dagens horoskop!!

You may feel a thrill from out of nowhere today
one that makes you wonder what's coming next.
It's a really good time for you to get together
with the people who mean the most to you.

det är sant..

Var med i Studion

Hej

Nu har jag kommit hem igen. Var i studion som sagt med Freddy och Erik. Vi spelade in en test med mig och förhoppningsvis så ska den bli lite bättre när dom gör den coolare med annat tempo och sånt =) hhiihii de va läskigt. men nu e jag hemma. Börjar 08:05 i morgon så bäst att sova snart kanske!!.

Ha det så bra så hörs vi i morgon =)

Kram

Linda 15 år!

Grattis till värdens underbaraste syster Linda! Idag blir du byxmyndig wohooo:P Du vet att du ska få en bio med mig! hihi..gulligt va?!

Kom ihåg att jag älskar dig och du kan alltid komma till mig när du behöver <3



(bild från 2008)

Love yaaaa<3

Kram

Måndag - en bra måndag!

Halloooj!

Idag har det vart en bra dag. Först var de lite trafik kaos så jag blev sen till skolan men jag missa inte så jätte mycket vilket var bra! Sen så vart de till att träff Freddy vi åt Sushi! mumms Sen kom Erik och vi köpte trummor till studion. Så nu ska de spelas in!! wooohoo...

Så nu ska jag plugga lite och sen vara social med dom andra! =)

Kram

Vart hos familjen och firat Linda!

God kväll!

Kom nyss hem från en mysig stund med nästan hela familjen. Linda fyller 15 år i morgon så vi åt middag och hade mysigt. Menyn var avokado och räcksallad och sen så klart tårta! Hon fick massa fina saker =) och jag fick träffa Frippe igen massa mys. alltid kul att träffa familjen nu när man inte träffas lika ofta! men men. Nu ska jag fortsätta städa upp här så att jag får ordning på tvätten. Har nästan inga rena kläder hahaha..

Mamma och Stene<3

Hörs senare kanske!
Kram

Gårdagen!

Åååå va bakis jag är hörrni. Det vart för mycket dircka i går tror jag. Emma som oxå är värdinna minglade extra mycket med mig i går eftersom vi vill se att folk har det bra. Sen va hennes killkompisar där och vi börja så klart festa med dom. Det vart massa Champange tror han köpte in 5 st till slut. Galet roligt! Helgens bilder:

Finna massa fler haha. det var super bra igår. nu vill jag bara att han hör av sig! =)

Kram


Utgång!

Jupp nu har jag fixat lite och vi har förat lite hemma hos mig. Nu blir de snart Chaplin och efter det hoppas jag på något riktigt bra =) hihi.. Ha en toppen kväll så hörs vi i natt kanske!!

(ska ni ut titta förbi Chaplin smsa innan så får ni biljetter)

Kram

En trevlig prick på msn

Gulligt värre. Jag har nån som vill stå vid 7-eleven och vänta på mig..

Han
:oh jennie, kom ut till mig, jag väntar i hörnet vid 7-eleven  
Jag:så om jag går ner till 7- eleven nu står du där då?
Han:nja, d beror ju på vilken 7-eleven du bor vid  
Jag:haha..tur att du inte vet vart jag bor, för då skulle du stå där varje dag. inte sant?
Han:mmm  (a)
Jag:höhö det tror jag inte på. vem skulle vilja vänta på mig?!!
Han:jag kan vänta på dig  
Jag:varför?
Han:du verkar söt o go o alla förtjänar att ha någon som väntar på en så jag kan ställa upp

hihi

Ändrade planer!

Hej

det vart lite ändrade planer innan jag åkte och träffar Maria. De ringde i från Unga Örnar och sa att de var parkfest i en parklek här på söder som heter Skånegläntan. Så jag gick ner dit. Började med att jag grillade till folk och sen stog vid hoppborgen. Massa söta barn i dag så de var tur. var inte så sugen på att blanda mig in bland barn när jag va så trött. Men de gick bra.

( bilder från en annan parkfest)

Det roliga var att en kille som hjälpte till går i min skola och kände igen mig. Så de vart lite prat om JENSEN. Nu är jag hemma igen. Måste äta och städa upp efter gårdagen och sen ska jag in till Stadsbiblioteket om jag hinner innan Maria e på väg hem igen. Ska göra mitt bästa.

Kram

Vilken kvälls äger jag bara!

Hello.

I går vart det ju så klart utgång. Madde och Cicci kom hit och vi fixade oss och drack lite vin. Super trevligt var det. Sen när vi gick ut börjadet det regna så klart så vi tänkte hmmm..vad ska vi göra nu? Det finns en Indisk sresturang brevid mig, en av dem killarna börja snacka med oss och helt plötsligt frågar Madde om han har 3 plastpåsar!. Och självklart kommer han med dom och ser förvånad ut.."vad ska ni med dessa till?, ni har ju redan kläder på er!!" Ähmm.."DE REGNAR SER DU INTE DET!!? MITT SMINK KOMMER ATT RINNA!!!" säger hon tillbaka.

Hahah super kul, nu kommer jag aldrig kunna gå förbi dom utan att behöva säga hej till dom haha. Sen ringde Cicci taxi och han va super rolig. faktiskt den bästa taxin jag har åkt. Sen så väl framme på Chaplin möter jag Aamanda, Adela och Danny. Även några andra. Eftersom det är tema på Chaplin denna helg så var det proppat med folk när vi kom vid 23. men kul var det.!

(förra helgens bild.)

Sen vart det massa dans..Ja ni läste rätt, Jag dansade! haha. självklart vart det massa Karaoke. Men där emot drack jag inget där förutom att jag smaka på Maddes och Ciccis. Men de för att jag skulle dela ut alla banden som folk skulle ha på sig i går. Hoppas det inte blir lika stressigt med det idag.

Sen vet jag inte riktigt. hmm.. i alla fall. Det slutadet med Donken med nägra vänner från Chaplin och Madde och Cicci. Allrid lika roligt. Självklart så sitter det en gammal högstadie lärare mitt emot oss typ och kollat på oss. fy fan..vi hade roligt i alla fall. =) Sen åkte jag med deras nattbuss till Medis och kom hem och sen sov jag =)


Men nu ska jag till Stadsbiblioteket och plugga med bästis! <3

Kram

Nu är studentflaket bokat!

Hej

Idag började det med ett möte. Sen var de skolan och religon var på schemat intressant faktiskt och våran lärare är som tur väldigt bra! en av få lärare som jag lär mig utav. Sen var det projektarbetet och det går framåt. vi har även fixat STUDENFLAKET!!! visst är det bra? hihi.. Nu är de bara stället kvar, men de verkar vara klart de med snart.


Ja som sagt i dag är det ju Fredag, det innebär att vara med vännerna! Madde och hennes kompis ska komma hit och föra lite underbart kul =) sen blir det Chaplins för att få in lite folk och sen blir det kanske nåt annat ställe. det är i alla fall mitt mål! och hoppas på att Tove och Rasmus ska med ut!

Nu ska jag fixa lite och skriva på en uppgift till skolan så vi hörs senare

Kram

Fredag hela dan!

God Morgon!

Jag är lite konstig i dag. Jag har inte sovi alls många minuter denna natt.. Och jag hade ingen väckarklocka så jag vet inte hur jag lyckasdes vakana så här tidigt. Antar att de låter så mycket ute från så det är därför!

Idag blir de kanske skola det beror på min mage har fåt gallstens ont i gen..de går inte sitta upp så nu ligger jag jätte konstigt och vill bara spy typ..men hoppas att jag blir bättre. I så fall blir de Chaplin i  kväll..och sen drar vi vidare någon annan stans!

nu ska jag bli bättre
Kram

sjunga är underbart roligt!!


Turnén

Här får ni ett smakprov på när dom i Bosnien skulle sjunga våran låt på svenska!


Då och nu!



Tove och jag har känt varandra i typ 3 år. Och den översta bilden är från i år. och de två understa är så klart första gången vi träffades...skillnad? haha

Grattis Pappa på din 50års dag!


Grattis älskade Pappa på din 50års dag.
Min saknad till dig är jätte stor och jag önskade att de som hände aldrig hände dig!
 Du var en underbar Pappa när du mådde bra och vi gjorde så roliga saker du och jag. Jag kommer alltid minnas alla dagar på Landet med dig! Hur roligt det var att åka Kryssningar när du jobbade och va med på dina möten!

Du är och kommer alltid vara min Pappa! <3


Peter Friberg
1959 - 2001
<3



Kan vi ta tillbaka tiden?

Hej

Idag har de vart skola skola och skola... Deppig dag kan man säga.. Efter skolan var det direkt till Unga Örnar för att ha syrelsemöte. alltid lika roligt. Så nu har jag frågat styrelsen om vårt prokejtarbete kan få gå egenom med dom..och de ser positivt ut =) wiiii..

Bara det att jag vill inte ha morgon dagen. Eller dessa dagar alls! I morgon skulle min älskade Pappa fyllt 50 år och jag saknar hanotroligt mycket. Undra hur han mår och va han gör just nu? Fast jag tror att min pappa är den starckaste stjärnan och månen! så jag sitter och kollar på månen och känner mig varm inombords =) försöker att få nån som vill följa med till hans grav i morgon. Vill lägga massa blommor ju.. Men men. Det är kanske lika bra att jag gör det själv. sova lär jag inte göra i natt. Tur att jag kommer att sova hos min underbara vän Maria i allfall

Ha de så bra i morgon är lilla jag ledig hihi..

Kram

Heldag!

God Morgon.
Snart dax att bege mig till skolan!.. Emut var här och en annan kompis de va mysigt. Vi gick typ runt hela medis så de va skojigt. Så är lite trött för det vart inte så tidigt i säng. Det slutade med att vi låg och kolla på "Krama Mig" inte så jätte rolig.men den fungerar =)

idag går jag i skolan från 9 - 17 tror jag. fy fan. Vet inte vart lektionen ska vara  nu på morgonen. Alla säger olika och jag hittar inget på online.. Så detta ska bli spännande. Idag måste jag ändå packa lite saker som behövs över natten. Ska sova borta för att jag ska l¨na ut lägenheten!

Så efter skolan blir det Unga Örnar möte och sen kanske hem till mamma..
Men nu ska datorn packas ner vill icke låta den va här för sig själv ett dygn :P
 ååååå jag e glad idag!!! hoppas de håller i sig hela dagen!

Kram

God natt!

Nu är Becca här och vi har kollat på film, eller den är inte slut än. Vi kollar på "Raise your voice" underbar film.. fast väldigt sorlig oxå. I morgon ska vi upp tidigt för att åka till ungdomsmottagningen och fixa lite. Och efter det blir det skolan. Jag börjar en ny kurs! hoppas på att den är bra:P

Nu ska vi sova hörs i morgon och ta hand om er!

Kram

Detta kallas kärlek!


Dessa timmar innan!


Varför är det så svårt att våga ta modet att bestämma nåt, och genomföra det
när man ska träffa en ny person första gången?
jag vill bara dra täcket över huvudet och inte behöva säga att jag inte vågar eller så..
 Det är rätt jobbigt att vara blyg när det gäller att bara träffa en person. och framförallt när vi träffats förr!
 varför? haha..då säger dom oftast
 " Men det är gulligt att du är blyg" blir inte jag blygare då?? jooo..hahah..
 

Tove fick en ny design!

Så här blev Toves design jag gjorde till henne!



Klicka på bilden för att komma till hennes sida =)

Gårdagegns utgång!

Att va ute och känna att man jobbar samtidigt är rätt roligt! även fast jag måste få in folk och ta hand om folk så får jag även vara bland mina vänner! helt underbart!! =)

Igår mötte jag Bella och Emma vid 21 så vi drog till Nivå 22 först en liten stund. Där mötte jag en klasskompis i från högstadiet och andra tjejer från den skolan. gud va tiden har gått fort!! Det kändes som att de var i går jag gick ut 9an!. Sen mötte vi dom två killarna från Eskilstuna som skulle med in. Men den ena av dom hade förlorat sin plånbok så de gick inte så bra för dom! haha.. Sen mötte jag massa folk som jag bjudit o sånt.


Paulina och Jag förra veckan

Fick ett sms av Linn i min klass. Hon kom förbi med fem kompisar så de var super roligt. Och Linn va fullast av fullast!! underbart roligt att va ute med henne! <3

Det bästa med kvällen det var att en tjej kom fram till mig och kände igen mig!. De var en tjej från 1-3c från min gamla skola i Bagis! känndes som att vi känt varandra länge för de var så kul att ses och jag blev så glad hihi..

Sen sjöng jag så klart massa i går.. lika roligt varje gång! =)

Bra party start!!

Ja nu sitter jag och lyssnar på Måns det är Maria som har gjort att den skivan spelas varje dag här hemma typ. Men inge fel med det..hihih.. Jag har typ städat lite snabbt och fåt i ordning och handlat mat och nu ska jag få besök av Emil Buzzi..haha säger kanske inte er så mycket. Det är i allafall en kompis från Unga Örnar.

Han ska komma och kolla hur jag bor och fika lite. Sen ska jag plugga massor för att hinna skriva hela loggboken om turnén ( de ska alltså vara som praktikplats) Sen blir det av till Chaplin i kväll så är det någon som vill ha gratis inträde så säg till mig så ger jag er inbjudningskort =)  Även fast man inte känner mig är man välkommen så bara hojta till!

Nej nu ska jag börja röra mig till tunnelbanan för att möta upp Emil.


Jag, Angelica och Emil 2004 när båda gjorde illa säg på läger :P


Kram

Lyckad kväll

God morgon får jag lov att säga. Vaknade nyss av att byggkillarna står och slår i rören..Gah jag orkar inte vakna till dom varje morgon! men men. Gårdagen va rolig. Åkte dit med Maria och Alex. Sen var de så klart massa underbara vänner redan där och som kom så roligt hade jag. Sjöng som vanligt och pratade me folk.



Men Maria och Alex drog tidigt och jag stannade kvar med Aamanda och Adela o några andra. Men de roligaste var nog när vi skulle åka hem. Adela och jag vänta på Aamanda som behövde packa ner karaoken, och under tiden så kommer så klart alla killar som står utan för Donken som typ inte hittat nån brud. Vilket jag kunde förstå!! haha så vi var väll sista försöket. Jag och Adela börja sjunga för dom verka tycka de va roligt. Sen vart de folksamling runt oss!  Så de va kul =)

När Aamanda kom så gick vi till Centralen där nattbussen gick till henne. Men vi åt lite mat och satte oss ner vid kyrkan typ. Då träffa vi två killar som inte kände till Stockholm. Då frågade vi var dom kom ifrån. Så här var det:

Dom: vi kommer inte här i från så vi vet inte så mycket om sthlm.
Vi: Var kommer ni ifrån då?
Dom: Jaa jag är uppväxt i Åkersberga och Lidingö..
Vi: HAHA!!. och du hittar inte i sthlm?
Dom: fast de va ett tag sen. nu har jag bott i Eskilstuna
Vi: Det första ni borde lära er är att man inte sitter här och dricker folköl haha..

Ja så var det. Men de va så kul kan förstå om ni inte fattar. men jag är inte så bra på att förklara!
Sen bytte vi nr och dom looova att komma till Chaplins i kväll så dom fick en inbjudan var =) Sen var jag hemma vid halv 5 kanske och solen va på väg upp. Det var jätte finnt över Gröna Lund! och självklart var sängen extra skön i natt fick sova i den själv och sova ut nu i morse!

Kram

Ett steg närmare vuxen livet

Ja nu känns de som att det börjar närma sig. Bor och tar hand om mig själv varje dag och egen ekonomi och jobb. visst de borde kännas som att jag är vuxen då! Men nu känns de ännu mer som det. Sista året har börjat JENSEN Gymnasium Västra och vårt Projektarbete är på börjat! ojoj va jag verkligen ser fram emot det just nu! hoppas de kommer kännas så hela tiden! 

Nu sitter jag i en obäddad säng med mat i knät för att spara tid. Sen är det bara att börja fixa sig för att komma iväg till Chaplin. tror att jag behöver det faktiskt. Efter den tråkiga saker som hände i dag.. Skulle ju till Veronica men de kanske får bli i morgon eller nåt.

hörs senare!
Kram

Avklarat

Nu har jag det där avklarat och jag är stolt över mig själv att jag kunde ta detta beslut och oxå genomföra det! =) Nu är det så att jag ska väcka Maria som vart något full igår! men roligt verkade hon ha det i alla fall! Jag missade skolan på grund av att jag avklaradet detta men ska kanske in dit nu fär att jag ska göra proven. Hoppsd bara solen ligger i  för i dag vill jag ha picknick med Ärtan och Pärtan!

Hoppas bara att dom vill haha..

Kram

Hatar drömmar!

Åååå jag e rädd, arg och förvirrad!  hade tårar och allt och panik när jag vaknade till. Jag drömmde att jag har förstört allt som har med honom att göra. Skickade i väg ett sms och som tur är svarade han!! så nu är jag lugn i gen men tänk om detta inte hade varit en dröm! jag hade seriöst inte vetat hur denna dröm slutat. Men nu hoppas jag på att jag kan somna om och dröma vidare på det han har sakt..

Kram

Är mig själv igen!

Nu har jag varit i Farsta med Becca, Maria, Alex och även Bella och Emma kom riktig tjejdag har det varit idag! Jag har bestämmt mig för att göra mitt livs största beslut! och idag har jag tagit det! Så äntligen kan jag vara mig själv igen och slipper allt som jag skulle behöva fixa framöver och leva..

Jag förstår inte varför jag änns utsatte mig för detta. Men tur är så kan man fortfarande ändra på det! =)

Snart kommer Maria och Alex, dom ska med mig till Chaplin underbara vänner! kommer även sjunga en massa för att bli pigg oh glad för det är just det jag behöver bli nu efter denna dag! och det har varit sol heeeela lååånga dagen! wiii sommaren är tillbaka!

Nu ska jag fixa mig och äta sen Chaplins några timmar. Får inte glöma att jag ska upp tidigt för att åka till skolan!

Kram

Dag 1 avklarad

Jupp nu har man börjat i tredje året på JENSEN gymnasium Västra hur känns det Jennie? Jodå det känns väl bra. Men vilken stress det kommer vara i år! vi har de dåligaste klassrummet i skolan och jag vet inte om jag har dans,bild eller drama än haha lite komiskt i fall dom missat mig i år igen!..

Men nu är det mysigt här hemma. Becca och Maria sov kvar och sitter och spela schacke och lyssnar på electrik banane band eller va det heter ahaha ni vet "maja min maja.." hihi..


Sen blir de städning och pluggning för att göra prov i morgon! I kväll blir det sista Onsdagen på Chaplin för mig sen kanske några helgen jag jobbar. det får vi se. =)

Kram

Nya designen

Hoppas att denna duger.. suttit med Becca typ hela kvällen och lärt mig nya program haha..kännde mig bra efter att ha vänt upp och ner på mitt humör under kvällen hahah  förlåt! Jag borde sova nu men Maria och Becca ska sova här och ingen av dom vill sova..så jag får typ sitta och plugga ännu mera eftersom jag ska göra 2 prov till i morgon!. Det kommr gå bra har jag intalat mig själv!

Nej nu måste jag fan sova.. klarar inte mer tankar i huvudet. dom får sitta uppe utan att störa mig! För mår jag som jag gör nu kommer jag inte vara den glada Jennie i morgon känner jag på mig.

Kram

Vart är sommaren?

Varje dag sen jag kom hem så har de varit mulet eller regn sätt solen nån enstaka gång! vart tog den svenska sommaren vägen? Det är nu när skolan börjar vi vill ha sommarväder i alla fall så att man blir pigg. Idag ska jag till skolan på tal om det. Göra prov igen. Hoppas det går bra höhöh..

Efter det ska min mamma komma med packning och fixa lite i lägenheten och Maria och Becca ska komma över. mysigt. Sen i morgon blir de allvar igen för då börjar skolan på riktigt.


Jag ska även fixa min bloggdesign hade jag tänkt. Har tänkt ut hur jag vill ha den men vet inte när de blir av att få tid att göra det. Men de kommer looovar! Nu är min lunch klar och sen ska jag plugga så att jag får detta klart!

Kram

Den där jobbiga klumpen har kommit tillbaka!

Efter en dag fattar ni en dag i skolan så har jag redan fått tillbaka klumpen i magen och gråten i helsen. Förstår inte vad det är med mig men skolan tar verkligen knäck på mig! Orkar jag verkligen sista året utan att må lika dåligt som i slutet av tvåan? Det är lixom sista året och sen tar jag studenten! lilla jag ska försöka lyckas men fan va jag kommer hata mig själv om jag inte gör det!
Så från och med nu tänker jag inte ta mer skit från er! kommer göra detta läs år på mitt sätt så att jag kan lyckas!!

Gha!!!

men jag är glad att jag har annat att se fram emot! =)

Bilder


Helvetet har börjat lite smått..

Ja helvetet är alltså skolan. Idag mötte jag Linn för att åka till skolan vid 10 det kändes jätte konstigt måste jag säga. att sitta i skolans salar och känna paniken i kroppen igen. Blev jätte stressad. inget fungerade i hjärnan typ. Men jag klarade mnina provn jag hade och de va roligt att vara med Linn =)

Träffade även på nya 1orna fan va stor alla ser ut om man jämför med oss!! haha.. även folk från min förra skola har börjat och lite Örnfolk. Så det är ju super! haha.
efter skolan mötte jag Maria och Alexandra lika roligt som vanlligt med dom två! ahha.. sen drog jag mig hem. Städat lite och ska sätta mig ner nu och börja plugga ännu mer. Måste seriöst lägga mig innan 23 ikväll om jag ska orka. men tror ni att de kommer bli så?? haha.. det tror inte jag!

Kram

Dagens bilder från fotningen med Tove!

Idag har jag träffat Tove för att fota lite. Massa bra biler har vi tagit. jag har dock inte fixat till nån bild än men här år ett litet smakprov



Parkfest och kräftskiva

Hej

Idag har de vart en stressig dag. Började med att jag vaknade igen kl 12 och var 1 timme sen till parkfesten de var bara att kliva upp och se glad ut.. åkte till Nacka där de var parkfest och sålde popcorn och sockervadd med Unga Örnar. Efter det var de hem byta om och dra hem till Freddy och Karin och ha en underbar kväll med kräftor mumms.

Nu har jag äntligen min kamera igen! de känns trygt.. tråkigt bara att jag inte haft den under denna sommar då det hänt så mycket bra saker. men dom bilderna ni inte kan se har jag i alla fall i minnet. Nu är de dax för mig att sova kanske kollar på nån film först

Kram

Jag, Becca och Robin gjorde egen sushi!

Hej

Igår så kom Becca och Robin över till mig, dom lärde mig hur lätt de va att göra egen sushi. Sjukt gott! så nu kan ni räkna med att få sushi när ni kommer hem till mig ^^
Vi hade super trevligt satt och prata och skrattade som vanligt. Sen begav jag mig till Chaplin med Frida medans Robin och Becca stannade kvar. Även fisken och Magnus hade vart hemma hos mig:P



De va trevligt på Chaplin sjöng massa gånger. älskar onsdagar! för då är de inte lika många som vill sjunga! Efter det tog jag mig hem och dom andra mötte mig vid tunnelbanan åå va härligt de är här på söder! så nära hem om man jämför me värmdö! HAHAH..

Nä nu ska jag ta mig upp här ifrån. märkte inte när Becca och Robin drog så trött var jag..

Kram

Maria är den bäste!

Hej

ja nu sitter jag i lägenheten för mig själv rätt mysigt faktiskt har röjt hela morgonen och känner att jag gjort nåt i allafall.. Det är ju typ bara Maria som gjort saker hahah..vet inte hur jag ska tacka för all hjälp! Men Maria du vet att jag är evigt tacksam =)

Igår kom min mamma med ännu mer saker, dom kom mitt i våran romantiska middag jag fixat haha... jag och Maria är nu mera in an opend relationship på facebook.Vi är ju typ som tillsammans haha..så fort jag tänker nåt hur vi ska göra så gör hon det. Eller  tvärt om haha..Så nu hoppas jag att hon kommer tillbaka efter de som hände i morse!

Det blir en förlåt middag Maria ahaa...=)

dax att fixa te

Kram

Karaoke tävling på Chaplin

Jag vart joker i karaoke tävlingen i Lördags Paulina valde låt och då vart de så klart Amy Diamond - Thank you. Men den är rolig att sjunga! Det vart tre bidrag som kom vidare och de vart så jämt så att dom drog en lott. Och jag var en av lotterna. Men jag vart inte dragen så man kan säga att jag kom på delad andra plats :D


Det är Maria som filmar :)
Kram

Picknick med Ärtan och Pärtan igår

Igår efter att dom hjälpte mig att fixa lägenheten så gjorde vi så att vi köpte grillad kyckling och potatisallad och satte oss i parken bakom mig. Super mysigt. Vi köpte även kex. ost och vindruvor till efterrätt. Sen efter det vart de film =)



Är så glad att ni finns vänner <3
Kram

Jag har flyttat!

Japp när jag kom hem i natt tog mamma mig till min nya lägenhet i Medis. Helt underbart att bo mitt i stan johoo...så nu vet ni vart ni hittar mig.

I kväll ska jag och Maria ut tjoho underbart ska det bli saknat den männsikan varje dag under resan. men nu har vi äntligen träffats och fikat me Sofia i stan. OCh nu blir de snart lite vin hos mig och sen ut till Chaplins till en början =) så sen får vi se va som händer!


Detta var trå av alla underbart tjejer jag har uppträtt med under denna resa. Så söta. kommer sakna alla så grovt mycket.. Tur att jag kommer tillbaka den 19de troligtvis :D

Nej nu blir de middag
Kram

Hemma efter en otrolig resa!

Hej

Japp nu är jag hemma igen och kan börja blogga! ahah..denna resa har varit otroligt häftg. är så glad att jag kunde åka på den!! En av doom coolaste sakerna jag fått göra i mitt liv. det har varit både jobbigt och roligt. VI har alltså haft Workshop i tre olika länder. Bosnien, Kosovo och Makedonien. Sen har vi ju bilat i många länder och sovit över.

Det började med Malmö, sov där en natt, Sen färjan till Danmark och sen sov vi andra natten i Tyskland. Helt underbart!  Efter Tyskland vart de åka igenom nått land och sen sov vi i Österrike en natt underbart ställe. Sov på ett pensonat i en dal. Och efter det så tror jag att vi kom till Tuzla som staden hette i Bosnien. Det var de första stället vi stannade på. Underbara barn xom vi sjöng med.

Sen efter 4 nätter på ett jätte läskigt ställe så bar de av till Kosavo vi kom mitt i natten och fick bo på lyxhotel med folk som sprang och gjorde saker för en hela tiden. Men där var Workshopen jätte jobbig. Hon som var deras ledare var inte demokratisk eller så rolig att jobba med...men de vart ett jätte bra sångprogram och de kom runt 200 personer. Och jag gjorde mitt bästa framträdande på länge..fast de kom inte med på film för batteriet var slut i filmkameran:( men men..sen efter det hade jag och Aourora den bästa kvällen.

Dagen efter åkte vi mot Makedonien det tro bara ett par timmar. så vi stannade i huvudstaden i Kosovo och fick shoppa lite.
Så när vi kom till Makedonien så var vi trötta så de vart bara middag och Marlen stackarn vart magsjuk under middagen så vi åkte hemmåt för att ta det lugnt. Sen vart de workshop igen. Underbara barn. Och jag har lärt mig tala jätte bra Engelska uner resan wiii alla tyckte att jag var bra. så de var ju kul att höra! Det finns massa saker att berätta om själva resan men tar allt i stora drag..Hem resan gick till så att vi sov ett dygn i bilen så att vi kom fram till Tyskland och självaste Berlin igen!  Så underbart Bästa kvällen (jag är så klart aldrig nykter i Berlin) hahah..säger bara de..jag var full när vi åkte hem ahahaha....men inge märkte de.

Så ja nu har ni hört de mästa ska skria sen en lista på saker som var bra och dåöigt me själva resan =)

Kram

Hej från Makedonien


Hej

jag har inte haft mycket tid för att sitta vid en dator här, Men de e massa saker som har hänt massa bra o jobbiga saker men roligt har de varit och i morgon är sista uppträdandet och sen bär det hemåt. Jag kommer hem på torsdag då flyttar jag =)



Kram

RSS 2.0
Test