Hitta en intervjuv i Piraja tidiningen:P


HItta mitt idolklipp;) hahaa


sova nu kanske

hej
har varit social med mamma nu i kväll. lagade maten och tände en brasa och lite ljus, mysigt..bara de att jag har så ont, och i dag tog matrialet slut så de vart en nödlösning vilket gör att de gör ondare! ..alltid ska de vara något..

i morgon blir de upp tidigt och sen läkaren, sen åka för första gången iväg me bussen nu efter operationen, kommer känna mig jätte töntig, ingen fattar ju att jag e opererad när jag går o så, kommer dessutom stå i bussen, i en tom buss typ hahaha:P ska i allafall till stan och försöka titta lite i affärer annars åker jag direkt till Emma där de väntar en halloween midda på kvällen, så jag kanske kan åka dit på dan o hjälpa till istället för att lida i stan hahaha!!!

Juste hörde att de ska snöa i morgon vilket jag inte tror på, inte här i allafall..uppåt i landet kanske men inte här!! ahaha

Men nu måste jag krypa ner i sängen
God Natt
Kram

vilket väder!

De e otäckt när de blåser så här mycket som de gör idag, känns som att hela huset ska blåsa iväg, och så regnar de, hela dagen har de hållt på så här, inte konstigt att man blir seg en sådan dag som idag..ialla fall jag..Vad har du gjort idag? Hoppas ni har haft roligare än mig..idag har jag haft jätte tråkigt haft så ont, ska snart hoppa in i duchen för att kunna lägga om såret..AJJJJ!!! inte roligt!!


men nu måste jag avsluta
Kram

Musik och plugga

Hej
la mig ner nu i sängen ett tag, har faktiskt pluggat lite, men de gör ont nu så jag tog tabletter så nu ska jag nog vila lite. Jag har haft lite roligt me frippe nyss föresten skulle gå från skrivbordet och han reser på sig direkt, då börjar vi dansa till musiken..hahah de borde sätt roligt ut eftersom jag typ bara rör på armarna och frippe springer runt och har kul hahaha..

Men men, just nu vill jag bara kunna plugga massor och bli hygligt bra till i morgon då jag ska ta mig till läkaren igen och till Emma som har spökmidda?? HAHAAH.. Jag har tur som får sova hos henne, annars hade de inte gott så bra..!!

men vi hörs senare :) måste sova nu typ en stund

Kram

Emma och jag var ute i skogen på prommenad


God Morgon!

när jag vaknade i dag kände jag hur tråkigt allt kommer vara idag, de är tråkigt väder...riktigt höst väder, de är kallt och jag vill bara stanna kvar i sängen,vilket jag gör..haahah idag har jag inte heller något jag kan göra eftersom mamma jobbar så kan inte ta mig här i från typ, så jobbigt att ta sig till bussen, Jag har ju i vanliga fall 20 min till bussen, men när jag mötte emma i måndags tog de mig 20 min att ta mig ca 100 meter!! så jag skippar nog att gå till bussen!!

Dagens planer:
Små städa
PLUGGA ( har fåt de jag missat nu)
bara ta de lugnt
byta mitt sår...AJ säger jag bara!

Sen blir de nog mest tv tittade o data sittande för mig...

men NU ska jag ligga kvar här ett tag och sen göra godaste smörgåsarna med ägg och bacon..jag kan fortfarande inte förstå att de är GI mat!! :)

Kram

Bobby

han som sjunger heter Julle och va min musiklärare 6-9 i Hemmesta, Han e den som typ gjorde att jag tyckte de va roligt att vara i skolan för han va den som tyckte att jag va bra på något, sjunga alltså..men men, de slutade me i 9an att han gjorde mig tillJoker i hemmestafestivalen..och jag vann båda gångerna tjoho..!!
När jag gick i 6an köpte jag denna låten av honom o idag hittade jag ett band då jag står o sjunger denna låten haahah, Julle va som en förebild..
Ni e bäst!!


En underbar tjej!

Hejsan

jag ska börja visa upp på min blogg här som verkligen betyder/bettyt saker i mitt liv, minnen o liknade saker!
De kom jag på nu när jag snacka me min vän Beckiz, börja tänka på hur mycket vi gjort o gott egenom. Från att vara vänner till att vara ovänner, bråkat o haft oss, vi var två olika personer som små även nu men nu är vi vänner och bråkar inte när vi ses vilket jag verkligen uppskattar!..

Vi lärde känna varandra genom Unga Örnar, vi e båda födda 90, (hon fyller 18 om 5 dagar) TJOHOOO!! Jag hoppas att vi verkligen finns förvarandra i livet nu Beckis, och din dotter MYzan e underbar, hon har tur som har dig som Mamma<3

Älskar dig gumman<3

Hemma dag

Älskar min syster Jessica!! Hon skicka massa tidningar i dag så min dag/kväll består av att läsa massa skvalller..!Tack syster!..


bäst!


Debatten

Herregud!!!.. Politiker politiker...blir trött på dom, dom ska alltid krongla till allt, svarar inte rakt på sak och dom e nästan bara pinsama, de spelar faktiskt ingen roll vilket parti dom kommer ifrån, men så e det enligt mig..krångla inte till de!!..

Den 20 November
är de en debatt med massa olika barn-och ungdomsorganisationer på ABF-Huset  här i Stockholm. Då kommer det politiker och sånt som vi ska ha en debatt med, vi ska först förbereda oss och gå igenom Barnkonventionen,  Det är den vi utgår ifrån!.. Mycket viktigt ämne!!

Lääängtar
att få bevisa att politikerna har fel ibland, säger att dom ser barns bästa, men ja..gör bra saker för barn då då?? hahah NU börjar jag bli varm i kläderna...


Har ni tänkt på hur barn och ungdomar, framförallt lärarna hur dom mår runt betygsättningen? Elever e spännda o arga på lärare som har satt dåligt betyg med mera..och elever har press från sina föräldra..och lärare får massa föräldrar på sig.. därför borde man inte ha betyg förns i högre ålder!.. Att jag hör nu på ett inslag att de e föräldrar som ger pengar till lärare eller rektorer och hotar dom, de e fan inte roligt, vill vi ha fler lärare i framtiden?  då borde alla ta sitt ansvar och få utbildningen man behöver..!!

NU har jag fått skriva av mig lite !!

Debatt- om skolan

Du som e intresserad av att de går rätt till med betygen i skolan och vill vara med om att påverka..Titta på 2an, debatt just nu om detta med lärare, elever, politiker och rektorer!!


Tisdag

ååå va härligt me loooov..love it..! för nu slipper jag känna stress för att jag missar för mycket i skolan..
Men men...
igår var det måndag och Emma kom förbi underbart...vi laga midda o hade oss. o sen börja vi dricka lite vin o så slutade det roligt med att vi berätta massa minnen o så..mådde verkligen inte bra i morse men de gick över, vi har tittat på film i dag näästan de vi gjort, sen vart det att emma stannar kvar en natt till, så vi fick fylle middag, PIZZA :P men vi åt typ en bit var, så de lär vi äta mer av i kväll..kanske...

Men nu ska jag vara social igen..

Kram

Vill ha!




Detta vill jag ha..vill ha en väska med lång rem och mysiga skor nu eftersom jag inte kommer kunna gå i Jeans på ett tag..dumma operation!!

Musik tips

hej
Ligger här o har tråkigt, tänkte om de e nån som har bra musik o tipsa mig?

ställa tillbaka kl

god morgon..sim ni vet  så ska man ställa tillbaka kl idag eller i natt skulle man gjort det...riktigt skönt att få sova en tim längre i morse..:D nackdelen är ju att de blir mörkare redan runt halv 5 snart men de får man stå ut me..

idag ska vi ha en hemma dag och städa. ska vara till så bra hjälp jag kan.kan ju inte böja mig ner eller bära tunga saker..!! riktigt jobbigt. Igår kom vi hem sent, vi var i Tumba fick midda där, Linda och Emma tog ut mig på promenad, fan va trött jag vart efter, alla mina krafter försvan, somnade vid matbordet (Lite pinsamt) hahaha..men men..

Nu vill jag ha i mig lite frukost, som inte kommer bestå av dropp tjohooo:)

Kram

Lördag

God morgon!

NU kommer jag få den godaste frukosten, de blir stekt macka, typ rostad, stekt skinka och ägg, jävlar va gott det är, de är typ GI mat, men även bra för mig nu när jag inte får i mig så mycket mat..menn men

idag ska vi försöka ta oss till IKEA ska bli roligt och se om jag klarar en dag där!! bara att ta fram rullstolen igen..hhaah

Tack Fia för tipset om hur jag laddar upp låten<3

Kram


2008-10-24

har ni tänk på att om 2 månader är det JUL igen?..härligt, sitta framför brasan och sitta me mysiga kläder, en varm kopp choklad eller te..mysigt!..Men nu börjar även JULSTRESSEN!!! snart kommer jag inte orka gå igenom stan för att de är så mycket människor som stressar runt..men men,,de e väl en visss del me julen de oxå..


Jag har en önskan till jul i år, och det är att det finns RIKTIG snö!!

Nu ska lilla jag sova!.. blir kanske IKEA i morgon för att jag ska kunna röra på mig..(rullstol till mig:P)
Kram

Molly Sandén..


Riktigt bra...blir helt varm av denna..vill oxå kunna sjunga så här bra..

HAHAHAH

Peter: hur många medlemmar har ABBA?
Kevin: vad är medlemmar?

HAHAHAHAHHA!!! fett gulligt..Kevin e IDOLS nya scharmtroll <3

får panik på tvn..

Det är  bara repriser på tv vilket stör mig sååå himla mycket, efter som jag redan har sätt alla dessa!!!...blääääää

Men snart e det IDOL<3


Vill tillbaka upp till Fjällgård på denna lååånga skidvandring<3


Vi var på väg upp till toppen <3

Fredag

Hejsan
sitter hos mormor och morfar nu, var ju hos läkaren i dag o fick lägga om såret..HJÄLP säger jag bara, ni kan inte tänka er hur on detta gör!!

idag e det läger på örnboet,VILL DIT, men de kommer inte gå, inte nästa helg oxå när det är Annorlunda kurs som e sååå otroligt roligt att va på..!! Förlåt Maria, men kommer nog inte..
Mamma och mormor tvinga med mig till Mölnvik på rusta och brisak, inte roligt, ser ju ut som jag skitit på mig när jag går hahaha..men men...får låna en rullator här :P hahaha..

ha de bäst och ha roligt nu i kväll tjejer fast jag inte e me!!<33

Kram

Frippe

utan min älskade hund vet jag inte va jag skulle gjort i dag..jag ramlade ner på golvet för att jag vart helt svimmfärdig..han kom fram till mig pussa mig i ansiktet o gnydde till..han lixom gjorte så att jag kom tillbaka..han snacka me mig, han stog åvanför mig ett tag, jag försökte ställa mig upp, han trycker upp kroppen me hans nos...fan va underbar hund jag har..Finns bara en sak som känns jobbigt att inte få ta reda på..var det så frippe gjorde me pappa när han dog?..Vill inte tänka på det, men de känndes bara som frippe vart med om detta förr!


en Historia

Det var horan och kunden som tillbringat natten ihop. På morgonen vägrade kunden att betala horan, vilket resulterade i att horan anmälde honom.
Det gick ett antal månader och plötsligt var man framme vid rättegångsdagen.
Precis när förhandlingarna skulle börja så steg där in en mellanstadieklass som var på studiebesök i rättsalen.
Domaren kallade till sig både horan och kunden och menade på att "Med tanke på barnen så skulle man säga att detta inte var en uppgörelse mellan en hora och en kund utan mellan en säljare och köpare av en lägenhet"......

Kunden var den första att förklara varför han inte ville betala:

-För det första så var lägenheten fuktskadad.
För det andra så var "vardagsrummet" för nära "toaletten".
För det tredje så var lägenheten alldeles för stor........

Så var det dags för horan att återberätta sin version:

-Vad gäller fuktskadan i lägenheten så kan den inte ha spelat någon roll, för han hade dubbla regnskydd på sig när han gick in.
Vad gäller "vardagsrummet" i förhållande till "toaletten" så kan det inte heller spelat någon roll, då han sprang mellan de två rummen titt-som-tätt.
Och slutligen vad gäller lägenhetens storlek så kan man faktiskt inte komma med möblemang för en 1:a när man ska flytta in i en 4:a.......

Torsdag

i dag e det torsdag..en tråkigt torsdag!! men de positiva e att i morogon ska jag till vårdcentralen 8 10 o lägga om mitt sår..hoppas på det bästa mamma har ju laggt om det varje dag nu, men vill ju veta hur det ser ut..
efter allt detta så åker vi till mormor och morfar som bor 5 min där i från..hoppas verkligen att jag klara av att sitta i bile..inge mer ambulans tack!..

hemma hos mormor o morfar kommer jag nog tillbringa dagen, mamma ska till tandläkaren o då lär jag få kolla egenom morfars frimärken igen..lite roligt..men men


EMMA: - du ska veta att jag älskar dig, du e en riktig vän och stöttar mig otroligt mycket, hoppas jag uppfyller de samma för dig<3 FRIENDS FOR EVER<333


bra att veta

 

Tio sätt att påverka


1. Skriv en insändare

2. Kalla till klassråd

3. Ta upp en fråga på elevrådet

4. Demonstrera (Obs! Kolla vilka regler som gäller.)

5. Var inte tyst, säg vad du tycker

6. Chatta på nätet

7. Prata med en kommunpolitiker

8. Skriv en låt

9. Bär en knapp

10. Bilda en förening eller klubb


min låt!

Hej
i helgen var ju tanken att jag skulle spela in en låt, den jag fick av johhny..den heter Håll mig!..som ni vet så hade jag verkligen sååååå ont under inspelningen att varje gång jag kom upp i en ton hög det till, så de hörs att jag lixom håller tillbaka..men men jag e nöjd  allfall..samma dag jag opererades så hahaa!!

Men jag ska försöka lägga upp den här på bloggen..antar att jag måste göra det till en youtub film?

Kram

första omläggningen!

Hej

ojoj detta tog lång tid..klarade inte av att tänka på hur ont de kommer vara att byta kompressen o sånt..tog mig en timme att bli klar me allt..! men men..nu sitter jag på kanten av soffan spänner hela kroppen..lyckas i allfall sotta upp..!
så fort jag gör något missar jag att andas och blir så yr så de blir helt svart på ögonen..då får jag massa panik..skulle sätt mig i duschen släppte allt!

men nu ska jag sova

Kram

sjukt ont

hej
min dag har betåt av att ligga i soffan med ett täcke under rumpan och 5 kuddar under ryggen, ingen kan fatta hur ont detta gör, e livrädd att röra på mig för då gör det ont, dom starcka tabletterna gör img bara snurrig o helt sluddrig!
under operationen hade jag en slang i halsen och de göt ont efter den fortfarande, kan inte änns äta mat. Borde typ ringa sjukan o berätta det, för dom ville att jag skulle klara av att äta utan all dropp,, FAN varför ska allt hända mig?

kommer inte kunna göra något roligt under lovet, de e två läger, en halloween midda och ett halloween disco med unga örnar..o så skulle jag säkert fika och va på stan me underbara vänner..

Kan inte sova kan inget alls..tycker synd om mig själv förra gången tog detta mer än 1 år att bli av me..INTE IGEN TACK!!!

Helgen+ Operation

Hej har haft en jätte bra helg spelat in imn låt och varit men människor jag gillar o umgås med..orkar inte förklara detalijer, nämligen så att jag har haft ont under svanskotan där jag opererade mig för ett år sedan eller de e mer än ett år sen!
i allafall.. när jag kom hem upptäckte vi att jag verkligen måste in till akuten o titta upp detta, Magnus körde mig o de vissa sig att jag får en ny cysta (stavas)..så de va bara att operera igen, fan va hämskt allt va klarade inte av att sluta grina..fick massa lugnande men vart inte bättre av det..men men..kl 9 i morse opererades jag och vaknade upp igen 3 tim senare mer lugnande o sånt..å så var de massa äckliga tanter som spydde, klarar inte sånt

så jag klarar av att åka hem så nu sitter jag här å 3 kuddar hhaa..o har sjukhust trosor på mig, riktigt snyggt eller inte..men men..e sjukskriven nu o allt, får se hur de blir me allt..en dag itaget, måste ringa vårdcentralen för omläggning av såert varje dag, men klarar inte av att ta mig dit..så får se hur detta blir!!

måste lägga mig ner nu
Kram

saker att göra innan bussen går!

packa
plugga på inlämningen(halva kvar)
skriva ut Fritidens historia
duscha
laga mat
städa lite
ta ut soporna

Jag kommer inte hinna alllt detta..tar lixom en senare buss bara för att hinna, men då blir de ingen lunch:(
jag ska till örnboet i helgen ska bli sjukt hätligt och roligt

Söta Marlene ska me<3
Kram

mössprovning me Emma:P


..

att få en kyss i pannan och få höra att man räcker till,
och duger som den man är, de är det ända jag begär..

Torsdag

jag gillar inte morgonen, vill bara ligga kvar..men i dag e de en stor dag...MASSA PLUGG OCH MÅNGA PROV!!..de e lite synd om mig iallfall?

och nu måste jag typ skynda mig om jag vill kunna hinna me allt..men vill inte..  har en period nu, då jag inte vill, kan eller orkar något..men en sån period har nog alla nån gång..men men

i morgon är de fredag och jag ska till Örnboet vilket känns underbart..då ska jag bara ta de lungt och inget ska stoppa min helg..Ska stänga av mobilen så slipper jag all onödigt snack och sånt...

hörs senare :)

Kram

skriva av sig!!

Pallar INTE!!..varför ska allt va så svårt att förstå..mitt liv snurrar och känns inte som de ska stanna, även som att jag flyger och inte kan landa!
De ända jag vill är att kunna få en förklaring. en förklaring med ORD..!! känslor och sånt kan man lämna någon annanstans, men inte hos mig, för nu känns de bara onödigt, för det blir bara fel och alla tror olika..hur kan man säga att man älskar nån innan man träffat personen? HUR kan man bara bestämma att man ska va tillsammans om man inte träffats?

jadu..just nu jag vet inte men jag vill bara ligga kvar i sängen, vill inte till skolan, träffa vännerna, sjunga eller något alls, bara sova!!

ja, de va skönt att skriva av sig!
Kram


tisdag och onsdag

heej

igår var de skola..massa plugg just nu..men sen va jag uppe på unga örnar en stund o hjälpte till..sen mötte jag Qasim åkte hem till mig kolla på tv o lite sånt..vi gjorde potatisbullar vid 12 på kvällen..lite kul hahaa..vi hade glömt bort maten, men de gjorde inte så mycket..sen ja.så va de dax o sova...:P

men idag då, onsdag, så åkte vi in till stan tillsammans, vi missa första bussen men de gjorde inte så mycket, så vi åt lunch vi slussen på nån resturang. Sen i skolan så hade jag o Emma lite roligt hahaha..nästan så jag åkte ut ur klassrummet..tror läraren blev lite paff att hon behövde säga till lite :P ahahaa
Men men
sen nu efter skolan åkte jag upp till Jessicas jobb..å där va så klart den ötaste i världen...haha. Vi skulle se Arn filmen för hon hade gratis biljetter.. men de fanns inga platser typ, så vi åt midda i stället på Taco Bar!..o så hade vi mysigt, jag älskar att vara med min syrra alltid lika roligt, känns som vi kan snacka om allt vilket e väldigt bra!..<3

Men nu då, nu sitter jag här me massa tankar i huvet om lite saker..orkar inte ha de men vet inte va jag ska ta vägen me dom..nån som kan hjälpa mig?

Kram

Broarna!!

Är det bara jag som inte vågar åka över Stockholms broar?? det är typ sprickor i alla brorar nu Skurubron som jag åker över, slussen bron, västerbron och så var de några fler!!!!


Som sagt, jag kommer ha flytväst på mig nu:P

Tisdag

God morgon

vaknade kl 8 o kände hur ont i huvet jag hadde o så självklart började jag blöda näsblod...bläää..jobbigt.. så nu sitter jag här och tar det lite lungt ska gå om en timme till bussen så..
Jag ska äta Lunch me Linn <3 lär bli asien om jag känner oss rätt:P men men. nu har jag varit på praktik i 2 veckor så jag har ju inte ätit där än!.. Efter skolan ska jag åka upp till Unga Örnars distrikt o träffa Johnny då vi ska planera in för lägret me ladystar som är nu i helgen..

Tycker du om att sjunga? då ska du med i helgen tycker jag..vi ska spela in låtar och vi ska ha jätte mysigt och kul :)¨



sen runt 18 tiden ska jag träffa Qasim, och så åker vi hem till mig :) tjoooho va roligt det ska blir..:)
Men nu måste jag äta frukost och fixa lite nu

Kram


Grattis Tove på 18 års dagen


Här har vi Rasmus o hanns flickvän Tove som e underbart snäll o trevlig :) idag fyller hon 18 år GRATTIS GUMMAN<3

(tur att Maria skrev på sin blogg)

skolfoto


saker jag verkligen vill göra!

Jag har en hel lista med saker jag vill göra!..dessa e några:

Åka luftballong över stockholm
Skaffa en egen lägenhet
Ta körkort
Kryssningar
Åka utomlands

Dessa saker vill jag verkligen göra :) och hoppas de blir innom kosrt :D


favoritspel som liten!


Emelie <3 André

Ni två lysser upp er kärlek varje dag, har aldrig sätt Emelie så lycklig som hon gör med denna pöjk, ingen ska få ta ifrån dom, alla har vi tider då kärleken är jobbig, men er kärlek är värld att kämpa för. Alla gör vi misstag men alla har vi en changs att lösa dom, Alla gör vi fel, men låt dom inte komma er i mellan!


Måndag

 hejsan!

jag gillar verkligen inte måndagar usch!!.. men jag har de lite små roligt här hemma. städar o har mig, har glömt bort att jag måste laga mat bara..så bäst jag gör lite mat innan jag typ glömer det igen haha..

det finns en fråga jag har tränkt på nu ett tag..hur skulle mitt liv varit om jag inte skulle ha de som jag har det nu?
Hur
är det att ha en pappa? hur skulle vår familj varit om han levt i dag?
Vad skulle jag göra utan Unga Örnar  i mitt liv? hur skulle jag se ut? vad skulle ag ha förvänner?
Skulle jag älska att sjunga så mycket som jag gör nu? hur skulle jag klara mig utan att sjunga?..

Jag får panik just nu, de finns många andra frågor som jag har, men känner inte att jag vill skriva dom, jag e nöjd med mitt liv, älskar att sjunga och har möjligheten att sjunga varje dag. jag mår bra med min mamma fast jag inte har pappa, men känner att jag verkligen saknar honom! det är nu påsenaste tiden jag saknat honom så mycket som jag gör nu! de är nu jag förstår att pappa inte kommer tillbaka och kommer inte vara med vid min sida, men vet att han ser mig, han måste göra det!!

Kram


godnatt

hej
jag blir hemma i morgon inte roligt, men så blir det, har försökt sova nu i flera timmar, men kan inte ligger o vrider mig, jag hatar när de e varmt o ena stunden kallt men men..man ska inte klaga..är glad att jag inte är ute på gatan o soveri alla fall..

Längtar tills på tisdag då min killkompis Qasim kommer o gör mig sällskap nu när jag e själv hemma o allt..blir skit roligt tror jag..:)..men men..vill verkligen sova!! vill ju till skolan men de kommer verkligen inte att gå:S..men då kan jag jus täda i allfall haha..
Nu ska jag lägga mig igen

Kram

örnboläger

hejsan

nu har jag kommit hem från Örnboet. Helt underbart har det varit, älskar verkligen det stället...de är typ mitt andra hem, så nu ska jag åka dit i 4 helger på rad nu..kanske lite tråkigt, men va fan, de är mysigt :D
jag hade så gärnat velat haft kameran, men de går ju inte, eftersom den e stulen..de va sååå fint när vi gick en prommenad till flatenstugan för att grilla korv o dricka varm choklad..vi lekte burken o lite 1 och 20..ååå va underbart..Det som är det tråkiga är när det finns barn som förstör för andra,men jag har lärt mig att jag inte ska bry mig om de haha..men men..

Just nu sitter jag o fryser, tror att jag e sjuk, eller himla trött vet inte va det e men.hahha..får se hur de blir om jag kommer iväg till skolan, men de hoppas jag för nu e det 2 veckor sen jag va där, eftersom vi haft PRAKTIK!!!

JAG FICK MVG PÅ ALLT <3
så nu känner jag mig duktig faktiskt.. :D
Men nu borde jag lägga mig o sova, men snart e det andraavenyn o så ensamma mammor söker..:) wiii...


Kram

Torsdag

Hej
idag har jag varit på praktiken o lekt me barn

men de jobbiga e att jag typ inte haft tid me bloggen eller me vännerna, haft rätt mycket i veckan, men nu e mamma borta lääänge så nu ska jag väl ha lite mer tid :)
oarkar bara inte va själv hemma så länge..men men..i morgon åker jag till Örnboet över helgen så de blir ju mys..min kamera e stulen så inga bilder blir det heler:(
Men men..nu ska jag packa och hänga tvätten :O vi hörs sen hörrni...

Kram

Emma o jag fulla..

Ja, som sagt, vi delade på massa alkohol i lördags, och massa lakrits shotts hahah..så här såg vi ut i allafall...:

visst ser de mysigt ut..

innan..

Efter..haahha

Innan faktiskt..(?)

Jag kommer inte änns ihåg att vi tog dessa!!

hihi

ja, jag vill bara säga att de som hände stannar mellan oss gumman..hahaha

Lördag-kanelbullens dag

Wiii..idag fick jag sova ända till 11, riktigt härligt, men jag trode att jag skullvera själv hemma när jag vakna så jag gick upp o gjorde frukost o när jag vänder mig så står mamma där o vill ha alvedon :P fan va räd jag vart, typ hoppa flera meter..men men

idag ser mina planer utatt jag MÅSTE städa mitt lilla hus för att kunna åka in till tjejorna och fika, eftersom de e kanelbullens dag i dag...men men i så fall kommer troligen emma o hjälper mig att dricka upp lakrits shottsen och lite annat hahaha...de blir nog super bra, så Länge jag inte har någon sånggrupp i morgon, för annars får jag nog skippa drickat, hahaha..

Nu ska jag börja va duktig o städa, kommer före och efter bilder, men looova att inte bli rädda...:P

Kram

?

Varför dök du uppså där, kan inte fatta det..jag förstår inte.. är de för att göra mig svartsjuk eller göra mig förvirrad?..men glad för din skull..så du behöver inte göra om de e du snäll...

fredag!!

åååååååååååå vilken underbar dag de varit på praktiken, var med dagmammornas barn o alla barnen typ älskar mig :) wiiii...men men har jätte ont i foten bläää...men men ahhaah

sen gick jag till bägen umgås lite me dom som var där..myggan emma..äää...ja..sen åkte jag hem o nu fick jag ett glas vin medan vi väntar på den goda maten mamma lagar DET BLIR KYCKLING<3...wiiii..så hoppas ni har de bra i kväll nu:)


Kram

Emma 19 år!!

hej

igår var det praktik o jag bakade massa goda bullar o lekte en massa med barnen :) superroligt måste jag säga!
efter allt detta träffade jag min vän emma och jag ångrar verkligen att jag änns gick dit, men men..hoppas du förstog emma det va ju inte så att jag gick för att jag inte ville va me dig..så jag mötte en killkompis..vi gick en promenad så de va roligt

Sen mötte jag min syrra Jessica vid hennes nya jobb, mötte magnus o så åkte vi o fika på Ikea..Jag o magnus vi var dampiga som vanligt hehheehe...sen åkte vi hem till Stene där Emma fyllde 19 år massa god mat o roligheter...sen kom jag hem vid 12 o bara hoppa ner i sängen inte roligt när man behöver komma hem så sent när man ska va vara pigg en hel dag..
Men i dag har jag inga planer längre skulle med ut med emma men de blev inge bra men de praktiska..o så kanske jag åker till famor där ala flickor i släkten ska ha myskväll:D

Onsdag

Hejsan

idag vart de stressigt på morgonen..men jag kom i tid i alla fall:) super glad för det..idag har de varit roligt lekt me massa barn o dom verkar i allafall tycka  de e roligt :D haha...men men

sen efter det åkte jag till stan o kolla lite, drog till myggan o emma o lite andra människor..men inte så länge..men i alla fall..åkte o handla lite små saker sen..hoppas verkligen att de löser sig!!

Idag när jag kommit hem tror ni inte det blir strömavbrott?? JO fan va rädd jag var..där satt jag liten som jag e i soffan hahaha..tror det kan sätt roligt ut haha..roppa på frippe att han skulle komma o rädda mig XD hhehe
juste, ii morgon kommer min lärare till min praktik läääskigt..men jag tror de går bra hehehe..

Men nu måååste jag duscha ha de bäst!!

Kram

RSS 2.0
Test