Debatten

Herregud!!!.. Politiker politiker...blir trött på dom, dom ska alltid krongla till allt, svarar inte rakt på sak och dom e nästan bara pinsama, de spelar faktiskt ingen roll vilket parti dom kommer ifrån, men så e det enligt mig..krångla inte till de!!..

Den 20 November
är de en debatt med massa olika barn-och ungdomsorganisationer på ABF-Huset  här i Stockholm. Då kommer det politiker och sånt som vi ska ha en debatt med, vi ska först förbereda oss och gå igenom Barnkonventionen,  Det är den vi utgår ifrån!.. Mycket viktigt ämne!!

Lääängtar
att få bevisa att politikerna har fel ibland, säger att dom ser barns bästa, men ja..gör bra saker för barn då då?? hahah NU börjar jag bli varm i kläderna...


Har ni tänkt på hur barn och ungdomar, framförallt lärarna hur dom mår runt betygsättningen? Elever e spännda o arga på lärare som har satt dåligt betyg med mera..och elever har press från sina föräldra..och lärare får massa föräldrar på sig.. därför borde man inte ha betyg förns i högre ålder!.. Att jag hör nu på ett inslag att de e föräldrar som ger pengar till lärare eller rektorer och hotar dom, de e fan inte roligt, vill vi ha fler lärare i framtiden?  då borde alla ta sitt ansvar och få utbildningen man behöver..!!

NU har jag fått skriva av mig lite !!

Kommentarer
Postat av: Malin

samtidigt tar barnen skolan på allvar i yngre ålder, de är beredda och slipper en chock när de börjar 8:e klass. det är i den åldern barnen bli skoltrötta:)!

2008-10-29 @ 16:57:39
URL: http://maliiiwn.blogg.se/
Postat av: Sara G.

Bra sagt där, du borde bli en politiker, framförallt i socialdemokraterna, DOM TÄNKER MER PÅ DETTA, moderaterna dom tänker bara på dom rika!!

/Sara G.

2008-10-29 @ 19:17:54
Postat av: Rebecca

Moderaterna äe skitkassa.. usch fy o blä jag avskyr politik men va fan dom borde fan tänka mer på bostäder, utbildning och allt sånt istället.. kan ju kanske tänka på dom stackars ensamstående föräldrar, eller familjer, eller studerande unga som fan inte har råd med en hyra på 5-6 tusen för en tvåa eller trea... större lägenheter o billigare hyra.. annars kommer bara dom som har jobb o pengar som fan kunna leva bra.. helvete blir så jävla förbannad!!!!!

2008-10-29 @ 20:09:44
URL: http://myzansmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test