dagen avklarad!..hur kommer natten gå?

Hej

Nu är denna dag över hoppas jag..nu är de bara natten kvar..fyfan, jag som har prov i morgon och måste gå upp jätte tidigt för att komma iväg. Jag funderar på att ligga i mammas stora säng. för då vet jag att jag kommer upp och så kan hon ta hand om mig om de händer nåt..

Såg nyss på Linda Rosing haha..jag e sååå glad att hon valde Hugo! undrar hur de går för dom nu..sen vart de andra avenyn wiii då var jag glad.

Jag tog fram Ost, kex, coca cola, vindruvor och popcorn till mig och mamma. mumms..! sååå nu e jag  mätt som en plätt..ska ut med Frippe i regnen nu tänkte jag. kanske borde duscha oxå..så slipper man de på morgonen =) SEN måste jag ner i sängen o sova..

Ha de så bra..

Kram

Tisdag..

Hej

Finns inte så mycket att säga just nu. har ingen koll på mig själv. så får se. Jag vart hemma idag med. MAmma struntade i att få upp mig vilket va rätt bra.. inte sovit en blund. tack vare att han berättade saker i går. "Jag älskar henne", "men Jennie u är en toppen tjej" blabla..va var då felet? jag vill inte höra sånt. då förvirrar man allt...!

Men men..jag orkar inte. Atingen ärvi vänner elleringet. vad vill du? du vet att jag vill.

Idag kommer jag troligen ligga i sängen med datorn, MÅSTE plugga. meb hur fan ska de gå till när jag mår så här? får se..allt löser sig. antagligen.

ni får ha en bra dag. hörs senare=)

/Jennie

Från att va idol Pajas till att bli remixad!

Kollade in lite klipp på pajaser i från förra årets IDOL..de va ju en som sjöng att han blev full på coca cola..nu är den pajasens låt remixad..kanske e nåt att sattsa på?? hahaha


Hahaha..bästXD

Fan jag skulle sovit fpr typ 3 timmar sen^^

Kram

Jag i lockigt hår!



Städtant?

Hej

oj va jag städat här hemma idag, jag känner att jag borde få en belöning =)
Jag har rensat bort massa gamla kläder och underkläder. härligt att få en bättre garderobs ordning^^
Sen fick jag bort en massa skit. (känns som jag fyllde hela soptunnan) inte bra..men men skönt var de. Sen hitta jag massa galma saker. medaljer, kort saker som folk gjorde till mig på Hemmestafestivalen!

ååå saknar den tiden då jag tränade in för det. det var den dagen jag satte på mig min första klänning sen jag var liten!..stor dag. jag vann även tävlingen två gånger dessutom^^
Jag sjöng främling =) Tack Julle måste jag säga. han valde låten.



Men men. lätt att sluta städa när jag hitta allt detta. men bara sätta igång igen..sen kom Mamma hem och då började jag med midda, jag gjorde falukorv, spagetti, oliver, fetaost,och paprika..mumms!!!

Nu ska jag ut m Frippe, sen städa vidare.

Kram

Måndag

Hejsan

Vart hemma idag i allfall..fick jätte ont i huvudet i går kväll. som blev migrän i dag..blää..men det är bättre nu. Jag sitter och lyssnar på Måns nya skiva, den är faktiskt riktigt bra måst jag säga!

Jag ska köpa ny soffa nu i veckan/helgen.  Så jag har börjat plockat lite så jag kan kasta bort den gamla..



Det blir troligtvis denna. får åka till IKEA och kolla om den är skön att sitta i^^ men de hoppas jag. Jag måste börja tänka på smart möbler om jag måste flytta lixom =)
Hehehe, nu måste jag fixa lite. Måste även plugga naturkunskap och svenska (har nationellaprov på onsdag)

vi hörs lite senare
Kram

Helgen avklarad!

Halloj

jag är såååååååååå trött. finns massor att skriva med orkar verkligen inte. kom hem i frpn Tumba nyss. i fredags sov jag i Tumba (nånstans) vet inte riktigt..! Sen vart det på lördagen att åka in till stan, kolla affärer mm med Emma. efter det var vi barnvakt till typ 01:00 sen drog vi mot henne. vi blev bjudna på fest på vägen hem o massa roligt folk som snacka med oss^^ hehe,,

Idag var det svårt att kliva upp, skulle vart på ett möte redan vid 10, men kom 11. pallade typ inte riktigt.! Det var Unga Örnars årsmöte. jag vart inröstad i DS(destriktstyrelsen) inte så dumt!..sen vart det Tumba igen!

Juste!!! I fredags var jag i stan med Linda. vi ställde oss i kön till Måns Zelmerlöws signering. När de va min tur att gå fram så frågade jag honom om han hade ett tips på vad jag skulle tänka på när jag söker till IDOL!...han sa att jag ska skratta, vara mig själv bla.bla..Han ville höra mig sjunga, klart jag ställer upp med det. så jag sjöng lite, och alla klappa händerna o va glada. Måns sa att jag va grym och borde söka ^^ woho!!

Nej nu måste jag sova, trött trött..det är ju praktik i morgon^^

Kram

Fredag

ååå god morgon. vaknade av att läsa Puffs komentar! underbart<3

sitter i allafall och äter frukost 2ägg två smörgåsar med leverpastej o gurka..o juice super bra! jag hoppas på en bra dag. dock hatar jag kläderna jag har på mig. men men ska i allfall på praktiken vi får se hur de går nu...

Kram

Nu är denna dag avklarad!

Hallojsan

nu är jag hemma efter att vart och gjort prov och sånt. gick väl bra..sen åkte jag till Slussen där Emelie var så hon var sät och vänta med mig så vi åt på taco bar mums..sen vart de raka vägen hem och gååå hem fy fan va kallt det var.

Nu har jag tänkt att gå upp till mig och sjunga massor vill bli glad. ska skriva lite på låten till min pappa :D i morgon ska jag försöka komma till praktiken. efter det ska jag träffa Emelie igen. ska bli roligt saknat vår vänskap, hoppas de blir mer av henne i mitt liv..


Men men nu måste jag gå ha de bäst

Kram

viktor starade en facebook grupp "få Jennie friberg till idol"

Hahaha...en kille som heter Viktor som var med i helgen på kursen startade upp en grupp på fejjan om att jag ska söka till idol! vad tycker ni? ska jag göra det?

Lite roligt att de finns en grupp om detta. så han ni fejjan så gå med vett ja:P hahah..gulligt av dig Viktor!

nu måste jag springa till bussen
Kram

Torsdag

God morgon!

nu har jag äntligen vaknat till. tänkte göra värsta godaste frukosten. Ägg, leverpastejs smörgås med saltgurka. Yogurht te, annanas och en annan frukt hmm..passionsfrukt! mumms va gott detta ska bli.
Sen efter frukosten ska jag städa en snabbis och duscha och ha mig för att göra mig klar för avfärd till skolan. jag ska vara där kl 17 för att göra ett prov i Engelska A.

Emma skicka nyss en försäkrings grej som jag ska fylla i för att kunna få sjukvård i andra länder. För jag ska dra till Berliiin i sommar Woho..med världens bästa tjejer, det är vänner som jag lärt känna genoom Emma. så nu känns de som det är på rikigt. Ska lämna pengarna idag och fixa pass i morgon förhoppningsvis:D wii..


ska bli kul att komma iväg..men de e ju ett bra tag kvar..de är 15-21 Juni. nej nu nåste jag fixa o ha mig, min buss går runt 15 så har inte helaa dagen på mig :P


Kram


Hur gör man när man saknar nån?

Hej eller god natt kanske!

Kan inte sova. klarar inte riktigt av att ligga ner i sängen. det är så mycket att tänka på just nu! saknar så mycket i  mitt liv. och just nu saknar jag min pappa mer än allt. Hur hade vi haft det om han levde idag? jag tror att min pappa finns hos mig. men inte på det sätt jag ville.
Jag saknar de vi gjorde. åkte på hocky, fotboll. bio..allt allt allt..vi gjorde massa saker. vi var på kryssningar och allt. och saknar hela sommrarna på landet!..

Hur ska jag hantera detta. jag menar det var ändå 8år sedan. antar att jag tänker så mycket om livet och allt just nu. men vill så gärna minnas honom och inte låta han försvinna helt i från mitt liv. jag tror att jag ska skriva en sång om min pappa. de ska jag göra, en bra början! :D

nej nu måste jag tillbaka till filmen. kollar på Raise your voice, med Hillary Duff..

Kram

Tisdag - om kursen

Hej
nu tänkte jag skriva lite om helgens kurs. Den va från i fredags till i söndags. vi var på Sigtunas Folkhögskola! såååå jävla läskigt ställe. Hela stället var kristet och sånt. de läg en varsin bibel på rummen och sånt..på kvällarna hörde man skrik i från rummen! och jag såg bara att det var folk i från själva skolan som var där. och dom sov i en annan del utav huset!.



Men men..nog med de läskiga. Jag mötte Linnéa och Emil på Centralen och senare kom Maria och Eddie med tåget i från Göteborg. Sen tog vi oss på olika sätt till Märsta. Och när vi kommer fram undrar vi vart Maria och Eddie är som tog regonalttåg..!! självklaart har dom åkt förlångt..! (bra början!)  Men i allfall. sen mötte vi upp alla andra och han som var kursansvarig. Tog bussen till folkhögskolan. tog runt 20 min!. sen var de bara att få rummen och börja fixa lite. fast vi kom lagom till middagen så de var bara gå upp och äta..de va fisk som vanligt! haha..vi fick seriöst bara fisk!

Efter maten var de bara att påbörja kursen. Jens Orback var där och hade föreläsning (ni ser han på bilden åvan) Han var intresan att diskutera med! =)

sen var de lite annat vi gjorde och sen var de dax för en samarbets övning. alla skulle blåsa upp en ballong och skriva sitt namn på den. Och alla ballonger skulle hålla sig i luften tills musiken stannade. När den stannat ska man ta en ballong. leta upp den som de står på ballongen och sen börja måla av huvudet. man gör en del i taget. och då slutar det med att flera olika har gjort på en ballong. det var roligt. =)



 Så här såg jag ut!



   


Senare vart de kvällssmörgås och fritt. jag tror att jag och Linnéa som sov hos mig (även hennes pojkvän) jag tror vi somnade runt 03:30 haha..inte bra! 
 
Lördag: 
jag vaknade upp vid halv 9 för att gå upp och äta supergod frukost. de fanns så mycke gott. Jag gjorde mig en egen flingblandning. tog en hemmagjord fralla med skinka, sallad gurka och tomat! hur gott låter inte det? självklart vart det kokt ägg och juice och massa sånt. =)

Sen vid halv 10 började kursen igen. Vi gjorde kuver som man skulle få post i och hängde upp dom på väggen. Jag fick massa söta brev =)
   
  

Sen vart de fika och man tog lite luft och sånt. de va trevligt..

'

Så kul hade vi på pausen haha!!


Sen började nästa pass då vi hade föreläsningar och lunch =)

   



Under lunchen fick vi en lång rast då jag och några andra gick till affären som var en bra bit bort de va mysigt. fast vi hittade inte dirket dit och jag var den ända stokholmaren så dom trodde att jag hitta hahah..!! vilket jaag jorde..(smart som jag är så följde jag busshållplatserna, för då borde man komma till centrumet) hahaha..

      

Sen var de kurs igen då skulle vi rita hur barn i Sverige hade det och va de finns för tillgångar. och samma sak hur de var i ett annat fattigt land! vi diskuterade varför de var så och hur otriligt lyckliga vi borde vara som har de så pass bra!

    

Det var verkligen en rolig kurs. jag har inte tid att skriva resten just nu, så fortsättning kommer :D

 

Kram


Jennie är hemma! :)

Hej på er!

NU är jag äntligen hemma. fast ja.. jag har vart i Tumba efter och fick midda. Helgen har vart super rolig och väldigt lärorik! (de var en Internationell kurs) de var föreläsare som var super intresanta! ..

De finns massa saker jag vill skiva och visa bilder från i helgen!. Men tänkte att ni får vänta till i morgon kväll. Ska nämligen i sång typ NU NU NU!!..de är ju inte direkt så att man sover på nätterna på en sån här kurs!


Jag och Maria innan vi åkte hem

Så jag hoppas så klart att er helg va super bra med! höra i morgon kväll
Kram!

Fredag!

Hej
fy fan va jag sovit lite,.kan seriöst inte ligga ner bara för då hostar jag!. så vet inte hur de ska gå nu under helgens läger! men men har lärt mig att man inte ska sova på läger:P

haha..men måste typ börja packa o ha mig nu för att inte stressa. men jag orkar inte!!!!!
Haha..jag har me min kamera så de blir nog en del bilder sen, hopps de finns tillgång till dator där borta...!

Nu måste jag gå ha en jätte trevlig helg(kanske skriver innan jag går)

Titta min söta hund. jag la täcket över honom men han verka tycka de va mysigt <3


Kram


sova kanske?

Hej

Idag har jag bara sovit, kollat på film, har därför inte gjort nån dagens mål!..men jag vet precis vad de blir i morgon!...de ända som inte vart bra idag är att jag inte ätit, eller jag åt en tugga på ett päron, En isglass, och sen lappkojs..men typ nån tugga,

Det går verkligen inte att äta..tror de e dax för mig att tagga ner, och bry mig mer om mig själv, Men i helgen kommer jag bli ompysslad av Maria ^^ jag ska få de godaste som finns. Bamsemölk :D wii....sen e de ju serverat med mat så man slipper göra själv:P mohaa,,,Jag ska träffa Eddie i morgon, för er som inte vet vem de är så var de min typ "första riktiga kärlek" vi var tilsammans i två år..så de ska väl bli lite skoj..fast ja..slipper om jag kunnde!...

Så bussen går 13 52 i morgon så måste upp tidigt o packa o duscha o fixa mig! heehe...nu ska jag sooova! hoppas jag..ska typ sova i soffan så jag kan kolla på tv tills jag blir trött så jag slipper ligga ner i onödan och hosta XD

Sov gott

Kram


God Morgon

Hej sötnosar!

Hoppas ni sovait mycket bättre än va jag gjort.! kan verklinge inte andast normalt så de e skit jobbigt. så fort jag går upp för att hämnta vatten så känner jag att jag vill ta den där jävla sprejen!!..hahaa..kanske borde uppsöka läkare, för de känns som jag har försvag!.

Blir alltså hemma idag igen, fyfan..vill så gärna till praktiken, men hälsan före! måste verkligen intala mig själv det!. Även till Emma. gumman ta de lungt nu, vill inte att de ska bli kaos i huvudet<3

Ska skicka sms och mail till mina lärare och min handledare. så att dom vet att jag inte kommer..pinsamt!
Men men..soligt väder idag oxå föresten hoppas de ska va så hela helgen, då blir jennie glad :D

Hörs senare
Kram

Vill inte!!

Gaha..min hälso grej gick ju  inte så bra. Jag gick o la mig kl 23 00 o så, försökte sova. men hostar som fan, så jag behövde gå upp för att sätta mig..dessutom vill jag ju till praktiken. Men som en kllkompis sa till mig på telefonen "Jennie, din hälsa går före, tänkt dig för innan du gör allt för mycket då kroppen säger ännu mer ifrån"..rätt smart utav honom. behövde nån annan som sa de till mig än bara mig själv.

Så jag e otroligt glad att jag innan har gjort en hälsokategori..! måste ta tag i detta. men men..hur blir jag frisk jo jag ska stanna hemma o bara ta e lugnt! funderar på att hoppa över kursen i helgen, jag menar, praktiken e fan viktigare, så jag inte orkar me nästa vecka...får se hur det blir..

ska kanske försöka lugna ner Astma grejen nu, man får typ ta 3 om dan..har typ tagit 10 minst.. krppen skakar o jag har hjärtklappning! lite läskigt, men jag kan ju knappt andas!

sov gött nu..
Kram

Nu blir de hälso snack!

Japp som sagt nu ska jag berätta varför jag gör denna kategori!

Jo, det är inte för att jag måste gå ner massa i vikt mer för att jag ska må bra. och känna mig piggare och sluta göra och äta vissa saker. och skriver jag mina små mål här på bloggen kan jag även få er me tips och även känna att jag gör detta och behöver skriva om de så att jag inte bara säger att jag gör detta!

Jag ska börja med detta denna vecka (slutet utav veckan)!
- jag ska börja gå mer till/från bussen hem hur sent eller tidigt det är.. Det är ju ändå 20 min till bussen
-Jag ska ha med mig frukt varje dag. gärna en extra på bussen hem.
-Jag ska även planera mina dagar och veckor! så att jag slipper all stress!

Jag känner att mer borde jag inte börja med just nu.. Men jag ska alltid ha dagens mål!

Dagens mål: Att jag ska lägga mig innan 23 idag
Varför: För att klara av att eventuellt ta mig till braktiken!
Hur gick det:
varför:
förbättras:


Så fyller jag i resten i morgon och gör ett nytt dagens mål i morgon bitti!

Tror ni jag kommer fixa sånt här? ni hjälper mig va? :)
Kram


va ska jag göra nu då!

Hej

sitter här o har typ lite panik. har rätt mycket jag borde göra, antar att kroppen säger ifrån. "Nej Jennie nu räcker det" men jag har inte lyssnat..

vad jag än gör just nu känns de fel. så nu ska jag ändra mig verkligen. fast de har redan blivit fel, men jag ska ta upp den saken igen!

Här med lovar jag att jag ska plugga så fort jag vet va jag har. jag ska sluta ta på mig för mycket. och kunna säga NEJ!..istället för att gå omvägar lixom.. jag ska heller inte söka upp människor som ändå inte verkar vilja ses eller ha me mig att göra. så folk får börja ställa upp lite för mig..

Jag ska leta mer efter jobb och lägenhet. Nån som har en lägenhet eller jobb till mig? stort behov.! Sen ska jag nog även ägna mig åt mina riktiga vänner ni vet vilka ni är<3

Sen ska jag dessutom börja träna mer. äta sundare, vilket vi gör hemma men typ lunchen i skolan hur bra är det att köpa smörgås eller äta på Asien varje dag? o sen när man e hungrig på stan. Köp massa frukt i stället. Så nu ska jag börja med en ny kategori KOST OCH HÄLSA, på min nivå =) där vill jag bli stöttad och få tips utav er :)

ska börja redan nu med nåt inlägg!

Kram

Då vår vänskap började!

Emma, kommer du ihåg den dagen i Augusti då vi träffades och fikade och åt glass och hade oss? vi gick in på Bengans o allt..Jag kommer ihåg att jag tänkte, varför har vi inte gjort detta tidigare, varför har inte vi sätts utan för skolan?..riktigt glad för detta.

Jag kommer ihåg at jag va så nervös haha..och nu när vi träffas blir jag allt utan nervös, gumman du e allt och lite till.

Detta är bilder från då vi va med varan första gången.

  
 

Jag har haft så otroligt mycket gemensamt me dig under denna tiden gumman. Vi har typ inte bråkat alls vilket känns underbart. Emma kommer aldrig glömma då vi var me tjejerna och vi köpte cider i en turk affär..när vi var barnvakt..Alla våra fika ställen och när vi har haft fjortis kvällar här. och suttit på min alltan me sniglarna..fan va mycket bra minnen jag har från denna tid, längre ska de verkligen bli gumman.

nyare bilder:

   
  
 




Det finns så otroligt många fler bilder på oss..Men dessa betyder väligt mycket. Jag hoppas
vi får ännu mer  tillsammans gumman nu och för alltid <333           

Emma Rylander <3 Jennie Friberg. vänner för alltid =)                                                                                         

Onsdag!

Hej

DET ÄR SOL!!! åå va härligt är våren på G nu?
 Gah..jag är fortfarande trött!.. KAnske har med att nån alltid ska höra av sig på kvällen smsa eller ringa  de e så typiskt att göra de nu när jag är sjuk o allt! annars e de lugnt..kanske börja stänga av mobilen?

Men men. febern är fortfarande kvar, o resten så klart, så jag kände att nej, de har alltid vart något jag har gjort nu varje dag, så nu blir de bara sova dag och kanske städa lite men bara om jag orkar!..hehe..sen ska tydligen jag behöva sova hemma själv, mamma ska överaska Stene så, här e lilla jag själv!.Nån som vill göra lilla sjuklingen sällskap? jag antar att ingen vill de, bor ju där jag bor och är som jag är^^

Vad ska ni göra idag?

nu ska jag ner till andra huset och få i mig lite mat..nudlar eller yoguhrt blir det..och måste få i mig TE idag :D älskar te just nu, ska typ köpa hem små påsar så de finns fler smaker :D
Ne nu ska jag gå.:)

Kram

Trött!

Hej

Efter praktiken så åkte jag ända till disriktet för att träffa maria och fixa breven..nu e de klart i allfall. bara planering kvar =) ser fram emot detta =)

Sen var de bara att åka hem och jag somna direkt när jag kom hem, kom hem vid 18 och vaknade upp igen 20 30 av att nån ringer mig, men jag klarade inte av att svara. får ringa upp den sen nån dag..eeller så..
Jag funderar på att ta en hemma dag i morgon eftersom jag e så pass dålig, bara det att barnen ska iväg på allsång vilket skulle vara grymt kul att på gå med på..Men antar att hälsan går före?


Nej kl e mycket bäst för lilla mig att sova!
Kram

Tisdag - Praktik

Halloj

sitter på praktiken och har lite rast, känns som jag borde hem o lägga mig och bara sova bort febern o allt..hur nu det ska gå. Men men. min lärare kommer hit idag så lika bra att vara kvar =)

efter detta skulle jag vart på uö o fixa massa saker igen, men mamma tvingar mig att åka em direkt så jag kommer i säng..

Kom ihåg att det är ANDRA AVENYN  IDAG <3

wow..men nu måste jag ut till barnen igen hörs när jag kommer hem :)
Kram

Äntligen är jag hemma

Halloj

ja, dagen har vart bra, även fast jag sovit typ 3 timmar o är dunder förkyld. Började me begravning höll flaggan hela tiden o nu har jag träningsvärk, de var verkligen inte en lätt uppgift, men jag klarade det utmärkt.. Efter det var det fika. o sen raka vägen till Expen för att fixa annorlunda kursen..tog typ 3 timmar för oss inte klara än.så ska dit i morgon..När ska jag hinna bli frisk?  de är viktigt att jag klarar praktiken så får knarka alvedon o se glad ut.

tänkte gå upp i mitt hus för att städa, känner att jag kommer bli bättre om de e snyggt o allt..:) o kanske krypa ner i sängen o gosa me alla nallar och kolla film o sova..fast jag vill se efterlyst, men man måste ju välja =) haha

bäst jag avslutar detta nu kanskeskriver mer sen ett nattinläg får vi hoppas på att det inte blir!



Kram

Måndag- sjuk - begravning

Hejsan

sovit typ 3 timmar. Blir inngen praktik idag heller fy fan--vill inte va sjuk. Sarah som e me mig på praktiken e oxå sjuk så jag kan inte få tips o sånt som hänt under tiden jag vart borta.

Men jag kan inte svika begravningen så jag vaknar in i de sista o ska klä på mig. vet inte om jag ska ha en svart grå klänning eller kostym ? menar, kostym e inte min grej. o de e bara på APU:n jag går i sånt!.. haahah de får bli klänning

men men, nu måste jag verkligen seriöst springa ner o fixa mig. måste ¨gå om 30 min för att honna till halv 2 :S fy fan..

Kram

Natt blogg

nu e det så här sent bloggande igen

jag har typ panik, klarar inte av att blunda, tänker bara på en person hela tiden. känns som att va jag än gör just nu blir allt värre. De där han sa om att vi skulle kämpa vart tog det vägen?...Är de normalt att gråta över en sån här sak? klarar inte mer..sitter bara här, känner mig världelös känns som att jag gör allt helt fel just nu och vet inte va jag ska göra för att förändra mig.

Det känns som jag borde förändra mig för att bli älskad. i allfall från vissa håll. Emma e den som älskar mig för den jag e verkar det som. <3 men jag klarar inte leva i mina egna skor längre, blää. blir nervös bara av att snacka me min mamma nu för tiden!..

men men..

Bara se glad ut nu upp tidigt o sen praktik..leka me barnen fyfan..ser inte fram emot det..

Kram

Älskar <3


Söndag - sjukare?

Hej host host

Sjuk jaag? nej nej bara hostar, snorar o har mig. har typ knarkat alvedon hela dan...inte bra..men men. måste upp tidigt i morgon för att åka till praktiken, efter det blir det Begravning, jag ska vara fanbärare i från Unga Örnars sida. Kvinnan som gått bort har vart örn så då e det klart vi örnar ska dit, eller jag och en gubbe..

haha.. förlåt att jag skrattar men jag vet inte vem kvinnan var (a)..blir nog bra.

Sitter me halstabletter. te, hostmedecinen, nässprejen och typ ett ton pappar..bläää bäst att krypa ner i sängen nu kanske?

jupp får bli så en lååång dag i morgon, juste jag ska planera in för annorlunda lägret oxå, nån som vill komma det är den 9-12 April :)

Kram

Bilder i från igår :)








hihi...Älskar denna skitunge <3

Lördags kvällen - Melodifestivalen

Hejsan

En väldigt trött Jennie, borde fortsätta att sova..Emma och jag gick o la sig typ runt 4 tiden..hon var super full så jag skratta bara, men eftersom jag är sjuk så ville jag inte hamna i Emmas situation. Vi kollade på Melodifestivalen. Fy fan säger jag bara.

Hur kan man skicka det bidraget vidare?
Dessutom, Emma ringde o rösta på Måns, nätet va inte tillgängligt, sen prova hon skicka in ett sms. kl 04:46 så fick hon tillbaka " Tack för din röst!..du får nu ladda ner en bild på ¨Måns"  MEN HALLÅ!!! de känns som dom borde kolla upp det där, de e fusk!  vi ska klaga, för så får de ej gå till..

jag hejade på Måns, E.M,D. Molly Sandén och Agnes, nån utav dom kunnde väll vinna? bläää 

Men men..nu ska vi ta oss upp för jag ska iväg o ha sånggrupp i dag. Men lägger in bilder o sånt om jag hinner i från igår :)

Kram

R.I.P Ragnar - Begravning idag <3

Hej

Ja jag har något riktigt tråkigt att berätta, Ragnar min favorit är död! vet inte hur han dog, men antagligen är det en lite pojke som heter K som har tagit sönder Ragnar, men dock inte me flit, antar jag. Det var jag som hittade Ragnar på golvet framför soffan. tog upp honom och jag började seriöst att gråta..

Inget roligt att han ska gå bort och inte finnas längre. han var så lång o härlig med sina små slemiga grejer.. han var en av mina bästa vän.. 

Ragnar bodde här i ca 1 år, fick han den 9 Februari utav Emma..så i kväll blir det begravning med god mat och vin med Emma..nån som vill komma ?



Min vän Ragnar var älskad hos alla!!!

RAGNAR, JAG KOMMER ALDRIG ATT GLÖMMA DIG MIN VÄN<333

Kram

Lördag - En riktig städ och tvätt dag!

God morgon kära läsar, och välkommen nya läsare!!

Japp faktiskt så är de så att de ökar mer och mer med unika besökare. super kul. =) skriv en liten kommentar om va ni vill att jag skriver mer om eller mindre om så blir det ju perfekt!

Som rubriken säger, så är de så att det är en riktigt städ och tvättdag! ska tvätta alla kostymer  och kläder jag har på praktiken (även andra kläder) Mamma går runt och säger att jag passar i kostym och borde ha det lite oftare.. HAHAH skulle inte tro det lilla mamma.! Men men..nu ska jag få i mig yoghurt och sen börja städa mitt hus och även mammas. eftersom min vän Emma ska komma hit o sova.

Jag ska verkligen försöka komma in mot stan, men det beror verkligen på hur jag mår o så..måste blir klar...men hoppas hoppas..! annars får vi klara oss utan Emma :P<3

Ha en trevlig dag, skriver mer snart

Kram

de va visst fredag den 13:de!!!

Hjälp!

Tur för mig att jag bara varit hemma idag så jag missat att göra något som bara händer en sån här dag..Ja jag har vart hemma själv en fredag hur kul e det tror ni??..men men

Jag har i alla fall frippe och T att va me..eller i allfall snacka me =) men men..sitter o ser nåt jätte ttråkigt på 1:an utav alla kanaler :P heheh

Kanske borde sova lite´nu, men orkar inte..hostar bara då..men ska ju upp skapligt för att städa o sen in till stan för att möta Emma..orkar nog inte det.. men vi ska handla lite o sen hem till mig..så får se hur det blir om jag åker in..hoppas..!

Men vi hörs i morgon

Kram

Älskar denna!!


skor

Hej

Satt och kollade in Saniiee´s blogg och såg skor i från H&M som är super gulliga, jag tror faktiskt att jag ska köpa alla tre! Eftersom att dom kostar 98 kr. :) Perfekta till klänningar, kjolar och byxor i alla dess former..:) tur att det är så lite snö och så varmt uta så att man redan kan använda dom(a).. eller inte..!!



Kram

Hur sjuk är man när man gör en sån här sak?

Är det någon som har missat det som hände i Tyskland igår?  17 st ungdomar sköts i går, blodbad kan man säga, nu har ännu en skola drabats igen!

Så här började allt..

Klockan 02.45 på onsdagsmorgonen chattade Tim Kretschmer med en vän:

"Skit också Berndt, nu har jag fått nog av det här värdelösa livet. Alltid samma sak. Alla skrattar ut mig, ingen ser min potential. Jag menar allvar. Jag har vapen här. I morgon går jag till skolan, då blir det grillparty. Ni kommer att höra talas om mig. Kom ihåg namnet Winnenden".
Kompisen svarade: "Lol" (laughing out loud = skrattar högt).
Varpå Kretschmer uppmanade honom att inte ringa polisen eftersom han bara "larvar sig".

Inte ens sju timmar senare klev 17-åringen in i den gymnsieskolan han själv gått på året innan, sköt ihjäl runt 17 personer innan han gick sin väg för att senare ta sitt eget liv genom ett skott i huvudet efter att ha öppnat eld mot poliserna han omringades av.



Vad kommer hända nu efter det här?. Det känns som detta måste vara nåns fel? hur startas detta upp?

Jag lider verkligen me dom sörgande i Tyskland och hoppas verkligen att man sätter stopp för ungdomar som mår dåligt och ger dom mer hjälp!..

Kram

Fredag - Vad händer idag?

Hej

klev nyss uppur sängen och känner att jag borde ligga kvar. är tp dunderförkyld. har jätte ont i halsen så jag får dricka massa te :)..jag va hemma idag oxå eftersom jag mår som jag mår. Är även lite magsjuk tydligen..men spyr det gör jag inte :D för de hatar jag verkligen..

Men men vad ska man göra ige dag och resten av helgen? Jag e helt själv hemma och hittar ingen vän att vara me. Jag fick möjlighet att vara barnvakt, fast de går inte om jag e sjuk, så får se. Vill inte vara sjuk, vill in till stan o kolla kläder, fixa med lägret med Maria och sen ut med nån till Chaplins kanske??

Men så lär de inte bli, är de nån som vill komma hit? Jag önskade att T kunde komma redan nu!!. men nu är de dax för att få i sig mat, blir typ nudlar, de e det ända vi har hemma typ:S jag ska försöka övertala mamma med att jag vill att hon handlar, men att jag betalar, så jag får den mat jag vill ha :) Woho!!..

Nej nu måste jag sätta mig och skriva på mitt Naturkunskaps arbete, har tre saker inom det ämnet och jag har missat att lämmna in alla tre..men jag hoppas att hon tar in som ändå..eftersom ett arbete har försvunnit och måste göras om. ett prov som vi ska göra hemmifrån, men jag har inte kunnat skriva på det pprovet för min mail har dampat..men nu ska det gå bra.

vi hörs senare!! HA EN RIKTIGT BRA HELG OCH EN RIKTIGT BRA DAG!

kram

<33

Du gör mig lycklig<33


Jag är värdelös

jag e seriöst värdelös. vad tror jag om mig själv egentligen.? Jag vill bara försvinna i frn min kropp och rinna ner i jorden för att gömma mig just nu!

Varför ska vi ha de så här, varför ska vi behöva packa o sticka här ifrån?. Det är ite vårt fel?
jag klarar inte detta, nån som kan öppna sin famn till mig? för jag behöver en famn.. Jag klarar inte stå på egna ben kan nån ta emot mig?..

Förlåt, men de tar du nog inte emot,eller varför ska jag säga förlåt? ..

Torsdag - Det blev hemma dag!

God morgon.

Skulle vart i slussen, men i stället sitter jag här. Jag var vaken lite väl sent i går, men de e det värt, men, jag vaknade med ont i huvudet och ont i magen och även ont i halsen och snorig,, så nu  får jag förkyldningen man får så fort man kommer till skolor så blir man alltid sjuk under första veckan! iallfalla jag!

Så i dag ska jag sova sova sova. städa städa städa och plugga plugga plugga =)

Men vi hörs lite senare ska göra te nu och sen lägga mig igen, fast i soffan och se film..
(Längtrar)

Kram

Nattblogga, min nya grej?

Hej

Har inte lagt mig än, inte duschat eller tagit ut hunden..haha..men kl e 10 över två nu mitt i natten me andra ord. Jag mår bra. har pratat med en underbar liten sak. Fick mig super glad måste jaag säga. så ja..Wiiiiiii..
Men fan nu måste jag ta lite att äta o sen sova ska upp om 3 timmar!!!!    Sov bäst. för de kommer jag göra!!! Ska drömma fiiiina drömmar!

Kram

Onsdag- en låååång dag

Hej på er!

Idag har de vart bra, börja me att bussen vart sen o allt så kom 45 min sent, fast jag kom allt som allt typ 2 timmar sent, skulle vart i slussen vid halv 8 men kom typ kvart i nio:P hahaha..så ja..
Men dagen va rolig, barnen e såå söta. Jag fick gå redan vid 2 idag. Jag träffade Maria för att planera Annorlundakursen Woho!! ni måste gå på den, de kommer bli super kul =)

Sen när Sarah sluta kom hon till oss och sen så åkte vi tillbaka till praktiken för att vara med på deras öppna hus, och jag, jag ägde, alla vart imponerade =)
Så jag har nu pratat med chefen för förskolan och grundskolan, hon tyckte jag skulle söka jobb hos dom =) självklart !!!

Men men, vi åt midda efter detta, och sen vid bussen kom två grabbar i från Hemmesta skolan som gick ut nian när jag gick typ 8 eller nåt..som åkt kryssning o blivit av med allt o lite till så jag hjäpte dom lite:P söööta va dom :P

Men nu ska jag typ ut me frippe, duscha och soooooooooova!!! Så ni får ha de så bra så länge!

Kram

Tisdag

Hello

läget me er?
själv är jag helt slut, de började me att jag vaknade o titta ut genom fönstret, HJÄLP massa snö, o jag ska gå till bussen i de vädre! då vart jag deppig, jag vände mig om till mammas rum "Mamma de e jätte mycket snö, o jag viiill inte ha de!" då sa hon snsällt:" jag kör dig gumman, de är de minsta jag kan göra!" Så de va ju super gulligt av henne!

MEN!! bussen kom i tid o jag satte mig till ro långt bak i bussen, satte på musik, sen kom jag till Hemmesta, å då kliver min super söta syster på! Wiii..dagen började bra! men nu kommer jag till de stora MEN:et!!!! DET VAR KÖÖÖÖ på motorvägen hela vägen in till Slussen. Det skulle tagit mig 50 min med bussen in, MEN det tog mig 1 tim och 50 min !!!!!!!!, Ja jag kom försent, men de förstog dom =)

Vi hade sagostund, räkna matte, vilet ä roligt, (för jag förstår uppgifterna hahah) så jag känner mig grymt bra:P..Sen var vi ute i parken brevid. Men jag har aldrig vart med om en så otroligt omstänig barngrupp förut, går dock ej in i vad o varför!

Efter praktiken åte Sarah och jag till stan kolla runt lite, gick till Apoteket för att hämta mina sår grejer som jag beställde.För det finns verkligen inte på ett ända apotek i stan längre..MEN det fanns inget alls fast jag beställt!! utgåt o sånt..så jag har inget jag kan ha längre, får panik....!!

Efter allt detta mötte jag Emma. vi åkte till skolan och fixa lite, lärarna vart glada att jag hade kostym o grejer, hahah eftersom klädkoden gäller där med!!.. Sen vart det latte på hennes systers jobb, och jag tog en sväng in i stan igen o köpte mig ett linne och en tröja.!

Men nu ska jag fixa mig för kvällen!
Sov gott
Kram

Första dagen på APU:n!

Hejsan

ja nu sitter jag här hemma me te koppen i famnen, är helt slut efter första praktikdagen på JENSEN grundskola. riktigt roligt alla e super snälla o jag trivs, är även glad att Sarah o jag hamnade på samma ställe.:)..Det börja me att vi kom dit. fick prata lite me handledarna om tider, kollade runt o hade oss.
Jag var mest orolig över att mina kläder va helt fel, men de var perfekt! Men när jag går förbi musikrummet och då hör jag en kör ropa HEEJ JENNIE!! hahha..

Det var Nike o hennes klass, vart lite snopen på det.. men roligt att få träffa Nike varje dag =).  Hela dagen va rolig, barnen e söta o allt, och personalen e super roliga hihi =)

ja..dagen var bra tjohoo..bara såå trött just nu, men de får man ta. :) JG OCH Sarah gick runt i stan efter köpte kostym byxor, men ska lämna tillbaka dom för min kära mamma hade så klart massa som hon har haft förr i tiden hahha.. så så får jag tillbaka 300 kronor!

Men nu ska jag börja fixa mig för att sova. tidigt i morgon igen, klockan ringer som vanligt 4:45..fy tusan..men va gör man inte för att hinna till bussen!

Hoppas allt är bra med er och att ni får en bra dag i morgon =)

Kram

saknar dig otroligt mycket gumman<3


Söndag

Hej. I dag var det tänkt att jag skulle vara på väg till sånggruppen. Men de vart inte så heller. De va ingen som var direkt på! Men i dag måste jag köpa passande kläder till min praktik som ska vara i 4 veckor. Vi måste följa klädkoden som dom har på jensen. Men jag ser verkligen fram emot detta :) jag ligger fortfarande i sängen och har en markus som snarkar i mitt öra..Haha nu pruta han..han va så snäll i natt jag behövde gå på toa i natt typ 2 gånger väckte honom försiktigt och fråga markus vågar du följa me mig upp på toa? De gick efter ett tag.sen efter 20 min markus jag behöver kissa igen. Kan du följa me igen? Då var han inte lika glad igen men han e så snäll som följde me. Snacka om att jag e rädd för källaren där han sover^^ men vi hörs senare kram

Lördag

Tjena!

Sitter hemma hos Markus, har varit här nu sen i Torsdags, haft de skoj,lika mysigt o få träffa honom. även om vi inte är tillsammans, så har vi de roligt och kan umgås som vänner!

Jag ska försöka få me han hem till mig idag, så hans arbete blir klart tills i morgon, för när vi e här gör vi allt förutom att plugga, så skärpning nu!..

Det blev alltså inget Göteborg för mig i helgen,men men, har bokat in ett nytt läger redan =) 20-22 mars, det är en internationell kurs så man kan vara med och arbeta med andra saker inom uö =)

Men nu ska vi äta lite får se om det blir Laggen eller smörgåsar (Jag hoppas på Laggen):P
Ha de så bra
Kram

Flottsbro- Hur kul som hälst!

Hejsan

japp ser ni, jag överlevde dagens skidtur i Flottsbro!, jag måste till och med få säga att jag inte änns vurpa me skidorna, den ni!. så jag e rätt stolt över mig, Emma där emot ramla var 4 meter med snowboarden , fast hon är ju inte såde har sin förklarng. men jag tyckte de var lite roligt..



Emma i sitt liften ( hur fan ska vi komma av?)



Sen självklart mig i liften, var dock inte berädd på kortet så hade viljat tagit av den fula hjälmen! men de e mycket viktigt att ha!;P


Det var en heldag massa skoj måste jag säga, så nu sitter jag i soffan medans jag väntar på att maten ska bli klar, köttbullar och stuvademakaroner ska det bli tror jag. aj aj, va kroppen e stel, måste röra mig lite nu, måste ta ut frippe på prommenad..

Hörs kanske senare om jag hinner, måste måste plugga..!!

Kram

Woho..Flottsbro i morgon!!

Hejsan

sitter i soffan, har precis tittat på Den rätte för Rosing, rätt roligt, hhaha..sen så klart Andra Avenyn!!..bäst i världen..!!!..sen har jag så klart försökt pluggat, städat, ätit nån smörgås till middag. måste skärpa mig med maten, Efter att ha vart på läger i en vecka och ha ätit frukost, lunch, mellan mål, middag och kvälls mat, så kan jag inte börjar äta smörgåsar o skit!..

de vart ingen lägenhet för mig i Bagis!. mrn nu är de bara att försöka hitta annat igen!..Man ska aldrig ge upp här i livet, vipps så säger de pang så står jag här me en lägenhet!
Men nu måste jag packa ner lite saker jag ska ha me mig i morgon! vi ska nämligen till Flottsbro med skolan, känner att de är lite dåligt planerat, för vi ska vara där kl 10:00 men bussen börjar ju inte gå förens vid 10 :09 så då e vi framme typ kl 11!!... antar att de gäller alla elever:P

men men...min kära mor står och färgar håret just nu, medans jag vill in på badrummet för att göra andra saker..så jag kommer nog aldrig i säng...vilket jag måste..

Vet n va jag önskar, jag önskar att jag våga visa min rätta sida, Vem är egentligen Jennie? ibland känner jag att jag är instängd i en bubbla. antar att jag är de för att jag inte vill göra fel eller säga fel saker, men de är väl bättre att ta den chansen att kanske säga det för de behöver ju inte vara fel, eller hur?

sånt snurrar runt i mitt huvud just nu, kan inte tänka på annat än konstiga frågor som kommer fram, igår var de droppen för kroppen, men jag kämpar!!

nu ska jag sova va mamma än säger om att jag kör ut henne från badrummet:P måste ju borsta tänderna i lugn och ro som alltid!

Kram

nu är det redan nya läger på G!

Hej igen

ja, jag har redan bokat in 3 läger idag, i helgen ska jag ner till Göteborg på tjejkurs då jag åker ner me några tjejer som vil bli ledare..så då åker jag med som ansvarig för dom..

Sen är de FFM kurs på slandö på påsk och Annorlunda helgen efter WOWHO!! läger är fan bäst!!

Kram

Håll tummarna för mig!!

Hej igen, har inte kommit så långt me pluggandet, måste byta dator och den är i mitt hus, och dit vågar jag inte gå upp, vill inte veta hur det ser ut där uppe^^

Men jag måste ta tag i att städa undan de som är kvar..fast det är nog inte så mycket, byta lakan o skura golvet:P
MEN, idag får ni hålla tummarna på mig, mamma ska ringa till han som ska hyra ut lägenhet i två år, nu är ju Februari slut och de var då som dom skulle bestämma vem som ska få lägenheten..hoppas hoppas hoppas!!..:)

nej, nu ska jag ut med hunden och sen byta dator och plugga på

- svenskan- göra ett tal om en bok
- Naturkunskap A - där ska jag plugga på big bang- göra labrapport på ägget-  och de enskilda arbetet om energiformer..
- Göra en Apu presentation
- läsa Engelska bok
- sen vet jag att de är mer, men orkar inte skriva ner det, blir bara stressad!..haha!!..nu ska jag ut o leka i snän så jag sedan kan sitta i lugn och ro :)

Kram

Hemma igen!!

Hej Bloggen!

Nu är jag äntligen tillbaka, har varit lägerledare nu i en vecka på Örnboet, super skoj har jag haft, fast de vart ju lite panik där i början med magsjukan o allt. men men..jag har tagit typ 1000 bilder vilket jag inte kommer lägga ut här, framförallt så lite bilder som möjligt på barnen eftersom att dom är inte så bra att lägga ut här..

Men gud va mycket jag har gjort, lagat maten, diskat, sovit, lekt lekar, åkte till eriksdalsbadet, köpt godis, varit ute, åkt skridskor, SKRATTAT!!..ojoj..!!

men men..som sagt det är lite svårt att skriva om hela veckan, men lägret var super skoj!!

nu sitter jag här hemma, borde vart i skolan, men kl ringde 4:45 och då var jag inte alls pigg, gjorde ett försök och sen somnade jag om, mamma försökte få upp mig men inget gick.. jag var på Uö möte igår och de vart rätt sent, kom hem vid 23 tiden skulle jag kunna tänka mig, eftersom min buss dampade!!.. men jag kom upp halv 8 igen, duschade och skulle åka me mamma till bussen, men nej, då går de så klart ingen buss på ett tag,så jag tappa all ork och nu sitter jag me huvudverk!

Så det är lika bra att jag sätter igång med all pluggande:S

Kram

RSS 2.0
Test