Romme 5 mars

hej hej!

igår vart det Romme för mig i alla fall, ville inte stanna hemma..gick upp 4 för att sen möta upp Emelie i Hemmesta och sen körde min mor oss till skolan. Sen vart det så att vi kom tidigt så vi satt ute och det kändes som att vi va ute på fyllan när typ 3 taxibilar åkte för bi o typ stannade för att se om vi ville med HAHA.!! men sen åkte bussen vid 6 satt brevid Emma som typ tvingade mig vara vaken vi hade tråkigt och skrattade åt allt..vi räknade hur många kyrkor de var på vägen och vi började räkna dem innan Sala och då bara på den stunden fanns det 9 st alla uppåt i landet borde vara troende eller nåt..haha..

sen var vi uppe och vid 10 blev första åket..riktigt härligt ägde nästan haha..jag till och med åkte svarta backar :) ut maningen var ändå när jag skulle åka ankarliften men Mattias, eftersom alla e längre en mig så e det rätt svårt att hålla sig kvar men hahaha..överlevde ju :)...ja som alltid e det ju nån som måste göra illa sig och det var Linns tur IGEN kan man säga första åket tog dem den svarta backen o hon bryter då revbenet :S synd om henne..:(..
i dag i allfall måste jag vara hemma mår väldigt dåligt igen så då e det bara att vila upp sig till måndag så jag kan plugga i kapp mig igen :S fan orkar inte e sååå skol trött faktiskt så de va bra att jag har varit hemma och laddat nu tycker jag för då kanske jag orkar igen :S


Kommentarer
Postat av: Jonna

Godmorgon:)

2008-03-06 @ 09:32:05
URL: http://JONNAat.blogg.se
Postat av: Jennie

god morgon:)

2008-03-06 @ 12:15:48
URL: http://skrattefnatte.blogg.se
Postat av: Tobias

svar: nice, visst vare bra igår ? ;D

2008-03-06 @ 12:29:13
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: Tobias

svar: haha jasså där ser man =P

2008-03-06 @ 12:31:06
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test