll!!! tjohoo va kul de va! och massa vänner. Men jag är så trött så jag åkte hem tidigare. Bra va!!

Men men..mitt upträdande innan gick skit bra måste jag säga har aldrig varit så peppad på scenen förut. Hoppas på att få bilderna senare =)

Men nu måste jag sova håller på att somna här nu:P

Kram

sånt bara du och jag kan komma på!

Hej

en kompis ringde nyss och de var ett väldigt roligt samtal kan fortfarande inte sluta skratta för min han lät så förvånad, irriterad och tyckte de va pinsamt på en och samma gång!! haha

Hej Jennie gumman!
Hej söt!
Allt bra
Jodå.. Hur rullar livet själv?
de rullar neråt. Du vet götbacken?
Ehhh ja?!
Jag rullade ner för den men fan inte fick jag ett skut!!!!
Öhh..va?
ja du vet.. Ö ö öö Åååååååå!!
Hahaha de låter som att du nyss fick en liten orgasm!!?
JAAAAA!! det e ju så de låter alla fall killar!
Hahaha...jaså du det säger du. Och hur vet du det?
och varför skulle du just få de om du "rullat" ner för Götbacken?
Men hallå Jennie har du missat det?:O
Antar det..
Igår när jag gick hem där ifrån var de en brud o en kille som seriöst rullade ner där och hade sex!!!
Hahah..ofta:O och du gjorde så klart samma sak?
Ja men jag rulla in i en papperskorg bara innan tjerna han se mig!! och de gjorde ont!!
Naaw stackare.. Kan inte vara lätt!!
Nee så funderar på att gå tillbaka i kväll e du på??
HAHAHAA!! nä inte direkt gubben :P

Hahahaha...han e typ världens sötaste vän o är super glad att vi har kontakt igen!!
ska fixa mig nu!!
Kram

Planeringsdag!

Hej

kom nyss hem från Jakobsberg där jag tillbringat hela dagen..Är helt slut vaknade försent så fick 10 min på mig att fixa mig o springa i väg vid 8 i morse haha..Så nu e jag jätte trött och sja sova ett par timmar innan jag ska ut igen. Så vi hörs lite senare

Kram

Borde varit hemma för länge sen!

Hej

Ja nu är jag hemma! borde vart hemma för läääänge sen. men det var så roligt. Träffa så många roliga vänner i kväll så de fanns inte!! =)  Jag har bara fåt i mig en halv öl i kväll så bakis kommer jag inte vara. Men jag ska upp om 3 timmar för att jag ska vara på Uö hela dagen i morgon!! Gaha.. men men det ska mog gå ska ni se.. MÅr dock konstigt i magen fortfarande. Får se hur den mår i morgon.

men nu ska jag sova hörs i morgon jag kommer ha datorn med mig så upptatering blir det under dagen!!

Kram

Fredag

Halloj!

Min fredag började med att jag fick magknip och låg på golvet i en halvtimme och klarade inte av att röra mig! Så jag blev sen till skolan, en jag missa inget jätte viktigt som tur var. Sen så åkte jag och Aisha på studiebesök på ett gruppboende. Och efter det slutade vi..


Jag mötte upp söta Frida och tog en sväng vid Hornstull där vi sen stötte på Adela vid ett fik så vi satte oss där och fika i ett par timmar. Skit mysigt var det. Sen åkte jag och Frida vidare till Ringen och jag köpte mig en klänning! Så ja nu e jag hemma städade efter byggkillarna och haft en vilostund nu innan jag ska äta och fixa mig för utgång!!

Hoppas ni haft en bra Fredag och att ni får en toppen kväll!!

Är det någon som vill ha inträdesbiljetter till Chaplins i kväll och i morgon?? Det blir Karaoke och massa dans. Det kostar 29kr i Baren till 23:00 (öl, vin och cider)... KOM!!

Nej nu dax för mat!
Kram

I'm losing control or maybe not!?

Nu har jag gjor klart allt in för i morgon och helgen. Det tar extra tid när man inte mår så bra!. men men..
Börjar 8:05 i morgon så måate krypa ner igen. regnet öser ner här på gatan lite små läskigt men mysigt att lyssna på.

Det jobbigaste me denna dag har varit att jag faktiskt har fattat att det inte verkar finnas riktiga vänner!! i bland finns dem och i bland inte. Och när man vill hjälpa tillbaks så släpper dem inte in än. Så nu har jag lärt mig en sak!!
- Ska sluta dela med mig förmycket och låta vänner få ta kontakt och för hoppningsvis fatta att jag tycker detta är väldigt jobbet. Men jag deppar inte för det. Är mest besviken. Som tur är så har jag vänner som finns där som man kan umgås med! det är bara det lilla extra som saknas!

Sov gott nu alla så hörs vi i morgon!

Kram

Dagens Horoskop!

Denna stämmer oxå!! haha..

You've got to put your own needs first today
things are pretty crazy,
but you still ought to be able to
get your own priorities straigh
t before taking on anyone else's business.
Close that door!

- Vattumannen!

en sovande Jennie

Medans jag sov var en kompis här och han fotade mig..det är inte riktigt okej? haha. Tur att jag inte såg allt för ful ut. Nu har jag i alla fall fått i mig mat! tur det.

Nu ska jag plugga med min grupp via msn!

Kram


Det känns bättre nu!

Hej

Ja idag har de vart en jobbig dag. Jag kvaknade ju av att jag hade jätte ont i magen, men jag sket i det och gick till skolan i alla fall! Men under dagen så hade jag jätte ont gick typ o höll inne tårararna så gott de gick. Sen efter skolan åt jag och Sarah Lunch på Lilla Asien vilket inte alls vart bra. MEn de kändes bra ett tag. Vi åkte till Gallerian och provade massa kläder, eller Sarah!

Efter det så vid 15 tiden åkte jag för att spela in min låt eller i allla fall lära mig den. Men då hög det till i magen och jag klarade inte det. så jag åkte hem och la mig och nu gick jag nyss upp för att jag tänkte gå ner till affären och köpa nån bra midda som inte förstör magen!!

Men vi hörs om en stund!

Kram

FarmVille på Facebook!


Är de bara jag som missat FarmVille på facebook? Jag förstår typ ingenting alls, det ända jag gjort är att planterat om mina gjordgubbar. Ska man vattna dem eller vad?? haha..ja är de någon av er som är sugna att hjälpa stackars mig?..Eftersom det är nya trenden att ha FarmVille!! Hehee..

Kram

En sån där morgon jag vill ligga kvar i sängen!!

Godmorgon!

Åååå va jag är sugen på att gosa ner mig bland kuddarna igen! sov rikigt gott i natt eller ja dem få timmar jag nu sov!! Däre emot har jag jätte ont i magen så som jag kan få i bland. Tror att jag måste kolla upp i fall men gallsten har blivit värre nu!!

Men i alla fall. Om magen inte blir värre så ska jag snart till skolan. Och efter det så får vi se vad som händer. Kaske ska ha grupparbete.

Hoppas att ni alla mår bra och får en toppen dag! hörs senare

Kram

Nattblogg!!

Hallojsan!

Kom nyss hem i från Chaplin. Blev inge fotande med Tove det får bli en annan dag. Trädda Madde som följde med och tog en öl och vi snacka lite och hade det mysigt. Sen gick hon hem och jag och Paulina sjöng en massa hihi.. det var en kort och bra kväll!

Jag ska ju upp om 6 timmar för att ta mig till skolan så det är bäst att jag lägger mig innan jag får jätte ont i huvudet igen. Och föresten. Förlåt att jag inte kom till Harrys Dan! de får bli en annan gång!! =)

Dagens horoskop för Vatumannen!

Your energy levels are sure to last far longer than those of your peers today,
so make sure that you've got plenty to do in the absence of others.
Your great ideas should keep you busy 'til late.

Sov så gott så hörs vi i morgon!

Kram

Musik<3 Jag

Heej

Som ni vet så älskar jag att sjunga och allt som har med musik att göra. Jag har haft ett litet projekt med en musik kompis så förra veckan så gav jag han en text som jag ville att han skulle kolla på om den var bra nog att göra till en sång och nu ringde han och sa att han har gjort den till en sång!! fattar ni hur stort detta är för mig. Visst jag har massa andra kontakter med att få börja jobba tillsammans med honom kommer att bli riktigt roligt!!. =) hihi..

Grattis till mig!!
Detta var 2007 när jag vann skoltävlingen i 9an..
Jag vill tacka min musiklärare att han tvinga mig sjunga och att han valde Främling.. =)

 

Nej fortsätta att städa var det juuu =)

Kram


Sol vind och vatten..

Helloj

Kom nyss hem i från skolan och de va som sagt var bild i 2,5 timme så inge jobbig lektion. Men de var ingen jag kände så satt typ bara för mig själv o gjorde det jag skulle göra. Det e typ så det egentligen alltid borde vara för då jobbar jag mer hahaa..

(Från förra årets bildlektion)


Jag gick ner i tvättstugan och tänkte kolla tiderna. Men de går typ inte att tvätta eftersom byggkillarna håller på där nere. Känner inte för att stå där o känna mig ivägen. så hmm...va ska jag nu göra?? haha. Antar att jag aldrig kommer få tvätta och kunna använda mina kläder! stackars mig..nä de ska nog lösas nu borde dem i alla fall fatta att jag vill tvätta.

Nu ska jag städa här hemma och få dit de sista sakerna så de blir hemtrevligt på riktigt. Och det måste jag göra riktigt fort känner jag. För Tove väntar på att vi ska fota. Men som sagt jag vill göra det tråkiga först och se fram emot något roligt! =)

Så vi hörs snart igen

Kram

Sökt jobb!

Halloj..

Jag är nervös nu. Jag har sökt jobb och det känns precis som på julafton när man var liten och ville veta vad det var i paketet!! jag vill gärna ha svar!! hihi.. jag hoppas i allafall på det bästa för det är ett barn jobb på leklandet perfekt för mig!! =)

Hoppas hoppas hoppas! snälla håll era tummar för mig!!! =)

Kram

God morgon!

God Morgon på er!

Idag ställde jag kl på 11 och jag gick upp redan kl 9 eftersom byggkillarna stör hela tiden!! Dem är här redan innan kl 7 på morgonen. Det är helt otroligt!. Blir lika arg varje gång eftersom det är förta morgonen på länge jag kan få sova ut!. Men nee. då ska dom störa..
Men jag är inte bitter för det. Idag har jag bara en lektion och det är Estetisktval. Och jag har blid eftersom det inte finns musik i våran skola. Men jag har hamnat i en bild grupp där det är en hel klass och bara lilla jag...Så de kommer bli som att börja i en ny klass på Onsdagar..Hehee..

nej nu blir de en dusch och sen ska jag in mot stan och äta mat de lutar mot Taco Bar eller LIlla Asien. =)

Hörs senare

Kram

Dagens Horoskop!

Får inte missa denna idag!

You need to make the most of your great energy today
people are sure to see you in the most positive light!
Whether your goal is a new job,
a new love or a whole new life,
it's yours for the asking.


Detta gäller för Vattumannen!

God natt =)

Hemma!

Halloj!

Vart lite panik på eftermiddagen. Freddy behövde hjälp att få med sig allt han köpt till studion i dag så hälpte honom. Sen så satte jag ihop trummsättet helt själv! och ja jag är stolt hihi.. Men mitt huvud gör fortfarande ont. Sen kom Martin dit och vi spela lite och sånt.

Efter det vart det Pizza hos Martin och sen tog jag och Freddy oss hem. Jag mötte nyss upp Frida i Slussen, vi satte och och åt lite glass och pratade på donken. Och nu e vi hemma hos mig. Vi får se va vi hittar på men nåt ska vi orka med!! hehe.. Börjar skolan halv 2 i morgon så de e lugnt. I morgon blir de nog en hel del som ska göras.

Ska fota med Tove träffa Madde kanske och fika och så vidare.. men de morgondagens bekymmer:P

Ha det bäst och sov gott

Kram

Dagens frågor och svar!


Hej
Nu är de dax för dagens frågor och svar!
Äger du en digitalkamera?Japp
Vilka kändisar har du blivit jämförd med?Carola och Amy Daimond
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?ibland

Får du dåligt samvete efter du ätit kött?I Macedonien fick jag det när vi åt Lamm
Är du mörkrädd?JAAAA!!
Tre saker du alltid har med dig?Mobilen, Pengar och mitt busskort
Favorit sak att göra? SJUNGA SÅ KLART!!!



Kram

Tävling!

Hej
såg just att jag kom med i en tävling "veckans blogg" roligt!  Rösta på min blogg! om du tycker att den är en värd att vinna! hoppas ni tycker om den. =)


Var positiv!

Halloj sötisar!


Vet ni va jag tycker?

jag tycker framförallt att tjejer ska börja tänka positivt när de gäller sin självbild. Jag tycker att det är så tråkigt att det är så många som ställer sig framför spegel varje dag och tänker saker som gör en deppig!

Tänk i stället: Jag är snygg och jag vet det! idag ska jag visa att jag tycker om mig själv!.. Det är så jag gör för att känna att jag klarar av mina dagar. Så därför vill jag att flera ska se att de faktiskt hjälper! Pröva i allfall! =)

(Bild från min och Toves fotodag)

Så kom ihåg! tänk positivt ,jag vet det är svårt, men försök verkligen! Jag mår redan bättre =)

Kram

Pluggat i 2 timmar.

Halloj!

Äntligen färdig. Har gjort ett par uppgifter som ska lämnas in. Dessutom ska denna i religionkunskap lämnas in om 9 dagar. Men kände att det var lika bra att lämna in det redan. Eftersom jag hade tid över nu. Men för att vara sjuk och vara mig så är jag stolt att jag klara 2 timmar utan något annat att göra!..


Min projektgrupp ska byta uppgift. så det blir ingen parkfest med Uö..Vilket är super trkigt. Men jag får ta det med en nypa salt och visa att jag är stark och kan vara stor flicka och tänka att det är inte allt här i världen! Men jag såg en stor möjlighet för gruppen att kunna lyckas bra.

Men nu ska jag försöka få i mig mat och se om jag får tag på Freddy. Hörs senare =)

Kram

Maria Tenggren

MIn älskade vän Maria och jag har vetat om varandra sen vi var typ 7 år. Vi träffades inom Unga Örnar. Vi har varit fiender under åren och vi har varit i Danmark 2005 på läger!Det är nog ett utav många bra minnen med Maria!..Men nu har vi varit med varandra 24/7<3

Jag vill att du ska veta att jag älskar dig och finns för dig lika mycket som du finns för mig!! De du har hjälpt mig med har ingen annan någonsin gjort bättre! och du är verkligen en riktig vän. Även våra ävevntyr kommer jag minnas länge haha.. Du vet precis va jag menar! Jag hoppas verkligen att det går bra med skolan nu för dig!


Jag finns här Maria vill inget ont!

Love ya!

Varför just i dag?

Halloj.

Vaknade första gången runt 6 och kände hur mitt huvud nästan ville spränga sig, magen ville vrida sig och hur typ halsen bränner. Så jag tänkte att om jag sover lite till kanske det blir bättre. Men icke..Så nu sitter jag me te koppen och halsduk och tycker rätt synd om mig själv och min projektgrupp!. Jag ville ju till skolan i dag!! tro det eller ej men det är faktiskt sant!.

Men i stället får jag vara hemma och ta de lugnt. Städa lite mm.. Fast jag ska åka och träffa Freddy idag igen. Och ta mig till studion. Men det får jag känna efter senare om jag verkligen orkar!!..

Men ni får ha en härlig morgon och njut av att hösten börjar komma...fast jag gillar inte det!!

Kram

RSS 2.0
Test