Hittat ett sätt att varva ner på kvällarna!


Har precis ätit middag och de vart spagetti och köttbullar med massa grönsaker. Lika gott och lätt som vanligt att äta och göra =) Jag tände massa ljus och myslamporna till maten och satt och kollade ut på tjärnorna och tänkte lite på Pappa. Plus att det blir mörkare och mörkare på kvällarna nu! lite mysigt men lite läskigt oxå. Kommer inte våga gå ut ahaha... (Som de flesta vet är jag mörkrädd!). 
Mariah Carey
I Want to Know What Love Is

Men nu ska jag faktiskt bege mig ut för att köpa lite mer frukt för jag är sugen på att göra fruktsallad igen! favorit fikat är just nu fruktsallad! nyttigt och bra! Sen så hoppas jag på att M kommer förbi efter jobbet och hälsar på. Vi får se hur det blir.

Så här såg det ut för 1 år sen i Götebrog när jag åt spagetti, fast inte på riktigt..

Vet ni vad jag tänkte på idag? Att jag har inte kollat på tven mer än kanske 3 gånger sen jag flyttade hit. Och det var ändå i Augusti!! Men jag kollar på webbtv. Men jag ser det bara positivt, för då sätter jag mig inte vid tv och struntar i allt annat. Eller så har jag haft en massa för mig nu på den senaste tiden att jag inte hunnit kollat. Men då kan de va trevligt att avsluta med lite webbtv på kvällarna =)

Hörs lite senare!
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test