Lördag kväll

hejsan hoppsan!

nu sitter jag här med vin i glaset, känner mig riktigt vuxen eftersom Linda bara får dricka cola haha..vi har ätit lite kräftor o räckor med tillbehör riktigt gott :)..nu e kl 22 00 tänkte gå upp till mig med syster Linda o slippa mamma o stenes lilla mys hahahXD

i morgon ska vi till Rågsved till studio 124 och spela in en låt :) riiiiktigt roligt får se bara om jag pallar sjunga eftersom jag har fortfarande ont i huvudet..säkert vinet hahaaha..ha det bäst

ha det bäst kommer me lite bilder  i morgon från i kväll hittade inte sladden till datan

kram

Tråkig Fredag kväll

hejsan eller vill säga god natt nu

men e själv hemma och vill inte sova, hade inte jag fåt ont i huvudet skulle jag kanske varit me min syster o hennes kille i kväll och varit ute på krogen..men men..roligt att Tina vann Let´s Dans..fast egentligen vet jag inte ville att båda skulle vinna..va tycker ni?
sen såg jag Tjenare Kungen älskar den filmen..tänk om man ändå fick i alla fall uppleva att bo med en vän, skulle jag välja en vän blir det Becca, vi skulle ha det sååå otroligt roligt, överäns skulle vi vara..hahah..jag tror jag vet hur våra roller skulle vara:

Matlagning: Jag
Städning: Båda
Handla: Becca (jobbar ju på VI)
Data nörd: Becca+jag
toalettnörd eller spegelnörd:Becca
Ordning och reda tjatare: vi lär vara det på varandra XD

hahaha..just nu kommer jag inte på något mer men fan va bra vi skulle ha det Becca din saknad e overhört jobbig just nu roligt att du ringde i dag i alla fall<3

Pratade med älsklingen nyss..han kom hem bra i från hans resa hem i allafall..saknar han overhört mycket..tårarna kom, hoppas bara han inte märkte det..aja..nu ska jag se lite tv och krypa ner i soffan..i morgon hoppas jag på att jag fått klarti mitt hus så att ni får se före och efter bilder :)

kraam!

Neeeeej!!

hej

fan jag typ klarar inte mer nu för ett tag sen åkte Andreas hem igen å sen åkte mamma iväg och ska vara hos Stene hela helgen..INGEN FINNS KVAR!! inte änns Frippe..Vet inte va jag ska göra har jätte ont i huvudet och nu har jag massa tårar i ögonen bara för att jag börjar tänka och komma tillbaka till stressen av skolan..fan jag vill inte vara själv.. och ingen av vännerna verkar kunna träffas så de e fan förjävligt..Andreas jag saknar dig redan!!

Jag vill inte vara själv nån som vill hitta på nåt??

kram

Påsk lovet 2008

heej

ja nu var det ett tag sen jag skrev. Men har varit hemma med älsklingen å då blev det aldrig att jag var inne på datorn :( sorry..men va har ni gjort denna vecka då??
själv var jag o fiskade på långfredagen med Andreas familj o vänner..sedan så raamlade jag och slog i huvudet inte roligt..så det visade sig att jag fick en liten hjärnskakning och sedan blev det migrän så jävla jobbigt det e, har inte gått över riktigt än men men jag överlever nog..Mamma och älsklingen hjälpte till i går att sortera i mitt hus vi kastade typ 10 kassar med skit (massa saker som jag inte vellat slänga förr)..men men så nu snart hopaas jag på att vi ska fixa lite till och sen få upp min garderob..som sagt ni kommer få se före och efter bilder sen på hur det vart..haha..gud va jag fryser vi fick duscha i kallt vatten för vi tog slut på allt varmt vatten hahaha..men men ni får ha det så bra ska försöka skriva mera senare

Kram

Onsdag 19 Mars!

hejsan!!

hjälp de snöar en himmlans massa rätt läskigt, jag som snart ska gå till bussen å de kommer bli jätte jobbigt me packningrn å allt hahha..men men sitter här helt klar å väntar tills att få komma bort här i från..tänkte handla ett påskägg till älsklingen får se va jag hittar på till honom..bussen går inte förns 17 så jag har 1,300 min på mig så:) ska kanske hinna äta innan oxå kommer inte va frame fören kl 20:15..Juste för er som har Comviq så har jag oxå det nu:)

oj redan på 5 min är marken helt vit!! hur ska detta sluta?? aja fan nu får jag fxa det sista så får vi höras senare nån dag..


image75

kram

!!

hej

vill bara säga att jag HATAR anonymt folk..de verkar inte stå för va det tycker å säger!! bättre o säga vem du e för det e fegt annars!! nu e jag sur, varför läser man nåns blogg i fall man tycker som i detta fall att jag e konstig o söker uppmärksamhet!! fan heller att jag gör det!!

varför skulle jag då ta för mig mindre o ta mindre plats? jag kanske ska sluta med bloggen lika gärna eftersom jag skriver av mig det jag har på tankarna..!! ååååååååååååååååååååååååååå..

hemma

fanfanfanfanfanfanfan!!
det blev ingen skola för mig fan, jag klarar inte det nu efter att jag peppade mig själv till att gå denna vecka så förstörde min lärare med att säga vissa saker fan hur kunnde hon!!
klarar inte va där när de e så då..men jag beställde en biljett till andreas för nu måste jag träffa han o vet att han behöver mig nu efter va han går igenom själv..men jag får träffa han i morgon äntligen :) behöver detta lovet att kunna må bra nu..!!

dagens:
tvätta
städa
plugga
packa
fixa me garderoben förhoppningsvis :)
sen få i sig mat

Tisdag

Hejsan

ojoj va jag e trött..VIsst e jag 18 år nu..men hur fan ska jag känna om nån säger att jag beter mig som 8??..seriöst, vet jag inte alls vad som e bra, att jag e glad och gör min omgivnign glad och beter mig som 8 :S
eller att jag beter mig som jag gjort nu de sista dagarna..tyst och "ser ut som att de e bara synd om mig" som en har sagt!!

varför ska ni hålla på och anklaga mig för att jag gör allt fel TÄNK!!!...gissa  varför jag mår som jag gör!! hahah mmm..

ne men nu ska jag sjunga lite..ska faktiskt spela in lite låtar sart

kram


helgen..

hejhopp!

i helgen har jag hmm..fan måste tänka..juste, jag va i fredags på IKEA och handla en garderob och lite andra saker (ska lägga upp bilder) senare!!! för har inte fixat allt än!..men senare på fredagen så va vi hemma hos Stene och åt tacos..å de gjorde andreas hemma hos sig oxå så då var det bara tänka på att han va här me mig och åt haha..! i Lördags var jag barnapassare för några barn på S-Kvinnors årsmöte..heeeela dagen, vi lyssna på lite sagor och var ute i skogen så det gick ingen nöd på mig..sen åt vi värsta goda inbakade pannkakorna! det var glass,bananer,chokladsås,maränger och grädde i satan va gott :) ditt ska jag ta med min gulliga pojkvän för han gillar sånt tror jag <3

senare så åkte jag och Veronica hem till mig och såg melodifestivalen men faaan Sanna skulle vinna juuu..!! men men..sen idag var jag på lady star ska faktiskt sjunga sanna nilsens låt..vi ska spela in massa låtar så då passar jag på me den..ska även skriva eller rättare sagt håller på med en låt som vi ska fixa till:)

men men seriöst ANDRA AVENYN e bäst love it<3..

hmm..seriöst pallar inte skolan de e helt förstört..

god morgon

hejsan!

fan, har inte sovit typ nåt i natt..men de e väll ingen som vill veta haha..men men..var på IKEA igår köpte mig 2 lådor som ska stå i min blivande garderob som vi ska hämnta i dag i Barkaby för den var slut i kungenskurva..hoppas att den kommer komma upp i helgen så jag kan slippa ha alla kl'äder i en väska hahaa..ingen skola för mig i alla fall! klarar inte komma och förklara att jag inte har ägnat mig ett ända ord till en saga vi ska göra på SV..hon verkar ha något emot mig men de verkar alla ha nu för tiden..


jaja..i morgon sa jag vara brnbassare med lady star gänget...väldans trevligt hoppas alla söta ungar kommer igen :)..jaha..ne om jag kanske skulle duscha nu så att jag kan vakna till..


hörs senare kram


idag

hejsan hoppas!

jag älskar min mamma..hon och jag ska till IKEA idag, äntligen får jag göra något roligt med bara mamma<3

vill vara liten igen..

image74

..


Jag är en dålig människa!!..

rädd

Heej
nu e jag riktigt rädd, vet inte va jag ska tro eller veta längre..typ de ända jag vet är att jag älskar Andreas och sen att jag har Becca just nu, Unga Örnar är en del av mitt liv som jag känner att jag måste fortsätta me innan jag tappar för mycket  av min fritid..skolan tar verkligen all min tid, inte konsdtigt att min kropp reagerar som den gör jag blir rädd av att tänka på va jag håller på att lida av..inge roligt för jag vet hur det är att vara sjuk och när kroppen inte fungerar som den ska..Jag menar verkligen att jag e rädd nu..NI som vet att ni betyder snälla förstör inget nu för det kommer inte jag klara just nu annars kommer jag inte upp på fötterna..

Andreas..förlåt om jag e en dålig flickvän för tillfället..men jag hoppas att vårat lov tillsammans kommer vara bra..älskar dig jätte mycket och det vet du right?

Andreas de ska vara du o jag för alltid<3


12 Mars

Hej

idag e de massa plugg hemifrån..önskade bara att det inte finns nånting att göra lixom men nu när jag kollar har jag 4 saker att göra ojoj...men nu ska jag typ ta det lungt tills jag verkligen kan koncentrera mig..ligger i soffan med min gulliga hund Frippe..så söt..ska gå en lååång promenad med han senare:)..Det blir nog inge Amy Diamond för mig idag, stannar hemma i stället! hahaa..så mycket gillar jag henne ju inte..men får heja på henne på Lördag :)..


Laddar upp en bild på Frippe<3
      image73

Måndag

hej..

idag va de första skoldagen för mig eftersom jag varit sjuk å sånt..ingen rolig dag direkt..men sen åkte jag till stan och handlade lite kläder me mig själv..sen kom Emma fick krama henne jätte länge har saknat henne en massa..

juste i morgon kommer Amy Diamond ska signera sin skiva då måste lilla jag vara där å träffa henne lite :) <3
nu ska jag kolla på Andra Avenyn igen

Kram<33

7 Mars

hej

nu e det ÄNTLIGEN fredag har verkligen längtat..just nu vill jag bara vara i min killes famn och bara vara en liten flickan som kan glöma sina problem...Jag mår inte allsbra så skola blir det inte för mig i dag åker nu istället till Älsklingen, så jag kommer komma när han slutar helt underbart att jag har Andreas som jag blir älskad av, även mina få vänner som jag har kvar asså riktiga vänner sen finns de ju dom jag inte umgås med..
vill bara tacka

Becca
Jenny
Tobbe
Peter
För att ni i alla fall bryr er om mig igår när jag behövde er<3

gulligt

hejsan!

okaaj ska vara ärligt mår jävligt dåligt just nu å helt plöttsligt skriver en kille från unga örnar i göteborg me mig å typ fatta hur glad jag blev ändå bara om detta va på skoj så täänkte ja inte på allt dåligt..

, Coffe säger:

aaa älskar di oxå

| | Jennie | | Älskar dig! säger:

naaaw

, Coffe säger:

haha

| | Jennie | | Älskar dig! säger:

äntligen fattade du det

, Coffe säger:

mm ja har funderat på de men har inte vågat yttra mig fören nu

| | Jennie | | Älskar dig! säger:

naaw vaa bra att du tog dig mod till de nu

, Coffe säger:

mmm visst äre

| | Jennie | | Älskar dig! säger:

aa

, Coffe säger:

men gonatt min lilla prinsessa <3

| | Jennie | | Älskar dig! säger:

a godnatt min guldklimp



hahah nä nu ska packa ska till min älskling Andreas i morgon <3<3<3<3<3


här e lite bilder från lägret


bättre sent än aldrig tycker jag XD
detta är mitt andra hem Örnboet .


Nu e det bestämmt!

hej

idag har jag varit på konstigt humör! vet inte hur jag skulle göra men nu tror jag att jag verkligen har betsämmt mig..jag ska byta skola vet inte vart eller nåt men Jensen e inget för mig känns det som :S..
va ska jag göra lixom..jaja...föresten, i morgon ska jag tilll Andreas vi ska på kalas :)

kram

Romme 5 mars

hej hej!

igår vart det Romme för mig i alla fall, ville inte stanna hemma..gick upp 4 för att sen möta upp Emelie i Hemmesta och sen körde min mor oss till skolan. Sen vart det så att vi kom tidigt så vi satt ute och det kändes som att vi va ute på fyllan när typ 3 taxibilar åkte för bi o typ stannade för att se om vi ville med HAHA.!! men sen åkte bussen vid 6 satt brevid Emma som typ tvingade mig vara vaken vi hade tråkigt och skrattade åt allt..vi räknade hur många kyrkor de var på vägen och vi började räkna dem innan Sala och då bara på den stunden fanns det 9 st alla uppåt i landet borde vara troende eller nåt..haha..

sen var vi uppe och vid 10 blev första åket..riktigt härligt ägde nästan haha..jag till och med åkte svarta backar :) ut maningen var ändå när jag skulle åka ankarliften men Mattias, eftersom alla e längre en mig så e det rätt svårt att hålla sig kvar men hahaha..överlevde ju :)...ja som alltid e det ju nån som måste göra illa sig och det var Linns tur IGEN kan man säga första åket tog dem den svarta backen o hon bryter då revbenet :S synd om henne..:(..
i dag i allfall måste jag vara hemma mår väldigt dåligt igen så då e det bara att vila upp sig till måndag så jag kan plugga i kapp mig igen :S fan orkar inte e sååå skol trött faktiskt så de va bra att jag har varit hemma och laddat nu tycker jag för då kanske jag orkar igen :S


längtar eller inte

hejj

kl e nu 00:50 kan verkligen inte sova ligger å tänker så mycket..jag som ska upp 4 för att åka till romme:S kommer inte palla men men..det känns som att mitt liv börjar bli dåligt igen..jag tvivlar på mig själv hela tiden och människor som försöker få mig till nån helt annan jennie.. är det rätt?

e det änns någon som läser min blogg?
så känns det inte.. och så känns mitt liv oxå att ingen verkar vara min vän eller så..men fan va jg tänker för mycket.klarar inte av skolan  i alla fall de e en sak som e säker..tänker nog hoppas av har jag en känsla av ;S men vet inte..fan jag vet inget just nu..och andreas får bara höra en massa dystra saker just nu i från mig..hur dum får jag va..jag frågade honom om jag var en bra flickvän! klart jag e varför frågar jag? va fan e det med mig..snälla vet inte va som håller på att hända..några saäger dessutom att jag kommer att få anorexia ;S hur fan kan man tro det..och hur kan man säga så? då mår jag bara ännu sämre..men ingen vet hur jag mår känns det som..

snälla du, som ser upp till mig snälla gör inte det jag e ingen bra förebild, jag lovar..

orkar inte

NU STRUNTAR JAG I DETTA..kommer ändå inte bli klar..varfös ska jag sitta och stressa nu när jag vet att jag ändå inte kommer att hinna lämna in min uppgift...FAN ATT SKOLAN TAR SÅ JÄVLA MYCKET TID. jag kommer att få ig i den här kursen fan jag vet ju inte änns va kursen heter :S men jag klarar verkligen inte med denna blev för mycket jqag ska hinna göra matsäck till i morgon oxå och sen gå upp kl 4 i morgon fan att andreas inte e här nu och kan ge mig en puss på pannan..

Plugga

Hejsan

e det bara jag som inte klarar av allt i skolan nu eller?? seriöst jag e så skoltröt och uppgifterna vi har blir bara svårare, alla som tror att barn o fritid är lätt kan ta sig för det e väldigt mycket..

Men men idag e jag hemma pluggar har hälften kvar av min inläming som ska vara inne kl 00:00 i kväll :S men men hoppas jag hinner inna 21 för då måste jag sova, ska nämligen upp 04:00 i morgon ska nämligen till ROMME om jag nu klarar av det..:S men det e såå jävla roligt juu..har inte åkt skidor i år så jag måste verkligen..men vet inte om jag ska ta med mig mat eller handla där..vi är 7 bussar i från Jensen och det e säkert andra där och jag har inte lust att stå i kö halva dagen..

Men nu måste jag verkligen plugga igen men vi hörs

Kram

riktig kärlek

Tjoho<3

Andreas e den underbaraste killen jag skulle kunna träffat JAG HAR HITTAT MIN DRÖMKILLE. Vi har nu varit tillsammans i 2 månader asså de två bästa månaderna..Han ställer upp på allt ex nu på lovet földe han med mig på läger och var ledare och han var super gullig med barn..Andreas ger mig en puss i pannan så fort jag blir ledsen eller sur eller mår dåligt och just då kan jag absolut inte må något annat än bra efter en sån puss.
Att jag skulle hitta kärleken igen och på detta sättet kunde jag verkligen inte tro..jag trodde helt seriöst att jag aldrig skulle finna en kille igen..men ååå Andreas du kan inte tänka dig hur helt jävla bra det är att vi e tillsammans..varje dag med dig e helt underbara..

så alla vet så e jag helt lycklig som har min drömkille som jag verkligen står för att jag älskar och kommer älska resten av mitt liv förhoppningsvis för jag kommer aldrig kunna göra slut med Andreas <3

Andreas Hägglund jag Jennie Friberg älskar dig nu och föralltid <3

sjuk

hejsan!

sitter här nu i soffan och har jätte ont i hela kroppen och jätte förkyld..men så blir det när man är på läger med en massa barn som e sjuka oxåXD..fan va roligt lägret var i år..men men vissa saker var jävligt jobbiga men det behöver vi inte gå in påXD..

idag kommer min dag vara as tuff,jag e jätte sjuk och orkar typ inget alls och måste städa mitt rum och skriva mitt arbete som ska vara inne i morgon som jag inte alls hunit med i veckan :(...

Men jag skriver lite mera senare^^

sportlov

hejsan!

nu e jag hemma igen efter en hel vecka som lägerledare på Örnboet. det var 20 barn som va söta och roliga..eller inte..men det var riktigt roligt i alla fall jag, Maria, Sebbe, Victoria och Andreas var ledare och vi hade riktigt roligt hahaha...(Olga säger jag bara)..
nu e jag så trött så jag pallar inte skriva va vi har gjort men man kan ju tänka säg va som händer på läger hahah ..
men vi höres  kram <3

RSS 2.0
Test