Becca

Det finns 1 helt underbar människa på dena jord som alltid finns för mig och det är Becca, hon e för jävla underbar o fick tårar i ögonen när jag såg inlägget hon har gjort på min blogg. UNDERBARA MÄNNISKA!!  jag saknar dig grovt mycket och när jag kom på att du vill flytta me mig<3 älskar dig gumman

<3

VILL BARA BERÄTTA ATT JAG ÄLSKAR JENNIE FRIBERG <3

// HEMLIG BEUNDRARE ;) <3

19 Feb

Hello!!

hur e det med er? med mig e det rätt bra sitter med mjukis kläder å sitter med syrran o lär mig lite av foto shop ÄNTLIGEN!!!  Har fåt i mig en god bulle i från mormor ocå sååååå himla goda:) vill ni se en bild jag lyckades göra nyss?? fin?? hihihi..Nu längtar jag tills jag får träffa Becca för då kan vi leka lite med foto shop och hon kan kanske visa hur man gör om bloggen^^ Jag var på museet idag ju :) det var roligt massa roliga saker haha..och som sakt det var bara jag som hade matsäck med mig idag  men men..

image64

idag e de en annan dag än i går

hej

idag ska vi åka till Nordiska museet men klassen. vi ska besöka LEKSTUGAN vi var alltid där när vi var små och nu ska vi kolla hur barn leker o blabla...Hinner inte äta hemma eller i skolan så det blir att ta med mat köttbullar o pasta o lite grönsaker får det bli..hoppas på att det blir en bra dag för mig.

saknar dig sååå mycket Becca vet inte hur jag klarat den här tiden utan dig egentligen..love you<3..

Men nu tänkte jag sjunga lite sånger innan jag måste gå ojoj..30 min kvar å då e jag glad för jag ska få sälskap med Emma till Slussen :)

Puss o Kram

Alla hjärtanshelg <3

ja som alla vet bor ju Andreas i Bollnäs och alla hjärtansdag var ju på torsdagen..så vi hade en hel ALLA HJÄRTANSHELG :)
jag har haft det mysigt med andreas o hans familj...vi åt i går jätte god mat massa frukt o skinka typ^^ exotic planka ( hur nu det stavas) kan lägga in en bild senare i från helgen..Melodifestivalen i går var ju bäst för Carola kom inte vidare till finnalen HAHAHAHAH säger jag bara hon e sååå jävla divig hatar det..men i dag fyllde hans pappa år det var trevligt att träffa hans släkt^^..när jag skulle hem från Andreas så klarade jag verkligen inte av att hålla tårarna inne..för just nu är det bara Andreas som jag träffar som kan göra mig så glad..jag känner att jag behöver träffa vissa underbara människor som håller på försvinna ex BECCA, VI MÅSTE TRÄFFAS. klarar inte bara snacka me dig på msn kommer du i håg allt vi gjort egentligen?? fan vi har varit vänner i 7 år och nu NU lixom när det häder så mycket så träffas vi inte..:( behöver dig gumman<3

men men..sitter här med tårar i ögonen enbart för att jag tänker på alla minnen med folk och sånt..kanske e  dax att sova nu..ska upp vid 8..juste DAGENS ARTIST:Lasse Lindh han e värsta bra hahaha

bilr inte som jag vill

varför ska  alla klaga på mig just nu?? just i dag??..förlåt om mitt liv har förändras..mitt liv e enbart i sress o konstigt huve där allt nu snurrar runt..hur ska jag förklara för Andreas va fan de e som händer..e det jag eller du/ni som ska ta på er att berätta?? sluta tvinga mig till det för nu har jag andreas å då vill jag vara med han..

sen om det finns tid för dom jag verkligen älskar så betyder det guldvärt. för jag vill ALDRIG förlora er jag nu har..
trevlig alla <3 dag föresten...

alla hjärtansdag<3

hej sötisar..

idag vet alla vad det är för dag..alla <3 dag..just nu idag hatar jag att jag och andreas bor så långt i från varandra..men som tur e så får jag träffa han i morron<3 och det betyder att jag kommer få en hel helg att ta igen den här dagen :)

                                                                      
Älskar dig Andreas <3

                 

image63

18 år nu

hejsan

jag har verkligen inte haft tid att skriva på ett tag

jag fyllde 18 år i fredags å det betyder att jag har firrat min födelsedag under helgen med vänner och släkt.sen har jag varit tvungen att jobba med ett stort arbete till skolan, jag lämnade in det i går så nu har jag lite tid att skriva.

min 18 års dag var underbar, jessia. magnus, andreas, jag, mamma och stene åkte till Ploogen och åt middag och öppnade lite presenter, stebe fyller oxå år samma dag som jag :)
sen åkte vi till bowlers i sickla och spela. andreas vann och jag förlora hahaahah men roligt..sen åkte vi hem och jag fick i mig drinkar och öl..sen låg jag typ i andreas knä och sov (det känns som att jag e lätt påverkad ahaha)


detta e bara några utav bilderna gå in på min bilddagbok för fler: www.absolutpiff.bilddagboken.se
på lördagen kom släkten och sen kom några i från min klass vi hade barn kalas jätte roligt hahaha:)

mina prisenter:
stämplar
kläder                                                               
pengar
mobil
sterio med inbyggd DVD och KAREOKE
ett pussande gossedjur
RAGNAR* de e den gulla saken på min bilden me mig
en leksaksmick med eko
gitarr stämmare
en glas skol
en stor godis råtta


Pappa

6/2-O1- jobbigaste dagen i mitt liv

Pappa du var den bästa pappan i världen,
även om du var sjuk och hade ont och ofta inte klarade av att leva.älskar dig även om du inte lever och jag kommer alltid göra det<3..Kommer i håg alla sommrar som du och jag var på landet. När vi badade åkte fyrhjuling och åt glass och midda i Strömma..Du och jag hade massa saker tillsammans,när vi åkte Silja Line me dina vänner o Alli..Bertil din vän har jag träffat på ett par gånger, han tycker att jag liknar dig. Då blev jag glad,för du va så gullig,jag har dina skrattgroppar och det är jag riktigt glad över faktiskt..
Men det jobbiga me att du inte lever det är att du inte kan vara här på mina födelsedagar,mitt bröllopp.mina barns farfar,eller jessicas..men vi vet att du finns på ett moln och tittar ner på oss

ÄLSKAR DIG PAPPA <3

Måndag 4 Feb

hejsan!!

helgen var riktigt bra..i Fredags handla vi lite mysmat och kollade på Lets Dance. I Lördags så var det upp tidigt å vara på ABF-huset där vi var barnpassare från 12 till17..sen gick vi allehoppa på bio rikgtigt roligt vi såg på Juno
och den var bra som fan..i går så var det Familjesöndag på örnboet så jag och Andreas åkte dit..fick träffa alla vänner i från Unga Örnar :)
Sen åkte jag o älsklingen in till stan handlade mig en tröja och trosor på rea :) vilka kap jag gör nu för tiden :)
men nu ska jag fortsätta fixa lite och sen plugga tror jag. Ska vara hemma idag har ont i halsen fortfarande tror att Andreas smittade mig :S

puss o kram

Världens bästa Fredag..

Heejj!!

IDAG IDAG IDAG...jag kommer att få täffa Becca idag, fan jag vet inte hur länge sen det var nu men..
SEN SEN SEN...ska jag få träffa Andreas..världens bästa fredag i dag kan ni tänka er mina två underbaraste människor i mitt liv på en och samma dag!!..Ingen kan ta er i från mig för jag älskar er två mest mest..Men jag e fortfarande förkyld så det blir ingen skola för min det eftersom jag pallar verkligen inte sitta o koncentrera mig en hel jävla fucking fredag..MEN MEN MEN..jag ska få träffa mina två älsklingar..så nu e det bäst att jag fixar lite..ska faktiskt göra lite fint hemma duscha å sen ut me hunden sen gå till den jobbiga bussen ååå sen kramas me becca o sen snacka med Johnny om i morron å SEN kommer jag pussa massa massa på Andreas..

ses!!


RSS 2.0
Test