Gårdagens utgång.

Hejsan

Igår var jag och Fredrika lite över allt. Det slutade med att efter middagen satte vi oss vid kajen i gamla stan och pratade en massa.Vi väntade på att kanske möta upp F & D men så vart det inte. Men Maria och Sofia var på väg till Nivå 22 så vi drog dit. sen kom resten av flickorna. fast det vart lite strul så dom gick vidare. sen dök D upp och satt med oss, riktigt trevligt. Sen kom tjejerna tillbaka och fick för sig att vi skulle hitta ett bättre ställe..på en måndag!! hahah.. men det verkade bara vara Maria och Kate som var på...

Men tillslut vart de hemfärd sov hos D som åkte till jobbet nyss. så jag ska väll ta mig till Fredrika igen i Abrahamsberg!! vill gå på allsång ikväll!!

Kram

Måndag

Hej

sitter i Gamla Stan med Fredrika. Rebecca, Kate och Aldan vet inte hur man stavar hans namn vi har visat stan lite och nu sitter dom och äter. Vi har gjort så mycket sista veckan så har inte kunnat kommit åt en dator. Men nu tog jag med min egen! I kväll ska vi tydligen ut tjoho..

Och då för jag träffa min underbara vän Maria oxå ska stötta henne så hon får äventyr i natt..ingen slår våra äventyr gumman höhö<33 Nu ska vi gå i Gamla Stan och kolla runt

Kram

Idag är dagens plan Sandhamn hela dan..

God morgon.

Det verkar bli en solig dag idag oxå. Så vi ska dra till Sandhamn i dag. Vi tar så klart båten här i från Stavsnäs så passar in deras buss!

Ååååå..de e så varmt i lägenheten solen ligger på så de känns som en riktig bastu..fast Marias rum e mycket värre :P
Det som känns lite jobbigt nu är att jag inte städat lägenheten helt klart och jag antar att flickorna vill komma in sen när vi åker hemmåt..men va fan..dom får stå ut!..

Nu blir de nog en dusch och sen ner till affären för att köpa frukost.

Kram

R.I.P Michael Jacksson

Ja ni läste rätt han är död! han fick en hjärtattack! stackarn 50år!!..

Det var vi som var i Berlin<3


Hemma

Så nu är jag äntligen hemma igen!! Sitter i soffan och bara degar och tänker tillbaka till Berlin!! saknar allt så otroligt mycket..ska göra ett helt inlägg senare med hela resan och bilder. jag hade ju inte kamera med mig så ska försöka sno till mig bilderna:P

Hur kul som hälst i allafall..

Bild från när vi hade lite Picknick

Idag har de vart en virrig dag. Maria och jag var upp till 4 i natt så vi var rätt sega efter gårdagens utgång me brudarna från Berlin.. så vi segade bara. satte oss i Slussen och åt mat sen drog jag hem för att lämna mina saker. Egentligen skulle jag åkt tillbaka för att ha picknick med Tjejerna jag åkte till Berlin med. och sen Bio med Maria. Men känner att jag måste vara hemma idag..

Får vänta till morgon dagens/kvällens saker..:D

Men nu ska jag kolla lite tv!

Kram

Jag lever

Hej

har inte vart hemma sen jag kom från Berlin..sååå har massa saker att berätta..kommer hem i morgon stå ut snälla förlåt!!!<3

Hemma igen!

Hej på er!

Jag kom hem tidigt i går..vet inte hur vi kom hem riktigt var rätt full kvällen innan och sov inte förns jag kom till Stockholm!! så jag är helt slut.

Tänkte skriva lite mer senare. Men nu vet ni att jag lever..!! I MISS BERLIN!!!

Kram

Sista dagen i Berlin

Hej
forlat for att jag inte skrivit sa mycket men de e for att vi har gjort sa mycket och traffat underbara manniskor, nu ska vi se berlin muren ch sen shoppa XD

har massa bilder o saker som ska skrivas nar jag kommer hem!!!
Kram

Berlin Baby

Hej

sitter pa vandrarhemet nu det är sa roligt!! ahahaha....just nu e jag jätte full och vi ska pa en bar runda om 10 min sa blir ett litet inlägg..de e sa roligt folk här och jag snackar engelska som bara den!! stolt över mig själv. idag har vi gatt runt i hela Berlin med en guid och de va sa fint överallt.. och vart med om läskiga människor som stoppade trafiken och kasta glasflaskor o grejer pa bilar och folk!!


Men jag lever och kommer skriva lite mer i morgon! Hoppas ni har lika härligt väder som oss här!! sa underbart!!
Nu ska de drickas en massa!! woooohooo...sa underbart att va sa fri och lycklig, Det var sa länge sen nu!!

Kram

Hej då Sverige!

Japp nu blir de nog sista inlägget här innan jag ska ta mig till Flyget. Det blir så att vi är på flygplatsen hela natten för att slippa krongla i natt. Men vi e bäst på at sitta och hitta på saker..tjohoo..

Min mamma e på väg för att hämta mig. Sen blir de Abrahamsberg för att svänga förbi Freddy o Karin och sen hämta Emma och Rebecca! sen..ja sen blir de nog äventyr hela veckan..känns lite läskigt.. Första gången jag inte har nån koll på vad som händer.Och då får jag alltid lite panik..men men..har haft min panik för idag..fan va rädd jag vart av bombgrejen.. blääää...

Men ska försöka hitta internet cafe så ni får ha lite koll nu!! sakna mig inte för mycket

Kram

Rebecca och Myzan!

Hej

Jag är arg, upprörd, ledsen!! HUR kan man kränka en människa så mycket som Rebecca har blivit? Hon är mamma till My som är lite över 1 år nu och de ända man får höra nu är hur många som snackar skit om henne och hur hon tar hand om My. Det är bara skitsnack!

Det är en tjej som skrivit i hennes blogg om hur Rebecca gör o vad som är fel. MEN inget av det stämmer. Det vet jag. Hon säger att Rebecca ger ut sin dotter till vänner så att hon kan va barnfri!. men hon har inte vart borta i från My i 3 månader så jag förstår inte. Och jag vill bara srkiva av mig. och säga så mycket positivt om denna underbara människa.


Innan du fick My så var du en kaxig liten snornge och älskade att bråka och sånt ( du vet va jag menar. och de kan man skratta åt idag) :D och de kändes som du behövde få något att bli vuxen till. Vilket du fick. Du fick underbara My! under den tiden du va gravid i 9månader så mognade du som fan. du står på egna ben och klarar fan av allt. Du behöver ingen hjälp av folk bara för att fixa saker! du e stark gumman. Och i mina och många andras ögon har du verkligen mognat..Jag älskar dig gumman och jag hatar att du ska få så mycket skit på de här sättet!!

Ja nu känns de bättre! Rebecca! när jag kommer hem från Berlin ska vi ha så kul tillsammans med My vi ska visa att du gör saker som är bra för My så ingen kan säga något annat. Älskar dig massor gumman!!


Jag mår bra! ingen fara.

Hej

Efter att jag skrev de sista inlägget om bomben som var här i en av portarna så gick jag och la mig igen. Eftersom jag inte sovit många timmar så kände jag att ska jag orkar hela veckan måste jag sova nu. Vaknade från början utav att Mamma skickade ett sms om va hon hört som hänt.

Och sen nu när jag vaknar har jag 14 sms och 9 missade samtal! antar att folk vill veta va som hänt och hur jag mår. Förlåt så kan jag inte ringa upp eftersom jag inte har någon röst. men jag har ju svarat på sms och skickat er sms ni som ringde =)

"Hej, Jag mår bra och jag antar att du hörde av dig p.g.a de som hände här i natt. Ingen fara de var inte i min port och jag mår bra!. Kan dock inte ringa upp har ingen röst" skrev jag...så nu vet ni det..

Fan jag har så ont i mitt sår..måste lägga om de igen och ja..kul!!

Men men tror att jag ska ner och handla lunch eller nåt. Sen packa :D drar ju i kväääääääääääääll!!

En bomb exploderade i huset..



Fy fan säger jag bara. I natt runt 2 tiden satt jag här i soffan och hörde ett pang typ o de skakade till i hela lägenheten...De var en bomb i trapphuset i lägenheterna brevid typ!!!

Läs mer o klicka på texten..

Bomb exploderade i hus på Värmdö

En kraftig explosion skakade ett flerfamiljshus i Stavsnäs gärde på Värmdö utanför Stockholm natten till söndagen. Polisen tror att någon har placerat ut en bomb eller
något liknande i en trappuppgång.
– Det lutar väl åt det. Men vi avvaktar resultatet av teknikernas undersökning, säger stationsbefälet Christer Angeria på Nackapolisen.
Ingen boende skadades fysiskt i explosionen. Men 23 personer flydde ur sina lägenheter när den kraftiga smällen skakade huset. Senare evakuerades ytterligare nära 20 boende av säkerhetsskäl.





"Jennie kväll"

Jupp nu i kväll har jag bara försökt varvat ner..ska börja ha såna här kvällar..jag menar.Man kan inte alltid vara social med vännerna på krogen o sånt. de håller verkligen inte.

Så är jag åkte i från stan idag när jag vart med Emma och Fredrika så handlade jag lite olika frukter för att små äta på. och så hade jag lite glass på det.=) Sen så kollade jag på min absoluta favorit film och tog fram massa små pyssel oxå hihi..kom nyss in från en prommenad. Så jag har haft en mysig Lördagkväll.. fast att jag packat..men jag vet inte riktigt hur jag ska packa..så de går lite segt nu!!..


Vi drar redan i morgon.. till flygplatsen. Eftersom flyget åker halv 7 så måste vi ta flygbussen till Skavsta vid 3. Men vi får åka gratis bil med min Mamma och Rebeccas föräldrar så de är klart att vi väljer det höhö..så då ska vi sitta där o häcka..o jag ska få alla att spela kort tjohoo!! (typiskt mig o min unga örnar instigt..att få mina vänner spela kort..sånt gör jag ju typ bara på läger..)

Men nu vet jag inte va jag ska göra..tror att jag ska städa:D vill inte sova än för jag..hmm vet inte..:P hahah..tror att jag e övertrött

Kram

rösten var e du?

Ja som ni vet har min röst försvunnit. Och den har inte kommit tillbaka..börjar få lite panik. så får det inte vara i Berlin!! gahaa..ska ut på prommenad för att lätta på tankarna lite nu. Skönt att vara hemma en lördagkväll. Bara tanken på hur sommaren kommer vara så behöver jag "lugnet före stormen" höhöh..

Regnet det öser ner. solen den är i Berlin..(hoppas jag)

Halloj

Igår så var de ju så klart skolavslutning. Det började med att jag åkte till Maria för att hämta lite saker. Sen till skolan för att se om de gick att sjunga..Njea..de gick inte så jätte bra. Men jag hittade en ton som passade på idas sommarvisa. och till Den blomster tid..så de sjöng jag som allsånger så de fungerade ju nästan.. hahah..eller va säger ni??

Sen så var ju jag en gullig vän till Karin och Freddy.Köpte en present som jag gav dom. Markus hängde med dit. De va meningen att vi bara skulle lämna sakerna. Men de slutade med att jag och Markus va snälla och astt barnvakt till Liam så att Karin fick åka till gymet oxå =) jag var på "mitt snälla humör" igår.. sen så vart vi bjudna på middag och lite dricka. Och sen vart de roliga inspelningar som vart as roliga haha..

Efter det åkte jag till Rådmansgatan där jag träffa Empan o hennes vänner. Tog en öl och snacka. Jag gick vidare för att möta Rasmus som tog studenten Grattis!! vi drog till Huset eller de hette huset men nytt namn. Jätte roligt..Massa folk jag kände.

Bild från Makz student. Jag och Rasmus..haha
Men även en rolig histora att berätta om kvällen när de gäller killar o deras sätt att behandla sin så kallade tjej på..hahah
Men jag orkar inte riktigt skriva hela historien nu. Men jag tyckte de va lite roligt.. Nämner inga namn Shabbe men du e rolig!!
oj nämde visst namn:P
  Men kvällen..natten och morgonen va rolig mycket nöjd..Bara det att jag skulle på dop idag men klarade inte av att sova riktigt ordentlig så skulle aldrig orkat och då skulle jag inte hunnit me allt jag har gjort idag.

Men nu måste jag verkligen packa för redan imorgon kväll blir de att vi drar till flygplatsen så de blir en natt på flygplatsen:P

Kram

Jävulen va inte här och hämtade mig igår!

God Morgon.

Som ni vet så skulle jag till vårdcentralen, Vi trodde att det bara skulle vara att få en bättre Astma medecin. Men dom på akuten gav mig 3 omgångar akut medecinering. Så först fick jag svälja massa tabletter, andas in nån medecin så att jag skulle kunna anas utan att ha de som jag hade. När vi gjorde ett lungtest eller blåstest på lungorna så normalt, eller som jag hade när jag gjorde det sist var resultatet 470 men nu var de inte äns över 50!!! så då fick jag göra en 2:a omgång men de hjälpte inte så mycket.

Så då ansåg dom att en 3:de gång var bra. Eftersom jag chippde efter luft fortfarande. Fick massa hjärtklappningar och skakade o allt. blää..Men läkaren kunde inte göra med på vårdcentralen. Ville få mig till SÖS. Men efter att jag vart på vårdcentralen i 3 timmar. inte kunnat ätit på hela dagen så kunde jag andas och kände att de ända jag behövde var mat för att sluta skaka. inte så lyckat att bara ha medecin i kroppen!!!


Min frukost!!


Så läkaren skrev ut en remiss hur man nu stavar det. i fall jag behövde ta mig tilll SÖS senare!!. Men mamma och jag åkte hem sakta men säkert. handla lite på vägen och de var fortfarande snurrigt o sånt. Men nu känns de bättre. och idag ska jag börja med all Medecin så hoppas jag klarar av skolavslutningen.

Jag skulle ha sjungit i dag på skolavslutningen men jag har ju fortfarande ingen röst alls. Har hostat sönder den helt och hållet. Så magmuskler har jag fått i allafall:P Jag gick upp två timmar innan jag ska ta bussen för att inte stressa. så bäst jag börjar duscha =)

Kram

INGEN RÖST!

Hej

ja som ni vet är jag sjuk. Kan fan nästan inte andas, men nu är min mamma här och städar lite och sånt gav mig slämlösande medecin o sånt.. Jag har inte pratat på hela tiden jag vart hemma. så när jag skulle snacka me henne idag märkte jag att jag inte har nån röst!!!

Hur ska detta gå till? jag ska ju sjunga i morgon!!! vilket inte verkar kunna gå!. men va fan..de e bara en tråkig skolavslutning så de är ju inte största grejen direkt.. men ni vet ju hur mycket jag älskar att sjunga:P

Jag hoppas att vårdcentralen ringer upp snart, måste få en bättre astma medecin för så här ska de inte behöva vara!!

Kram

När Lill Lördagen inte blir somm man hoppas

Jupp..som sagt skulle vart ute nu och firat mina underbara vänner på deras sutudent i dag. MEN så vart jag förkyld och har hur svårt som helst att andas.Tror att jag tagit astma medecienen nu 12 gånger, max två gånger om dagen om de inte dagt nåt annat av läkare..men ska jag dö eller? de ända som e jobbigt är att jag skakar i hela kroppen för att jag har så mycket asta medecin i mig..men men.
.Jag utan glasögon!!


åååå jag hatar att va sjuk. framförallt när de ska hända så mycket nu framöver! hur ska jag klara komma upp till skolan i morgon lixom??? fy fan!..men men jag måste ju verkligen..så skönt att slippa skolan nu under sommaren..hatar hatar skolan just nu.

Men nu har jag inte så mycket att göra. borde lägga mig nu, men kl är inte mycket och så fort jag ligger ner slutar jag att andas typ.. men men hör av mig i morgon

Sov sött

Kram

Så rolig!!


Studenten!

Ja som ni vet så firarar mina underbara vänner studenten idag. Medans jag sitter hemma!. Det är så sjukt konstigt allt de här med att vara över 18 år.

Man måste ta hand om sig själv mer.
Man får vara ute på krogen.
Köpa tobak.
Börja tänka på att flytta.

och massa massa mer saker.

Visst nu är jag 19 år och har kunnat gjort massa nya saker i 1 år. fast jag förändrades innan jul..de var då jag fick allt ansvar. Här näst ska man ta studenten vilket jag oxå skulle gjort idag i fall jag inte hade gått om 4an!..men jag känner att de e bra att jag ar 1 år kvar. de kan inte hända mer i livet just just nu. Nån gräns måste jag sätta.

Så för hoppningsvis har jag bara 1 år kvar nu tjoho..!!

Kram

HISS OCH DISS!

Jag har inte hissat eller dissat nu på ett bra tag. Men idag tänkte jag skriva något!


Maria tar studenten!
Berlin
Nya vänner
Att jag ska på turné

Vädret
Förkyldning
Skolan
Att inte åka till Slandö!
Tv

Tycker inte om denna dag!

Hej.

som sagt de bara regnar och har sig just nu. vart tog sommaren vägen? men men. Jag sitter här hemma och börjar bli tressad. Hur ska jag klara av att änns boka tvättstugan? Jag måste verkligen tvätta men jag har inga krafter till något alls. Fick smsa Maria i morse och säga att jag inte kunde komma till utsringet. och kanske till och med att jag missar mottagningen :/ vilket jag såg fram emot eftersom jag skulle hjälpa till!..Men hälsan först!

Min lärare ringde mig igår, fråga om vi kunde prata om min skolgång. VI kom fram till en lösning på ett annat möte. Men nu verkar dom ångra sig. Jag är glad i allfall. Inget ig i Idrott och Hälsa B och jag fick till mig ett VG på Natur och Friluftsliv (fan att jag inte va me på vandringen. skulle lätt fått MVG!)

Men de som jag funderar på nu är. ska jag gå om? ska jag ta ett år ledigt? byta skola efter som JENSEN inte alls följer de som sagts? Blir så arg arg arg!! Men snart sommarlov fan om skolan förstör mitt underbara sista lov!.

Design

Jag har verkligen försökt mig på det nya programet med har inte gått så bra. så de blir en lite enklare så länge:D hehe..de e så typiskt att jag blir sjuk just nu! vet inte va jag ska göra för att bli friskare.. ska ju lyckas sjunga på Fredag men de lär inte gå me min hosta..men men..

Nu ska jag lägga mig Maria och Michaela tar ju studenten i morgon och vi e lediga från skolan så då passa jag ju på att fira dom tjohoo:D

God Natt!
Kram

Äntligen hemma!

Ja..de e verkligen äntligen hemma!! har inte vart hemma på en veckan..!! men vad gör det har ju haft en bra vecka för det lixom.. Rätt skönt att slippa va hemma o deppa i hop på kvällarna.. lite tråkigt är det att va själv. Men jag kommer ha så fullt upp nu framöver tror jag så kommer inte tänka på det.

Igår sov jag hos Maria. och som vanligt var vi ute på äventyr i går..vi skulle kommit hem 01..om skulle tagit sista tåget hem..men vi gick från Fridhemsplan till hötorget för att kolla om donken va öppet men nee...vi träffade Shabbe och Micke och deras vän Markus på Nivå 22. jag ångrar inte kvällen men jag ångrar att den sluta på en buss till Bagis:P hahah..nee då.. Sen idag har jag hjälpt Vickan med Marias student som sker i morgon wohoo!!

Sen har jag fått reda på att vi ska på tuné typ i 3 veckor genom europa tjohoo!!! ni får veta mer sen:D

Nu ska jag dricka massa te har sjukt ont i halsen nu och febern börjar stiga igen!

Kram

Jag är godkänd!!

Halloj

Nu är jag glad jag lyckades få godkänd i Idrott och Hälsa B nu när jag lämnade in två uppgifter tjoho!!! jag stannar hemma från grönan för att fortsätta lämna in saker.. det är idag som betygen sätts!! Oojojoooj!! =)

Så ja.. nu ska jag vara glad över mig själv.. Positiv stress =)

Kram

Firandet med vänner


Gröna Lund

Hej

Idag bär de av till Grönan igen. Som att de inte räkte att jag va förbi där i Lördags..Men i dag är de med skolan, dom elever som har hjälpt till med Öppet hus ska få ha 5-kamp..inte för att jag tycker de är så roligt, men ser fram emot det ändå..det är ju sol och allt!!

Har sätt mitt första sommarlovsmorgon.. fan va det suger..dom borde ha någon ny programledare. Men de va en serie som var bra. haha..!! nej nu ska jag fica i ordning mig.

Kram

Bilder från Unga Örnars parkfest


6 Juni!


Söndag

God morgon..

Igår va de en underlig dag. Det började med att jag vaknade av att unga örnar ville få med mig på en parkfest och då skulle jag snabba mig in till stan och fixa allt. visst de va roligt men fan jag hatar förläldrar som måste ha allt till sina barn och bryr sig inte om att de finns massa köer till saker som e gratis..men men..alla är väl inte direkt så att dom tänkter på andra. Sen var det en sanbbis till Gröna Lund för att hälsa på en kompis som skulle sjunga och även mer.. skulle stannat längre för att ha en helkväll med henne men var inte så sugen på att åka.

Efter det så åkte jag hem till Karin o Freddy där de va massa folk och de var smörgåstårta som Karin har gjort helt själv! stolt ska hon vara.Sen drog vi ut till NIvå 22 och där mötte jag Bella och Emma skit länge sen jag träffa dom men de var roligt. Sen dorg vi till en pub en bit där i från ett tag och sen vart de tidig hemgång!

bilder i från skansen och allt kommer snart. ska samtidigt plugga så jag kommer under dagen få in bilder:D

Kram

Helt död en Fredag!!

Hej

Efter en lyckad dag på Skansen så är jag helt död..men Kalle och jag såg massa djur o hade super kul! sen efter skansen så drog vi till Maria och drev tiden..sen så åkte jag hem till Emma och fika snacka Berlin och Fredrika kom förbi. Sen en snabbis till Freddy och sen middag med Unga Örnar!! och nu är jag hos Freddy igen!! så nu ska jag fortsätta att hjälpa Karin me smörgåstårtan!!


Lägger in bilder senare...

Kram

Heldag på Skansen!

God morgon

Idag blir de en heldag på skansen som sagt. Möter upp lilla Kalle som jag ska ha med mig och sen åka till skansen..förra gången jag var med honom där hade vi super trevligt. Men då var de sol..var e solen idag?? men de blir nog bra ändå..Hoppas jag..Självklart hänger noh kameran med så bilder kommer:D

Nu måste jag packa ner maten..Kalle får Plättar med sylt. lite torkad frukt, äpplen och festis jag hade tänkt att köpa mig en sallad tror jag..

Bilder från förra året!




Vi hörs senare

Kram

Lättnad!

Japp tack vare en snäll klasskompis så har jag fattat min uppgift som handlar om Regnskogen och va det finns för konflikter..bla bla..hon gjorde i allfall så jag fattade..Tillslut hittade jag info på nätet och kunde skriva ett arbete! Läste idag att gör vi inte lämnar in denna uppgift IDAG så får man ig i hela kursen så nu hoppas jag på G i allafall!

Jag vet att jag kan detta ämne mycket mer än va jag visat men ja..jag ska verklligen ta nya tag nästa år. om jag nu klarar av att komma upp till 3an. Men eftersom lärarna har agt till mig att vi ska ta tag i detta i höst så antar jag det!! annars kommer jag nog inte gå kvar på JENSEN!! men men..

Men nu ska jag försöka sova lite upp tidigt i morgon för att ta mig till skansen med underbara Kalle och sen PL klasserna!

Kram

Dagen!

Hej

Det vart inte riktigt som jag tänkte mig denna dag..men de va bra ändå..Jag skulle träffa Qasim men vi har inte hört nåt från varandra..Pluggandet gick segt somnade ahah..Sen så ska jag träffa Kalle i morgon..inget planerande in för läger eller parkfest! blää

Men jag o Maria slappade bara hos henne segade till typ 14 tiden..sen va vi på promenad i regnet haha..mysigt!!! Sen handlade vi massa mat och jag köpte plättar till Kalle i morgon! (hoppas att han gillar det) haha..

Nej nu ska jag MÅSTE jag plugga

Kram

En dag då jag diska!!

Hej

jag har inte berättat om hur roligt jag och Maria hade det när jag skulle göra rent spritköket som jag skulle tagit med mig på vandringen.. Jag tänkte att de skulle kanske vara lite roligt att spexa..Men bilderna visar inte hur svårt det var att ta bort detta!! åå herregud va rädd jag vart..Fan nu kan jag inte gå ut så här i morgon!!..


Hahaha!!

Kram

God Morgon!

Halloj!

Jag borde vara tröttare än va jag är men faktiskt inte!. Kan bero på för att jag inte drack igår utan bara sjöng på Chaplins..haha..men vi stannade inte så länge. vi tog sista tåget hem. Det var inte den bästa kvällen i går..men jag hoppas att de som hände verkligen kommer lösa sig!!..

Men jag är nöjd ändå.Fick mina pengar för barnvakten jag var så nu blir det mer pengar till Berlin hoppas jag:D det är typ 11 dagar kvar:DIdag ser dagen rätt konstig ut!

Plugga
Träffa Qasim
fixa på uö med vickan
Planera läger med Maria och Sofia
Möta Kalle som jag ska ta med till Skansen i morgon.
Tvätta
blabla..

Tror inte att jag åker till skolan i dag. har ändå bara kurserna som jag ska göra om!..Men men..skit va jag är skoltrött kan jag lova er!

Men nu ska jag busa med Maria så hon blir pigg:D
Kram

Ännu mer bilder!


Barnvakt

Hej

Nu sitter jag här med Ebba och Erik och tar hand om dom..gjorde precis köttfärsås och spagetti till midda..mums!..Jag har tagit med mig datorn så dom fick kolla på Alving och gänget..super söt film och barnen tyckte den var super rolig så nu har jag gjort dom glada i allafall..höhöhö!!

nu ska jag leka lite med dom innan dom ska se en till film som dom så gärna ville se..så då tänkte jag plugga samtidigt. Sen lutar det till att vi ska dra till Chaplins ett tag..oj nu vart dom arga barnen här!! men men..syskon kärlek..

skriver lite mer sen!

Kram

PhotoScape

Tjoho..söta Sofia fixade PhotoScape åt mig..och detta var den första saken jag gjorde..haha en bra början..

Tack Sofia<33






Onsdag

Hej

Sitter hemma hos Maria fortfarande. Hon är på väg från skolan så jag fick sova kvar i morse hehee..Så jag hade tänkt att vara duktig nu och plugga och lämna in arbeten!! hur nu de ska gå..får säga att jag får ställa in dagens planer med Qasim,vi skulle ju ses vi som inte träffats på flera flera månader!! saknar!
(Från i Lördags)

Men sen vid senast 4 ska jag ju vara branvakt till Erik och Ebba, då tar jag så klart med min dator och pluggar när dom lagt sig..smart!! heheh..nej nu ska jag plugga hörs senare!

Kram

Bilder i från team Freddys grillningen!







Tisdag

Halloj
Lite uppdatering i från igår..
Igår va jag med Freddy och Karin och vi satte os i en park i Abrahamsberg med Donken mat och lite god dricka.. jätte mysigt..tillslut började vi spela tennis med flippflopp tofflor och en kork hahha..sen vart de bolla gris med ett äpple.. Det är lika kul varje gång att vara med dom..:D och alltid bra att kunna snacka allvar med dom..Skönt att ha vänner som kan saker som jag går egenom nu..!

Sov över hos dom och sen imorse kom jag upp och tog mig till skolan. Mötte upp Emma och Bella så åkte vi tillsammans..fast de va typ meningslöst att komma vi skulle läsa sagor och ge varandra tips på lekar..och jag kan så många lekar så de finns ingen som gav mig ett nytt lektips..men de va skönt att inte sitta med böcker hela dagen:P

Sen drog jag hem efter ett besök i Skarpnäck. Så jag åkte hem och fixa tog me datorn och nu sitter jag hos Maria och myser..fast jag fattar inte filmen så skriver i bloggen i stället^^

Men vi hörs senare

Kram

Måndag morgon!

Hello!

Jobbigaste natten i lägenheten!..eftersom halva Stockholm var strömlöst så tänkte jag att fan..nu kommer jag oxå få gå runt här själv i mörkret..Men jag tände ljus i fall att..men vi verkade klara oss!..Sen så hade jag en jobbig dröm,läskig dröm passar nog in bättre..så hade lite panik igen..

Sen så smsar människor mig mitt i natten så få blev jag väckt precis när jag somnade!! tack Markus!!..hahah

Sen så vaknade jag vid 6 för att jag behövde srpinga ner och träffa Stene för att få mitt busskort och minneskort till kameran..han jobbar i området brevid här så de va ju tur..! Sen så tog jag mig en extra lång promenad runt här..massa mys..satt vid vattnet och ville så gärna bada^^

Så nu måste jag börja fixa lite in för allt..!

Ska lägga in bilderna från i helgen oxå nu snart men batteriet på kameran dog så kunnde inte lägga över allt till datorn hahah!!

Kram

RSS 2.0
Test