ett tag sen

Hejsan

har verkligen ingen lust att skriva just nu.. för det händer en massa saker som gör att jag inte pallar..Men i går var jag på Grönan me Becca, Sebbe, Angelica och Alex..det va roligt..idag e det valborg då ska jag till Skarpnäck o jobba..men vet inte vill inte det nu..men sen i morgon e det 1a Maj ;) då ska jag sjunga,,;)

Men som sagt jag har inte lust till nånting längre..vill bara en sak och de e verkligen min ända önskning och det e att Andreas kommer inse att vi älskar varandra och att allt det han oroar sig för löser sig..om inte detta löser sig vet jag inte hur mycket mer jag kommer klara av...

/Jennie

Örnboet..

Hej

Ihelgen har jag varit på ett läger för att lära mig en massa låtar..jag ska sjunga en opassande låt som heter Håll mig..det e riktigt jobbigt att sjunga om en sång som handlar om en kille somgör slut just nu..men men jag gillar låten..jag älskar verkligen Andreas o jag hoppas att han kan förstå det snart o att jag behöver honom..

Men nu ska jag öva lite mer på min sång o sen sova...hörs i morgon

Kram

God Natt

ja nu kanske man ska prova att sova..

ingen verkar fatta hur jag mår nu..alla gånger jag varit hos er, men nu e ingen hos mig när jag mår dåligt..fan..ANDREAS JAG ÄLSKAR DIG!!..

Men nu ska jag gå igenom en jobbig natt..sov gott..

..


Snälla gör inte så här emot mig, jag vet att du älskar mig, kärleken mellan oss var ju underbar..Bara för att du behöver tänka så vet jag att du älskar mig o du kan inte förstå hur det känns inom mig, om du verkligen säger igen att det verkligen e över, så vet jag att jag lika gärna kan ta självmord, för du e verkligen den ända killen för mig..

ANDREAS JAG ÄLSKAR DIG NU O FÖR ALLTID<33

ONSDAG

HEJSAN!!

Idag var jag på praltiken, det var roligt..massa skoj faktiskt..sen åkte jag till Unga Örnar, då jag behövdes som ljudtekniker typ för Örngott!! ute i Hallunda..trevligt massa skoj..
men nu e jag hemma e jätte hungrig men mamma gjorde nåt jag inte änns vill prova..får klara mig..

Det blir kort inlägg måste typ få tag på Andreas..Men vi hörs

Kram

Snart e sommaren här!!



Så underbart att det var så otroligt nära sommaren nu läääängtar en massa!!<333 Sommaren 2008 ska bli massa skoj me vänner o pjkvännen<33



Baka me Emma

Säger bara hahahahaha!!!

Vi gjorde eller skulle göra chokladbollar, men smöret var för löst så det vart bara massa kladd hahha..men vi la ner pärlsocker i smeten å tog en varsin sked sen var det löst XD hahaahaha..

Förlåt Emma jag trode det var socker..men det var vist salt hahhaaa..


Tisdag

Hejsan

Nu kom jag nyss hem var på praktiken då jag gjorde min undervisning idag..det gick toppen bra :) barnen gillade det..sen slutade jag vid tre å åkte in till Medis å träffa Emma..träffadee även Tobbe igen på tåget :) åååå så saknad..han vill komma på 1a Maj i år igen :) hihii..sen åkte vi hem ja o Emma hon kommer över snart hon ska bara snacka med sin mamma typ..

Men nu ska jag fixa lite skriver mer i kväll^^

Kram

hejsan hemma nu!!

Hej

Känner att jag kom hem för sent i dag..men men ROLIGT HAR JAG HAFT..jag var först på praktiken o maria var där, sen åkte jag vid 3 in å väntade in max åååå va mysigt vi hade vi var i Kungsan o snackade å så möte jag andre o emelie..sen gick jag o max promenad o vi åt på ROOSTER ååå vi snackade massa barn minnen så underbart mysigt..Max betyder en massa vill inte förlora honom som min nära vän<3..

Idag har jag inte snackat med Andreas, det känns jobbigt..men men kan inget göra om han inte tar insiativ att ringa mig..MEN JAG ÄLSKAR DIG ÄLSKLING <333

ska fixa lite å sen sova

Godnatt

God Morgon

hejsan

nu e jag nyvaken, riktigt härligt att vakna till fåglarna o även att solen lysser upp hela mitt hus ååå underbart..men det jobbiga e att min huvudverk aldrig går över, tror att jag borde kolla upp det nu, jag menar det har varit ända sen min hjärnskakning som var på långredagen..

Idag kommer min handledare som sagt, hoppas på det bästa..men nu ska jag fortsätta att äta min äggsmörgås :) får se om jag gårpå mötet det beror på om jag mår brwa..men vi hörs

Kram!

Natti natti..

Hejsan!

Nu har min mamma kommit hem o jag har pratat med min pojkvän så nu e jag nog rätt redo att hoppa ner i min säng som känns alldeläs tom utan min pojkvän i ..men vad ska man göra..i morgon ska jag i alla fall på praktiken nu e det sista veckan..känns lite jobbigt att tänka på. men min lärare Maria ska komma ut till min praktikplats o se hur der går å sånt..hoppas barnen e trevliga emot mig då ahahaa^^ dom e alltid det i alla fall..

Men vill bara säga att min vän www.boobadalo.blogg.se inte får sluta blogga, hon får INTE SLUTA!!!..men men..

nu ska jag ladda över några låtar till mobilen i alla fall..

God Natt Kram

Helt sjukt



Seriöst!!! hahaha jag gick nyss ut för att se hur frippe hade det för han sitter i koppel ute, när jag går ut så ser jag ett rådjur som frippe nosar med asså de stor o nosar på varandra HELT GALET HÄFTIGT, synd att jag inte han fota det för jag blev så rädd att de typ bråkade så jag skrek till^^ men fan va ballt..  MIN HUND E BÄSTA VÄN MED ETT RÅDJUR^^

Söndagen "Dagen efter"

Hejsan

Idag när vi vaknade kan jag inte påstå att jag var pigg hahaa..men men vid 11 körde mamma upp oss å vi fixade i ordning oss å åkte in till stan å åt mat på kungshallarna..sen gick jag en promenad till ABF-huset för att vara barnpassare, då gick vi ut och köpte massa glass på Lidel o satt i en park massa mys faktiskt, men sen åkte jag hem å gick en längre väg hem för vädret var så underbart å nu sitter jag här och lyssnar på Brolle han e bäst :) ..

Men nu ska jag försöka få tag på Sara o träffa henne ett tag sen kommer jag försöka fixa med bloggen lite till, ska nämligen fixa mönster oxå..o kolla om jag kan fixa ramarna..det e lite klurigt, eftersom jag lärde mig detta tillsammans med massa öl i kroppenXD hhahaa..men men så full var jag inte XD

Men vi hörs senare, roligt att det e så många som kollar in min blogg:)

Kram

Nu e kvällen typ slut

Ja nu e det slut på det roliga mamma e på väg hem å då var det bara at städa o piggna till, så blev det inte..alla tre sitter å sover i soffan e orolig för vad som sker XD hahaha


Nu däckar vi här..vi har haft en rolig kväll!

Kram!!!

<3

image97

Lördag kväll "Tjej kväll"

Hej
Idag var jag i skolan på öppet hus, det var roligt, sen åkte jag till Kärrtorp till Becca och Linda, där köpte vi lite cider o öl, o tillbehör..Äntligen fick jag visa mitt legg :)..
Juste, "Baren Tobbe", han som jobbade i min gamla skola var i kärrtorp då fick jag träffan honom helt underbart roligt, saknar faktiskt han.!! Men men..sen åkte vi in till Slussen typ alla kollade på oss hela vägen in, kanske för att vi gick runt med 2,25 cider haha!! men det var i alla fall 3,5 öl XD..i Slusen handlade vi massa olika frukter som vi tänkte ha till en fruktsallad, och så åt vi mat på donken..eftersom bussen skulle komma efter 1 tim o 30 min..hahah sen gick vi hem till mig jag lurade med dom på en låång promenad XD..

Nu sitter vi i allafall i soffan tittat på Körslaget, o nu nån film..Becca har även fixat min blogg XD hihihi men lite mer ändringar blir det senare..
Men nu ska jag vara mer social igen XD..

Kram

Lördag

 
God morgon!

Ja nu ska jag snart i väg till skolan, eftersom jag ska vara med på öppet hus. Sen ska jag träffa Becca o Linda :) de ska hem till mig, vi ska laga mat och ha massa skoj hoppas jag, tack gumman för att du ville ses idag :)

Men fan va jag e trött orkar inte gå långa vägen till bussen idag, har huvudverk och lock för öronen vet inte hur jag får bort det XD..men nu måste jag ut med frippe innan jag ska gå

hörs senare, kanske fixar min blogg design idag :)

Kram eran Puff!

God natt!



Nu e klockan mycket o nu ska jag försöka sova, ska sova i soffan XD..I morgon måste jag upp vid 8 för att hinna til skolan senare..men men..min kväll har inte varit den bästa direkt men vissa saker har löst sig, min älskade becca tar hand om mig i morgon, hon e typ allt jag har kvar..<3

nu hör jag möss i köket, faaan!!nu kommer jag aldrig våga blunda..jaja..

God natt!

Becca


Älskar dig becca allt jag har<3

Våren e här!

Hejsan

Jag var nyss ut med min hund, och solen lyste på oss och fåglarna kvitrade, eftersom jag tyckte de var så mysigt så gick vi en lååång promenad..mysgt, jag gick ner till Kopparmoras badstrand och satt där ett tag och tänkte på massa saker!..men men..

Nu ska jag titta på Talang och samtidigt så ska det låta..får se vilket det blir mest av..hoppas att Andreas ringer snart oxå..
ååååå..det e så tråkigt jag kunde haft mitt livs bästa helg med mina vänner lixom..att det blev så här gjorde att jag började tänka på om jag gjort något fel..jag e kanske världens sämsta vän..! ingen aning..

Kram

ingen mat lust


Jag har verkligen ingen mat lust i dag..jobbigt..får äta lite popcorn i alla fall..men fan..vill inte må så här längre!!


image96

Fredag "äntligen hemma"

 Hejsan

Fan min dag, min kväll o min HELG e helt förstörd..Vad ska jag göra nu, det känns verkligen inte som man kan lita eller tro på någon längre..men men..åå Andreas typ börjar tycka säkert att jag bara klagar..men det e inte så konstigt eftersom inget som bestämms blir gjort..

men men Detta betyder att jag har en helg för mig själv o måste sova själv :( det vill jag verkligen inte..men men hoppas på att nån kan ses i morgon..efter att jag varit på skolans öppna hus och barnpassningen med Unga Örnar, men vet fan inte om jag pallar det!!

Men nu ska jag se om det finns något gott att äta ill middag..skriver väll mera i kväll..

Kram!

Andreas


Jag älskar Andreas över allt annat.
Han är min älskling<33

Torsdag

Hejsan!

Kom nyss hem..älskar detta väder vi har idag i alla fall i Stockholm sooool och inte ett ända moln..

hihii..men i alla fall, idag var jag på praktiken och vi talade om uppåt puffar, och så kom deras faddrar o läste för dom jag läste för två killar, roligt jag typ gillade boken en massa mer än dom hahah..men men..
vänta lite ska äta lite mat sen skriver jag mer^^

Så nu har jag ätit, vi åt pytt i panna med ägg hihih..
Efter Lunchen på praktiken (Det var pannkakor) så var det gympa för barnen, Ambulanskull och varva laget..sen åkte jag till min egna skola för att göra nationella provet i Engelska..vet inte alls hur det gick men men..sen åkte jag tillbaka till praktiken där som gjorde pizza till mellanmål..sen vart det kyrkokör för vissa och träslöjd..gulligt..men sen åkte jag hem..

PS: det gick inte att lägga in detta vid 18 då jag kom hem^^ men nu fungerar det^^

Kram

God morgon

Hejsan hoppasn!

NU e det den stora jobbiga dagen, vi ska ha nationella proven i engelska, fan jag trode att mitt sista var lixom i 9:an å så visar det dig att man måste ha det på gymnasiet!! aja..

Men innan dess  ska jag åka tll praktiken, å sen äta linch med Puff, de ska bli roligt..eftersom jag inte träffat den människan på länge å så har vi tappat massa kontakt, vill inte det..<33
Men min jävla huvudverkhar inte gott över, borde kolla upp det eftersom jag har haft ont sen jagfick min hjärnskakning, så det kan ju ha något med det att göra!!..

Men nu ska jag äta frukost och sen ska jag fixa mig ska typ åka om 20 min verkar det som XD hahah^^

Kram!

Onsdag

Hejsan!

Igår blev det inge bloggande för mig för mådde inte alls bra efter praktiken, kom hem vid kl 17 20..gick å la mig direkt mamma väckte mig kl 20 för att jag borde äta.men det gick inte, gick o la mig igen med en konstig verktablett som skulle verka..sen vid 22 så tog jag em smörgås sen sov tills jag borde gå upp till praktiken..

Men i dag skulle jag till tandläkaren, men då ringde dom precis när jag typ var där att tandläkaren var sjuk..FANN!!..Men då åkte jag till min praktik..roligt roligt..men m´år fa inge bra fortfarande..borde sova nu med, men idag måste jag få i mig middag..när nu den ska bli gjord och utav vem!! hahhaa

Men ha det bäst Kram!!

God Morgon!

God morgon på er!

Nu e kl så tidigt så jag vet inte vad jag gör typ..men men,gjorde te men det vart konstigt, sen så tjatar mamma på att jag ska fixa i ordning mina saker, JAAAA!! jag ska men ta det lungt..hmm..har typ inte sovit i natt, smsade med Andreas, han kom typ hem runt 2 tiden men då som tur hade jag somnat..men men..idag ska jag i alla fall försöka palla mig upp till praktiken, känner att jag inte har någon lust alls..
Men sen i kväll kanske det blir roligare om jag hittar på nånting..men det e ju typ 7 timmar var tills kl 19 00..hämskt..!!

NU ska jag se om det finns nån frukost, kanske gör nytt te..eller jag vart sugen på oboy det var länge sen..typ
vi hörs senare när jag kommer hemi från min praktik!

Kram Jennie!


sooova



fan det va länge sen jag ville sova..men tror ni att det går?Nej efter allt de ja tänkt på så går det inte i allafall..tur att jag har BECCA till hjälp älskar dig gumman<3

ANDREAS kom hem igen behöver dig!
jag kommer inte klara min praktik i morgon om jag har lika ont i huvudet..men men tur att barnen e bäst!!
Godnatt

Måndagen e avslutad!!

Hej
vill bara säga att det e roligt att så många tittar in i min lilla blogg,
snälla komentera lite oxå..men men

sitter här nu me datan i knät, har nyss fåt i mig glass för halsen, men vet inte om det hjälpte, nu har jag ju hika i stället^^..Andreas e på väg till Stockholm i en lastbil, han har praktik så då skulle dem ner hit undernatten o lasta saker..så jobbigt att jag inte änns kan ta mig dit å bara ge han en puss eller nåt,vi ska ju inte ses på länge lixom..
Min dag har varit lååång, har varit hemma o pluggat o städat o lärt mig lite nya sång texter, men det gick inte direkt att sjunga men men..
image95



Men nu tror jag att jag borde typ varva ner så att jag klarar morgondagen så att jag kan gå på praktiken^^ 





Godnatt era sötingar från eran
LIllefot*                                                                             


Andreas jag älskar dig!!<3<3<3

IDOL!

Hejsan

Nu e det så många som verkligen tycker att jag ska söka till IDOL!! Meeen jag vet verkligen inte, idol är inte min grej, va skulle jag sjunga?, hmm ne venne ni får fortsätta att kämpa, min vilja finns låångt inne..<3

Planer för helgen

Hej

Jag kan knapt avsluta en helg innan andra helgen e klar!!

I helgen ser det ut nu så här:
Fredag: Praktik å hem o fixa
Lördag: Öppet hus i skolan, Barnpassning med Unga Örnar, sen festa me beccaXD
Söndag: soooova!! sen kanske pallar mig upp för att va barnpassare!!

Tyvärr ser det inte ut som jag ska träffa min älskling, men det kommer jag nog överleva hoppas jag, annars vet jag inte va jag gör.!!!

Men nu ska jag göra lite lunch, lär bli soppa eftersom jag har ont i halsen:S

Kram


Min älskling<3

ÄLSKAR DENNA KILLE<3


image94

Min underbara pojkvän, du e det vackraste i världen<3

bästa kvällen me gumman!!

Hejsan!!

image93
Jag har haft en sån underbar dag me denna tjejen!
kan verkligen inte säga med ord hur jävla mycket
du betyder för mig gumman!
Men du VET att ingen kan ta din plats som vän..
det du å jag gjorde i dag kommer jag aldrig att
glömma för det var så jävla roligt..

Jag: vi måste till Eifeltornet du å jag
Becca: VAA!!, ligger det i Sverige
Jag: Ja det e ju där ser du väll? (Pekar emot det)
Becca: Nee..de där e ju bara Kaknestornet!!!
Jag: Men det e väll samma sak! hahaha

Fan va roligt vi hade, måste göra om det. å för er som inte förstog va vi gjorde så va vi turister i stan hahah
kommer mer bilder, men nu måste jag sova för att
orka gå på min praktik i morgon!! <333



BECCA OLOVSSON, JAG ÄLSKAR DIG<33

Kusin bowling

Hejsan!

igår så åkte vi ju och bowlade me mina kusiner, riktigt super skoj, det började med att Magnus o Jessica kom hit så vi kunnde åka med dom, vi kom till kusin Oskar runt 17 tiden då jag blev mobbad av Magnus för jag fick inte komma in i bilen igen, så då spottade jag på hans bil haha ja, det e svårt att förklara den biten men men, sen fick vi hamburgare hos Oskar som Freddan va me att gjorde..gott gott, vi var 9 av 10 personer, var av två av dem var Magnus och Andreas,(Jessicas kille o min kille)..

Men sen gick vi från Bläsut till Enskedehallen där vi spelade, det va dicobowling^^ yeeees!!!.. MASSA SKOJ VA DET!! vet inte riktigt hur poängen vet men detta va andra resultat:
Kalle: 2 bakot kast
Jennie: 2 bakot kast + råkade kasta bowlingklotet baklänges hahaha!!!
Freddan: var sist med en strike!!!

Musik

Hejsan

vi sitter här nu å väntar på att min syrra o hennes kille ska komma och hämta oss för att ta oss till Blåsut där Oskar bor, vi fixar med massa musik för älsklingen vill ha lite, men när han väl sitter här kommer han inte på så många låtar..stackars liten men men lite blev det i allfalla..
Jag skulle nyss göra popcorn, men det började nästan komma eldlågor så jag gav upp hahah!! tror det var fel olja..

IDAG KOMMER MIN BECCA HEM IGEN<3
Ni kan inte fatta hur mycket jag älskar den människan bästa vännen som jag kunna vara med, hon har aldrig varit dum emot mig och det e riktigt härligt att det fungerar så bra mellan oss, nu gäller det verkligen att vi ses lika mycket som förr älskar dig gumman<3

Men nu ska vi snart till bowlingen så vi får höras senare kanske!!

Kram!!!



Lördag!

Hejsan!!

Igår så kom min älskling hit..:) så underbart men innnan han kom så köpte jag mig en tröja på HM för 98kr den va på rea!! riktigt mysig..
så här ser tröjan ut , tror att jag vill köpa en till med en annan färg :)
image78


vad ska ni göra idag då?? själv skulle jag varit på möte ett tag, men älsklingen tyckte att jag skulle stanna hemma, för vill verkligen inte missa bowlingen med mina kära kusiner! eftersom jag inte träffat några av dem på jätte jätte länge..vill bara säga att min älskling e jätte söt me sin nya frisyr, ska försöka ta bild  på han men han e hopplös haha

Men nu ska jag fixa lite, men får se om jag hinner skriva senare när jag kommer hem

Kram















Torsdag

Hej

idag gick jag upp vid typ 12 så skönt, men ändå jobbigt att vara sjuk och typ missa massa av praktiken, men va ska jag göra lixom?
idag va min hund så jävla ball i solglasögon tänkte visa en bild.
Har ni sätt programet Unga Mödrar..det e hämskt!! alla borde få se sånt här i skolan så att man verkligen kan förstå hur stort ansvar det e att va mamma eller pappa så tidigt och hur man mår av det! visst många vet säkert men nu fattar jag ännu mer hur tufft det kan va om man bor i Danmark hahahaha!!..eftersom det e där dom visar programet..men men det kan inte va nån skillnad från hur det e i sverige..Juste Beckis som e en vän till mig ska födda sitt barn snart hon kommer va en bra mamma tror jag och önskar henne all lycka :)
i morgon kommer Andreas vid 20 00 ska bli mysigt själva hela helgen :) hoppas bara jag inte har feber, för vi ska på Kusin bowling på lördag:)

men men nu ska jag se lite tv igen det e snart Spårlöst på 4an då man letar fram en familjemedlem eller liknande.!!

sjuk..

hej

sitter här och typ skrattar!!...jag har slösat bort 3 toallet rullar me papper för att kunna få bort allt som jag fan inte fattar vart de egentligen kommer i från..ni fattar nog inte hur kul de va när mamma kom hem o fråga vart pappret e..jag ba: oj det e nog slut hahaha..jennie ska nog aldrig mer vara förkyld haha!!

kram

ANDREAS<3

älskling. detta inlägget e för dig!!

DU, e killen jag verkligen älskar och den första som fåt höra det med mina ord.
DU, e underbarast i hela världen
DU, ger mig glädje och dina kramar och pussar i pannan kan göra så mycket så hela dagen blir perfekt!
DU
, ska få så mycket kärlek tillbaka
DU, får aldrig änns tänka på att lämna mig, då finns det inget för mig kvar att leva för! det e SANNING

det finns så mycket mer jag vill att du ska veta! MEN det kommer jag spara för du ska få höra det me mina egna ord!, vill verkligen inte att det blir som det blev förut..vill verkligen inte att du ska må dåligt dessutom du VET att jag finns här EXAKT  lika mycket som du finns för mig<3

Älskar dig Andreas Hägglund<3

SNÖ!!!

hallå

när jag vaknade hade jag jätte ont i halsen o jätte förkyld..så jag stannar hemma i från APU`n idag :S..då måste man våga ringa och säga det oxå!!! JAG ringa!! nej tack..men men det värsta var när jag gick ut idag i från mitt hus va att det var 4 cm med SNÖ på hela jävla stället..vad är det som händer egentligen? kommer det vara jul vid midsommar och då e det snö storm...HELVETET!!!

8 April

Hej

idag kom jag exakt när klockan ringde in till barnen de e sååå himla underbara när man kommer "heeeej jennie så roligt att du kommer" å så får jag massa kramar :) då känner jag verkligen en lycka lixom på något sätt..
Men det allra roligaste var när två killar ville kopiera en teckning så var en kille så söt han ba Men titta dem e ju lika danna HAHAHAH gllunge vill ha dig till min son :) hahah nästan..

sen när jag kom hem kom Sara över ääääntligen träffades vi, si snacka lite minen o sånt och vi ska typ ses nån dag hoppas på fredag men man vet aldrig..ne men nu måste jag fixa lite..men vill bara säga att jag älskar dig sara<3..

kram

första dagen

hejsan

idag var det första dagen på min praktik,det var riktigt roligt..kom dit och kännde mig riktigt lycklig av att se att barnen kom fram direkt och en pojke räckte fram handen hejsan jag heter david trevligt att träffas..naaw sååå söta alla e..ser just nu fram emot 3 veckor i Essingeskolan..för då slipper jag min egna skola haha!! men men..hur  e det me er då??

efter att jag jobbat så köpte jag mig en bättre almenacka sen tog jag mig en fika tills bussen gick..vill verkligen berätta att jag just nu inte gillar posten längre..varje gång jag varit där har samma tant varit så jävla otrevligt inte alls roligt..men men jag tänker nästa gång kasta en tårta i ansiktet så att hon kanske kan bli gladare!!

ne nu ska jag inte klaga ser på american idol massa konstiga meniskor som e me hahaha...juste..ni kan bara inte tänka på att söka mig till idol som vissa av er sagt XD

kram på er!!

Söndag 6 April

hejsan

ja nu e jag hemma igen..var me andreas i från torsdag till lördag..vi prata och hade det mysigt, känns bra igen hoppas jag i allafall..vi fiskade med hans släkt så vi gjorde olika lag mitt lag vann så klart det var jag andreas och hans farmor..:) hahah..

idag var jag på unga örnars årsmöte som var i Husby denna gången var roligt..först vart jag vald till ärsmötets ordförande hihihi super skoj :)..sen sjöng vi några låtar :)

men nu e jag hemma och fixar in för i morgon ska nämligen ut på min APU nu som är i 3 veckor läskigt!!! men men..får se hur det blir..

kram!

åker nu

hej

jag vet..men jag drar till Andreas nu, måste verkligen lösa detta..o jag vet att det är helt o hållet hans fel..men faaaan fattar ni hur mitt liv blir igen om jag inte kan förlåta igen..åååååååååååå fattar bara inte hur fan han kunde jag kan inte sluta att tänka..det jag här drömt varje natt har verkligen hänt på rikigt,..

mår inteså bra alls nu..

kärlek



kärlek e nåt fint som ska behållas
inte svikas utav otrohet!
hur kunde du? hur kan du stå o bara ljuga?
jobba för min kärlek annars vet jag inte
hur jag kommer känna, du kan inte änns ge en gåva
som kan betyda massor!

ville bara få ut mig min ilska!!

1a april

hejsan

kom nyss hem i från Husby debatten as roligt va det..det var ca 200 pers o det började med att vi sjöng alla barn har rätt..sen var jag mick hållare som gav talare micken och talade själv lite..men politiker e verkligen jobbiga kan inte svara rakt av på frågor och försöker tro att det verkligen e rätt att stänga ner alla saker för barn och ungdomar..

men men jag åkte ut för värdens jobbigaste april skämt idag:S det var i från johnny..tro det eller ejXD..

Johnny: juste jennie, du ska vara komfrance på !a Maj och det e så att vi ska ha med Björn Gustavsson oxå så han kommer att ringa dig nu i veckan så att ni kan öva in er..ni ska även vara på tv..
Jag.VAAAA!! e det verkligen så..ahahha Björn Gustavsson han komikern??
Johnny: ja det blev bestämmt idag..
Jag: (springer runt och hoppar) tjohhhoooo..jag kommer träffa han yes åå va roligt..
Johnny: (20 min senare på tåget)..april april
Jag: åååååååååå fan johnny vet du hur jävla glad jag blev..mitt liv började ju om..

hahahaha!!! kan ni fatta hur ävla glad jag blev..tänkte verkligen hur roligt jag kommer få..men men den där johnny asså han ska få..men sen vart det mc donalds me johnny och LinneaXD

kram

ÄNTLIGEN!!

hej kära läsare!!

äntligen kam jag skriva på bloggen igen eftersom att blogg.se har bytt platform så har man inte kunnat skriva..men men..det har inte hänt så mycket sen sist, har varit hemma men idag ska jag faktiskt försöka komma iväg till skolan..men har jävligt ont ihuvudet i allafall!! men men skolan e viktig..efter skolan ska jag i allafall på debatt i Husby ska sjunga där o sen verkligen strida för att unga örnars ungdomsgrd ska få vara kvar :)
i blan förstår jag mig inte på politiker..seriöst ååååååå..hur kan man stänga ner så mycket för ungdomar och barn runt samma ställen..hur kommer det att se ut i Husby tro när alla barn o tonåringar kommer vara i centrum o förstöra!! aja..säger bara DÅLIGT!!!!

Men nu måste jag vakna till lite..eller juste..jag har köpte en massa saker för att kunna göra en scratsbook ååå fan va jag älskar det :)..

hej hej:)

RSS 2.0
Test